|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 - cz. IX
Cytat:
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Kejti - nam tak facet zmywarke podlaczyl ze woda zostawala.. przyjechal facet z serwisu i w smiech ze zaslepka zostala.. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Kawy nie pije od kilku dni a dziecie dalej nie spi.. w nocy spala od 22 do polnocy, potem budzila sie o kazdej pelnej godzinie, pol godziny wisiala na mnie, pol godz spala i tak w kolko do 7. Od tamtej pory nie spi... |
|
|
|
|
|
#1053 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedynie co 2 dni pan chlebek jeździ i można pieczywo kupić, ale jak coś innego to warto mieć samochód
|
|
|
|
|
|
#1054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na szczęście tesco stacjonarne mam rzut beretem ![]() A ja tym razem nawał miałam taki dosyć lajtowy i krótki. Bo 1,5 dnia się meczylam tylko. Zastoj mi się nie zrobił wcale bo moje dziecko okazało się rewelacyjnym laktatorem i wszystko ładnie zeszło przy normalnym przystawianiu. W takim razie czas zerknąć na normalny stanik do karmienia
|
||
|
|
|
|
#1055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Suty chyba zaczynają się przyzwyczajać powoli... Pierwsze chwycenie jest najgorsze a później to jakoś idzie. Przełamałam się i wzięłam laktator, tez ciężki początek później spoko U Adelki wyszła dziś zoltaczka także zabrali mi ją na lampy na 24 h... Jak będzie wszystko ok to jutro do domku.. Ah już nie mogę się doczekać ![]() U mnie nie ma Tesco.... :| a co dopiero jakieś zakupy online!! Edytowane przez sylwka321 Czas edycji: 2015-07-01 o 11:38 |
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co zrobiłam, anulowałam zamówienie i sama pojadę wieczorem, szybciej będzie niż z tą dostawą
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znów m
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Nono podobnie jak u mnie z tym krwawieniem...Jak tak to nic nie leci ale jak tylko jakiś wysiłek fizyczny to leciii
|
|
|
|
|
#1060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie źle z tą pralką ![]() Cytat:
A witaminy te co w ciąży to teraz też bierzecie? Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#1061 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj też zmieniłam mleko na hipp bo po nanie Myszka miała zaparcia, zobaczymy jak bedzie po tym mleczku My avent ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
ale wybrnełaś z sytuacji koncertowo
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1063 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale geniusze jacyś pracują na kuchni w szpitalu... Dzis na obiad zupa kalafiorowa i ryż z sosem z groszkiem dla matki karmiącej...
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1065 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie na dzisiaj chciałam ale wszystkie godziny były zajęte i mogłam dopiero na jutro, a jutro to ja wiem gdzie ja akurat będę?
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Ja dziś na pierwsze robię krem z kalafiora ![]() Na drugie takie danie z patelni - podziubane udka z kurczaka z cebulką, pieczarkami, papryką podduszone w rosole z wczoraj i z ryżem
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Zadomowienie
|
JPRDL... tabletki dla psów już reklamują na stawy o_O
|
|
|
|
|
#1068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi by się pralka nie otworzyły jakby woda w niej była, blokada jest no co! ja to jeszcze nie przeterminowana jestem bo mój gin uznaje tylko termin na 3 lipca Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak się czujesz w ogóle? Brzucho zszedł już nisko? mi się udało na dwa dni przed amatorska sesję z takim niskim brzuszkiem zrobić Jak chcesz menu szpitalne to zapraszam ten ryż też był z kurczakiem takim podziabanym |
|
|
|
|
|
#1070 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Są też inne plusy i powiem, ze jeszcze bym sobie z przyjemnością pochodziła w tej ciąży bo czuję się świetnie, brzuch mi nie ciąży, jest mi wygodnie bo mogę się lenić, tylko ta presja otoczenia mnie dobija i w☠☠☠☠ia, mam ochotę powiedzieć wszystkim naokoło, żeby mnie w oko pocałowali z tym poganianiem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1071 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No wszyscy mówią, że jest nisko, ale byłam u fryzjerki w poniedziałek to powiedziała, że w ogóle nie jest nisko... Tylko nie widziała jak było wcześniej, więc ufam wszystkim naokoło. A czuję się naprawdę super, tylko psychicznie inni mnie dobijają, bo wiedzą że nie chcę wywoływania a mi to przepowiadają, jakbym ☠☠☠☠a nie wiedziała. Wiesz takie "a wiesz, że będziesz musiała się przeprosić z oksytocyną której TAK BARDZO NIE CHCIAŁAŚ?" nie ☠☠☠☠a, nie wiem, jestem głupia i nie zdaję sobie z tego sprawy, ja ☠☠☠☠☠☠☠ę... Dalej jej nie chcę, jestem przeciwniczką stosowania jej bez wyraźnej przyczyny, ale chyba wiadomo, że jak już skisnę to trza będzie
|
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Konradek trzyma Cie w niepewności do samego końca a przyjdzie na swiat zapewne bez wspomagaczy jesteśmy dobrej myśli ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- A zapach tego żarcia jest przrokrutnyyyyy |
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szuuale.ty chyba ogólnie dosyć nisko ten brzuch miałaś?? Czy mi się tylko wydaje ![]() Pomalowałam se paznokcie u nóg ![]() ☠☠☠☠a ale w tej compensie mają ruchy z wypłatą tego ubezpieczenia
|
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz opiszę co na ktg i wizycie.
Na ktg nic Udało mi sie dostać na wizytę do gina, okazało się, że mimo braku objawów szyjka jest króciutka i mięciutka, główka nisko a rozwarcie na 4cm Powiedział, że jak nic nie ruszy do piątku to w sobotę on ma dyżur i rodzimy. Zapytałam czy z oksytocyną bo się boję a on na to że może się uda bez ale nie powiedział co to znaczy Mąż ma w sobotę urodziny i marzy żebym wtedy urodziła wiec każe mi nogi zaciskać i sexu mi odmówił |
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masijamożesz jeszcze raz wstawić linki do stanikow które kupiłaś do karmienia?? Chodzi mi o te usztywniane i napisz jak się sprawują |
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja położna mówi, że jak ma pod sobą na prywatnej praktyce 1700 kobiet, to żadna nie stosowała diety ![]() o kutwa! to teraz kupiłam głupią pralkę, bo się otworzyłaaaaaaaa Cytat:
A ja sprzedałam dziecko mojej siostrzenicy i spaceruje z nim na dworze :p dziś na obiad zupa gulaszowa z wołowinką
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mehja trzymam kciuki Szuuu ja dostałam pięć butelek oksy... no ale trzeba było. I brzuch zszedł mi 19 kwietnia, tak z dnia na dzień. a i tak nic nie ruszyło. Dlatego nie stresuj się brzuchem ani niczym, a głupie pytania olej a jak zapytają jak to jeszcze nie urodziłaś, odpowiedz a jakże tylko brzuch dla picu noszę.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

I w ogóle pierwszy raz robię i się stresuję, jaka wieśniara ze mnie...

Zaczęliśmy grzebać i okazało się, że to w odpływie wody pod kranem była zaślepka i dlatego nie odpompowało wody i z tej starej, i z tej nowej pralki!
ale praktycznie jest super!

A jak się czujesz po tym upadku? Nadal kręci Ci się w głowie?
: