Czerwcowe Mamusie 2015 - cz. IX - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-07-01, 10:58   #1051
kejtiCe
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 - cz. IX

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Czuję się jak debil, próbuję zrobić zakupy online w Tesco i boję się, że nie zdążą mi dostarczyć tego I w ogóle pierwszy raz robię i się stresuję, jaka wieśniara ze mnie...
u nas nawet nie ma takich rarytasów, więc dopiero czuję się jak wieśniara...
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 11:08   #1052
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Mamusie, wypuszczali Was ze szpitala dopiero jak dziecko zaczęło przybierać?

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Tak

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Kejti - nam tak facet zmywarke podlaczyl ze woda zostawala.. przyjechal facet z serwisu i w smiech ze zaslepka zostala..

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Kawy nie pije od kilku dni a dziecie dalej nie spi.. w nocy spala od 22 do polnocy, potem budzila sie o kazdej pelnej godzinie, pol godziny wisiala na mnie, pol godz spala i tak w kolko do 7. Od tamtej pory nie spi...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 11:14   #1053
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Tam skąd pochodzę w ogóle nie ma sklepów, trzeba wsiąć w samochód i 4 km jechać do najbliższego Jedynie co 2 dni pan chlebek jeździ i można pieczywo kupić, ale jak coś innego to warto mieć samochód
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 11:25   #1054
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
To u mnie jakas masakra dzisiaj od 6godziny Mala przed chwila zasnela a w tym czasie bylo karmienie i wielki ryk.
Do tego jeszcze chyba mi hemoroid wyszedl, jak to sie objawia?
Boli jak się siada i jak dotknięte okolice odbytu to czuć taka jakby zyle...
Cytat:
U mnie tez na szczęście tesco stacjonarne mam rzut beretem

A ja tym razem nawał miałam taki dosyć lajtowy i krótki. Bo 1,5 dnia się meczylam tylko. Zastoj mi się nie zrobił wcale bo moje dziecko okazało się rewelacyjnym laktatorem i wszystko ładnie zeszło przy normalnym przystawianiu. W takim razie czas zerknąć na normalny stanik do karmienia

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 11:36   #1055
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:

[/COLOR]Na rozładowanie Waszych wisielczych humorów powiem Wam coś Mieliśmy z Tżem jakąś starą pralkę od jego mamy, tam się trochę guziczki zacinały, ale według teściowej ta pralka nadal działała, więc wzięliśmy ją tu po remoncie, no i chciałam coś wyprać, a ona nie odpompowała wody w ogóle, więc z racji tego, że T jej w ogóle nie używała, to stwierdziliśmy, że jest zepsuta i przez ten cały czas prałam u mamy u góry. Wczoraj kupiliśmy nową i wstawiliśmy na puste pranie. Jak już się skończyło, to Tż otworzył drzwiczki i cała woda z środka chlusnęła mi do kuchni.... Zaczęliśmy grzebać i okazało się, że to w odpływie wody pod kranem była zaślepka i dlatego nie odpompowało wody i z tej starej, i z tej nowej pralki!

Więc teoretycznie nową pralkę kupiliśmy niepotrzebnie ale praktycznie jest super!
bywa i tak

Suty chyba zaczynają się przyzwyczajać powoli... Pierwsze chwycenie jest najgorsze a później to jakoś idzie. Przełamałam się i wzięłam laktator, tez ciężki początek później spoko
U Adelki wyszła dziś zoltaczka także zabrali mi ją na lampy na 24 h... Jak będzie wszystko ok to jutro do domku.. Ah już nie mogę się doczekać

U mnie nie ma Tesco.... :| a co dopiero jakieś zakupy online!!

Edytowane przez sylwka321
Czas edycji: 2015-07-01 o 11:38
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 11:41   #1056
201710041131
Konto usunięte

Wiecie co zrobiłam, anulowałam zamówienie i sama pojadę wieczorem, szybciej będzie niż z tą dostawą Nie nadaję się do takich rzeczy
Stary 2015-07-01, 11:41   #1057
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiecie co zrobiłam, anulowałam zamówienie i sama pojadę wieczorem, szybciej będzie niż z tą dostawą Nie nadaję się do takich rzeczy
Haha oj Szuu Szuu a ile się czeka na taką dostawę?
Stary 2015-07-01, 11:48   #1058
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
Noo a jak lipcowe bobasy sie pojawia to uciekamy na odchowalnie czy dobijemy do 5000 postow:-D. Nakarmilam mala i spi.. Spala od 22 do 1;20
. A ja zasnac nie moge,jest tak goraco.
Wczoraj wypilam lampke wina a teraz mnie suszy... Ile czasu po sn mozna cos cwiczyc? Bo brzuch mi sie ladnie wciaga ale chce przyspieszyc proces wciagania skory.. Dobranoc, albo dziendobry
Ja przez ostatnie 3 dni nie miałam ani krwawień ani plamień. I wczoraj lekko poćwiczyłam uda i skłony robiłam no i się zaczęło
Znów mm krwawienia
Stary 2015-07-01, 11:52   #1059
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Ja przez ostatnie 3 dni nie miałam ani krwawień ani plamień. I wczoraj lekko poćwiczyłam uda i skłony robiłam no i się zaczęło
Znów mm krwawienia
Nono podobnie jak u mnie z tym krwawieniem...Jak tak to nic nie leci ale jak tylko jakiś wysiłek fizyczny to leciii

Maja
Stary 2015-07-01, 11:53   #1060
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
No 10% to normalne, ale u nas przekroczyło.. Urodził się w poniedziałek, we wtorek jeszcze była znośna ta waga, a w środę była już za niska. U mnie nadal nie było pokarmu, więc zatrzymali nas i go dokarmili. W czwartek przybrał i wyszliśmy. Urodził się 4600, a wychodziliśmy z wagą 4380.

Super, że masz już pokarm. Teraz na pewno Szymek szybciutko przybierze i jutro do domku A jak się czujesz po tym upadku? Nadal kręci Ci się w głowie?

Fartuch myślałam wczoraj o Was i przypomniało mi się, że moja koleżanka miała taką sytuację, że po odstawieniu różnych probiotyków bóle brzuszka ustały. Tylko nie wiem jakie ona dawała, bo wtedy się nie interesowałam tym...

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Na rozładowanie Waszych wisielczych humorów powiem Wam coś Mieliśmy z Tżem jakąś starą pralkę od jego mamy, tam się trochę guziczki zacinały, ale według teściowej ta pralka nadal działała, więc wzięliśmy ją tu po remoncie, no i chciałam coś wyprać, a ona nie odpompowała wody w ogóle, więc z racji tego, że T jej w ogóle nie używała, to stwierdziliśmy, że jest zepsuta i przez ten cały czas prałam u mamy u góry. Wczoraj kupiliśmy nową i wstawiliśmy na puste pranie. Jak już się skończyło, to Tż otworzył drzwiczki i cała woda z środka chlusnęła mi do kuchni.... Zaczęliśmy grzebać i okazało się, że to w odpływie wody pod kranem była zaślepka i dlatego nie odpompowało wody i z tej starej, i z tej nowej pralki!

Więc teoretycznie nową pralkę kupiliśmy niepotrzebnie ale praktycznie jest super!
Nie kręci mi się. Dzisiaj już też lepiej mi się chodzi. Najgorzej jest z siadaniem.

To nie źle z tą pralką
Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Też dostałam Tardyferon ale nie biorę :

Moja to.dzisiaj pospala w nocy...od 22 do 4:40.. przewinęłam...zjadła i poszła spać.
Czemu nie bierzesz?

A witaminy te co w ciąży to teraz też bierzecie?

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 12:40   #1061
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Zofia zarejestrowana. Oficjalnie juz isnieje i ma pesel.
Wizyta w USC niby na godzine wszyscy maja ale jest masakra prawie godzine spedzilysmy w samym urzedzie. Jeszcze pani mnie zirytowala bo sie okazuje ze potrzebny jej dowod osobisty tz To po to bylismy w marcu razem by teraz takie problemy robic. Szczesliwie podalam tylko pesel tzta i przeszlo
My urzad też wspominamy nie miło bo trwało to strasznie długo - razem zajeło nam to prawie 2h a zapisują wizyte co 30 min

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
My tez tym hippem karmimy. Zamowilam zapas na allegro o wiele taniej
Ja wczoraj też zmieniłam mleko na hipp bo po nanie Myszka miała zaparcia, zobaczymy jak bedzie po tym mleczku

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
My używamy lovi dynamiczny niezaburzajacy odruchu ssania.
My avent

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Hehe ale wybrnełaś z sytuacji koncertowo

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 12:46   #1062
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Nie kręci mi się. Dzisiaj już też lepiej mi się chodzi. Najgorzej jest z siadaniem.

To nie źle z tą pralką

Czemu nie bierzesz?

A witaminy te co w ciąży to teraz też bierzecie?

Bo się o kupę martwię

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
My urzad też wspominamy nie miło bo trwało to strasznie długo - razem zajeło nam to prawie 2h a zapisują wizyte co 30 min

Ja wczoraj też zmieniłam mleko na hipp bo po nanie Myszka miała zaparcia, zobaczymy jak bedzie po tym mleczku

My avent

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Hehe ale wybrnełaś z sytuacji koncertowo
A u nas tż z Marszu pojechał i w 10 min miał akt,pesel i meldunek

Maja
Stary 2015-07-01, 13:12   #1063
sylwka321
Wtajemniczenie

Ale geniusze jacyś pracują na kuchni w szpitalu... Dzis na obiad zupa kalafiorowa i ryż z sosem z groszkiem dla matki karmiącej...
Stary 2015-07-01, 13:19   #1064
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Ale geniusze jacyś pracują na kuchni w szpitalu... Dzis na obiad zupa kalafiorowa i ryż z sosem z groszkiem dla matki karmiącej...
Faktycznie pojechali po całości... U nas po kalafiorze była masakra. Groszku się jeszcze nie odwazylam zjesc... Za 1.5 godziny jadę do gina. Dziwnie tak z pustym brzuszkiem jechac. Muszę go zapytać o to jak się robi dziewczynki
Stary 2015-07-01, 13:22   #1065
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Haha oj Szuu Szuu a ile się czeka na taką dostawę?
No właśnie na dzisiaj chciałam ale wszystkie godziny były zajęte i mogłam dopiero na jutro, a jutro to ja wiem gdzie ja akurat będę?

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Ja dziś na pierwsze robię krem z kalafiora

Na drugie takie danie z patelni - podziubane udka z kurczaka z cebulką, pieczarkami, papryką podduszone w rosole z wczoraj i z ryżem
Stary 2015-07-01, 13:31   #1066
pszczoua
Zakorzenienie

Szuu, jeden plus ze jeszcze nie urodzilas, możesz takie smakołyki jeść
Stary 2015-07-01, 13:35   #1067
kaczuszka1986
Zadomowienie

JPRDL... tabletki dla psów już reklamują na stawy o_O
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 13:35   #1068
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

Na rozładowanie Waszych wisielczych humorów powiem Wam coś Mieliśmy z Tżem jakąś starą pralkę od jego mamy, tam się trochę guziczki zacinały, ale według teściowej ta pralka nadal działała, więc wzięliśmy ją tu po remoncie, no i chciałam coś wyprać, a ona nie odpompowała wody w ogóle, więc z racji tego, że T jej w ogóle nie używała, to stwierdziliśmy, że jest zepsuta i przez ten cały czas prałam u mamy u góry. Wczoraj kupiliśmy nową i wstawiliśmy na puste pranie. Jak już się skończyło, to Tż otworzył drzwiczki i cała woda z środka chlusnęła mi do kuchni.... Zaczęliśmy grzebać i okazało się, że to w odpływie wody pod kranem była zaślepka i dlatego nie odpompowało wody i z tej starej, i z tej nowej pralki!

mi by się pralka nie otworzyły jakby woda w niej była, blokada jest

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość

szuu,mehjano Wy to już przeginacie

no co! ja to jeszcze nie przeterminowana jestem bo mój gin uznaje tylko termin na 3 lipca

Cytat:
u mnie też
mehja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 13:38   #1069
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie na dzisiaj chciałam ale wszystkie godziny były zajęte i mogłam dopiero na jutro, a jutro to ja wiem gdzie ja akurat będę?

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Ja dziś na pierwsze robię krem z kalafiora

Na drugie takie danie z patelni - podziubane udka z kurczaka z cebulką, pieczarkami, papryką podduszone w rosole z wczoraj i z ryżem
Noo co będzie jutro nikt nie wie...
A jak się czujesz w ogóle? Brzucho zszedł już nisko? mi się udało na dwa dni przed amatorska sesję z takim niskim brzuszkiem zrobić
Jak chcesz menu szpitalne to zapraszam ten ryż też był z kurczakiem takim podziabanym
Stary 2015-07-01, 13:39   #1070
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Szuu, jeden plus ze jeszcze nie urodzilas, możesz takie smakołyki jeść
No bez kitu Są też inne plusy i powiem, ze jeszcze bym sobie z przyjemnością pochodziła w tej ciąży bo czuję się świetnie, brzuch mi nie ciąży, jest mi wygodnie bo mogę się lenić, tylko ta presja otoczenia mnie dobija i w☠☠☠☠ia, mam ochotę powiedzieć wszystkim naokoło, żeby mnie w oko pocałowali z tym poganianiem

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

no co! ja to jeszcze nie przeterminowana jestem bo mój gin uznaje tylko termin na 3 lipca
E no kurde ja się nie czuję przeterminowana, bo przecież do 42 tygodnia można bezpiecznie dymać z brzuchem
Stary 2015-07-01, 13:41   #1071
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Hmm co w tym dziwnego :p my swojemu podajemy suplementy na stawy, co prawda nie są to tabsy tylko taki proszek.
Stary 2015-07-01, 13:44   #1072
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Noo co będzie jutro nikt nie wie...
A jak się czujesz w ogóle? Brzucho zszedł już nisko? mi się udało na dwa dni przed amatorska sesję z takim niskim brzuszkiem zrobić
Jak chcesz menu szpitalne to zapraszam ten ryż też był z kurczakiem takim podziabanym
Łeee nie, mnie szpitalne żarcie obrzydza odkąd pracowałam tam i w pewnych godzinach ten zapaszek się unosił

No wszyscy mówią, że jest nisko, ale byłam u fryzjerki w poniedziałek to powiedziała, że w ogóle nie jest nisko... Tylko nie widziała jak było wcześniej, więc ufam wszystkim naokoło.

A czuję się naprawdę super, tylko psychicznie inni mnie dobijają, bo wiedzą że nie chcę wywoływania a mi to przepowiadają, jakbym ☠☠☠☠a nie wiedziała. Wiesz takie "a wiesz, że będziesz musiała się przeprosić z oksytocyną której TAK BARDZO NIE CHCIAŁAŚ?" nie ☠☠☠☠a, nie wiem, jestem głupia i nie zdaję sobie z tego sprawy, ja ☠☠☠☠☠☠☠ę... Dalej jej nie chcę, jestem przeciwniczką stosowania jej bez wyraźnej przyczyny, ale chyba wiadomo, że jak już skisnę to trza będzie
Stary 2015-07-01, 13:48   #1073
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Łeee nie, mnie szpitalne żarcie obrzydza odkąd pracowałam tam i w pewnych godzinach ten zapaszek się unosił

No wszyscy mówią, że jest nisko, ale byłam u fryzjerki w poniedziałek to powiedziała, że w ogóle nie jest nisko... Tylko nie widziała jak było wcześniej, więc ufam wszystkim naokoło.

A czuję się naprawdę super, tylko psychicznie inni mnie dobijają, bo wiedzą że nie chcę wywoływania a mi to przepowiadają, jakbym ☠☠☠☠a nie wiedziała. Wiesz takie "a wiesz, że będziesz musiała się przeprosić z oksytocyną której TAK BARDZO NIE CHCIAŁAŚ?" nie ☠☠☠☠a, nie wiem, jestem głupia i nie zdaję sobie z tego sprawy, ja ☠☠☠☠☠☠☠ę... Dalej jej nie chcę, jestem przeciwniczką stosowania jej bez wyraźnej przyczyny, ale chyba wiadomo, że jak już skisnę to trza będzie
Jak się słyszy takie super komentarze to aż szkoda ze nie ma pozwolenia na
Konradek trzyma Cie w niepewności do samego końca a przyjdzie na swiat zapewne bez wspomagaczy
jesteśmy dobrej myśli

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Konradek trzyma Cie w niepewności do samego końca a przyjdzie na swiat zapewne bez wspomagaczy
jesteśmy dobrej myśli
A zapach tego żarcia jest przrokrutnyyyyy
Stary 2015-07-01, 13:55   #1074
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość

Cytat:
jesteśmy dobrej myśli

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

A zapach tego żarcia jest przrokrutnyyyyy
Akurat zapach tego jedzenia to jest najmniejszy problem

szuuale.ty chyba ogólnie dosyć nisko ten brzuch miałaś?? Czy mi się tylko wydaje

Pomalowałam se paznokcie u nóg

☠☠☠☠a ale w tej compensie mają ruchy z wypłatą tego ubezpieczenia

Maja
Stary 2015-07-01, 14:00   #1075
pszczoua
Zakorzenienie

Szuu mi w ogole w ciąży brzuch nie opadł, ani w tej ani w poprzedniej
Stary 2015-07-01, 14:03   #1076
mehja
Zakorzenienie

To teraz opiszę co na ktg i wizycie.

Na ktg nic

Udało mi sie dostać na wizytę do gina, okazało się, że mimo braku objawów szyjka jest króciutka i mięciutka, główka nisko a rozwarcie na 4cm

Powiedział, że jak nic nie ruszy do piątku to w sobotę on ma dyżur i rodzimy. Zapytałam czy z oksytocyną bo się boję a on na to że może się uda bez ale nie powiedział co to znaczy
Mąż ma w sobotę urodziny i marzy żebym wtedy urodziła wiec każe mi nogi zaciskać i sexu mi odmówił
mehja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 14:06   #1077
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:

Na ktg nic

Udało mi sie dostać na wizytę do gina, okazało się, że mimo braku objawów szyjka jest króciutka i mięciutka, główka nisko a rozwarcie na 4cm

Powiedział, że jak nic nie ruszy do piątku to w sobotę on ma dyżur i rodzimy. Zapytałam czy z oksytocyną bo się boję a on na to że może się uda bez ale nie powiedział co to znaczy
Mąż ma w sobotę urodziny i marzy żebym wtedy urodziła wiec każe mi nogi zaciskać i sexu mi odmówił
Teraz Ci odmówił a potem Będzie

masijamożesz jeszcze raz wstawić linki do stanikow które kupiłaś do karmienia?? Chodzi mi o te usztywniane i napisz jak się sprawują

Maja
Stary 2015-07-01, 14:10   #1078
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:

Na ktg nic

To ładnie się zaczyna. Oby się samo rozkręciło

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 14:10   #1079
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
No bo przecież wszyscy twierdzą, że nie ma czegoś takiego jak dieta matki karmiącej... Moja położna mówi, że jak ma pod sobą na prywatnej praktyce 1700 kobiet, to żadna nie stosowała diety

Cytat:

mi by się pralka nie otworzyły jakby woda w niej była, blokada jest

o kutwa! to teraz kupiłam głupią pralkę, bo się otworzyłaaaaaaaa Ale ona ogólnie skończyła prać, może nie wiedziała, że woda tam została? Może nie jest taka inteligentna jak wszyscy mówią?

Cytat:

Na ktg nic

Wow!!! Szalooooona

A ja sprzedałam dziecko mojej siostrzenicy i spaceruje z nim na dworze :p dziś na obiad zupa gulaszowa z wołowinką
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-01, 15:01   #1080
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Jem groszek z marchewką i nic małemu nie jest. tzn żadnych zmian. Za to kalafiora się boję, pomimo że położna się śmiała, że co, bąbelki z jelit przejdą do krwi, z gazowanej krwi zrobi się gazowane mleko i dziecko będzie miało wzdęcia. Że to tak nie działa. Jedynie cebula i czosnek przenikają do mleka i powinno się unikać, cytrusy truskawki pomidory i papryka mogą uczulac, więc powinno się sprawdzać reakcję dziecka. I tyle.

Mehja trzymam kciuki

Szuuu ja dostałam pięć butelek oksy... no ale trzeba było. I brzuch zszedł mi 19 kwietnia, tak z dnia na dzień. a i tak nic nie ruszyło. Dlatego nie stresuj się brzuchem ani niczym, a głupie pytania olej a jak zapytają jak to jeszcze nie urodziłaś, odpowiedz a jakże tylko brzuch dla picu noszę.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości