|
|
#721 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Moze w tym samym nie, ale blisko
|
#722 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czegoś dymnego mi się chce - ale chyba wszystko co dostępne już znam i odrzuciłam :/ Zostały hamerykanckie zapachy, których w ogóle nie ma jak skołować (bo wysyłają tylko do USA) albo trza brać w ciemno za straszne piniondze. Jak żyć... Może kupić Turmalina albo Feu de Bois... Ale też je odrzuciłam... # problemy ludzi pierwszego świata
|
|
|
|
|
#723 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio, po latach szkoleń przez Teża, mam tak, że już nie dumam. Jeśli coś chcę - to jest momentalna decyzja, zero wahania, muszę to mieć. I nigdy tych decyzji nie żałuję. Inna rzecz, że są to konkrety, z których korzystam niemal dzień w dzień i obchadzam je non stop. Buty, kurtka, sukienka, etc. 2. Ano daje, acz nie zawsze. Jednak często ratowała mnie z opresji i obywało się bez antybiotyku. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-15 o 18:07 |
|
|
|
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
Corii
Świetnie wyglądasz! Parę lat temu byłam skinny fat, teraz jestem tylko fat, niestety... Ale... może się uda zrobić skinny z mały fat? I mięśni choć troszkę więcej
|
|
#726 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja zawsze powtarzam, ze chcieć, to móc
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam znad maratonu ogrodowego
Wykopałam sobie ziemniaczki, które zaraz skonsumowałam po ugotowaniu na parze razem z bobem ![]() A nie wiem, nie narzeka, ale on nie jest jakiś zaawansowany Pudzian. Mój przykład dopiero go zachęcił do ruszenia się z kanapy I mnie demotywuje, bo mu rośnie w oczach Cytat:
I skończyło się źle, bo wyrwaniem zęba.Mój tata zrobił sobie niezłe kuku: podczas prac ogrodowo-garażowych wbił sobie coś (już nie pamiętam co) obok paznokcia, niewielka ranka. Zrobiło mu się to czerwone, bolące, a potem zaropiałe. Brał już dwa antybiotyki doustnie, jest lepiej, ale nie całkiem dobrze, teraz ma jeszcze maść z antybiotykiem. Fakt, że choruje na cukrzycę, ale babrze mu się to coś długo. Wczoraj mu lekarka powiedziała, że jak to nie doleczy tego do końca to trzeba będzie zerwać paznokieć (i tak wygląda jakby się ledwo trzymał) i zadziałać pod spodem A takie niewinne zdarzenie niby było
|
|
#728 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przy cukrzycy sie niestety wszystko długo babrze
wiem,jak na mnie sie goja głupie zadrapania albo ślady po wrośnietym włosie,np. Koszmar.
|
#730 | ||||
|
Panaroja
|
Pobłogosław mnie Baru albowiem właśnie zgrzeszyłam zeżarłszy wielką michę truskawek z bitą śmietaną
![]() Yyyy , chyba coś popieprzyłam z formułką i chwała Ci że przed a nie po ja niestety po i przez to wszystko wolniej mi idzie i nie dojdę już do takich efektów , jakie osiągnęłabym kilka lat wcześniej . Ale lepiej późno niż wcale , tyle że sześciopaka mieć już nie będę ![]() Cytat:
![]() 2. 3.ponownie się nie zgodzę - przez miesiąc nie ma możliwości żeby jakikolwiek mięsień powstał , musiała mieć zrobione mięśnie wcześniej . Albo całkowicie spaliła tószcz z brzucha . Jak masz sflaczały wystający brzuch to powtarzam jeszcze raz - ćwiczenia z ciężarem , bo po prostu mięśnie brzucha masz śladowe i słabe . Od samej Chodakowskiej jeszcze nic nikomu nie urosło , żaden mięsień (najwyżej kontuzje) . Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.cukrzyca niestety daje takie efekty . ostatnio przerabiała czarnom porzeczkie i miała doła .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-07-15 o 23:09 |
||||
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-15 o 23:31 |
|
|
|
#733 |
|
Panaroja
|
Jeszcze coś dla Majuty - dowód że ćwiczenia ciężarami nie robią z kobiety Pudziana
http://adrenaline-fit.pro/blog/wp-co...2015/05/AF.jpg ta dziewczyna trenowała podnoszenie ciężarów łącznie ze zdobywaniem medali , a teraz trenuje ketlami i nadal sztangą . I też nie ma widocznych kostek na brzuchu - mimo że jest odtłuszczona . A za taki wygląd i takie umięśnienie dałabym się zabić A tak wygląda na co dzień http://adrenaline-fit.pro/blog/wp-co...Kettlebell.jpg nie Szwarceneger , prawda ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-07-16 o 00:53 |
|
|
|
#734 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam tyle samo wzrostu i tyle ważyłam na studiach i byłam szkieletem dosłownie, nie wspominam dobrze Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad soczku Ostatni dzień do pracy przed urlopem om nom nom nom
|
||||
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Powitać znad kawki z mleczkiem
![]() Dobrze dziś zaczęłam dzień, bo częściowo pokonałam pieszo drogę do pracy Cytat:
Mam brzuch z deczka dziwny i od dziecka z dwiema oponami, w ciąży mi mięśnie wywaliło (samodiagnoza - jakby lekki rozstęp ), potem cesarka co dodatkowo je osłabiło. Pytanie do specjalisty: czy to możliwe, że mi trochę tuszczu urwali w czasie cc? Bo mam normalnie dziurę w dolnej oponie Do tego luźnawa skóra i masa rozstępów, jakbym się odtłuściła to zostałabym ze smętnym worem Tzw. obraz nędzy i rozpaczy, ale już się do niego przyzwyczaiłam, i tak nigdy miss nie byłam i po plaży nie paradowałam z dumą ![]() 2. Fiem, ale mnie to i tak nie pociesza ![]() 3. Co za szczęście, że po operacjach rany mu się dobrze goiły, bo były naprawdę wielkie. No ale zapewne bardziej sterylne ![]() Zapisałam się dziś do mojej lekarki rodzinnej, bo mi się zrobiło coś dziwnego w dziwnym miejscu, ciekawe co orzeknie ![]() Od piątku zaczynasz czy po prostu Ci się dni pomyliły?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-07-16 o 08:52 |
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
aż tak zbudyniałego mózgu jeszcze nie mam od piątku zaczynam ![]() W sobotę mamy wesele w Karpaczu, więc wyjeżdżamy jutro, bo ja bym nie wyrobiła żeby tego samego dnia jechać tyle km i jeszcze na wesele iść
|
|
|
|
#737 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A właściwie do szpary która jakby nie paczeć pojawia mi się w okolicach 51 kg niezależnie od metody odchudzania (choć przy skakance wszystko się lepiej prezentowało).Ja mięśni nie mam więc u mnie ta waga nie razi szkieletostwem - tak mi się wydaje ![]() Agnysko, a to nie jest ta "szpara" między mięśniami brzucha, która się ponoć robi w ciąży a potem powinna samoistnie zejść? U mnie była taka dziura na dwa palce, potem zniknęła. Aaale to chyba nad pępkiem było... |
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba powinnam to wszystko na biało i z adnotacją, żeby ewentualne przyszłe ciężarne tego nie czytały, bo mogą się wystraszyć
![]() Cytat:
A w ciąży to miałam coś dziwnego żyjącego własnym życiem, jakby uwypuklenie mięśni prostych, taki wał wzdłuż brzucha pośrodku podczas spinania mięśni. Aż gin się dziwił i pytał czy coś ćwiczyłam przed ciążą
|
|
#739 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Patrząc na ta panią, to ja mam duzo bardziej widoczne kostki na brzuchu, momentami po niektórych ćwiczeniach nawet jeszcze bardziej widoczne Co do Chodaka to tez prawda, ale na Jillian np. Można sobie świetne ciało wyrzeźbić ![]() Znad żałoby nad padniętym wczoraj w nocy laptopem :ksiądz: zostałam bez kompa Prawdę mówiąc laptop wytrzymał mi dzielnie 5 lat aż go zajechalam na maxa No, ale ja go jako stacjonarny wykorzystywałam, non stop chodził, wiec miał prawo pasc małż go wziął do kolegi, może cos sie da z nim jeszcze zrobić, jak nie to nowy dysk do łapa i będzie znowu na chodzie.
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ![]() Przestraszyłaś mnie. Tak samo wykorzystuję swój lap. Non stop kolor chodzi jako stacjonar. Juz 4 rok mu stuknął ![]() Jeśli sam się wyłączył, to może być przegrzanie. Coś z baterią etc. Na bank jeszcze go reanimują. Mój, sam, w oczekiwaniu na naprawcę, po 3 tygodniach nagle zadziałał Także jest nadzieja |
|
|
|
|
#741 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
bo jednak tablet to nie cos, co jest dobre w domu na dłuższa metę ![]() Aj, nie wyraziłam sie jasno - padł konkretnie tylko dysk, prawdopodobnie głowica w nim sie wyrobiła. Jeśli faktycznie to może kolega męża znajdzie nowa głowice do niego, jeśli nie znajdzie i jeśli to nie głowica tylko cały dysk, to nowy dysk do lapa kupi. Plus byłby taki, ze nowe dyskiszybciej chodzą wiec i system szybciej by smigal![]() Reszta parametrów lapa jest ok, wiec będzie można dalej zaprząc go do roboty ale czas powoli rozglądać sie za nowym sprzętem. Jednak to problem, bo Vaio juz nie produkują, a to jedyne łapy, które mi w 100% podchodzily
|
|
#742 | ||
|
Panaroja
|
snad ciepełka
Cytat:
![]() 2.tószczu to nie wycięli , ale pewnie w tym miejscu masz bliznę po szwach odskórnych i dlatego tam jest tkanka łączna i nie ma tószczu i stąd dół . 3.czymam ![]() Cytat:
?Znowu zgrzeszyłam drogi Baru , zeżarłam miskę truskawek i brzoskwiń z bitą śmietaną , jestem zatfardziała i niepoprawna ![]() ![]() Ale jakie to dobre
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
znad powrotu z agencji pracy
![]() dostałam osobistego doradcę, jako jedynej z grupy pięciu bab przydzielono mi faceta... ![]() Cytat:
zwykle nie opłaca się dysku naprawiać to chyba jedyna ich słabość po tym 3 lata bezawaryjne, a wyłączam go tylko kiedy wyjeżdżam
|
|
#744 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie, to nie to, ze nie opłaca sie naprawić- te dyski do lapow nie sa wymienialne na cześci, wiec nie ma co naprawiać, jak szlag je trafi. Kumpel męża powiedział, ze jak 5 lat mi chodził non stop bez awarii to naprawdę extra długo, jak na takie dyski Przeraża mnie tylko instalowanie tego wszystkiego na nowo - nienawidzę! I tak chyba sobie sprawie w przyszłości Power Booka Appla
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł o co się rozchodzi? ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Co do porzeczek to tak , le doła....Ból gardła spowodowany ogromniastą aftą na miękkim podniebieniu ...A Guowy to nie wiem sianem w środku ...
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Podmienili mnie
poszłam do sklepu i kupiłam 3 sukienki po 3 dychy każda ![]() Jak ja nifdzie sukienek nie noszę ![]() I te będa leżeć w szafie latami 1. taka ciepła, sweterkowo-jesienna 2. nie wiem, po co mi, ale taka trochę niedzisiejsza i "malenowata". Brakuje tylko piptołów (i staromodnego amanta u boku edit: może wywiozę do rodziców i będzie "na niedzielę do kościoła" 3. masakra, już żałuję ![]() świecąca sylwestrowo-odpustowa i podkreśla wszystkie fałdki Ale jak wciągnę brzuch i dobrze się wygnę, to się czuję jak gwiazda hollyłódź za milion baksów (ale i tak będzie leżeć w szafie, nie mam okazji ani odwagi na takie obcisłości )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-07-16 o 21:05 |
|
|
|
#747 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
znakiem tego masz coś innego ![]() Cytat:
![]() ta w łączkę jest przecudna na takie najłatwiej faceci lecą , nie wiem czemu , ale największą ilość prób podrywu w życiu zaliczyłam chodząc takiej sukienusi w łączkę ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Właśnie miałam pisać dosłownie "spodoba się Parabelce" i pacz post niżej Twojego 3. Najbardziej "Twoja" ale faktycznie opięta tak, że raczej nie do chcodzenia a do zdejmowania ![]() Maja, wuj z sukienkami, jedyne co widzę, to Twoje kości obojczykowe Cytat:
Że niby lecą na "niewinność"?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-16 o 21:19 |
||
|
|
|
#749 |
|
Wpisz tu zomzing
|
o smołę na paczuli w Diane Pernet. poczebuję fięcej informacji przed szarpem na flaszkę ^^ trwałość, dodatkowe nuty, te sprawy, porównanie z Garażem CdG i Normą Kamali
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- przeżyjesz; 1 do pracy do dzinsow ![]() 2 dobry strzał z kościołem, możesz też pohasać z koszykiem przy owocozbiorze w stylu kasiatuskawym ![]() 3 wygląda spoko, serio. na randkie np |
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się chyba bardzo podobała ![]() ale próbki nie wzięłam (bo droga i bałam się, że w transporcie się wyleje jak te lulua )a bloter już wywietrzał
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

No ale znowu kasa zamrożona.
Ostatnio, po latach szkoleń przez Teża, mam tak, że już nie dumam. Jeśli coś chcę - to jest momentalna decyzja, zero wahania, muszę to mieć. I nigdy tych decyzji nie żałuję. Inna rzecz, że są to konkrety, z których korzystam niemal dzień w dzień i obchadzam je non stop. Buty, kurtka, sukienka, etc. 
I skończyło się źle, bo wyrwaniem zęba.

ja niestety po i przez to wszystko wolniej mi idzie i nie dojdę już do takich efektów , jakie osiągnęłabym kilka lat wcześniej . Ale lepiej późno niż wcale , tyle że sześciopaka mieć już nie będę 

I Ty jej nieba przychyl, bo ona zapomniała, a przecież ONA TO MUSI MIEĆ!
)