Panny Młode 2017 cz. 4 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-24, 18:05   #4471
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 4

Wiesz najwazniejsze zeby wytrzymały na slub i ze 2-3 godziny wesela. Później niech się dzieje co chce
Wiesz ja tez bym mogła mieć takie upiecie jak wysłałam. Ale fryzjerki nie rozumieją,ze w tej fryzurze wazna jest lekkość. Tylko nawalą lakieru,że włosy sa sztywne, natapirują i wygląda to brzydko i tanio.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:30   #4472
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie brałam tabletek.
Ja brałam 2,5 roku żeby się zabezpieczać. Okazuje się że niepotrzebnie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Ja! Ale to w sumie bym moze sobie strzelila nowa fajna wizytowke jeszcze nie wpisuj
Ale ja nie mogę, to aardbei zakładała

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Zakinthos
Nienawidzę Cię! marzę o tym już tyle czasu

Cytat:
O, a ja mam pytanie do mężatek....
Czy coś się zmienia po weselu? Jakieś odczucia?
No u nas się zmieniło bo zamieszkaliśmy razem. Mniej czasu spędzamy ze sobą Kochamy się tak samo, kłócimy z równą częstotliwością także ja bym powiedziała bez zmian w uczuciach
U nas jest ciężej bo zamieszkaliśmy razem, docieramy się, jesteśmy w sumie dość krótko razem i oboje wybuchowi

Cytat:
Mysza pewnie powie,że jest gorzej
Skąd wiesz?

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
aankaa092 na 17 msza i do sali mam ponad 20 km.
My mieliśmy podobnie, do sali 29km - byliśmy przed 19 na sali, szkoda że nie wcześniej

Cytat:
Dla mnie to była normalna zabawa, a reszta na sali krzyczała "stoisz w złej kolejce"
To u nas facet z facetem tańczył

Cytat:
Napisane przez pytton Pokaż wiadomość
mysza93 zmienia często miniaturke, więc się nauczyłam nicku

Świetny zeszyt

Cytat:
Ja nie ogarniam po co w ogole jest ten instagram
Żeby wrzucać foty/filmy

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Co do fryzury i makijażu: ja byłam zadowolona i z tego i z tego mimo że na próbnych nie byłam bo szkoda mi było pieniędzy
Jakbyście kiedyś chciały to mogę pokazać jak wyglądałam ale to już każdy widział na insta czy na fb
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:38   #4473
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Ja brałam 2,5 roku żeby się zabezpieczać. Okazuje się że niepotrzebnie

Ale ja nie mogę, to aardbei zakładała

Nienawidzę Cię! marzę o tym już tyle czasu

No u nas się zmieniło bo zamieszkaliśmy razem. Mniej czasu spędzamy ze sobą Kochamy się tak samo, kłócimy z równą częstotliwością także ja bym powiedziała bez zmian w uczuciach
U nas jest ciężej bo zamieszkaliśmy razem, docieramy się, jesteśmy w sumie dość krótko razem i oboje wybuchowi

Skąd wiesz?

My mieliśmy podobnie, do sali 29km - byliśmy przed 19 na sali, szkoda że nie wcześniej

To u nas facet z facetem tańczył

Świetny zeszyt

Żeby wrzucać foty/filmy

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Co do fryzury i makijażu: ja byłam zadowolona i z tego i z tego mimo że na próbnych nie byłam bo szkoda mi było pieniędzy
Jakbyście kiedyś chciały to mogę pokazać jak wyglądałam ale to już każdy widział na insta czy na fb
Ja nawet nie wiedziałam,m że jest taka wyspa przy Grecji Teraz jest dość tanio, na last minute ok 1tys jedźcie

Własnie ustaliłam z TŻ, że wolimy ślub na 15.

Ech, no widzisz, ja mieszkam z TŻ i wydaje mi się że będzie dziwnie normalnie poślubie. Na zasadzie "przeszła następna zwykła rodzinna impreza i trzeba dalej normalnie żyć".

U mnie też norma w bliskiej rodzinie, że tańczy facet z facetem, kobieta z kobietą. Tylko dalsza moja rodzina jakoś tak... dziwnie.

Ja chcę zobaczyć twój makijaż i fryzurę bo nie widziałam

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Wiesz najwazniejsze zeby wytrzymały na slub i ze 2-3 godziny wesela. Później niech się dzieje co chce
Wiesz ja tez bym mogła mieć takie upiecie jak wysłałam. Ale fryzjerki nie rozumieją,ze w tej fryzurze wazna jest lekkość. Tylko nawalą lakieru,że włosy sa sztywne, natapirują i wygląda to brzydko i tanio.
Wiem taka typowa fryzjerka z salonu "Miecia". Mi fryzurę zrobi siostra, która parę lat temu skończyła dobrą szkołę w Wawie. Zawsze robi mi idealne fryzury Zresztą, ona zna mój gust i wie najlepiej co ja lubię i jak chcę by wszystko wyglądało Tak samo ja jej robiłam makijaż na ślub
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:52   #4474
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Ja nawet nie wiedziałam,m że jest taka wyspa przy Grecji Teraz jest dość tanio, na last minute ok 1tys jedźcie

Własnie ustaliłam z TŻ, że wolimy ślub na 15.

Ech, no widzisz, ja mieszkam z TŻ i wydaje mi się że będzie dziwnie normalnie poślubie. Na zasadzie "przeszła następna zwykła rodzinna impreza i trzeba dalej normalnie żyć".

U mnie też norma w bliskiej rodzinie, że tańczy facet z facetem, kobieta z kobietą. Tylko dalsza moja rodzina jakoś tak... dziwnie.

Ja chcę zobaczyć twój makijaż i fryzurę bo nie widziałam
15 jest bardzo fajna

Jej ja ją u kogoś zobaczyłam i jestem zakochana nie ma kasy na takie bajery teraz

Na to Ci nie odpowiem, jesteśmy szczęśliwsi że mamy się na co dzień (no dobra często mam go dość ) no i ogólnie jesteśmy rodziną, małą bo małą ale rodziną. Noszę jego nazwisko

Wrzuciłam w załącznik, coś na pewno zobaczysz, nie mam takiego idealnego zdjęcia które wszystko obrazuje i niedługo usunę bo nie chce mi się zakrywać twarzy
O patrz! Jeszcze z sesji się zaplątało, jak widać tam miałam już krótkie i rozpuszczone włosy

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2015-07-28 o 12:32
Stary 2015-07-24, 18:57   #4475
malgosiaw123
Zakorzenienie

Paulinunia kiedy rezerwowałaś swoją salę?

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
15 jest bardzo fajna

Jej ja ją u kogoś zobaczyłam i jestem zakochana nie ma kasy na takie bajery teraz

Na to Ci nie odpowiem, jesteśmy szczęśliwsi że mamy się na co dzień (no dobra często mam go dość ) no i ogólnie jesteśmy rodziną, małą bo małą ale rodziną. Noszę jego nazwisko

Wrzuciłam w załącznik, coś na pewno zobaczysz, nie mam takiego idealnego zdjęcia które wszystko obrazuje i niedługo usunę bo nie chce mi się zakrywać twarzy
O patrz! Jeszcze z sesji się zaplątało, jak widać tam miałam już krótkie i rozpuszczone włosy
Na tym jednym zdjęciu widzę mistrzyni Painta
Bardzo Ci ładnie w tej fryzurze,ale to jednak nie mój styl. A podkład trzymał Ci się długo? Bo dość delikatny.
Jezu,ale zdjęcia z takiego zbliżenia, ja się chyba pochlastam ..
Stary 2015-07-24, 19:01   #4476
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Na tym jednym zdjęciu widzę mistrzyni Painta
Bardzo Ci ładnie w tej fryzurze,ale to jednak nie mój styl. A podkład trzymał Ci się długo? Bo dość delikatny.
Jezu,ale zdjęcia z takiego zbliżenia, ja się chyba pochlastam ..
reszty mi się nie chciało

Dzięki, mój też nie nie wiem dlaczego w końcu chciałam ją a nie włosy pokręcone i puszczone na bok. Chyba dlatego że każda PMka takie miała a ja chciałam być inna
Trzymał mi się normalnie musiałam parę razy używać bibułek bo było okropnie ciepło i zaraz miałam czoło i nos spocone ale trzymał się aż do zmycia rano

No takie są straszne, wszystko na nich widać ale akurat to mi się podoba
Stary 2015-07-24, 19:01   #4477
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
80-90 tys to dla mnie jakas totalna abstrakcja. My chcemy zmieścić się w 50tys. Mam nadzieję,że się uda.
Ja bym chciala w 45

Cytat:
Napisane przez sandra_pe Pokaż wiadomość
Ja chce zejść do 70 jeśli da radę... ale jak juz rozpisałam wszystko to widzę, ze łatwo nie bedzie.

A Wy jak dziewczyny przeliczyłyście swoje koszty? Ile przy tym macie gości?
Nawet jakby bylo mnie stac na takie wesele to szkoda by mi bylo majątku na dwie noce. Teraz mi szkoda, a co dopiero dwa razy tyle

Cytat:
My prosimy ok. 190 gości,ale 50 to dzieci za ktore nie placimy lub placimy połowę ceny. Czyli od mojej strony wyjdzie ok. 40 dorosłych, a od TŻ ok 100. Ale pisałam już dziewczynom wczesniej,że mama TŻ ma 9 rodzeństwa
A u ciebie te ponad 200 to wiekszość dorosłych?
Może ktoś odmówi,chociaż cięzko będzie bo to tylko bliska rodzina i przyjaciele. chyba,że naprawdę komuś coś wyskoczy i nie będzie mógł.

ja sobie zaokraglilam i nie liczylam czy dzieci czy nie

Cytat:
No,ale w tych wszystkich domach weselnych nie możesz rozgraniczyć. Płacisz za calość.
Chociaż w sumie .. nawet o to nie zapytałam u mnie a się wymądrzam

u mnie osobno wesele i poprawiny

Cytat:
Mysza to już mężatka-bizneswoman Na razie nie odkłada,bo inwestuje,ale jak Szarlotki będą przynosić zyski to już nie bedzie zaglądac na forum bo bedzie taka wazna i bogata

Przeciez Mysza by zwariowala bez nas

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Zrobimy zrzutę na wątku i najwyżej wykupimy myszy jakiegoś neta na tych Hawajach
Jestem za
Tak dzis spamujecie, ze nadrabiac musze na raty
Stary 2015-07-24, 19:07   #4478
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
reszty mi się nie chciało

Dzięki, mój też nie nie wiem dlaczego w końcu chciałam ją a nie włosy pokręcone i puszczone na bok. Chyba dlatego że każda PMka takie miała a ja chciałam być inna
Trzymał mi się normalnie musiałam parę razy używać bibułek bo było okropnie ciepło i zaraz miałam czoło i nos spocone ale trzymał się aż do zmycia rano

No takie są straszne, wszystko na nich widać ale akurat to mi się podoba
Dla mnie są straszne, nie wyobrazam sobie siebie na takim zbliżeniu... Z tą moją twarzą. Chociaż takie zdjęcia sa cudne.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
u mnie osobno wesele i poprawiny
Ale w tym samym lokalu?

BTW u nas ksiądz nie chce dawac slubów w inny dzień niż sobota.
Stary 2015-07-24, 19:18   #4479
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
15 jest bardzo fajna

Bardzo ładnie wyglądałaś. Makijaż bardzo delikatny na zdjęciach wyszedł. Ja wolę mocniejszy
Ale fryzura piękna
Stary 2015-07-24, 19:18   #4480
zambeza
polaczek cebulaczek

Wlasnie zamowilam bilety i za 3 tygodnie lecimy na weekend do londynu
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 19:20   #4481
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
BTW u nas ksiądz nie chce dawac slubów w inny dzień niż sobota.
Właśnie dla PMek piątkowych mam pewną nowinę. Jeśli nie wyobrażacie sobie wesela bez mięsa, a rodzice są mocno wierzący to możecie w kościele księdza poprosić o dyspensę na dzień ślubu. Taką dyspensę dostała moja siostra bo miała w piątek 2maja 2014r. i ksiądz bez problemu udzielił jej i babcia była bardzo zadowolona z tego powodu
Stary 2015-07-24, 19:21   #4482
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądałaś. Makijaż bardzo delikatny na zdjęciach wyszedł. Ja wolę mocniejszy
Ale fryzura piękna
Ja generalnie sama jeszcze nie wiem jaki chce makijaż. Z jednej strony chciałabym miec podkreslone oko,ale wtedy usta musiałabym mieć delikatne. Z drugiej strony chciałabym jakieś mocne usta np w kolorze fuksji to wtedy musiałoby być delikatne oko
Stary 2015-07-24, 19:22   #4483
pytton
Raczkowanie

Mysza - odnosnie twojego wizerunku - wygladalas super, podoba mi sie to ze zachowalas naturalnosc. Jak widze niektore dziewczyny na slubie z tona podkladu i lakieru to az nie wiem czy cokolwiek do nich dociera spod tego helmu ;p

Dziewczyny, tak sobie mysle, ze chyba zaloze na wizazu nowe konto i z niego bede sie udzielac bo az mi troche wstyd jak patrze na moje watki albo posty sprzed kilku lat wy bedziecie wiedziec ze ja to ja, ale nowych juz bede witac z czysta karta

Wlasnie jade na rozmowe z menadzerem zespolu na wesele, jak przyjade to zdam relacje z nowego konta ;P
pytton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 19:22   #4484
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dla PMek piątkowych mam pewną nowinę. Jeśli nie wyobrażacie sobie wesela bez mięsa, a rodzice są mocno wierzący to możecie w kościele księdza poprosić o dyspensę na dzień ślubu. Taką dyspensę dostała moja siostra bo miała w piątek 2maja 2014r. i ksiądz bez problemu udzielił jej i babcia była bardzo zadowolona z tego powodu
Dla mnie to zadna nowina i od poczatku wiedzialam, ze skoro wesele w piatek to dyspensa musi byc
Stary 2015-07-24, 19:23   #4485
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Ja generalnie sama jeszcze nie wiem jaki chce makijaż. Z jednej strony chciałabym miec podkreslone oko,ale wtedy usta musiałabym mieć delikatne. Z drugiej strony chciałabym jakieś mocne usta np w kolorze fuksji to wtedy musiałoby być delikatne oko
Zawsze mozesz jedna opcje miec na slubie, a druga na plenerze
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 19:25   #4486
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie są straszne, nie wyobrazam sobie siebie na takim zbliżeniu... Z tą moją twarzą. Chociaż takie zdjęcia sa cudne.
A co nie tak jest z Twoja buzia? Jakis tradzik masz?

Cytat:
Ale fryzura piękna
Dziękuję powiem Ci ze na żywo był mocniejszy, miałam ciemne oko, tak jak Lubie

Cytat:
Wlasnie zamowilam bilety i za 3 tygodnie lecimy na weekend do londynu

Nam ksiądz kazał podpisać jakieś oświadczenie ze nie będziemy pić alkoholu - my i rodzice - bo ślub był w sierpniu - miesiącu trzeźwości. Oczywiście nikt nie podpisał ale awantura była

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez pytton Pokaż wiadomość
Mysza - odnosnie twojego wizerunku - wygladalas super, podoba mi sie to ze zachowalas naturalnosc. Jak widze niektore dziewczyny na slubie z tona podkladu i lakieru to az nie wiem czy cokolwiek do nich dociera spod tego helmu ;p

Dziewczyny, tak sobie mysle, ze chyba zaloze na wizazu nowe konto i z niego bede sie udzielac bo az mi troche wstyd jak patrze na moje watki albo posty sprzed kilku lat wy bedziecie wiedziec ze ja to ja, ale nowych juz bede witac z czysta karta

Wlasnie jade na rozmowe z menadzerem zespolu na wesele, jak przyjade to zdam relacje z nowego konta ;P
Dziękuję

Nie ma co się wstydzić, to było parę lat temu nie wiem o czym mowa bo nie patrzylam

Czekamy
Stary 2015-07-24, 19:35   #4487
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
A czy ta wstrzemięxliwość od mięsa nie jest już ogólnie zniesiona?

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:

Nam ksiądz kazał podpisać jakieś oświadczenie ze nie będziemy pić alkoholu - my i rodzice - bo ślub był w sierpniu - miesiącu trzeźwości. Oczywiście nikt nie podpisał ale awantura była
Nie, po prostu nie lubię siebie na zdjęciach. Tym bardziej na zbliżeniach. Nie chodzi tu o cerę, czy coś w tym stylu. Tak po prostu.

No wiesz?! Kurczę to powinna byc każdego decyzja. Pamiętam jak mojemu wujowi powiedział ksiądz że da mu rozgrzeszenie jak przysięgnie że całkowicie zrezygnuje z alkoholu

A tak odbiegając trochę-moja siostra była bierzmowana w innej parafii,bo kiedys mieszkalismy gdzie indziej. I teraz ksiądz w tamtej parafii nie chcial jej wydac zaświadczenia,że była bierzmowana,bo jej potrzebne zeby byla chrzestną. Ten ksiądz powiedzial,żeby nasz proboszcz do niego w tej sprawie zadzwonił. Ale stwarzają problemy i odsyłają od drzwi do drzwi.

Edytowane przez malgosiaw123
Czas edycji: 2015-07-24 o 19:32
Stary 2015-07-24, 20:04   #4488
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Nie do końca zamierzam tu zaglądać nawet jak będą mieć domek na Hawajach
ho ho jak bedziesz miec doma na hawajach to ja wpadam
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 20:04   #4489
muszkaaa8
Zakorzenienie

Rany ale się rozpisałyście

Cytat:
Napisane przez sandra_pe Pokaż wiadomość
To mnie więcej ceny podobne. Planujecie wesele na dwa dni? Dużo płacicie od talerzyka? Jak z wódką? Bo my liczymy 0.5 l/os. + 50 awaryjnych butelek.
ja podpytałam kuzynki, które miały wesela już i tak 0,7 na osobę to minimum jak u nas na jeden dzień, mam chyba jakąś pijacką rodzinę

Cytat:
U mnie zero od ho ho, ostatni raz na weselu byłam jak miałam 14 lat 3 lata temu (albo 2?) byliśmy na weselu brata Tżta ale to był tylko obiad na kilka godzin. Tż na typowym weselu nie był nigdy I w najbliższym czasie to chyba tylko nasze wesele będzie
a ja już od kilku dobrych lat chodzę na wesela co roku, czasem jedno czasem kilka ale co roku jakieś ;p nie pamiętam już kiedy nie byłam na weselu
w tym roku, 5 września mamy wesele w tym lokalu w którym będzie nasze wesele więc sobie wszystko zobaczę co i jak na żywo

Cytat:
Napisane przez XElisX Pokaż wiadomość
A ja się cieszę kiedy kogoś stać na to, co chce. I super, że tyle możecie odłożyć. Mi też nie ma kto pomóc (i płacić będziemy sami), ale na razie mam inne priorytety niż wesele, więc (sama) odłożyłam na remont jednego pokoju i chcę od razu odłożyć na łazienkę. Korzystam, póki mam rentę (do czerwca). A jak nie uzbieramy na wesele do 2017 to trudno, może później a może nawet wcale
dokładnie
Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
220 osób! wowwowowow! jak to moja babcia mówi: kupa narodu!

walczyłam z wklejeniem instagrama, myślałam,że to jakaś większa filozofia i męczyłam się pół godziny, wypiłam kawę i mnie olśniło-zrobiłam to w minutę
o matko jaki piesiooooo
Cytat:
Jak ja

Niektóre rzeczy o nas są napisane w 1 poście, na 1 stronie pod naszymi nickami w kalendarzu

Właśnie, która z dziewczyn ma datę a nie jest jeszcze w kalendarzu? Trzeba Was wpisać
ja, ja !!!

Cytat:
Zawijam do domku i urlop!!
Jutro AC/DC w Warszawie.
Potem od poniedziałku jeździmy z Tżem, oglądać sale na wesele.
Wskoczę jeszcze po pracy do sklepu, coś za mną "chodzi" i o dziwo nie są to biszkopty z musztardą ;D
o matko, zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Hej laski
aankaa092 my też mamy tylko jeden dzień wesele i zamówione do 5 rano, jak dla mnie to wystarczająco długo
właśnie przeglądając ostatnio umowę z lokalem, zauważyłam podpunkt, że sala jest do 5 rano a za każdą rozpoczętą godzinę jest 1 tys zł dopłaty mam nadzieję że nie będą tego praktykować bo moja rodzina z wesela to i o 8 rano potrafi wyjść

Cytat:
Dziewczyny naspamowałysmy dziś 8 stron postów

samo nadrabianie mi chyba z godzinę zajęło
Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie naleśniki na obiad mniam

Ja fryzjerkę mam sprawdzona ale gorzej z kosmetyczka, sama sie nie pomaluje bede zbyt zestresowana i chyba juz musze zacząć szukać i testować makijaże bo jednak dobry makijaż tez dużo daje.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Nie chce w tym dniu wyglądać jak potwór !!!
Chyba żadna z nas nie chce
ja to nie wiem jak ogarne to malowanie na ślub, jestem uczulona na cienie do powiek, podkładu i pudru w ogóle nie używam bo też mam schize że mnie coś uczuli i chyba będę chodziła co 5 min do łazienki do lusterka żeby zobaczyć czy moja twarz nie wygląda jak poparzona

Cytat:
co do makijażu to jedno wiem na pewno - muszę mieć kreskę linerem zrobioną na powiece bo bez tego nie ma 'mnie', nie istnieje

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 20:09   #4490
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
O Jezu skąd ja to znam
A najlepsze jest to,że ja jem tyle co TŻ
ja jem tyle samo lub wiecej :O
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 20:42   #4491
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Niekoniecznie Nie musisz mieć na oczach smooky by był mocny jasny do ciemnego brązu (jasny na ruchomej, średni w załamaniu,ciemny w zewnętrznym kąciku), grubsza kreska i rzęsy a do tego fuksja mmmm

Cytat:

Dziękuję powiem Ci ze na żywo był mocniejszy, miałam ciemne oko, tak jak Lubie

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Dziękuję

Nie ma co się wstydzić, to było parę lat temu nie wiem o czym mowa bo nie patrzylam

Czekamy
Tak myślałam, że oko było ciemniejsze, bo aparat zjada kolory
Na zdjęciach wyszło bardzo naturalnie
Cytat:
A czy ta wstrzemięxliwość od mięsa nie jest już ogólnie zniesiona?[COLOR="Silver"]
dyspensa jest tylko na wigilię. Piątkowa nadal jest. Moja mama jest bardzo wierząca, jak jej mama i jakby znieśli piątkowy "post" to bym wiedziała

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-07-24 o 20:43
Stary 2015-07-24, 20:42   #4492
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Nie, po prostu nie lubię siebie na zdjęciach. Tym bardziej na zbliżeniach. Nie chodzi tu o cerę, czy coś w tym stylu. Tak po prostu.

No wiesz?! Kurczę to powinna byc każdego decyzja. Pamiętam jak mojemu wujowi powiedział ksiądz że da mu rozgrzeszenie jak przysięgnie że całkowicie zrezygnuje z alkoholu
Rozumiem

U mnie w parafii ksiądz nie był mądry

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
ho ho jak bedziesz miec doma na hawajach to ja wpadam
Zaprosze mną pewno

MUSZKA Tysiąc złotych za każdą godzinę? TYSIAC?
Stary 2015-07-24, 20:43   #4493
VinVinara
Zakorzenienie

Wreszcie skończyłam nadrabiaić

Cytat:
No ale to nie o to chodzi, trzeba pozytywnie myśleć i mieć nadzieję, że wszystko się ułoży po naszej myśli ale gadanie typu 'nie masz pracy? nie masz kasy? przecież wystarczy uwierzyć w siebie i bardzo chcieć to na pewno się uda' No nie, niekoniecznie
Szczególnie jak ktoś ma robotę którą lubi i ktoś jedną rzeczą spieprzy całe życie

Cytat:
Chyba Was przebiję- jadłam okrągłe biszkopty przełożone musztardą udając, że to hamburgery.
dawno i nieprawda.
ja w dzieciństwie zajadałam się naleśnikami z vegetą

Cytat:
Ech, ja mam urwanie głowy teraz. Zaczęło się 21lipca- cioci urodziny, a teraz idą... imieniny brata, moje imieniny, urodziny TŻ, imieniny siostry, a po drodze jeszcze chrzciny mojej siostrzenicy. i to wszystko w ciągu tego i następnego tygodnia. Z kasą u mnie już cieniuteńko... zostało mi ok.100zł, a jeszcze nie wszystkie zakupy na wyjazd do grecji zrobilam laboga:
Właśnie mi przypomniałaś, że tata ma imieniny

Cytat:
Ja teraz odstawiam tabsy i boję się co to będzie, pewnie teraz będę mieć okres przez 2 tygodnie,a potem przez x miesięcy nic
Dla mnie chyba najcięższe by było, żeby pamiętać o zabezpieczeniu. Tyle czasu o tym nie myśleliście i teraz znowu trzeba

Cytat:
Mój tez by był cały w skowronkach Ale wie,że u mnie kolejność jest inna. Najpierw slub, później dziecko.
Ja nigdy nie brałam tabletek. Na szczęście nie mam tylu problemów co Wy
Też nigdy nie brałam

Cytat:
Ja po prostu nie wierzę że czas tak szybko leci

Ja najkrótszy miałam ok. 32 dni - no ale to normalne, nie mam owulacji więc nie mogę mieć normalnych cykli No i nie zajdę w ciąże
Mysza, mam wrażenie, że na dobre się poddałaś...

Cytat:
Ale się wczasujecie za granicą
My za granicę postaramy się wyjechac w podróż poślubną,ale nie wiem czy się uda.
My mieliśmy teraz we wrześniu gdzieś lecieć, ale postanowiliśmy, że oszczędzamy i pojedziemy po ślubie .
Cytat:
Ja mam tylko FB i wizaż. Myślę nad instagramem, ale wizażowym, a nie moim osobistym.
Też o tym myślę
Stary 2015-07-24, 20:44   #4494
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie to zadna nowina i od poczatku wiedzialam, ze skoro wesele w piatek to dyspensa musi byc
To super, że wiesz bo wiele osób nie wie. Moja siostra dowiedziała się od mamy, ze można o to poprosić, bo się martwiła bardzo
Stary 2015-07-24, 20:45   #4495
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Tak myślałam, że oko było ciemniejsze, bo aparat zjada kolory
Na zdjęciach wyszło bardzo naturalnie
No trochę zjada

VIN to nie tak ze się poddalam. Wiem ze bez leków nie będzie owulacji, a ze teraz się nie leczę no to wiadomo ze ciąży nie będzie. Chyba ze zdarzy się jakiś cud i owulacji przyjdzie z własnej woli no i nie wiadomo czy dodatkowych problemów nie ma, nie wiadomo jak z Tz, czy mu się polepszylo czy nie
Stary 2015-07-24, 20:46   #4496
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:

Też o tym myślę
Też się zajmujesz wizażem?
Stary 2015-07-24, 21:19   #4497
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Chyba żadna z nas nie chce
ja to nie wiem jak ogarne to malowanie na ślub, jestem uczulona na cienie do powiek, podkładu i pudru w ogóle nie używam bo też mam schize że mnie coś uczuli i chyba będę chodziła co 5 min do łazienki do lusterka żeby zobaczyć czy moja twarz nie wygląda jak poparzona

co do makijażu to jedno wiem na pewno - muszę mieć kreskę linerem zrobioną na powiece bo bez tego nie ma 'mnie', nie istnieje
Ja też do makijazu używam eyelinera. Także też chyba raczej pójdę w samą krechę i usta. Na dzień dzisiejszy,a co bedzie za dwa lata-moze mi sie odmieni

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Niekoniecznie Nie musisz mieć na oczach smooky by był mocny jasny do ciemnego brązu (jasny na ruchomej, średni w załamaniu,ciemny w zewnętrznym kąciku), grubsza kreska i rzęsy a do tego fuksja mmmm
dla mnie byloby to już przesadzone. Albo chce cien+kreska i lekkie usta. Albo sama kreska+mocne usta.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
MUSZKA Tysiąc złotych za każdą godzinę? TYSIAC?
moj znajomy dopłacał 500. miał glupich właścicieli. dla mnie to chore,że majac dwudniowe wesele, masz czas tylko do 18 w niedziele a jak nie to dopłacasz.
Stary 2015-07-24, 21:28   #4498
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
moj znajomy dopłacał 500. miał glupich właścicieli. dla mnie to chore,że majac dwudniowe wesele, masz czas tylko do 18 w niedziele a jak nie to dopłacasz.
Ale to.. matko jakaś masakra przecież to tyle kasy a jak goście siedzą to co? Wygonić ich?
My mimo że mieliśmy na sali tylko w sobotę to klucze dostaliśmy w piątek (bo w tygodniu mają jakieś konferencję, szkolenia itp) i oddaliśmy w niedziele/poniedziałek wieczorem. Oni oczywiście mieli swoje bo sprzątali ale nikt nas nie wyganiał z sali

Tż pyta czy jadę z nim na mazury na rocznicę ślubu
Stary 2015-07-24, 21:32   #4499
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to.. matko jakaś masakra przecież to tyle kasy a jak goście siedzą to co? Wygonić ich?
My mimo że mieliśmy na sali tylko w sobotę to klucze dostaliśmy w piątek (bo w tygodniu mają jakieś konferencję, szkolenia itp) i oddaliśmy w niedziele/poniedziałek wieczorem. Oni oczywiście mieli swoje bo sprzątali ale nikt nas nie wyganiał z sali

Tż pyta czy jadę z nim na mazury na rocznicę ślubu
O jak fajnieeee
No właśnie ja mam od srody do środy. I też nie wyobrazam sobie jakbym miała gości wypraszać,albo sprzatać im jedzenie sprzed nosa, jak jeszcze siedzą za stołami.
Stary 2015-07-24, 21:34   #4500
VinVinara
Zakorzenienie

Mysza, czekaj na pw ode mnie.

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości