|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 4
Wiesz najwazniejsze zeby wytrzymały na slub i ze 2-3 godziny wesela. Później niech się dzieje co chce
![]() Wiesz ja tez bym mogła mieć takie upiecie jak wysłałam. Ale fryzjerki nie rozumieją,ze w tej fryzurze wazna jest lekkość. Tylko nawalą lakieru,że włosy sa sztywne, natapirują i wygląda to brzydko i tanio. |
|
|
|
#4472 | |||
|
Konto usunięte
|
Ja brałam 2,5 roku żeby się zabezpieczać. Okazuje się że niepotrzebnie
Cytat:
Nienawidzę Cię! Cytat:
Kochamy się tak samo, kłócimy z równą częstotliwością także ja bym powiedziała bez zmian w uczuciach U nas jest ciężej bo zamieszkaliśmy razem, docieramy się, jesteśmy w sumie dość krótko razem i oboje wybuchowi ![]() Skąd wiesz? ![]() My mieliśmy podobnie, do sali 29km - byliśmy przed 19 na sali, szkoda że nie wcześniej ![]() Cytat:
Świetny zeszyt Żeby wrzucać foty/filmy ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Co do fryzury i makijażu: ja byłam zadowolona i z tego i z tego mimo że na próbnych nie byłam bo szkoda mi było pieniędzy Jakbyście kiedyś chciały to mogę pokazać jak wyglądałam ale to już każdy widział na insta czy na fb
|
|||
|
|
|
#4473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest dość tanio, na last minute ok 1tys jedźcie ![]() Własnie ustaliłam z TŻ, że wolimy ślub na 15. Ech, no widzisz, ja mieszkam z TŻ i wydaje mi się że będzie dziwnie normalnie poślubie. Na zasadzie "przeszła następna zwykła rodzinna impreza i trzeba dalej normalnie żyć". U mnie też norma w bliskiej rodzinie, że tańczy facet z facetem, kobieta z kobietą. Tylko dalsza moja rodzina jakoś tak... dziwnie. Ja chcę zobaczyć twój makijaż i fryzurę bo nie widziałam ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
taka typowa fryzjerka z salonu "Miecia". Mi fryzurę zrobi siostra, która parę lat temu skończyła dobrą szkołę w Wawie. Zawsze robi mi idealne fryzury Zresztą, ona zna mój gust i wie najlepiej co ja lubię i jak chcę by wszystko wyglądało Tak samo ja jej robiłam makijaż na ślub
|
||
|
|
|
#4474 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jej ja ją u kogoś zobaczyłam i jestem zakochana Na to Ci nie odpowiem, jesteśmy szczęśliwsi że mamy się na co dzień (no dobra często mam go dość ) no i ogólnie jesteśmy rodziną, małą bo małą ale rodziną. Noszę jego nazwisko Wrzuciłam w załącznik, coś na pewno zobaczysz, nie mam takiego idealnego zdjęcia które wszystko obrazuje i niedługo usunę bo nie chce mi się zakrywać twarzy ![]() O patrz! Jeszcze z sesji się zaplątało, jak widać tam miałam już krótkie i rozpuszczone włosy
Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2015-07-28 o 12:32 |
|
|
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Paulinunia kiedy rezerwowałaś swoją salę?
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() Bardzo Ci ładnie w tej fryzurze,ale to jednak nie mój styl. A podkład trzymał Ci się długo? Bo dość delikatny. Jezu,ale zdjęcia z takiego zbliżenia, ja się chyba pochlastam .. |
|
|
|
|
#4476 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
reszty mi się nie chciało ![]() Dzięki, mój też nie nie wiem dlaczego w końcu chciałam ją a nie włosy pokręcone i puszczone na bok. Chyba dlatego że każda PMka takie miała a ja chciałam być inna Trzymał mi się normalnie No takie są straszne, wszystko na nich widać ale akurat to mi się podoba
|
|
|
|
|
#4477 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja sobie zaokraglilam i nie liczylam czy dzieci czy nie Cytat:
u mnie osobno wesele i poprawiny Cytat:
Przeciez Mysza by zwariowala bez nas Cytat:
Tak dzis spamujecie, ze nadrabiac musze na raty
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Ale w tym samym lokalu? BTW u nas ksiądz nie chce dawac slubów w inny dzień niż sobota. |
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fryzura piękna
|
|
|
|
|
#4480 |
|
polaczek cebulaczek
|
Wlasnie zamowilam bilety i za 3 tygodnie lecimy na weekend do londynu
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dla PMek piątkowych mam pewną nowinę. Jeśli nie wyobrażacie sobie wesela bez mięsa, a rodzice są mocno wierzący to możecie w kościele księdza poprosić o dyspensę na dzień ślubu. Taką dyspensę dostała moja siostra bo miała w piątek 2maja 2014r. i ksiądz bez problemu udzielił jej i babcia była bardzo zadowolona z tego powodu
|
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4483 |
|
Raczkowanie
|
Mysza - odnosnie twojego wizerunku - wygladalas super, podoba mi sie to ze zachowalas naturalnosc. Jak widze niektore dziewczyny na slubie z tona podkladu i lakieru to az nie wiem czy cokolwiek do nich dociera spod tego helmu ;p
Dziewczyny, tak sobie mysle, ze chyba zaloze na wizazu nowe konto i z niego bede sie udzielac bo az mi troche wstyd jak patrze na moje watki albo posty sprzed kilku lat wy bedziecie wiedziec ze ja to ja, ale nowych juz bede witac z czysta karta Wlasnie jade na rozmowe z menadzerem zespolu na wesele, jak przyjade to zdam relacje z nowego konta ;P |
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4485 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
|
|
|
#4486 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nam ksiądz kazał podpisać jakieś oświadczenie ze nie będziemy pić alkoholu - my i rodzice - bo ślub był w sierpniu - miesiącu trzeźwości. Oczywiście nikt nie podpisał ale awantura była ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
Nie ma co się wstydzić, to było parę lat temu nie wiem o czym mowa bo nie patrzylam Czekamy
|
|||
|
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
No wiesz?! Kurczę to powinna byc każdego decyzja. Pamiętam jak mojemu wujowi powiedział ksiądz że da mu rozgrzeszenie jak przysięgnie że całkowicie zrezygnuje z alkoholu ![]() A tak odbiegając trochę-moja siostra była bierzmowana w innej parafii,bo kiedys mieszkalismy gdzie indziej. I teraz ksiądz w tamtej parafii nie chcial jej wydac zaświadczenia,że była bierzmowana,bo jej potrzebne zeby byla chrzestną. Ten ksiądz powiedzial,żeby nasz proboszcz do niego w tej sprawie zadzwonił. Ale stwarzają problemy i odsyłają od drzwi do drzwi. Edytowane przez malgosiaw123 Czas edycji: 2015-07-24 o 19:32 |
||
|
|
|
#4488 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
|
|
#4489 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Rany ale się rozpisałyście
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
w tym roku, 5 września mamy wesele w tym lokalu w którym będzie nasze wesele więc sobie wszystko zobaczę co i jak na żywo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
samo nadrabianie mi chyba z godzinę zajęło ![]() Cytat:
![]() ja to nie wiem jak ogarne to malowanie na ślub, jestem uczulona na cienie do powiek, podkładu i pudru w ogóle nie używam bo też mam schize że mnie coś uczuli i chyba będę chodziła co 5 min do łazienki do lusterka żeby zobaczyć czy moja twarz nie wygląda jak poparzona Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#4490 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
ja jem tyle samo lub wiecej :O
|
#4491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie musisz mieć na oczach smooky by był mocny jasny do ciemnego brązu (jasny na ruchomej, średni w załamaniu,ciemny w zewnętrznym kąciku), grubsza kreska i rzęsy a do tego fuksja mmmm ![]() Cytat:
![]() Na zdjęciach wyszło bardzo naturalnie ![]() Cytat:
Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-07-24 o 20:43 |
|||
|
|
|
#4492 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie w parafii ksiądz nie był mądry ![]() Zaprosze mną pewno MUSZKA Tysiąc złotych za każdą godzinę? TYSIAC? |
|
|
|
|
#4493 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie skończyłam nadrabiaić
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4495 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
VIN to nie tak ze się poddalam. Wiem ze bez leków nie będzie owulacji, a ze teraz się nie leczę no to wiadomo ze ciąży nie będzie. Chyba ze zdarzy się jakiś cud i owulacji przyjdzie z własnej woli no i nie wiadomo czy dodatkowych problemów nie ma, nie wiadomo jak z Tz, czy mu się polepszylo czy nie
|
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i usta. Na dzień dzisiejszy,a co bedzie za dwa lata-moze mi sie odmieni ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- moj znajomy dopłacał 500. miał glupich właścicieli. dla mnie to chore,że majac dwudniowe wesele, masz czas tylko do 18 w niedziele a jak nie to dopłacasz. |
||
|
|
|
#4498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
My mimo że mieliśmy na sali tylko w sobotę to klucze dostaliśmy w piątek (bo w tygodniu mają jakieś konferencję, szkolenia itp) i oddaliśmy w niedziele/poniedziałek wieczorem. Oni oczywiście mieli swoje bo sprzątali ale nikt nas nie wyganiał z sali ![]() Tż pyta czy jadę z nim na mazury na rocznicę ślubu |
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie ja mam od srody do środy. I też nie wyobrazam sobie jakbym miała gości wypraszać,albo sprzatać im jedzenie sprzed nosa, jak jeszcze siedzą za stołami. |
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Mysza, czekaj na pw ode mnie.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

jeszcze nie wpisuj 
Kochamy się tak samo, kłócimy z równą częstotliwością także ja bym powiedziała bez zmian w uczuciach
taka typowa fryzjerka z salonu "Miecia". Mi fryzurę zrobi siostra, która parę lat temu skończyła dobrą szkołę w Wawie. Zawsze robi mi idealne fryzury 

laboga: