|
|
#1711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zerknę ten Bobotic .. |
|||
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w rodzinie też było już kilka chrzcin w ostatnich latach i nikt nie zapraszał... jak będą chciały koniecznie przyjechać niech wpadną w innym terminie... u mnie też jest taka sprawa, że mamy nowe mieszkanie i znając moją rodzinę to wszyscy ciekawscy i chca"pozwiedzać" a później poobgadywać![]() nie mam jeszcze ubranka dla synka, myśle ze jeszcze za wcześnie, pewnie w przyszłym miesiacu porozgladam się, zależy jaki rozmiar będzie potrzebny w każdym razie myślę ubrać jakoś elegancko, ale w zadne atłasy i falbany ;d![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Kejtice te puszki z allegro to tez stary sklad.
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a do chrztu jest potrzebny akt urodzenia dziecka?
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- A ten bobotic i espumisan to jak sa baki czy jak nie ma? ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Ja do chrztu planuje taka sukienke http://www.smyk.com/cool-club-sukien...a-dla-dzieci-p
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor- ja dziś pierwszy raz dałam eapumisan ale ten słabszy.i dałam 25 kropelek.
Bo Franek ma kłopoty brzuszkowe codziennie około szóstej rano. Jutro zamierzam kupić silniejszą wersję to wtedy mniej się daje. Pruncesika- bardzo mi się podoba ta sukieneczka. My jeszcze chrzcin nie planujemy więc ubranka na razie nie szukam bo nie wiem jaki rozmiar.
|
|
#1718 |
|
Konto usunięte
|
Princesika ja daje małemu jak ma bolesne wzdęcia i drze mi sie bo nie moze sie wypierdziec
A co wy ze mnie takiego zboka robicie Mnie najbardziej boli pewne miejsce na bozenie i NIE jest to TAM NA DOLE ![]() Chociaz dzisiaj znowu leje sie ze mnie jak ze świni i ledwo chodzę, mam wrażenie, ze mi macica wypadnie bo to znowu takie hmm parcie tam w środku... Sylwia lekarze powiedzieli cyt. "Nie jest kolorowo" mowia ze sa trzy wyjścia: albo przeżyje i bedzie wszystko dobrze, albo nie przeżyje albo przeżyje ale wszystko bedzie bardzo uszkodzone W środę ma miec rezonans robiony zeby zobaczyć ile szkód narobiło niedotlenienie. A na razie leży pod czepkiem i dostaje morfinę bo ten czepek to ponoc niesamowicie bolesna sprawa, tak jakby trzymało sie 24 na dobę w wiadrze z lodem... Co to dzieciątko zrobiło ze musi tak cierpieć ![]() Myboy chyba ocipialy u nas tylko T pytali kiedy chrzciny ale powiedziałam ze jak babcia ze szpitala wyjdzie to nie ośmielili sie kontynuować tematu.Wywaliłam dziecko na balkon i spi. Moge troche ogarnąć mieszkanie. Tz jest w salonie tatuażu i tatuuje sobie imie synka i datę jego urodzenia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Irmusia moj sie łasi odkąd wyszłam ze szpitala Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo
|
|
|
|
#1720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U nas Chrzciny są planowane za jakieś 10 m-ca
|
||
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspominałaś o basenie od 2 miesiaca jakiś czas temu, i jestem ciekawa o którym mówiłaś? My chcieliśmy iść do aqua parku w sopocie, ale basen dla dzieci ma tam 31 st. i wyczytałam że to trochę za mało dla takiego maluszka...
|
|
|
#1722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Princeska moja tez się drze i tez kapie w hippie! Myślisz ze to od zapachu przecież on prawie nie pachnie? |
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
adna sukienka |
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dziś masakra... Od rana Mały jadł i płakał z krótkimi przerwami na sen na moich kolanach. Przed chwilą tak przeraźliwie płakał, że postanowiłam iść zrobić mu mleko. Położyłam go w bujaku na środku pokoju i od 20 minut leży w ciszy....
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pierwsza drzemka od 7:00 :/ ciekawe czy zdaze zjesc obiad.
U nas maly sie darl jak mial za malo wody. Raz nalalam wiecej zeby mial zakrytego siurka i sie nie drze a mala owijalam pieluszka na wysokosci pupy i brzuszka i wkladalam do wody i tez sie nie drze. |
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na razie tez jeszcze nie robimy póki nie ogarnę wszystkiego formalnego Irmusia, a co Franek robi rano? Pręży się?
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
dalam rumianku malej i co??? 3 kupy juz zrobila i slysze ze 4 w drodze..a dopiero ja nakarmilam
|
#1728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Ona się juz drze na drodze do wanny, dziwne bo tydzień emu w wannie była zrelaksowana i uśmiechnięta ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Może Masija podpowie co do chrztu potrzebne bo juz chrzciła, no i Ilonus.
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
moj TZ tez plnuje sobie zrobic tatuaz z imieniem malej i jej data urodzenia.. bylysmy na spacerze..goraco jak cholera... ledwo weszlam do domu i leje
Edytowane przez sylwusiach Czas edycji: 2015-07-21 o 13:26 |
|
|
|
#1730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hania wróciła od dziadków a miała u nich nocować a Zosia pospala trochę więcej w dzień i rajzowala do 11.30 |
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od rana nie mogłam wejść na wątek :/
A u nas cisza na temat chrzcin. Tesciowa tylko mówiła ze w lokalu pewnie tam gdzie bylismy ostatnio. Ja powiedziałam ze tak i cisza. Planuje na wiosnę, może wielkanoc. podoba mi się ta sukienka co Princesika wstawiala. I tak, akt urodzenia jest potrzebny. |
|
|
|
#1732 |
|
Zadomowienie
|
I mi się bardzo podoba.. szukam czegoś takiego nie chce żadnej bufiastej, falbany te sprawy...
|
|
|
|
#1733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę jak się odchowalnia rozkręciła. od wczoraj tyle stron napisane że hoho! spróbuję nadrobić.
Nasza niunia w upały strasznie marudzi, płacze i nie chce jeść. Od wczoraj u nas trochę chłodniej i od razu inne dziecko. |
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi to było by bez różnicy bo i tak poszła bym do kibla, żeby przy gościach nie karmić...
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
a wy się ubieracie tak pod kp? bo ja nie mam nic, więc nic nie kupuję pod kp bo w sumie żadna różnica mieć jedną sukienkę czy nie mieć żadnej
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- taaaa, to po spacerze ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- macie jakieś stroje kąpielowe na duży biust?
|
|
#1737 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jest do tego stopnia alergizujący że kp też matka go nie może spozywać Cytat:
tłukli mi to do głowy w szpitalu a potem położna w domu Cytat:
nadrabiam dalej... |
||||
|
|
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja od rana spi caly czas, przebudzi sie na 15 min, zje i dalej spi. Chce jechac na zakupy ale nie mam sumienia jej budzic.
Dzwonilam do przychodni zapytac kiedy moge sie umowic na zakladanie implanta to Pani mi piwiedziala, ze musze czekac na wizyte u lekarza ktora mam 20 sierpnia. 24 lece do Polski na 2 tyg to moze mi go zaloza w polowie wrzesnia. To sobie Tz poczeka na seksy, on prezerwatyw nie toleruje. Nad tatuazem mysle zeby sobie zrobic na 35 urodziny ale nic zwiazanego z Amy. Moj Tz ma pelno tatuazy na rekach i cale plecy wydziarane - aniola smierci. |
|
|
|
#1739 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam w nocy tak ze wydaje mi się że ja karmiłam i śpi z nami a ona w łóżeczku i jeszcze nie karmiona Mnie od kilku dni Bożenka koło szwów nie boli, tzn koło miejsca gdzie szwy były bo się wkoncu rozpuściły Cytat:
Nooo mam podobnie Cytat:
Cytat:
Może ciotki wcale nie chcą przyjechać i się nawpierdzielac tylko np prezentami obsypac.. a Ty ich nie chcesz... Cytat:
kurczę, współczuję Ci, chora babcia w szpitalu i teraz jeszcze to... dużo zdrowia dla wszystkich ![]() Mój tż też się już lasi ale ja przed wizytą u gina raczej się nie dam, bo się booojeeee. No chyba że już mnie złapie mega chcica
|
|||||
|
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jeden i napewno jeszcze sobie zrobie, ale to najwcześniej w przyszłym roku mój Tż też wydziarany i dalej cos planuje![]() Cytat:
co te bożenki muszą przejść ![]() rzuciłaś nowe światło na sprawę ciotek ![]() taaa![]() ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Zwykle pomaga. Biedny, wczoraj tak pierdział że aż się budził z rykiem. 

teraz mam sab simplex i lepiej
u mnie w rodzinie też było już kilka chrzcin w ostatnich latach i nikt nie zapraszał... jak będą chciały koniecznie przyjechać niech wpadną w innym terminie... u mnie też jest taka sprawa, że mamy nowe mieszkanie i znając moją rodzinę to wszyscy ciekawscy i chca"pozwiedzać" a później poobgadywać