|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
Pękać to mi nie pękały. Zastoje się zdarzały. Ale najlepsze było to, ze moja smarkata tak intensywnie ssała, ze zrobił mi sie na sutku pęcherz, normalne obtarcie. Jak na stopach od butów. Potem naskórek trochę zgrubiał i było OK. Edit: Nie spamujecie, to też idę spać. Pa pa.
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2007-09-06 o 21:51 |
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko oglądnęłam sobie tę sukienkę w promodzie - fason rzeczywiście śliczny tylko ta wełna nie bardzo mi się podoba-rzeczywiście wygląda jak jakiś koc, w dodatku zmechacony
![]() Oglądałam tylko na wieszaku, ale myślę ze jak się przymierzy to będzie znacznie ładniejsza ![]() Popatrzyłam sobie na Zagubionych, ale ten Sawyer śliczny http://zagubieni.pl/postacie/big/sawyer.jpg
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2007-09-06 o 22:59 |
|
|
|
#1113 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeżu jak ona szybko rosnie! jak na drozdzach! ![]() wlasnie nie ma, ale dla mnie to nie problem, BO mierzylam 70 i wylało sie ciało ![]() kupilam kolejna pare 75A... to chyba jednak JEST moj rozmiar. bo mierzylam wszystkie mozliwe 70. no oprocz E ![]() Cytat:
podobno kazdy otrzymuje tyle ile jest w stanie na siebie wziasc, ale ... ![]() dzięki Cytat:
Cytat:
ja tak jak Brewka się nie zanoszę na to ![]() Cytat:
tak Gatta tez, bo mam ![]() a poza tym zaraz rozsylam maila z fotami
|
|||||
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i Brewka coś dla siebie znalazła i ja też ja też mikro![]() też myślałam że z Gatty będą, ale jak na razie to nie znalazłam navi ale masz takie z Gatty ala pończochy?
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Navi najważniejsze żeby Tobie się podobały
Nie zniechęcaj się przez moją bardzo subiektywną opinię, bo ja już dosyć stara jestem i się nie znam ![]() Kupuj, Ty jesteś młodziutka i śliczna, to Ci nawet takie obcasy nie zaszkodzą
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
idę już spać moje drogie bo jutro znowu muszę wstawać
wcześnie, jadę z dziadkiem do lekarza i o dziwo udało mi się namówić moją mamę na badanie krwi, ma podwyższony poziom cholesterolu a ostatni raz badała się już b. dawno mam nadzieję że wynik będzie względny buuu te rajstopy mi spokoju nie dają, muszę je mieć
|
|
#1117 |
|
Rzabbocop
|
Oreganko dla mamy koniecznie omega3
Navi wczoraj chodziłam po mieście z kuzynką małża, przesiadała się z 75B na 70C (ma 76 pod biustem, nie wiem ile w) i zdecydowanie masz większy biust niż ona |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko a ja chciałam dziś coś pomierzyć ale ale aby znaleźć D lub E to trzeba się mocno naszukać
![]() Niby znalazłam trzy ale były takie paskudne ze mi się nawet mierzenia odechciało ![]() Ale będę szukać dalej
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
przez tą stanikomanię mam ochotę wyrzucić wszystkie z szafy i kupić nowe
teraz mam wrażenie że wszystkie źle leżą wszędzie widzę bułkinavi fajny staniczek i stringole, a Twój szef taki sympatyczny dziadeczek się wydaje, co do oceny wieku Twojej mam to ja się nie wypowiadam bo się nie znamdobra uciekam już na serio dobranoc
|
|
#1120 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zmniejszającego stanika to moja siostra mierzyła z różnych firm i z niektórych były brzydkie bez zakładania, może spróbuj E coś innego znaleźć? moja siostra kupiła w Centralu na pietrze. Cytat:
http://sklep.gatta.pl/gatta/index.php?cPath=2_3 http://www.fiore.com.pl/list,8,Golden_Line.html Z tym, że nie kupowałam ich w tym roku. W Gattcie kiedyś mieli kilka wzorów takich o jakich piszesz Oreganko, sama miałam jeszcze z narysowaną na rajstopach czerwoną podwiązką, ale juz nie produkują, choć pojęcia nie mam czemu ![]() Cytat:
na pewno wszystko się w końcu dobrze skończy i zacznie świecić słońce ![]() Cytat:
ja mam z takich wyjazdów najlepsze ![]() W Kijowie koniecznie fotki ![]() Niedobra Ty, żeby w wakacje nie cyknąć sobie fotek na pamiątkę ![]() Cytat:
tylko musisz mi rozmiar podać, bo w Łodzi ich jeszcze jest sporo. I ten płaszczyk sztruksowy kosztował 339 zł nie 399zł.Reszty zakupów gratuluję ![]() O! jaki miły pan jednak w niektórych pracach człowiek jest doceniany ![]() Cytat:
sen był pewnie proroczy żebyś się nie stresowała i już o tym nie myslała chyba, że przyjemne to miałyby być mysli Cytat:
jutro mam zamiar skoczyć i przymierzyć i jak mi się spodoba to sobie kupię. Zamierzam, ewentualnie gdybym kupiła, chodzić do niej w kozakach, a te mam czarne i czy to będzie pasowało? No i pytanie zasadnicze Beatko : odradzasz, tak? Zagubionych nie znam, a facet średni ![]() Cytat:
EDIT: Wciąz nie mam zdjęć staników Magliski EDIT2: Navi ja nie umiem oceniać ile ktos ma lat, szczególnie ze zdjęcia |
||||||||
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Navi - znalazłam w necie Twoje kozaki
http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=3862Dobranocka |
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Rzabba cudny ten stanik, ale w realu go niestety nie widziałam E gratuluję Pum - zobaczysz pokochasz je ![]() i trzymaj się, dasz sobie radę ![]() Beata Ty oazo - Pan to cudnie i prawdziwie powiedział ![]() Navi fju fju - fajne zdjecia i śliczna bielizna, ale najładniejsza modelka ![]() biorą pod uwagę, ze Ty jesteś po 20 to mama musi być po 40 wyglada młodziej
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1123 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() navi co i gdzie ci się wylewało w tych 70 ? mi się wydaje, że mimo wszystko te staniczki mogłyby być lepiej dopasowane, czy jak się ruszasz, machasz rękami to się ani o milimetr nie przesuwają? a wieku mamy nie będę zgadywać, bo wiem ile ma fura piękna, a szef bardzo przyjemny starszy pan
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Navi-moim zdaniem też miseczka mogłaby być większa,ale pewnie Ty się przyzwyczaiłaś do innego widoku w lustrze i temu wzięłaś znowu ten sam rozmiar ![]() wolę nie zgadywać ile Twoja mam ma lat, "rycząca 40tka" wg.mnie młodziutka,śliczna,sexy i do wzięcia ![]() fajnie ta Manufaktura wygląda podobna do Browaru-lubię takie ceglaste domy handlowe szefuś to faktycznie dziadziuś,ale wygląda na sympatycznego w końcu za mąż za niego nie wychodzisz ![]() ważne,żeby był miły i dobrze płacił ![]() a ja dzisiaj chyba pojadę do rodziców autkiem 3mcie kciuki pierwszy raz chyba jadę siama tak daleko ![]() nie-w sumie też nie sama,bo z córcią
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
annlee uwazaj, bo jest ślisko
jedź wolno i ostrożnie to tyle rad od cioci - dobra-rada
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1126 |
|
sophisticated
|
a u mnie znowu słońce piękne i będzie powyżej 20 st.
![]() Ann to szerokiej, suchej i pustej drogi |
|
|
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
Brewka jakie masz fajne sklepy w swim mieście, jakieś śeciówki. Kiedyś zdarzało nam się jechać tam na zakupy ale to było z 10 lat temu. Doszłam do wniosku że moje problemy z doborem ciuchów to brak czasu do namysłu ![]() Navi a ja nic nie widziałam przypominam mój mailik milgryf@op.pl i proszę o mnie nie zapominać
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
hello
Cytat:
bo u mnie zimno i leje od kilku dni a miałam na weekend do Wisły jechać, teraz już sama nie wiem czy to ma sens
|
|
|
#1129 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hi
ja mam bardzo podobne (jak nie identyczne): http://sklep.gatta.pl/gatta/product_...ducts_id=26342 jesli o to chodzi ![]() Cytat:
![]() no ale ja sama nie wiem, te obcasy od poczatku mi sie srednio podobaly. jeszcze sie wstrzymam, snieg nie pada.. poki co Cytat:
a C wydawala mi się za duza ![]() zmierzylam A i bylo idealnie (chyba), wiec ja juz nie wiem... ![]() pingus, logicznie rozumuje jak zwykle 48 wczoraj jej cyknelam ta fotke i tak wlasnie pomyslalam, ze to kurcze fajna laska caly czas ![]() aa Iwonko dziekuje bardzo za linka ale na all kosztuja 89 a nie 99, chyba ze to nie jest cena z all ![]() tak czy siak-pomysle nad nimi jeszcze, nie pali się Cytat:
![]() szef jest jak moj dziadek do rany przyloz.to ja trzymam kciuki!! uwazaj Cytat:
![]() edit : oreganko a w jakim celu mialas jechac? polazic itp? u mnie nawet cieplo, ale szaro buro...
|
||||
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
navi moim zdaniem jak cos sie przymierzy to czuć czy dobrze leży czy nie
spróbuj pójść do jakiegoś firmowego sklepu i pomierzyć markowe staniki wtedy łatwiej poczujesz różnicę miałam iść do fryzjera, ale mi się nei chce i ide za tydzień poza tym od dzisiaj zaczynam sie waxować - w tej chwili to mi wstyd z tym sianem iść do fryzjera
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to impreza salsowa, wszyscy będą tańcować, a ja miałam nadzieję że chociaż z znajomymi pogadam bo w tany iść nie mogę a na drugi dzień no chociaż jakiś spacer, a tu klops totalny salsoteka miała być początkowo pod gołym niebem, teraz coś tam pozmieniali mieliśmy całą paczką jechać, wynajęliśmy dom ale nie wiem czy to ma sens jechać gdzieś i nosa z chatki nie wytknąć Pinguś też dzisiaj zaczynam się waxować, ciekawe jakie będą efekty
|
|
|
#1132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ten rozmiar 70 B czy C jest po prostu za wąski. za duzo fatu na plecach ![]() wlasnie, tez musze do waxowania wrocic.. jak tylko mi wode oddadzą ![]() Cytat:
![]() chociaz.. moze wiem ![]() Cytat:
![]() zaręczam wam ze super |
|||
|
|
|
#1133 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Navi stanik jest dopasowany gdy: - po założeniu obwód pozostaje w jednym miejscu nawet gdy podnosisz ręce, schylasz się, okręcasz, skaczesz itp. Obwód powinien trzymać około 90% ciężaru biustu a ramiączka tylko 10 - są przecież staniki bez ramiączek które tez powinny trzymać. Obwód nie ma prawa podjeżdzać pod kark - miseczka obejmuje całą pierś a nie tylko czubek - fiszbina powinna celować na szerokość mniej więcej w połowie odległości pod pachą - nie mogą robić się bułki z piersi nad miseczką ani pod pachą |
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
hej Rzabbko
Cytat:
wiec: -zostaje w tym samym miejscu co bym nie robila -czy trzyma 90% to juz nie wiem ![]() -cala piers obejmuje, fiszbina celuje wlasnie tam - nie robia sie a w tym 70 robily sie koszmarne bułki na plecach ![]() moze to tez zalezy od firmy jak szyja.. zapewne 70 nie rowna sie 70
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Navi chodzi mi o to, ze te firmowe staniki mają lepsze kroje i wtedy łatwiej dobrać rozmiar
kupować nie musisz, ale przymierzanie to sama przyjemność i warto ja sie nie znam, ale moim zdaniem to co masz dobrze leży
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabciu a czy naleśniki robię się też gdy miseczka jest za duża?
|
|
#1137 |
|
Rzabbocop
|
Navi ale na zdjęciu właśnie widać, ze miseczka nie obejmuje całej piersi.
Jak zakładałaś 70C to wybrałaś piersi spod pach? No i jeszcze jedno te wszystki gąbkowane staniki bardzo rozpłaszczają biust i spychaja pod pachy. Rozmiar trzeba dobierać na stanikach miękkich bo wtedy dopiero widać co sie dzieje. A gąbki można nosić jak juz się ma na prawdę dobrze dobrany rozmiar Jak chcesz sprawdzić czy obwód trzyma to zdejmij ramiączka i pochodź tak dłuższy czas, poskacz itp. Oreganko naleśniki robi za mała miseczka przy za dużym obwodzie bo np 75A jest płaskie a 65C czyD ma taką samą objętość ale ma miseczkę a nie talerz
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
a więc jednak u siebie obstawiam za szeroki obwód
bo mierzyłam wczoraj 70c i miałam naleśniki że też tak ciężko w realu znaleźć te mniejsze obwody, choćby w celu posprawdzania co jak leży
|
|
#1139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, rozmiar latwiej dobrac, ale co z tego jak drogiego nie kupie, a rozmiar w takim np H&M ten sam co markowy, bedzie juz zupelnie inna historią ![]() Cytat:
![]() ale przeciez te cyferki oznaczaja ile stanik ma w obwodzie i naprawde jak to 70 zmierzylam to wszedzie mi sie cos wylewalo mialam wczoraj malo czasu, moze powinnam dluzej pomierzyc ktoregos dnia... zawsze mi sie wydawalo, ze te miseczki obejmuja mi odpowiednio.. no i poza tym to push upek, wiec moze przez to takie wrazenie, ze obejmuje za malo oj ja juz nie wiem, czy w zyciu kobiety nawet to musi byc skomplikowane |
||
|
|
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Dzięki z wszystkie dobre słowa pocieszenia Iwonko, oglądałam przeróżne, ale to raczej nie dla mnie Dzięki Pinguś, też mam nadzieję, że je pokocham ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Navi, jeszcze fotek nie widziałam. Jak zobaczę, to coś powiem ![]() Zmykam, pokażę się chyba dopiero w poniedziałek
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Brewko Ty jestes jakiś cyber tajniak 
podobno kazdy otrzymuje tyle ile jest w stanie na siebie wziasc, ale ... 

(chyba powinnam zacząć się martwić