Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-12, 21:48   #601
niunka2015
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Ha, ciesz sie ze chociaz do kosz na pranie wrzuca, moj po moim marudzeniu zamiast do szafy zostawia w kazdym mozliwym miejscu w domu, ale ZAWSZE poskladane

Ja nigdy nie zrozumiem tego czemu wydanie na swiat czlowieka jest takie okrutne

Tez ja mam, ale nie bardzo polecam, cienie sie krusza, pudelko rozpada.. Ale to moje zdanie kolory ma fajne.

Nie, co ma byc to bedzie po prostu. Narazie karmie cycem, ale za trzy miesiace przestaje i wtedy zaczynamy

Uciekam, dobrej nocy buziaki!
To piwodzenia
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 21:49   #602
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Domima - bo życie to nie bajka

Ja też lulu idę bo syn zaraz mnie obudzi
Dobranoc
No to prawda.
Śpij dobrze :-*
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 21:49   #603
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie wiem co to zgaga. W życiu nie miałam...

Piona ja też
Stary 2015-07-12, 21:49   #604
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Belka15 Pokaż wiadomość
Widzę, że macie trochę kłopotów z tz. Wspolczuje wam. Czasem sobie mysle ze nie ma tym świecie już zbyt wielu porządnych facetów. Wiec te które maja synów - zadbajcie o to niech moja córka nir ma naszych problemów
Co do drugiego dziecka to ja poproszę. Niech mi ktoś zostawi pod drzwiami. Ciąża była straszna, poród jeszcze gorszy. I strach pozostanie na zawsze
Taki mam plan. Chciałabym nauczyć synka ze obawiazki domowe wykonuje sie bez względu na płeć. I jak jest potrzeba to facet zmywa gary a kobieta robi przy drzewie (w miare fizycznych możliwości).

Cytat:
O no proszę. Tez miałam to samo z tym odkładaniem do szafy juz znoszonych ubrań... - I tez oduczylam

Taa u nas to samo... Rozumiem ze na szybko sie cos wrzuci bo ktos puka np i siara ze leży ale zaraz wyciagam i do kosza idzie :-P

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
Mam dwa:-D nie zostawie ich bo one i tak bardziej ze mna zwiazane niz z nim. A i tak maja nas mniej, bo Mlody, wiadomo
. Za dużo by było dla nich jakbym jeszcze tak je zostawiła. Zresztą ją bym za nimi tęskniła.

Identycznie mam!!!Młody ryczal ostatnio,ten go do lozeczka położył, bo nie będzie go na rękach nosić!!no zesz ku... Ją przyszłam, wzięłam na ręce,przytulilam, poszlismy razem usiąść na kanapę i był spokój.
Teksty o wymuszaniu też u nas chodzą. I wytłumacz takiemu, że takie małe dziecko nie manipuluje i nie wymusza!bo skąd ma wiedzieć o co chodzi?płacz jest dla nas sygnałem,a my musimy odpowiedzieć.
On nawet jak Młodego na ręce bierze i trzyma na kolanach to dystans widać na kilometr.

Najlepsze jest to, że on dziecko chciał znaaaaacznie wczesniej niż ją, ją długo byłam na nie, nie czulam się gotowa. I jak przyszło co do często to u niego jakoś ta chec nie przeszła w dobre podejście jak już dziecko jest.
On się do tego nie nadaje po prostu, sam jest mentalnie Dzieckiem, bywa rodzicem krytycznym, ale nie ma w sobie Dorosłego.

moj tak jak twoj chcial juz dawno dziecko. Ale pomaga. Czasem ma dosyc jak i ja, gdy ciagle ryczy i nie wiadomo juz co zrobić. No ale aktywnie uczestniczy w opiece nad synkiem. Robi mleko, karmi, przewija. Kapiemy razem, ja robie wode, on trzyma a ja myje, potem ja ubieram a tz wynosi wode. Czasem mnie drazni bo jak zacznie płakać to sie wymiguje szybko :-P nie daje sobie z tym rady jakos Hehe.

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Na bank

Może jej pokaż raz i załapie moja tak jak pisałam, tak do gory bierze wyprostowaną rączkę.

Dokładnie, napewno z dwójką lżej nie będzie, ale to każdy wie ale fajnie takie dwa małe szkraby mieć
A z tym że jak coś pochwalę to zaraz się wali to też tak mam ehh

Ja też i wogole nie żałuje że nie spróbowałam naturalnie Jednak po cc jedynie Malinka miała jakieś problemy, a reszta zero skutków ubocznych.

a ja żałuję :-( ciagle o tym myślę jednak. Nie żałuję cc ale chcialabym zobaczyc co to za boleści przy sn.

Cytat:
W sumie trochę tak. Dziwnie mi użyć słowa poród.Nie odbieram tego jako poród, tylko jako operację. Prędzej bym powiedział, że nie urodzilam, miałam CC.
Chociaż to też poród. Ale mimo wszystko.
Czyli nie tylko ja tak mam. Mi nie jest głupio powiedziec np 'po porodzie', ale juz 'rodzilam' jakos tak dziwnie. Bo nie rodzilam. Ja w tym nie uczestniczylam aktywnie :-P nie umniejszam sobie bo boleć boli po cc, nie jest to przyjemne ani fajne. No i ja do tej pory cos tam czuje co jakis czas. Ale jakis zalik maly mam ze nie sn :-(

W ogole dzis mnie bolal brzuch w miejscu cięcia :-( i blizna mocno swedzi.

Chcialabym ujedrnic te moje cielsko znacie jakieś dobre specyfiki ujedrniajace ktore dzialaja?
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 21:49   #605
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Ja cukrzycy nie miałam a żrę hmmmm

Myślisz że się naprawi?

czasem mi dziwnie tak mówić ale tylko czasem

Ech. Mężczyźni brrrr

Ja jednak uważam że takie małe dzuecko umie wymuszac.
Mój synek ostatnio momentalnie zaczyna płakać jak kładę do łóżeczka. Dzieci naprawdę potrafią nami rządzić
Też uważam ze potrafi.
Stary 2015-07-12, 21:50   #606
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Obyś się niedowiedziala
No u mnie w rodzinie w ogóle nie ma... ale mąż za to ma wiec tez mam nadzieje ze się u mnie nie pojawi...
Stary 2015-07-12, 21:51   #607
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Domima no prze jesteś...
Ja. To nawet nie myślę pokico o drugim, tez musi być wpadka bo ja se świadomie nie zrobię....cykor i tyle, a tak juz wyjścia nie będzie 😂
Niunka po zzo nie czulam nic jak się skończyło zzo to czulam wszystko.... Mnie przy opartych wszystko bolalo a najbardziej brzuch miałam na nim ktg. A lekarz mi te urządzenie w brzuch wciskał bo wypychal małą... Wiec bol potrójny bo skurcze to urządzenie wcusjane przez niego i krocze...
Nie no kufa rzeźnia i tyle....
Karola ja dbam o nie bardzo wiec mi super pasują...

Dobranoc
Ps. Pogodzilim się 😉
Ale możesz zazyczyc sobie cc.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-12, 21:52   #608
Rina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
No to u mnie tak samo, tez chciał tak strasznie dziecko a teraz jakby juz znudziło sie tatusiowanie... I z tym odkładaniem tez tak robi. Oni bez kitu jakies porady dla ojców chyba czytają ;p
Taaa poradnik Jak nie być tatusiem:-P wg mnie nie spodziewali się, że to będzie wyglądało tak jak wygląda. Myśleli chyba, że dziecko się obudzi, Ty dasz jesc, leżeć i bawić się będzie wyłącznie samo, potem zasnie. I oni poświęca 5 Minut i wrócą do swoich gier. A tu tak jakby niespodzianką:-D i okazuje się , że bycie tatusiem to kawał ciężkiej pracy.I podolaja niestety nieliczni.

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 21:54   #609
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
No u mnie w rodzinie w ogóle nie ma... ale mąż za to ma wiec tez mam nadzieje ze się u mnie nie pojawi...
A maz pali? Moj mial zgage poki palił, teraz elektryka ciaga i zgaga od wielkiego dzwonu.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-07-12, 21:55   #610
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
No to u mnie tak samo, tez chciał tak strasznie dziecko a teraz jakby juz znudziło sie tatusiowanie... I z tym odkładaniem tez tak robi. Oni bez kitu jakies porady dla ojców chyba czytają ;p

Padłam Hihi
Stary 2015-07-12, 21:55   #611
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A maz pali? Moj mial zgage poki palił, teraz elektryka ciaga i zgaga od wielkiego dzwonu.
A ja przenigdy nie paliłam, nie wiem za co mnie tak pokaralo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-12, 21:56   #612
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa poradnik Jak nie być tatusiem:-P wg mnie nie spodziewali się, że to będzie wyglądało tak jak wygląda. Myśleli chyba, że dziecko się obudzi, Ty dasz jesc, leżeć i bawić się będzie wyłącznie samo, potem zasnie. I oni poświęca 5 Minut i wrócą do swoich gier. A tu tak jakby niespodzianką:-D i okazuje się , że bycie tatusiem to kawał ciężkiej pracy.I podolaja niestety nieliczni.
Święte słowa! Ja mojemu mowilam ze to nie jest tak latwo. Ciezko im zrozumieć jak to bedzie wyglądać szczególnie jesli nie mieli z niemowlakiem dłużej do czynienia.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-07-12, 21:56   #613
niunka2015
BAN stały

Nie no przepraszam,kiedyś miewają zgagi jak piłam
Stary 2015-07-12, 21:58   #614
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
A ja przenigdy nie paliłam, nie wiem za co mnie tak pokaralo
Moze masz refluks?

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Dobra laski Ide spac... Za godzinke wypada karmienie.
Mlody co raz wiecej w nocy spi w lozeczku
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-07-12, 21:58   #615
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Tez tak mam ze jak pochwalę to na drugi dzień - du..pa
Nawet jak czasem pomyślę to sie pieprzy. Pomyślałam że Julek kupy lepsze robi i od 2 dni kiepskie są

A ja powiedziałam komuś że co drugi dzien kupa, to wczoraj i dzisiaj były- wszystko na odwrót chwalisz to się pieprzy ale i w drugą stronę też działa. głowa do góry Maja
Stary 2015-07-12, 21:58   #616
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie pali. Odkąd lekarz nam powiedział ze ma rzucić palenie to razu rzucił a zgaga biedny dalej ma. A ja też tyle palilam i nie miałam....hmm. ..

Ja mam podobnie z moim mężem jak Ty ze swoim. Tak naprawdę to nie moge mu nic zarzucić... pomaga w miarę swoich możliwości. Odnośnie opieki nad dzieckiem to jest w porządku. W domu też mi pracy raczej nie dokłada ale też dużo musze do niego mówić wprost...
Stary 2015-07-12, 22:01   #617
niunka2015
BAN stały

Idę spać. Właśnie się rozpędzilam żeby zajrzeć do młodego, a go nie ma
Stary 2015-07-12, 22:04   #618
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
O no proszę. Tez miałam to samo z tym odkładaniem do szafy juz znoszonych ubrań... - I tez oduczylam

To mój ma odchył w drugą stronę, jak mu każę sprzątnąć to on większość do brudów wyrzuca, bo tak łatwiej- składać nie trzeba! Cwaniak jeden
Stary 2015-07-12, 22:04   #619
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
A ja powiedziałam komuś że co drugi dzien kupa, to wczoraj i dzisiaj były- wszystko na odwrót chwalisz to się pieprzy ale i w drugą stronę też działa. głowa do góry Maja
Oj nie wierze w to. Ja niestety jak mowie ze coś jest przerabane i mi zle to się niestety to nie zmienia :-(((

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-12, 22:09   #620
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie wieczór jest niesamowity. Po prostu sama jestem w szoku ze tak to się ułożyło- kąpiel później maz daje butle ja ogarniam po kąpieli potem mąż odbija - minutke ponosi po odbiciu daje buziaka włącza konika fp i odkłada do łóżeczka i wychodzi z pokoju. Nie mija 5 minut jak mały śpi. I tak już to wygląda jakiś czas -dzisiaj dostał trochę więcej to zobaczymy o której się obudzi... ale z reguły kolo 1 czy 2.

Ja też chcę zeby moje dziecko samo usypialo.

Cytat:
Ha ha Ha

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

No to jest świetny pomysł. W takim miejscu to bym się nawet nie zastanawiala

Powien ci ze jak na razie średnio by się to opłacało. Za duzo panstwu by trzeba bylo oddac, koszty zjedza większość zysków. Więc jak na razie jest tak dobrze. Jak co to zapraszam

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Oj widzę ze i u Ciebie kryzys :/ u nas niby wszystko ok ale ja ostatnio nie mam prawie ochoty na te sprawy i przez to czuje ze wisi w powietrzu coś niedobrego między nami
Oj ja tez nie mam ochoty a mój tz bardzo. Ehh nie wiem co tu zrobić żeby mi się lub libido podnioslo.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 22:18   #621
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

a ja żałuję :-( ciagle o tym myślę jednak. Nie żałuję cc ale chcialabym zobaczyc co to za boleści przy sn.

Czyli nie tylko ja tak mam. Mi nie jest głupio powiedziec np 'po porodzie', ale juz 'rodzilam' jakos tak dziwnie. Bo nie rodzilam. Ja w tym nie uczestniczylam aktywnie :-P nie umniejszam sobie bo boleć boli po cc, nie jest to przyjemne ani fajne. No i ja do tej pory cos tam czuje co jakis czas. Ale jakis zalik maly mam ze nie sn :-(

Chcialabym ujedrnic te moje cielsko znacie jakieś dobre specyfiki ujedrniajace ktore dzialaja?

To może jeszcze będziesz miała okazję spróbować jak tak chcesz...
Ja w życiu, wogole dla mnie poród naturalny to jakaś nieludzka akcja - teraz mogę to napisać- pewnie część się ze mną niezgodzi, albo większość, ale ja nie widzę głębszego sensu w porodzie naturalnym i cieszę się że miałam możliwość cc.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Oj nie wierze w to. Ja niestety jak mowie ze coś jest przerabane i mi zle to się niestety to nie zmienia :-(((
Może wystarczy uwierzyć
Stary 2015-07-12, 22:20   #622
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ja też chcę zeby moje dziecko samo usypialo.

Powien ci ze jak na razie średnio by się to opłacało. Za duzo panstwu by trzeba bylo oddac, koszty zjedza większość zysków. Więc jak na razie jest tak dobrze. Jak co to zapraszam

Oj ja tez nie mam ochoty a mój tz bardzo. Ehh nie wiem co tu zrobić żeby mi się lub libido podnioslo.
Ponoć przez kp jest obniżone libido:-(

Mój mąż nauczył zasypiania Mlodego samemu. Mnie serce bolało ze tak go tam zostawia samego ale opłacało się bo nie trzeba go bujać husiac ani nic takiego. Tyle że łatwiej to zrobić przy butli. Ja jak jeszcze w dzień karmiłam i wieczorem mu dawałam cyca po kąpieli to nie było szans na zostawienie. Bo co 3 sekundy usypial leży cycu i nie umiałam go odłożyć bez pobudki i tak kilka razy.
No z tymi pokojami to faktycznie - to Polska wiec tu wszystko jest " ułatwione " eh.. co za bezsens. Dzięki za zaproszenie :-*- jak mały będzie trochę większy to pewnie skorzystamy - fajnie by było jakby się poznali "braciaki " ;-) he he

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
To może jeszcze będziesz miała okazję spróbować jak tak chcesz...
Ja w życiu, wogole dla mnie poród naturalny to jakaś nieludzka akcja - teraz mogę to napisać- pewnie część się ze mną niezgodzi, albo większość, ale ja nie widzę głębszego sensu w porodzie naturalnym i cieszę się że miałam możliwość cc.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Może wystarczy uwierzyć
Oj Ty Mój pozytywny duchu :-*
Stary 2015-07-12, 22:55   #623
madelinem
Zadomowienie

Melduje sie w nowym wątku. Dumna jestem ze nadrobilam

Lekka super ze wszystko wyszlo ok.
Karola, podziwiam, i trzymam kciuki, zeby wyszlo tak, jak chcesz...

Widze ze zale na tz sa. Moj tez sie zepsul, ma wy..b.a.e na mnie i na wszystko. Znow sie poklocilismy. Najgorsze jest to, ze on corce mowi ze jestem be i ciagle.sie czepiam, a.ona to.przeżywa. tlumacze, ze nie.wolno wciagac dzieci w klotnie, to nie dociera. Ona.ma cztery lata i duzo rozumie, glupia nie jest.

Czajelka, nie.daj sie, to straszne jak on toba pomiata.

Ja np nie moge sie doprosic o pomalowanie pokoju. Od marca farby stoja, ale on nie ma czasu, bi ryby, bo koledzy no i u rodzicow.trzeba.posiedzie c...

Dzis zasnal, nawet nie slyszal jak mloda plakala jak sie obudzila. Tak mi podniosl cisnienie ze nie moge zasna. A zaraz.pobudka na jedzenie.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-12, 22:58   #624
madelinem
Zadomowienie

A i prosze,bi chyba.tu zdj nie wrzucalam, a nie wszystkie na fb jestescie
Mam nadzieje ze bedzie widac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1436738273072.jpg (61,3 KB, 24 załadowań)
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 23:57   #625
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Dominaa jak mu mowie ze nie podoba mi sie jak oni sie zajmuja malym ze serce mi boli jak to widze jak on sie wierci na raczkach widze ze mu nie wygodnie i nic ie moge z tym zrobic pomoc mu to on ze nie uzalaj sie nad soba daj nacieszyc sie dziadkom wnukiem i koniec tematu.....

ale jest mi lzej.... tak nikomu o tym nie mowilam
Pogadaj z pediatra lub z położną z przychodni,powiedz o tym trzymaniu na siedzaco i na rękach ciągłym, niech oni twojemu mezowi wytlumacza,bo faktycznie ryzyko nieprawidlowego rozwoju stwarzają.wspolczuje sytuacji...

Zaczelam czytac o krzeselkach do karmienia i ocipialam...😒 czy regulowany podnozek jest bardzo potrzebny,czy dziecko obejdzie sie bez jego regulacji?

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Taki mam plan. Chciałabym nauczyć synka ze obawiazki domowe wykonuje sie bez względu na płeć. I jak jest potrzeba to facet zmywa gary a kobieta robi przy drzewie (w miare fizycznych możliwości).

Taa u nas to samo... Rozumiem ze na szybko sie cos wrzuci bo ktos puka np i siara ze leży ale zaraz wyciagam i do kosza idzie :-P

moj tak jak twoj chcial juz dawno dziecko. Ale pomaga. Czasem ma dosyc jak i ja, gdy ciagle ryczy i nie wiadomo juz co zrobić. No ale aktywnie uczestniczy w opiece nad synkiem. Robi mleko, karmi, przewija. Kapiemy razem, ja robie wode, on trzyma a ja myje, potem ja ubieram a tz wynosi wode. Czasem mnie drazni bo jak zacznie płakać to sie wymiguje szybko :-P nie daje sobie z tym rady jakos Hehe.

Zimna woda podobno najlepiej ujedrnia,tzn natryski.
Tez żałuję, ze bozia mi nie dala rodzic naturalnie,chociaz z poltorej godziny skurczow przecierpialam,no ale dzięki bogu,ze lekarze przytomni i cc zrobili w pore. I tez mi głupio poiedziec, ze rodzilam 😔
Super, ze masz takie podejscie do wychowania syna,oby sie udało i oby Ci maz w tym nie przeszkadzal.ale wnoszac po podejsciu do obowiazkow ojca pewnie będzie z tym spoko
Moj TZ na szczescie tez sie corka zajmuje,czasem sie co prawda wykreca wymyslajac sobie jakies inne zajecia,np. Rozkrecanie pol dnia kompa.Ale widzę jego upgrade wyraźny w reakcjach na placz malej,zaczyna też go dobrze interpretowac i juz nie za kazdym razem wymyśla,że "na pewno" głodna.dzis u kolezanki to w ogole sam z corka poszedl i ją uspal na drzemkę 😇

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Jaka sliczna czarnulaka,pyzulka slodka ☺
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 00:59   #626
Majka232
Zakorzenienie

Madelinem - córeczka śliczna!
Mój tez głupoty gada dziecku zamiast je chronić. No i synek widzi stosunek jego do mnie albo brak reakcji na moje prośby i to mnie najbardziej dobija.

Goczek - wg mnie regulowany podnóżek jest potrzebny ale pewnie zdania będą podzielone
Stary 2015-07-13, 01:10   #627
violka848
Zakorzenienie

Madelinem słodka córunia

A my się karmimy, jak się kładłam o 24 to córa niechciała jesc, tzn podstawialam, a spała mocno i jej nie ruszał cyc , tak teraz się przebudziłam i przez sen wcina. Muszę tuczyć, bo mam misję, na środowym ważeniu chcę żeby miała conajmniej 200 gram przyrostu

---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ----------

Ale teraz jest dużo fajnych zabawek dla dzieci, Sylwia chyba wstawiła link jakiegoś użytkownika co ma 87 stron rożnych zabawek 😱 i siedzę i przeglądam 😛
Stary 2015-07-13, 03:11   #628
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Madelinem słodka córunia

A my się karmimy, jak się kładłam o 24 to córa niechciała jesc, tzn podstawialam, a spała mocno i jej nie ruszał cyc , tak teraz się przebudziłam i przez sen wcina. Muszę tuczyć, bo mam misję, na środowym ważeniu chcę żeby miała conajmniej 200 gram przyrostu

---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ----------

Ale teraz jest dużo fajnych zabawek dla dzieci, Sylwia chyba wstawiła link jakiegoś użytkownika co ma 87 stron rożnych zabawek 😱 i siedzę i przeglądam 😛
Violus wrzuć linka. Tez poogladam. U nas pierwsza pobudka od 20.30. WOW :-D jestem w szoku.... 7 i pół godziny... no to nasz pierwszy raz. Święto lasu he he

---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ----------

MADELINEM -Śliczna masz corunie piękna jest

Właśnie myślałam o Tobie wczoraj ze się nie odzywasz..a tu patrze i napisałaś He he. Juz wszystkie zdrowe jesteście? Dziewczynki juz wcześniej chyba wyzdrowiala ale Ciebie jeszcze trzymało... Juz lepiej?
Stary 2015-07-13, 03:22   #629
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Pavlinecka ja mam sleek au naturel fajna jest 😊

Zrohilam jej zjadła prawie cale ale ulała dużo... Wracam do 160
Ja jestem eozczarowana tymi paletkami..bardzo..

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Hehe miałam kupić gryzaki a wyszło 160zł po kuponach rabatowych Jak b na kompie to wrzuce, z apki nie ma jak.

A mojego konik w ogole nie interesuje, wrecz drazni bym powiedziala :/

u nas z konikiem chyba to samo

Cytat:
Ja cukrzycy nie miałam a żrę hmmmm

Myślisz że się naprawi?

czasem mi dziwnie tak mówić ale tylko czasem

Ech. Mężczyźni brrrr

Ja jednak uważam że takie małe dzuecko umie wymuszac.
Mój synek ostatnio momentalnie zaczyna płakać jak kładę do łóżeczka. Dzieci naprawdę potrafią nami rządzić
Umie... mikolaj placze a wsadze rece pod niego i juz..usmiech albo cisza..a tak placze tak mocno ze az sie dlawi
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-13, 04:29   #630
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość

Jest śliczna! ️a TZet następny burak, wciąganie dzieci w kłótnie to poniżej pasa...

---------- Dopisano o 04:47 ---------- Poprzedni post napisano o 04:44 ----------

Cytat:
Madelinem - córeczka śliczna!
Mój tez głupoty gada dziecku zamiast je chronić. No i synek widzi stosunek jego do mnie albo brak reakcji na moje prośby i to mnie najbardziej dobija.

Goczek - wg mnie regulowany podnóżek jest potrzebny ale pewnie zdania będą podzielone

A to w ogóle bardzo inteligentne bo uczy syna, ze rodziców mozna olewać. Oboje. Na nim, TZecie, to bardzo sie odbije w przyszłości, syn za brak szacunku do matki odpłaci mu brakiem szacunku do niego... Tępi Ci faceci. Wiem, ze moj tak samo bedzie robił, olewa mnie teraz, to i pozniej bedzie. Chyba, ze nie bedzie miał okazji ;>

---------- Dopisano o 04:51 ---------- Poprzedni post napisano o 04:47 ----------

A my tez pierwsza pobudka. Ibudzilo mnie jej gadanie w łóżeczku, ja nie wiem, ona nie jest głodna? Spi od około 20.40-21.00 i nie chce jesc? Tzn wcina juz po cycu teraz butla leci, ale nie płacze w łóżeczku. A ja ofc po 24.00 poszłam spac brawo ja!

---------- Dopisano o 05:29 ---------- Poprzedni post napisano o 04:51 ----------

Kto mi córkę położy spac?;>
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości