Scent Bar LVII - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-01, 11:21   #241
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
1. w tym przypadku kieca powinna być czerwona (chyba, że jest, a ja ślepa nie dowidzę?)
2. hmm... u mnie idzie na szósty... albo i siódmy rok, a zmęczenia materiału też jakoś nie czuję
1. boszsz... na camden widziałam taką czerwoną peleryno-suknie z kapturem... aż pisnęłam z zachwytu... ale tam to chinskie t-shirty sprzedają po 20 funtów

2. ja się raczej nie będę wychylać w temacie
Stary 2015-07-01, 12:32   #242
aileenn
Mother of Cats

Betty

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 12:44   #243
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
2. może bez dzieci inaczej staż leci, joł. A na poważnie coś w tym jest, będąc tylko we dwoje mieliśmy na wszystko czas, chęć i energię, teraz żyjemy w pośpiechu z dnia na dzień, nie wychodzimy nigdzie, jeśli wycieczka to tylko rodzinnie na agroturystykę, nawet głupiego dwugodzinnego filmu nie mamy czasu razem w domu obejrzeć, że o innych sprawach nie wspomnę.
Jest nadzieja, że jak moje małe będą w wieku lalek Betty sytuacja się unormuje
Nie straaaaaasz mnie Ile razy leżymy brzuszkiem do góry i jest taka cisza i spokój, jest tak kameralnie, błogo. Tylko MY. I jak sobie wizualizuję dida, że czar pryśnie to mi słabo. Autentycznie słabo. Ale wiem, z kolei, że albo teraz albo nigdy (albo już za późno ) bo za 20 lat pożałuję Eeech. Marność. Ja to bym chciała adoptować Dawida Podsiadło. Serio, taki gotowiec, z pasjami i w ogóle, już dorosły etc. Jest o czym pogadać Marzenie!!!
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 13:04   #244
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Nie straaaaaasz mnie Ile razy leżymy brzuszkiem do góry i jest taka cisza i spokój, jest tak kameralnie, błogo. Tylko MY. I jak sobie wizualizuję dida, że czar pryśnie to mi słabo. Autentycznie słabo. Ale wiem, z kolei, że albo teraz albo nigdy (albo już za późno ) bo za 20 lat pożałuję Eeech. Marność. Ja to bym chciała adoptować Dawida Podsiadło. Serio, taki gotowiec, z pasjami i w ogóle, już dorosły etc. Jest o czym pogadać Marzenie!!!

hyhy brzuszkiem do góry

ale serio nie to jest najgorsze w didach, dla mnie najciezsze jest to ze mam poczucie odpowiedzialnoci za didy, kore mnie nie opuszcza nigdzie i nigdy...człowiek juz nigdy nie jest tak wyluzowany jak przed didami (tzn mowie o sobie)..i to juz tak do konca zycia bedzie pewnie ,

ale zeby nie było-cos sie traci ale zyskuje sie nowe radosci
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 13:34   #245
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ale serio nie to jest najgorsze w didach, dla mnie najciezsze jest to ze mam poczucie odpowiedzialnoci za didy, kore mnie nie opuszcza nigdzie i nigdy...człowiek juz nigdy nie jest tak wyluzowany jak przed didami (tzn mowie o sobie)..i to juz tak do konca zycia bedzie pewnie ,

Zgadzam się. (w teorii póki co ) Koniec odpowiedzialności wyłącznie za siebie. Zawsze w tyle głowy, co ta "część ciebie" robi, jak żyje etc.

Zdycham na ból - całej szczęki. Zapodałam se ibuproma maxa i czkam na rezultaty.
Stary 2015-07-01, 16:08   #246
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

już jest jaśniej, ale jak nie zrudzieje ani odrost nie będzie się bardzo rzucał w oczy, to zostawię jeszcze w spokoju

mam 2 zasady w życiu:
1. na wszystkich wizażowych zlotach byłam po zarwanej nocy
nikt z forum jeszcze nie widział mnie wyspanej
2. przed każdą podróżą lub przyjazdem chuopa muszę sobie zrobić kuku w wygląd. kiedyś to było poparzenie się po paru min. w solarium, teraz zwykle przypalam sobie paszczę kwasem albo robię kurczaka na włosach, albo spieprzę brwi.... tym razem wpadłam na genialny pomysł użycia skarpetek złuszczających tydzień przed... zaczęłam łuszczyć się po 5 dniach, pomimo moczenia 2 razy dziennie
ale udało się to jakoś ogarnąć
O matko, jakze Ci zazdroszcze kondycji, ja nie wyspana = tragedia w jendym akcie

Zdolna jestes i oryginalna

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Zdycham na ból - całej szczęki. Zapodałam se ibuproma maxa i czkam na rezultaty.

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Zaś zapachowo - wciąż zadowolona jestem z moich Lutków, uganiam się za flakonikami - mogą być i puste (w końcu odlew upolować to jest realne) a wielorazowość strasznie mnie kręci. Więc już mam 8, a pod koniec tygodnia przyjdzie z wymiany znowu 8 - w każdym nie więcej niż centymetr na dnie, ale korzystać można i tak sobie od 3 tygodni robię lutkowy festiwal rozmaitości.
Nie wiem, na którego bym się zdecydowała, żeby kupić nowy - może Daim Blond?
Ja Daim Blond miałam i pozbyłam sie bardzo szybko - na mnie prawie wcale nie było go czuć

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Chyba im dłuższe, tym trudniej ściąć
Chyba nie, bo ja jakiej długości bym nie miała to beż problemu je ciacham, a mialam kiedyś za pas i bez zalu sie z nimi pozegnałam Teraz tez, jak cos mi sie zachce wypróbować, to ciacham, szybko rosna, wiec ani sie obejrze i zas długie

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Twoje wynurzenia sa mi bliskie, jak wiesz. Z tym, ze ja jestem pewna, ze załować nie będe. Nie czuje sie na siłach ani teraz, anie wcześniej, ani chyba juz wcale zeby mieć swoje. Nawet do psa póki co sie waham

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 16:16   #247
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość

Twoje wynurzenia sa mi bliskie, jak wiesz. Z tym, ze ja jestem pewna, ze załować nie będe. Nie czuje sie na siłach ani teraz, anie wcześniej, ani chyba juz wcale zeby mieć swoje. Nawet do psa póki co sie waham
Wiem, i tego Ci absolutnie zazdroszczę Myślę, że gdybym miała taką pewność i takie przekonanie, to byłoby proste.

I szybko rosnących włosów Wam zazdroszczę Grrrrrrrrrrr

No pies to mega odpowiedzialność, kota nie chcesz? Dla mnie nie ma nic lepszego (i mądrzejszego) od kota. No może szczury są mądrzejsze ale nie moje klimaty jeśli chodzi o futro Nie mruczą nie rozwalają mnie na łopatki.

Pachnę sobie Sicily i mi błogo. Poza tym, że mam wrażenie, że wyrzyna mi się 20 sztuk tych "ósemek" że wszystko kłuje i yyyyyyyyghghgh okropność.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-07-01 o 16:20
Stary 2015-07-01, 16:21   #248
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Wiem, i tego Ci absolutnie zazdroszczę Myślę, że gdybym miała taką pewność i takie przekonanie, to byłoby proste.

I szybko rosnących włosów Wam zazdroszczę Grrrrrrrrrrr
Rejcz, ale tak naprawdę moze byc za ok 20 lat roznie - mogę jednak zalwoac, chociaz znajac siebie jest duza szansa, ze jednak nie... jesli bym sie chciała zaczac bawić w pieluchy itepe, juz bym musiała, a tez myslę, ze moze juz byc za poźno. Szczerze? Jeslibym się uparła, to wolałabym adopotować niz swoje "zrobic". Moze to brzmi jak herezja dla niektórych, ale tak mam.

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
No pies to mega odpowiedzialność, kota nie chcesz? Dla mnie nie ma nic lepszego (i mądrzejszego) od kota. No może szczury są mądrzejsze ale nie moje klimaty jeśli chodzi o futro Nie mruczą nie rozwalają mnie na łopatki.
Kota nie Ja zawsze wolałam psy. Z psem sie wychowywałam od małego

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-01, 16:31   #249
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz, ale tak naprawdę moze byc za ok 20 lat roznie - mogę jednak zalwoac, chociaz znajac siebie jest duza szansa, ze jednak nie... jesli bym sie chciała zaczac bawić w pieluchy itepe, juz bym musiała, a tez myslę, ze moze juz byc za poźno. Szczerze? Jeslibym się uparła, to wolałabym adopotować niz swoje "zrobic". Moze to brzmi jak herezja dla niektórych, ale tak mam.

Kota nie Ja zawsze wolałam psy. Z psem sie wychowywałam od małego
Absolutnie rozumiem to, że można mieć takie a nie inne zdanie, dla mnie to nie herezja. Tak czujesz, tak masz.
Mnie nie przeraża tylko jedna rzecz - pieluchy. To jest pikuś nad pikusiami, w porównaniu do życia, do wychowywania człowieka. Ja uważam, że nie posiadam tej umiejętności.

Też tak miałam.Odmieniło mi sie cudownie. Nie ma jak kot. Jest samodzielny. Niezależny. Mnie to pasuje. W dzieciństwie, wiadomo, chcemy się "zajmować" zwierzaczkiem. Teraz wolę, żeby zwierz zajmował się sobą sam. Taki kumpel. Chociaż, nie ma sensu wartościować, każde zwierze mają swoje plusy.
Stary 2015-07-01, 16:35   #250
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Absolutnie rozumiem to, że można mieć takie a nie inne zdanie, dla mnie to nie herezja. Tak czujesz, tak masz.
Mnie nie przeraża tylko jedna rzecz - pieluchy. To jest pikuś nad pikusiami, w porównaniu do życia, do wychowywania człowieka. Ja uważam, że nie posiadam tej umiejętności.

Też tak miałam.Odmieniło mi sie cudownie. Nie ma jak kot. Jest samodzielny. Niezależny. Mnie to pasuje. W dzieciństwie, wiadomo, chcemy się "zajmować" zwierzaczkiem. Teraz wolę, żeby zwierz zajmował się sobą sam. Taki kumpel. Chociaż, nie ma sensu wartościować, każde zwierze mają swoje plusy.
Miło wiedzieć, ze ktoś rozumie takie podejście... bo zazwyczaj spotykam sie z ostracyzmem i wyzwiskami typu "egoistka", "wygodna" , etc...

Bo pieluchy to w sumie da się przezyć, ale tak jak mówisz - wychowanie to już wyższa szkoła jazdy, ja tez nie czuję, ze sie do tego nadaję ....

Przy moim charakterze to tylko pies sie kwalifikuje - pacyfista na dodatek

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-07-01 o 16:42
Stary 2015-07-01, 16:40   #251
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Miło wiedzieć, ze ktoś rozumie takie podejście... bo zazwyczaj spotykam sie z ostracyzmem i wyzwiskami typu "egoistka", "wygodna" , etc...

Bo pieluchy to w sumie da się przezyć, ale tak jak mówisz - wychowanie to już wyższa szkoła jazdy, ja tez nie czuję, ze sie do tego nadaję ....

Przy moim charakterze to tylko pies sie kwalifuikuje - pacyfista na dodatek
Podobne podejście ma owszem związek z egoizmem - mówię o sobie, bo tylko swojego jestem pewna że ma. Ale cóż w tym złego? Otóż nic.

W naszym kraju ludzie wciąż operują stereotypami, rzucają szablonowymi hasełkami, mało kto się tak na prawdę zastanowi, że być może ktoś ma inne życie, inne powody, cele etc., etc. Ale to się zmienia, coraz częściej wśród młodych myślących ludzi widzę otwarcie na inność niż ich własne podwórko.

3. No tak, to wszystko tłumaczy.

Czas edycji: 2015-07-01 o 16:43
Stary 2015-07-01, 16:45   #252
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Jeslibym się uparła, to wolałabym adopotować niz swoje "zrobic".
Ja też ALE za to się nie dostaje trzech lat wychowawczego, macierzyńskiego i zwolnienia w ciąży

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 16:47   #253
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Podobne podejście ma owszem związek z egoizmem - mówię o sobie, bo tylko swojego jestem pewna że ma. Ale cóż w tym złego? Otóż nic.

W naszym kraju ludzie wciąż operują stereotypami, rzucają szablonowymi hasełkami, mało kto się tak na prawdę zastanowi, że być może ktoś ma inne życie, inne powody, cele etc., etc. Ale to się zmienia, coraz częściej wśród młodych myślących ludzi widzę otwarcie na inność niż ich własne podwórko.

3. No tak, to wszystko tłumaczy.
Wg większosci społeczeństwa egoizm na tym polu to rzecz straszna, niebywała, zło, przestępstwo wręcz No nic nie poradzę, ze lud ma takie podejscie do tematu Jak piszesz - stereotypy rządzą takze i tutaj, neistety...Bo tak jest prosciej i łatwiej - zaszufladkować.

Tak myslalam, ze do mnie by pasował Golden retriever Ewentualnie Labrador Retriever

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Ja też ALE za to się nie dostaje trzech lat wychowawczego, macierzyńskiego i zwolnienia w ciąży
To akurat dla mnie nie ma znaczenia
Poza tym adoptowane moze byc już wieksze, niekoniecznie malutkie Najlpiej jakiegos murzynka bym przygarneła, jesli bym juz miala to zrobić

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-01, 16:55   #254
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wg większosci społeczeństwa egoizm na tym polu to rzecz straszna, niebywała, zło, przestępstwo wręcz No nic nie poradzę, ze lud ma takie podejscie do tematu Jak piszesz - stereotypy rządzą takze i tutaj, neistety...Bo tak jest prosciej i łatwiej - zaszufladkować.

Tak myslalam, ze do mnie by pasował Golden retriever Ewentualnie Labrador Retriever

Poza tym adoptowane moze byc już wieksze, niekoniecznie malutkie Najlpiej jakiegos murzynka bym przygarneła, jesli bym juz miala to zrobić
1. Otóż to! Ja myślę, że ludzie robią to bezwiednie. Jakoś tych naprawdę przekonanych, o tym, że to grzech stulecia i jak tak można chyba już coraz mniej? Albo mi się wydaje, bo unikam styczności z nimi jak mogę.

2. Widzę to!!!

3. Ja też tak zawsze mówiłam, w sumie nie wiem skąd mi się to wzięło. Chyba od zawsze lubiłam "inność"

Ostatnio poruszyła mnie historia pewnej youtuberki, nie miałam pojęcia jaka jest jej story a tu takie kwiatki. Claire Marshal sie nazywa. Filmik o tytule Mary dla zainteresowanych.

Czas edycji: 2015-07-01 o 16:56
Stary 2015-07-01, 16:59   #255
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Poza tym adoptowane moze byc już wieksze, niekoniecznie malutkie
Dla mnie właśnie te kilka lat "spokoju" było kluczowe, jakby nie dawali to w życiu bym się nie zdecydowała Toteż cieszę się, że w PL polityka prorodzinna idzie w czas zwolnienia a nie kasę - ale oczywiście kasę też mogliby dać
Na duże też bym się nigdy nie zdecydowała bo trzeba dla takiego od razu mieć czas a nie rozstawiać po kątach w biegu do pracy. Własne to jakoś przywyknie

Stary 2015-07-01, 17:08   #256
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1. Otóż to! Ja myślę, że ludzie robią to bezwiednie. Jakoś tych naprawdę przekonanych, o tym, że to grzech stulecia i jak tak można chyba już coraz mniej? Albo mi się wydaje, bo unikam styczności z nimi jak mogę.

2. Widzę to!!!

3. Ja też tak zawsze mówiłam, w sumie nie wiem skąd mi się to wzięło. Chyba od zawsze lubiłam "inność"

Ostatnio poruszyła mnie historia pewnej youtuberki, nie miałam pojęcia jaka jest jej story a tu takie kwiatki. Claire Marshal sie nazywa. Filmik o tytule Mary dla zainteresowanych.
A bo ja wiem...zalezy na kogo sie trafi, jak na ciocie/babcie typu mocher, to wiadomix

O to to to! tez mnie innosc pociaga. Sama jestem inna wiec chyba ciagnie mnie do takich tez

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Dla mnie właśnie te kilka lat "spokoju" było kluczowe, jakby nie dawali to w życiu bym się nie zdecydowała Toteż cieszę się, że w PL polityka prorodzinna idzie w czas zwolnienia a nie kasę - ale oczywiście kasę też mogliby dać
Na duże też bym się nigdy nie zdecydowała bo trzeba dla takiego od razu mieć czas a nie rozstawiać po kątach w biegu do pracy. Własne to jakoś przywyknie
Alez oczywiście, dla każdego nieco inaczej to wygląda
Póki co nie zdecydowalam sie na zadne, takze ten tego chyba nie powinnam sie w tym temacie wypowiadać

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-01, 17:48   #257
agnyska81
Zakorzenienie

Bry

Ale się dziś umęczyłam rozmową z jedną babką Mówiłam Wam, że jestem ostatnia w takich sprawach międzyludzkich i dziś dopiero, po 8 latach znajomości, zatrybiłam, co z nią nie tak. Wampir energetyczny jak nic Ona ma najgorzej, jest najchorsza, najbiedniejsza, miała najporąbańszego męża i jest najbardziej rozwiedzioną i najbardziej samotną matką ever. Cokolwiek powiesz, nawet bez związku, zaraz to torpeduje, że co się skarżysz, powinnaś się cieszyć, bo ...
Jesuuuuu Mówię, że B był teraz chory i M się nim zajmował. Powinnam się cieszyć, że mi się taki mąż trafił (a skarżę się? wychwalam chłopina pod niebiosa przecież ), inni to jak dziecko chore to się nim w ogóle nie zajmują itp. itd. Nosz kurna, nie moja wina, że akurat ona czy inna sobie złego chłopa wybrała, co ja winna, że ktoś głupiego brał?
No i miałam dziś przyjemność przebywać z nią godzinę czy półtorej i tak się umęczyłam, że najchętniej tobym się dla odreagowania napiła piwa I zrobię tak, o!

I pójdę z tym piwem zrywać porzeczki

Edit:
A potem poczytam sobie co tu nawypisywałyście, bo widzę ciekawe rzeczy
I Redzia się objawiła

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2015-07-01 o 17:52
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 17:52   #258
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Bry

Ale się dziś umęczyłam rozmową z jedną babką Mówiłam Wam, że jestem ostatnia w takich sprawach międzyludzkich i dziś dopiero, po 8 latach znajomości, zatrybiłam, co z nią nie tak. Wampir energetyczny jak nic Ona ma najgorzej, jest najchorsza, najbiedniejsza, miała najporąbańszego męża i jest najbardziej rozwiedzioną i najbardziej samotną matką ever. Cokolwiek powiesz, nawet bez związku, zaraz to torpeduje, że co się skarżysz, powinnaś się cieszyć, bo ...
Jesuuuuu Mówię, że B był teraz chory i M się nim zajmował. Powinnam się cieszyć, że mi się taki mąż trafił (a skarżę się? wychwalam chłopina pod niebiosa przecież ), inni to jak dziecko chore to się nim w ogóle nie zajmują itp. itd. Nosz kurna, nie moja wina, że akurat ona czy inna sobie złego chłopa wybrała, co ja winna, że ktoś głupiego brał?
No i miałam dziś przyjemność przebywać z nią godzinę czy półtorej i tak się umęczyłam, że najchętniej tobym się dla odreagowania napiła piwa I zrobię tak, o!

I pójdę z tym piwem zrywać porzeczki

Edit:
A potem poczytam sobie co tu nawypisywałyście, bo widzę ciekawe rzeczy
I Redzia się objawiła
Znam takie osoby i omijam z daleka Także piwo nalęzy Ci się jak najbardziej w nagrodę

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-01, 18:32   #259
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Jak Cie ktos z pracy podczyta to podciagnie pod naciagactwo zakladu pracy na mrozenie etatow
Stary 2015-07-01, 18:44   #260
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Jak Cie ktos z pracy podczyta to podciagnie pod naciagactwo zakladu pracy na mrozenie etatow
To taki żarcik był, żarcik

Stary 2015-07-01, 22:25   #261
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Ja nie wiem, z facetami to trzeba jakoś inaczej rozmawiać? Na piśmie? Wersalikami? Dawać karteczkę na szyję tak jak samotnym dzieciom w pociągu żeby się nie zgubili? -_-
Wersaliki nie działają, sugestie zapisu powodują focha Karteczkę zgubi.

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-01, 22:51   #262
Betty83
Zakorzenienie

znad ocalonych resztek sushi

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Wersaliki nie działają, sugestie zapisu powodują focha Karteczkę zgubi.
mój działa na focha i nieodzywanie dłużej niż do zachodu słońca
na wqurw trochę mniej, bo to go kręci
chyba że dojdzie do argumentu, że się wydrę
to wtedy działa, chociaż nigdy się nie wydarłam...
wolałabym na spokojnie i po dobremu,
ale się nie udało...
Stary 2015-07-01, 23:55   #263
Miciel
Wpisz tu zomzing

oczywiście Ogończy rozmiar wyprzedany

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 00:53   #264
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ju, trochę nie rozumiem - czym się różni polewanie do Lutków od zwyczajnego kupowania różnych perfum? Czy to nie w rozkręcaniu ubaw a w samym Lutensie?
Swoją drogą ta idea wielorazowości jest super, taniej wychodzi
Tzn tak : na Lutki, które dostałam, nie do końca miałam wpływ - tylko sugestie, bo dziewczyna wymieniła się ze mną na te, które miała (inna rzecz, że nie mam takich Lutków całkiem pd włos).
Więc nie dostałam czegoś wytęsknionego i upolowanego, tylko w summie przypadek - więc używam sobie każdego dnia innego i jednak po centymetrze w nich jest, więc w sumie z€życia nie widać.
A rożnica jest taka, że jak sobie kupię coś takiego NAJ, to mam kolosalne oczekiwania (w końcu po coś te kase wydawałam) - a tu nie mam żadnych - czuję się, jakbym chodziła w czyichś rzeczach trochę, ale mnie to bawi i dostrzegam w nich zalety - takie moje osobiste. Można powiedzieć, że uczę się Lutków, nie narzucam swoich chciejstw na nie.
A że napełnialne - no to sama przyjemność - teoretycznie odlew zawsze można skombinować, a ja mam coś trwałego, użytkowego - bo tych flach mogę używać wciąż, teoretycznie. A nie, że będą się kurzyły w charakterze eksponatu jako durnostojki.

Cytat:
Pachnę sobie Sicily i mi błogo. Poza tym, że mam wrażenie, że wyrzyna mi się 20 sztuk tych "ósemek" że wszystko kłuje i yyyyyyyyghghgh okropność.

Niech Ci już nic nie zakłóca błogości

POLLY - wiesz, że jestem twoją fanką, za mało Cię tutaj

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 07:16   #265
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Macham znad wielkiego "WTF, za kogo ja wyszłam?"
Wspominałam jak Panicz zapomniał zapisać dida do przedszkola chociaż kilka razy mu wszystko wyjaśniłam i wydawał się uczestniczyć w rozmowie, głową kiwał i papiery podpisywał.
Potem udało się wcisnąć ją do innego, mieli tylko dzwonić do której filii - w tym także osobiście uczestniczył, gadaliśmy o tych filiach. Zapisali, zadzwonili, znowu mu wszystko powiedziałam, przyjął, głową pokiwał, wydawało się że wie, dokąd zanosił papiery.
Dzisiaj zaprowadził ją do... złej filii i cały zdziwiony, że dida nie ma na liście -_-
Ja nie wiem, z facetami to trzeba jakoś inaczej rozmawiać? Na piśmie? Wersalikami? Dawać karteczkę na szyję tak jak samotnym dzieciom w pociągu żeby się nie zgubili? -_-

powyższe to już wersja hardcor, ale mój ogólnie też tak ma, mówię 10 razy, niby rozumie, potakuje a następnego dnia nie wie nic to chyba jest jakiś ubytek w mózgu
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Red
W sumie to może być zaleta...jak juz będzie stary a Ty będziesz chciala dac noge z całym majątkiem i mlodym kochankiem, to podpisze wszystko co podsuniesz bez szemrania zbednego

Cytat:
Znad bólu ósemek

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
hyhy brzuszkiem do góry

mój jeszcze nie wyszedł a ja juz sie martwię cały czas
ale wierze ze radości mi wynagrodzą
Cytat:

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Bry

nie cierpię takich ludzi

Znad soczku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-02, 11:16   #266
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Czy Bar to otwierają od 13.00...? Czy po prostu wszyscy celebrują wakacyjne lenistwo...?
Stary 2015-07-02, 11:34   #267
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ja ciagle jestem w ruchu, dopiero siadłam i macham znad kawki

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-02, 13:14   #268
Maja102
Zakorzenienie

jestem i żyję, ale co to za życie...
do 3 nad ranem nie spałam to chyba przez pełnię księzyca
Stary 2015-07-02, 13:17   #269
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
jestem i żyję, ale co to za życie...
do 3 nad ranem nie spałam to chyba przez pełnię księzyca
Tez myslalam, ze spac nie bedę przez pełnię, bo zazwyczaj tak bywa, ale biegałam wczoraj wieczorem, a ze to 3 dzien pod rząd, to padłam i spałam jak zabita

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-02, 13:59   #270
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru snad zapomnienie o rocznicy związkowej

Promo na Essie jest w SP , tylko ostrzegam kolor kolorowi nie równy

Maja awans super!

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości