Scent Bar LVII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-14, 21:45   #661
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość

Bardzośmy Rejczu kompatybilne
Niestety wizualnie wręcz naprzeciwnie ale widać jeszcze nie dostałam kopasa w dupasa Eeech marność u mnie marność Ale skoro nic ze sobą nie robię, to i nie mam prawa narzekać. Także spuszczam kurtynkę

Masz taką sylwetkę atletki, coś jak greccy bogowie
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 21:47   #662
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

No to prawda, nie mam tendencji ale na starosc metabolizm zwalnia, wiec wiesz, lepiej zawczasu sie wziac za to
No wiadomo ale zawszeć to pocieszające kiedy twoją wymarzoną figurę ma osoba wiotka z natury bez gruszko-ud i bioder, a nie twój klon, który przestał się paść kebabami Mogę sobie dalej wmawiać "i tak mi się nie uda, nie będę się wysilać"

Rejcz
, masz może jakieś nowe filmy do oglądnięcia?
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 21:47   #663
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Może to być skutek kuracji kwasowych, ja miałam takie same objawy, po kwaszeniu się nabawiłam się tegoż. Przy pocżatkowym ŁZS
Kremy z rokitnikiem były dla mnie wybawieniem
ramienia sobie nigdy nie kwasiłam
a mam tylko jedną zmianę, która mi nie wygląda na azs
no ale zobaczymy czy pomoże coś
wg lekarza to alergia, która się nasiliła pod wpływem słońca

mam też bordeaux z lidla za 5zł
Stary 2015-07-14, 21:48   #664
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Niestety wizualnie wręcz naprzeciwnie ale widać jeszcze nie dostałam kopasa w dupasa Eeech marność u mnie marność Ale skoro nic ze sobą nie robię, to i nie mam prawa narzekać. Także spuszczam kurtynkę

Masz taką sylwetkę atletki, coś jak greccy bogowie
Ale powłoka cielesna to tylko coś ulotnego, co nie jest dane wiecznie takei pocieszonko

O, ale fajne porównanie senk ju

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 21:59   #665
Polly_
grozi wypollizowaniem

Corii-fajne gatki na zdjeciu,one sie jakos nazywają? ze takie z kieszonkami,
a w Poznaniu nie zobaczyłam Starego browaru i załuje,ale zapomnialam wam powiedziec co widzialam chociaz nie chcialam-otóz widzialam pomnik Aragorna , normalnie powinni tego zakazac! zawału mozna dostac jadąc ekspesówką (czy co to tam jest) a tu sie nagle taki potwór wyłania)
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 22:06   #666
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Corii-fajne gatki na zdjeciu,one sie jakos nazywają? ze takie z kieszonkami,
a w Poznaniu nie zobaczyłam Starego browaru i załuje,ale zapomnialam wam powiedziec co widzialam chociaz nie chcialam-otóz widzialam pomnik Aragorna , normalnie powinni tego zakazac! zawału mozna dostac jadąc ekspesówką (czy co to tam jest) a tu sie nagle taki potwór wyłania)
Polly Chyba sie nazywały cargo, o ile dobrze pamietam Kupowalam je rok temu na wyprze w zarze za smieszna cene 40 zł

Pomnik Aragorna?! Nie wiedziałam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-14, 22:12   #667
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Rejcz
, masz może jakieś nowe filmy do oglądnięcia?
No więc właśnie szukamy, ale póki co malujemy sztachety więc nie mamy weny na szukanie.

Obejrzeliśmy "Dochodzenie" Lyncha. Jak się okazało ja zapomłam ten film, musiałąm oglądać w pomroczności jasnej, a małż się poświęcił i oglądał mimo pamiętania

Śniezny ptak, był fajnie zagrany, miał dobry klimat ale wciąż nie uciekniesz od hamerykańskiego schematu.

Grand Budapesta Hotela widzieliśmy

Ogólnie chyba musimy zacząć notować, albowiem wylatują nam z głowy tytuły.
Ja ostatnio jaram się serialami.

Zanim Zasnę. Gdyby nie Nicole to może byłoby strawne? Chociaż nie, sposób fabuły i dziury w niej porażają, ale cholipka taki dobry temat.

Zdaje mi się, że wszystkie tytuły znasz.

Z cyklu "zagadka psychologiczna" ale mega sztuczna bajeczka to "Godziny strachu" Mimo to miło wspominam.

Jednak klimatu Wyspy Tajemnic i Dziewczyny z Tatuażem nie przebije nic. Wciąż nie umiemy trafić na poruszający nas thriller, który w jakimś stopniu przeżywamy, jakiś dreszczyk wywołuje.

Nie zebrałam się na odwagę jak dotąd na polecane przez Mić "Duże Złe Wilki" ale wciąż trwa na liście i nie zapominam o nim.

Idę teraz chyba w kryminały do czytania bo filmowo posucha ale lipa z tym, że książka to jednak samotne przeżywki, osobne wizje, nawet jak chłop przeczyta, to jednak nie to samo, co wspólny odbiór jednej wizji.

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ramienia sobie nigdy nie kwasiłam

mam też bordeaux z lidla za 5zł
Rozumiem. Dokładnie, wszystko być może.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-07-14 o 22:22
Stary 2015-07-14, 22:23   #668
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

A teraz znielubicie mnie - nie mam siwych włosów Całe szczęście, bo mogę nosić swój kolor, który bardzo polubiłam i nawet czasem ktoś go skomplementuje
zazdrość
Cytat:

A proszę, na Shaffie jest znizka http://schaffashoes.pl/manufacturer/...y-melissa.html - plus minus 30 zł za zapisanie sie na newsletter, tylko nie wiem, czy do % sie wlicza

i tu tez maja % http://www.spartoo.pl/buty-damskie-marka983.php#rst
przez Was zachciało mi się Melisek
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
macham powtórnie snad truskawek z bitą śmietaną 30% wię , jestę grzesznicą i otczuwam fstyd oraz wyrzut na sumieniu , ale jako rasowa grzesznica sie nie powstrzyma i zaras wezmę więcej , a pokutować bende jutro

dobrze że ja nie lubię śmietany bo bym zazdrościła
Cytat:
A i Aileenn, jakby Ci jeszcze było mało i nie dowierzała, to prosze - zdjecie wyników po połtora roku regularnych cwiczen i to tylko w domu

i na dodatek możesz jeść co chcesz
moje największe marzenie
Cytat:

To ja się pochwalę moimi dzieciaczkami

A na drugim zdjęciu ten natrętny bociek
fidzeu tylko boćka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 22:26   #669
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
przez Was zachciało mi się Melisek

i na dodatek możesz jeść co chcesz
moje największe marzenie
Bo Melki naprawde swietne są Nawet te na obcasach

Pewno do czasu

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-14, 22:50   #670
Polly_
grozi wypollizowaniem

co do melisek to sie zastanawialam czy didu nie kupic, didzkie mi sie podobajo bardziej i w cenacvh spoko mozna nabyc za 60 zeta
Stary 2015-07-14, 22:56   #671
aileenn
Mother of Cats

O rany, Corii! Po zobaczeniu Twojego drugiego zdjęcia zzieleniałam z zazdrości i chyba mi to zostanie Naprawdę dobra motywacja do ruszenia pupy sprzed kompa

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Aileenn, też pocieszę Też zaczęłam po trzydziestce, jak urodziłam dziecko to mi tak waga poszybowała w górę i obudziłam się z tzw. ręką w tzw. nocniku ważąc 84 kg Udało mi się schuść 17 kg.
Będę Ci mówić: Mistrzu
Ja znowu wróciłam do etapu sprzed zrzutu i tkwię w miejscu... Ale fakt, nie ruszam się ani specjalnie nie dietuję, więc trudno się dziwić bezruchowi na wadze

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2015-07-14 o 23:04
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-14, 23:07   #672
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
O rany, Corii! Po zobaczeniu Twojego drugiego zdjęcia zzieleniałam z zazdrości i chyba mi to zostanie Naprawdę dobra motywacja do ruszenia pupy sprzed kompa
Motywacją czyjąś być, do ruszenia się do cwiczeń, to fajna sprawa, mysle

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-14, 23:17   #673
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Będę Ci mówić: Mistrzu Czy mogę niedyskretnie zapytać, ile czasu Ci to zajęło?
Ja znowu wróciłam do etapu sprzed zrzutu i tkwię w miejscu... Ale fakt, nie ruszam się ani specjalnie nie dietuję, więc trudno się dziwić bezruchowi na wadze
Prawda? Ja się przyłączam! Ja nie potrafię zrzucić 1 kg Serio. Jednego. <strzałwgłowę>

Nie chcę i nie będę jeść mniej, bo to nie o to chodzi, chcę jeść to co chcę i tyle ile chcę, inaczej słabnę. Pies jest gdzie indziej pogrzebany - brak ruchu, nienawidzę cwiczyć, biegi odpadają bo nie mogę, ale nie oszukujmy się, jakbym szybkomarszowała i tańczyła więcej i robiła tego typu cardio to bym na pewno cośkolwiek przypominała kobietę ponownie. Jak patrzę na zdjęcia i widzę siebie przy 163 cm 52 kg to normalnie serce mi staje i wyć się chce!!!

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Ale powłoka cielesna to tylko coś ulotnego, co nie jest dane wiecznie takei pocieszonko

O, ale fajne porównanie senk ju
Przyznam, że osobiście nie mam celu się umięśniać, nigdy mnie to nie jarało i potrzebne nie było. Podziwiać na kimś, jak najbardziej, ale ja nie tego potrzebuję. Ja potrzebuję odtłuszczenia, poczucia lekkości. Tylko cardio mi to może w jakimś tam stopniu dać, bo kiedyś dawała sama natura, wiemy jak to jest.

To pierwsze moje skojarzenie Tak czy owak, zawsze mam szacun do kobiet, które fitnesują, mimo iż sama do tego konkretnie nie dążę

To jak kochać Aliena na kimś, Sama na sobie nie zniesę, ale będę wdychać czyjąś Alienową chmurę.

BTW Aileenn Ty wiesz, że ja dalej mam tę Twoją miniaturę. To jak skarb jakiś, i mam nawet pomysł, żeby Ci go oddać, żeby wrócił do domu. Tak czuję, że u mnie jest jak w więzieniu, koszmar jakiś
Stary 2015-07-14, 23:39   #674
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
A i Aileenn, jakby Ci jeszcze było mało i nie dowierzała, to prosze - zdjecie wyników po połtora roku regularnych cwiczen i to tylko w domu

zapodaj linka(i) co na przykład ćwiczyłaś
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 00:37   #675
Polly_
grozi wypollizowaniem

to ja jakas inna jestem całkiem,bo po dziecku pierwszym zgrubłam,ale w sumie trudno to zakwalifikowac jako zgrubniecie bo waga przedciazowa była 39kg...po drugim za to schudlam i teraz waze jakies 42 kg, wrocilam do spodni r 34. diety zadnej nie mam i zre jak swinia,slodycze tez ,kolacje jem teraz własnie i zaraz sie glebne do spania taka nazarta, w sumie to sie zastanawiam czy jakaschora nie jestem

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Corii ...i szparę ma...
Ale przyznaj, nie masz tendencji do tycia i jesteś z natury smukłą klepsydrą lub rożkiem?
jak wyglada rozek?

Cytat:
Corii, ładna rzeźba

Kliknęłam tę ramoneskę I obczaiłam już co chcę zobaczyć w Poznaniu i Pszczynie, a jeszcze tam nie dojechałam

Dobranoc

o! w pszczynie chyba ta knajpa steampunkowa jest?

co do ogorkow malosolnyh to wedle mojej teori i praktyki ogorki malosolne nadaja sie do spozycia 2 godziny po zalaniu woda

co do wagi i sylwetki to ja pomimo haniebnie malej wagi kilogramow nie wygladam chudo i nie mam fajnej figury...jestem po prostu drobnym szkielecikiem obleczonym liźno smalcem ..zero mięsni
Stary 2015-07-15, 07:17   #676
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Bo Melki naprawde swietne są Nawet te na obcasach
obcasów nie mogę więc mnie nie kręcą
ale tyle jest płaskich do wyboru i takie fajne
Cytat:

Cytat:

co do wagi i sylwetki to ja pomimo haniebnie malej wagi kilogramow nie wygladam chudo i nie mam fajnej figury...jestem po prostu drobnym szkielecikiem obleczonym liźno smalcem ..zero mięsni
Polly jak zwykle samokrytyczna

Znad soczku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 08:26   #677
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
jak wyglada rozek?

1. ramiona szersze od bioder.
2. może to kwestia predyspozycji, odpowiednich ćwiczeń + diety?
Ja przy moich przedciążowych 170/51 też byłam szkielecikiem w smalcu a ćwiczenia siłowe z ciężarkami rzędu 10 kg g...o dawały, mięśni żadnych się nie dorobiłam. Więęęc już nawet nie chce mi się próbować, byle chudym być i dobrze wyglądać w ciuchach
Stary 2015-07-15, 08:35   #678
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Przyznam, że osobiście nie mam celu się umięśniać, nigdy mnie to nie jarało i potrzebne nie było. Podziwiać na kimś, jak najbardziej, ale ja nie tego potrzebuję. Ja potrzebuję odtłuszczenia, poczucia lekkości. Tylko cardio mi to może w jakimś tam stopniu dać, bo kiedyś dawała sama natura, wiemy jak to jest.

To pierwsze moje skojarzenie Tak czy owak, zawsze mam szacun do kobiet, które fitnesują, mimo iż sama do tego konkretnie nie dążę
Szczerze? To nigdy nie marzyłam o umiesnionym ciele. Akceptowałam swoje patyczkowo.
Jednak w któryms momencie, jak zrobił sie szum medialny o fitnessie za sprawą Ewki, to pomyslałam, ze sprobuję, z ciekawosci, tym bardziej, ze kondycja lezała i kwiczała.
No i tak sie zaczęło. Na poczatku nie miałam jakis przyrostów miesni, etc, ale ćwiczyłam jeden workout. Z czasem, gdy wzmocniłam miesnie, zaczęlam intensywniej i wiecej, wiec pomału i miesnie zaczeły się tworzyć. Na poczatku - przyznam - wkurzały mnie, a potem polubiłam je, a teraz bym ich nie chciała zgubić
Ale samo cardio na odchudzanie to mało. Powszechnie wiadomo, ze najdłuzej spala sie tłuszczyk po siłowych ćwiczeniach, z obciązeniem

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
obcasów nie mogę więc mnie nie kręcą
ale tyle jest płaskich do wyboru i takie fajne
No tak, ja zaś bez obcasów to jak krowa bez wymion

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-15, 08:37   #679
Redhaired Witch
Nindżopesz

A mi się bardzo lekkie mięśnie podobają, chłopięca sylwetka, brak bioder i cycków za to kaloryfer, te sprawy
Stary 2015-07-15, 08:42   #680
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

zapodaj linka(i) co na przykład ćwiczyłaś
Spoora ćwiczę/ćwiczyłam Jillian Michaels - wszystkie jej treningi. Od czasu do czasu Ewkę też i Mel B i jakies tam pojedyńcze filmiki i ćwiczenia, typu planki, przysiady, etc. Ale generalnie Jill u mnie góra. Wyjątkowo pasują mi jej treningi.
Jeszcze od czasu do czasu biegam. Niedawno zaczełam dodatkowo na brzuch ćwiczenia Aerobiczną szóstkę Weidera - fajnie dają wycisk

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
A mi się bardzo lekkie mięśnie podobają, chłopięca sylwetka, brak bioder i cycków za to kaloryfer, te sprawy
Czy ja mam lekkie miesnie, to sama sie nad tym ostatnio zastanawiałam
Bioder nigdy nie miałam- tutaj zawsze chłopięca sylwetka byłą, tylka tez nie mialam - nawet cwiczenia mi go nie dorobiły Cycki - no ostatnio mi urosły jak choelera, z rozmiar dalej nie wiem, co jest grane Generalnie po cwiczeniach sie ładnie kształtują, sa takie kraglejsze, elastyczne bardziej, co jest plusem
Aaaa i sześciopak - to jest jedno z tego wszytskeigo co mnie najbardziej pociaga i nad tym pracuje chyba najwiecej Kocham kaloryferek na swoim brzuchu i tyle!

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-15, 08:47   #681
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Czy ja mam lekkie miesnie, to sama sie nad tym ostatnio zastanawiałam
Będziesz się martwić jak zamiast odkręcić kapsel od piwa zaczniesz urywać tulipana
Stary 2015-07-15, 08:54   #682
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Będziesz się martwić jak zamiast odkręcić kapsel od piwa zaczniesz urywać tulipana
To mi nie grozi A piw, alko nie pijam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-15, 09:00   #683
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a co ćwiczyłas?
Stary 2015-07-15, 09:01   #684
agnyska81
Zakorzenienie

Witojciez!

Cytat:
Uwielbiam ją Dla mnie to nadzienie pączka, kocham! Irys też był dobry od nich. Spiłam cały
Irys jednak nie był mój.
Ale Rose Absolue jest omnomnom. Tak mi wpadło w nos, do tego wycofane, to kupiłam pełen wymiar, w końcu tylko jakieś 5 róż u mnie (na ok. 15 flakonów). Ale każda inna, nie żebym się tłumaczyła

Cytat:
Oby znikło na amen

Cytat:
fidzeu tylko boćka
Może oczekiwałaś czegoś innego po opisie

Cytat:
Będę Ci mówić: Mistrzu
Ja sobie teraz jedzeniowo za bardzo folguję, mogłabym się bardziej ograniczyć Może jakiś klub wsparcia?

Cytat:
1. Prawda? Ja się przyłączam! Ja nie potrafię zrzucić 1 kg Serio. Jednego. <strzałwgłowę>

2. To pierwsze moje skojarzenie Tak czy owak, zawsze mam szacun do kobiet, które fitnesują, mimo iż sama do tego konkretnie nie dążę

To jak kochać Aliena na kimś, Sama na sobie nie zniesę, ale będę wdychać czyjąś Alienową chmurę.
1. A wiesz, że teraz to ja też nie umiem? W ogóle mi się dziś to wydaje nieprawdopodobne, jakbym nie ja to zrobiła. Tak samo mam z rozruchem po dłuższej przerwie, jestem przekonana, że nie dam rady, nie umiem biegać, nie mam siły ćwiczyć. Ostatni mój bieg to była porażka i teraz autentycznie się boję spróbować znowu
2. Dobreee

Cytat:
Że niby moje klimaty?
Chyba Tobie odłożyłam książki, co? Zupełnie zapomniałam komu

Cytat:
Ja przy moich przedciążowych 170/51 też byłam szkielecikiem w smalcu a ćwiczenia siłowe z ciężarkami rzędu 10 kg g...o dawały, mięśni żadnych się nie dorobiłam. Więęęc już nawet nie chce mi się próbować, byle chudym być i dobrze wyglądać w ciuchach
A jadłaś?

Znad kawy i czającego się bólu głowy Rano przed pracą już stawiałam bańki temu mężu i usiłowałam namówić go na lekarza.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 09:02   #685
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a co ćwiczyłas?
Wyżej Maju napisałam w poście do Spoory

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-15, 09:14   #686
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A jadłaś?
Ha ha Możliwe, że za mało. Ale miałam fazę na męczenie się twarogami, rybami etc. - jedyny widoczny efekt to odrzucenie od twarogów

Macham znad dylematów ludzi pierwszego świata, mianowicie czuję przytłoczenie ilością i różnorodnością perfum (bo marzy mi się, że np. 7 flach i wszystko dymne ale tak się nie da bo coś innego zawsze skusi) i nie wiem co puścić w świat: Gentiane Blanche, Full Incense, Prune, wszystkie trzy...?
Stary 2015-07-15, 09:43   #687
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Macham znad dylematów ludzi pierwszego świata, mianowicie czuję przytłoczenie ilością i różnorodnością perfum (bo marzy mi się, że np. 7 flach i wszystko dymne ale tak się nie da bo coś innego zawsze skusi) i nie wiem co puścić w świat: Gentiane Blanche, Full Incense, Prune, wszystkie trzy...?
Gencjanę do mnie

A tak na serio, jeśli to świeży pomysł to ja bym poczekała. Może się odmienić.

Okropnie jestem podatna na reklamę Dlatego staram się nie oglądać, nie bywam w galeriach, nie czytam newsletterów, ale niestety czytam blogi Przez to przed chwilą prawie brałam Sorele, bo kiedyś mi się marzyły, a teraz jest przecena na 200 coś. Aaa, siłą woli zamknęłam zakładkę

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 09:58   #688
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Gencjanę do mnie

A tak na serio, jeśli to świeży pomysł to ja bym poczekała. Może się odmienić.
1. czemu by nie
2. już od jakiegoś czasu chodzi za mną pozbycie się Gencjany bo w sumie rzadko jej używam odkąd mam co innego na lato. Prune brałam w pół ciemno, nie do końca mi pasuje ale chyba zużyję po domu a FI raczej muszę zostawić bo mi często tęskno do kościelnych kadzideł.
Stary 2015-07-15, 10:34   #689
Parabelka
Panaroja

snad bólu guowy i kawusi
Cytat:
Parabelko, jak ja już dawno nie widziałam tego wyrażenia Zupełnie niespodziewanej przyjemności lingwistycznej doznałam, czytając Twoj post

Powiedz jeszcze, że jak zaczęłaś ćwiczyć to byłaś już panią po trzydziestce, to uwierzę, że i dla mnie jest nadzieja
1.cała przyjemność po mojej stronie
2.nawet w dużo późniejszym wieku można zbudować mięśnie , tylko czeba ćficzyć legularnie ja jeszcze później zaczęłam .
Cytat:

znad słoików z leczo na zimę, sałatki curry, deslodyny i diagnozy azs

nie używam tej funkcji na domowym kompie

mi chyba tez potrzebna taka kuracja
1.
2.domowy pół biedy , gorzej w robo
3.
4.a dziś się dowiedziałam , że wczoraj był Żywot Briana a ja byłam w robo
Cytat:
ale nie uwierzę że bez diety tak poszło

Cytat:
Ha, przynajmniej tego nie odziedziczyłam po tatusiu

A perfumy YR Rose Absolue EdT Nówka nieśmigana 75 ml w dobrej cenie

Oooo, tej pani to dopiero nie lubimy

Spod ćwiczeń wywołanych wyrzutami sumienia, kanapki z serem, sałatki z ogórków małosolnych (wczoraj wstawionych, ale już nie miałam siły się opierać ) i pomidorków oraz czereśni I spod wygranych trzech licytacji (męskich t-shirtów, bo wierzcie mi, ten człowiek zwany moim mężem to ma zaległości ubraniowe w każdej kategorii szafowej)
Edit: Czereśnie nie były w sałatce

Aileenn, też pocieszę Też zaczęłam po trzydziestce, jak urodziłam dziecko to mi tak waga poszybowała w górę i obudziłam się z tzw. ręką w tzw. nocniku ważąc 84 kg Udało mi się schuść 17 kg.

Zara będą fotki Nie tyczące się tekstu :p

To ja się pochwalę moimi dzieciaczkami

A na drugim zdjęciu ten natrętny bociek
1.a ja niestety tak - po tatusiu właśnie
2.
3.
4.ogóreczki małosolne muszę nastawić koniecznie
5.i za ciąg dalszy
6.cudne dzieciaczki jakie te talerzyki masz ? ja tak myślę cały czas czy by jednak się do sztangi nie przymierzyć , ale jakoś mi się nie chce , poza tym gdybym zaczęła na sztangę chodzić to do końca sierpnia nie miałabym ani jednego wolnego popołudnia poza łykendem ale może kiedyś się skuszę na spróbowanie .
bociuś przecudny

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-15, 10:41   #690
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

ale nie uwierzę że bez diety tak poszło
Kosmos mi świadkiem, ze w zyciu zadnej diety nie stosowałamprzeciwnie - niezdrowymi i kalorycznymi rzeczami się lubie zapychać i ciagle mam problem z ze zmieniejszem ilosci pozeranego cukru No, ale nigdy nie miałam nadwagi, wiec moze dlatego ....

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości