|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Niestety wizualnie wręcz naprzeciwnie
Eeech marność u mnie marność Ale skoro nic ze sobą nie robię, to i nie mam prawa narzekać. Także spuszczam kurtynkę Masz taką sylwetkę atletki, coś jak greccy bogowie |
|
|
|
#662 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mogę sobie dalej wmawiać "i tak mi się nie uda, nie będę się wysilać" ![]() Rejcz, masz może jakieś nowe filmy do oglądnięcia? |
|
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mam tylko jedną zmianę, która mi nie wygląda na azs no ale zobaczymy czy pomoże coś ![]() wg lekarza to alergia, która się nasiliła pod wpływem słońca mam też bordeaux z lidla za 5zł
|
|
#664 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
takei pocieszonko O, ale fajne porównanie senk ju
|
|
#665 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Corii-fajne gatki na zdjeciu,one sie jakos nazywają? ze takie z kieszonkami,
a w Poznaniu nie zobaczyłam Starego browaru i załuje,ale zapomnialam wam powiedziec co widzialam chociaz nie chcialam-otóz widzialam pomnik Aragorna , normalnie powinni tego zakazac! zawału mozna dostac jadąc ekspesówką (czy co to tam jest) a tu sie nagle taki potwór wyłania)
|
|
#666 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Pomnik Aragorna?! Nie wiedziałam
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
No więc właśnie szukamy, ale póki co malujemy sztachety więc nie mamy weny na szukanie.
Obejrzeliśmy "Dochodzenie" Lyncha. Jak się okazało ja zapomłam ten film, musiałąm oglądać w pomroczności jasnej, a małż się poświęcił i oglądał mimo pamiętania ![]() Śniezny ptak, był fajnie zagrany, miał dobry klimat ale wciąż nie uciekniesz od hamerykańskiego schematu. Grand Budapesta Hotela widzieliśmy Ogólnie chyba musimy zacząć notować, albowiem wylatują nam z głowy tytuły. Ja ostatnio jaram się serialami. Zanim Zasnę. Gdyby nie Nicole to może byłoby strawne? Chociaż nie, sposób fabuły i dziury w niej porażają, ale cholipka taki dobry temat. Zdaje mi się, że wszystkie tytuły znasz. Z cyklu "zagadka psychologiczna" ale mega sztuczna bajeczka to "Godziny strachu" Mimo to miło wspominam. Jednak klimatu Wyspy Tajemnic i Dziewczyny z Tatuażem nie przebije nic. Wciąż nie umiemy trafić na poruszający nas thriller, który w jakimś stopniu przeżywamy, jakiś dreszczyk wywołuje. Nie zebrałam się na odwagę jak dotąd na polecane przez Mić "Duże Złe Wilki" ale wciąż trwa na liście i nie zapominam o nim. Idę teraz chyba w kryminały do czytania bo filmowo posucha ale lipa z tym, że książka to jednak samotne przeżywki, osobne wizje, nawet jak chłop przeczyta, to jednak nie to samo, co wspólny odbiór jednej wizji. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-14 o 22:22 |
|
|
|
|
#668 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze że ja nie lubię śmietany bo bym zazdrościła ![]() Cytat:
i na dodatek możesz jeść co chcesz moje największe marzenie ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#669 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Pewno do czasu
|
|
#670 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do melisek to sie zastanawialam czy didu nie kupic, didzkie mi sie podobajo bardziej i w cenacvh spoko mozna nabyc za 60 zeta
|
|
#671 | |
|
Mother of Cats
|
O rany, Corii! Po zobaczeniu Twojego drugiego zdjęcia zzieleniałam z zazdrości i chyba mi to zostanie
Naprawdę dobra motywacja do ruszenia pupy sprzed kompa ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
Ja znowu wróciłam do etapu sprzed zrzutu i tkwię w miejscu... Ale fakt, nie ruszam się ani specjalnie nie dietuję, więc trudno się dziwić bezruchowi na wadze
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-07-14 o 23:04 |
|
|
|
|
#672 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
#673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<strzałwgłowę> Nie chcę i nie będę jeść mniej, bo to nie o to chodzi, chcę jeść to co chcę i tyle ile chcę, inaczej słabnę. Pies jest gdzie indziej pogrzebany - brak ruchu, nienawidzę cwiczyć, biegi odpadają bo nie mogę, ale nie oszukujmy się, jakbym szybkomarszowała i tańczyła więcej i robiła tego typu cardio to bym na pewno cośkolwiek przypominała kobietę ponownie. Jak patrzę na zdjęcia i widzę siebie przy 163 cm 52 kg to normalnie serce mi staje i wyć się chce!!! ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Przyznam, że osobiście nie mam celu się umięśniać, nigdy mnie to nie jarało i potrzebne nie było. Podziwiać na kimś, jak najbardziej, ale ja nie tego potrzebuję. Ja potrzebuję odtłuszczenia, poczucia lekkości. Tylko cardio mi to może w jakimś tam stopniu dać, bo kiedyś dawała sama natura, wiemy jak to jest. ![]() To pierwsze moje skojarzenie To jak kochać Aliena na kimś, Sama na sobie nie zniesę, ale będę wdychać czyjąś Alienową chmurę. BTW Aileenn Ty wiesz, że ja dalej mam tę Twoją miniaturę. To jak skarb jakiś, i mam nawet pomysł, żeby Ci go oddać, żeby wrócił do domu. Tak czuję, że u mnie jest jak w więzieniu, koszmar jakiś
|
||
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapodaj linka(i) co na przykład ćwiczyłaś
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#675 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
to ja jakas inna jestem całkiem,bo po dziecku pierwszym zgrubłam,ale w sumie trudno to zakwalifikowac jako zgrubniecie bo waga przedciazowa była 39kg...po drugim za to schudlam i teraz waze jakies 42 kg, wrocilam do spodni r 34. diety zadnej nie mam i zre jak swinia,slodycze tez ,kolacje jem teraz własnie i zaraz sie glebne do spania taka nazarta, w sumie to sie zastanawiam czy jakaschora nie jestem
![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
Cytat:
o! w pszczynie chyba ta knajpa steampunkowa jest? co do ogorkow malosolnyh to wedle mojej teori i praktyki ogorki malosolne nadaja sie do spozycia 2 godziny po zalaniu woda ![]() co do wagi i sylwetki to ja pomimo haniebnie malej wagi kilogramow nie wygladam chudo i nie mam fajnej figury...jestem po prostu drobnym szkielecikiem obleczonym liźno smalcem ..zero mięsni
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
obcasów nie mogę więc mnie nie kręcą
![]() ale tyle jest płaskich do wyboru i takie fajne ![]() Cytat:
![]() Znad soczku |
|
|
|
|
#677 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. może to kwestia predyspozycji, odpowiednich ćwiczeń + diety? Ja przy moich przedciążowych 170/51 też byłam szkielecikiem w smalcu a ćwiczenia siłowe z ciężarkami rzędu 10 kg g...o dawały, mięśni żadnych się nie dorobiłam. Więęęc już nawet nie chce mi się próbować, byle chudym być i dobrze wyglądać w ciuchach
|
|
|
|
|
#678 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jednak w któryms momencie, jak zrobił sie szum medialny o fitnessie za sprawą Ewki, to pomyslałam, ze sprobuję, z ciekawosci, tym bardziej, ze kondycja lezała i kwiczała. No i tak sie zaczęło. Na poczatku nie miałam jakis przyrostów miesni, etc, ale ćwiczyłam jeden workout. Z czasem, gdy wzmocniłam miesnie, zaczęlam intensywniej i wiecej, wiec pomału i miesnie zaczeły się tworzyć. Na poczatku - przyznam - wkurzały mnie, a potem polubiłam je, a teraz bym ich nie chciała zgubić Ale samo cardio na odchudzanie to mało. Powszechnie wiadomo, ze najdłuzej spala sie tłuszczyk po siłowych ćwiczeniach, z obciązeniem ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
|
|
#679 |
|
Nindżopesz
|
A mi się bardzo lekkie mięśnie podobają, chłopięca sylwetka, brak bioder i cycków za to kaloryfer, te sprawy
|
|
|
|
#680 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Spoora ćwiczę/ćwiczyłam Jillian Michaels - wszystkie jej treningi. Od czasu do czasu Ewkę też i Mel B i jakies tam pojedyńcze filmiki i ćwiczenia, typu planki, przysiady, etc. Ale generalnie Jill u mnie góra. Wyjątkowo pasują mi jej treningi.
Jeszcze od czasu do czasu biegam. Niedawno zaczełam dodatkowo na brzuch ćwiczenia Aerobiczną szóstkę Weidera - fajnie dają wycisk ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() Bioder nigdy nie miałam- tutaj zawsze chłopięca sylwetka byłą, tylka tez nie mialam - nawet cwiczenia mi go nie dorobiły Cycki - no ostatnio mi urosły jak choelera, z rozmiar dalej nie wiem, co jest grane Generalnie po cwiczeniach sie ładnie kształtują, sa takie kraglejsze, elastyczne bardziej, co jest plusemAaaa i sześciopak - to jest jedno z tego wszytskeigo co mnie najbardziej pociaga i nad tym pracuje chyba najwiecej Kocham kaloryferek na swoim brzuchu i tyle!
|
|
#681 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#682 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A piw, alko nie pijam
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#684 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witojciez!
Cytat:
Ale Rose Absolue jest omnomnom. Tak mi wpadło w nos, do tego wycofane, to kupiłam pełen wymiar, w końcu tylko jakieś 5 róż u mnie (na ok. 15 flakonów). Ale każda inna, nie żebym się tłumaczyła ![]() Cytat:
![]() Może oczekiwałaś czegoś innego po opisie ![]() Cytat:
Może jakiś klub wsparcia? Cytat:
W ogóle mi się dziś to wydaje nieprawdopodobne, jakbym nie ja to zrobiła. Tak samo mam z rozruchem po dłuższej przerwie, jestem przekonana, że nie dam rady, nie umiem biegać, nie mam siły ćwiczyć. Ostatni mój bieg to była porażka i teraz autentycznie się boję spróbować znowu ![]() 2. Dobreee Że niby moje klimaty? ![]() Chyba Tobie odłożyłam książki, co? Zupełnie zapomniałam komu ![]() Cytat:
![]() Znad kawy i czającego się bólu głowy Rano przed pracą już stawiałam bańki temu mężu i usiłowałam namówić go na lekarza.
|
|
#685 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#686 |
|
Nindżopesz
|
Ha ha
Możliwe, że za mało. Ale miałam fazę na męczenie się twarogami, rybami etc. - jedyny widoczny efekt to odrzucenie od twarogów ![]() Macham znad dylematów ludzi pierwszego świata, mianowicie czuję przytłoczenie ilością i różnorodnością perfum (bo marzy mi się, że np. 7 flach i wszystko dymne ale tak się nie da bo coś innego zawsze skusi) i nie wiem co puścić w świat: Gentiane Blanche, Full Incense, Prune, wszystkie trzy...? |
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na serio, jeśli to świeży pomysł to ja bym poczekała. Może się odmienić. Okropnie jestem podatna na reklamę Dlatego staram się nie oglądać, nie bywam w galeriach, nie czytam newsletterów, ale niestety czytam blogi
|
|
#688 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. już od jakiegoś czasu chodzi za mną pozbycie się Gencjany bo w sumie rzadko jej używam odkąd mam co innego na lato. Prune brałam w pół ciemno, nie do końca mi pasuje ale chyba zużyję po domu a FI raczej muszę zostawić bo mi często tęskno do kościelnych kadzideł. |
|
|
|
|
#689 | ||||
|
Panaroja
|
snad bólu guowy i kawusi
Cytat:
2.nawet w dużo późniejszym wieku można zbudować mięśnie , tylko czeba ćficzyć legularnie Cytat:
2.domowy pół biedy , gorzej w robo ![]() 3. 4.a dziś się dowiedziałam , że wczoraj był Żywot Briana a ja byłam w robo Cytat:
Cytat:
2. ![]() 3. 4.ogóreczki małosolne muszę nastawić koniecznie 5. i za ciąg dalszy6.cudne dzieciaczki jakie te talerzyki masz ? ja tak myślę cały czas czy by jednak się do sztangi nie przymierzyć , ale jakoś mi się nie chce , poza tym gdybym zaczęła na sztangę chodzić to do końca sierpnia nie miałabym ani jednego wolnego popołudnia poza łykendem ale może kiedyś się skuszę na spróbowanie .bociuś przecudny
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#690 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kosmos mi świadkiem, ze w zyciu zadnej diety nie stosowałam
No, ale nigdy nie miałam nadwagi, wiec moze dlatego ....
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

Eeech marność u mnie marność
Ale skoro nic ze sobą nie robię, to i nie mam prawa narzekać. Także spuszczam kurtynkę

ale na starosc metabolizm zwalnia, wiec wiesz, lepiej zawczasu sie wziac za to 

senk ju 

<strzałwgłowę> 

muszę nastawić koniecznie