![]() |
#1441 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Dziewczyny orientujecie sie moze jak to jest ze stomatologiem w ciazy??? Znieczulenie jest normalnie dozwolone, wyrywanie, plombowanie itd?
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-07-26 o 07:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie jak dziewczynka wyjdzie w piratach to jest ok, ale jak chłopczyk wyjdzie z księżniczką i w sukience to wtedy nie jest ok ![]() A co do cotton.. masz jakiś filmik jak to robić? Cytat:
![]() No właśnie że nie 4/5 razy dziennie tylko jak była mniejsza to nawet co 2h bo zależy czy po zmianie pampersa na czysty nie uwidziało jej się zaraz żeby kupę zrobić ![]() ![]() Zastanowię się jeszcze ![]() Co do dawania rad - jeśli ktoś się mnie pyta to ich udzielam. Ale nie wpierniczam się z łapami do wózka i z tekstem 'a gdzie czapeczka/rękawiczki/szaliczek itp?!' Jeśli ktoś przychodzi i mówi słuchaj mam problem może masz rozwiązanie to wtedy gdybamy ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
Co za pogoda, wczoraj zimno 16 stopni, zimny wiatr, w nocy jeszcze gorzej a dziś słoneczko i 24 stopnie jak na razie.
hariett pokaż jak Ci wyszły te cotton balls co już masz, z czego je rozbiłaś, i co miałaś, za podstawę do owijania? Ja robiłam sobie sama takie kule dekoracyjne w ten sposób, fajnie wyszły i tez myślałam, żeby samemu zrobić, tylko nie wiem co za podstawę, bo baloników to mogę nie nadmuchać takiej samej wielkości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
A u mnie wczoraj było 32 st. nawet w porywach do 35. Mega burza wieczorem i w nocy i dziś upragnione 17 st <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
U nas wczoraj 36 stopni i upał, a dziś 17 stopni i leje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie wogule nie związane z forum, mam dwa storczyki i od jakiegoś czasu zaczęły na nich pojawiać się taki jakby białe, meszkowate robaczki, one tak się przyklejają i zostawiają taką klejącą plamę po sobie. Znalazłam, że nazywają się Wełnowiec cytrusowiec, próbowałam go myć wodą i wodą z płynem i nic nie pomaga, znacie może jakiś sposób?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki będzie w kołysce, nie będę mieć ochraniacza, a do łóżeczka się zobaczy później, ale jak coś t ten wyższy, moim zdaniem praktyczniejszy. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-07-26 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Ja mojego storczyka ostatnio prawie utopiłam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() Faktycznie może poszukam wyższego. Naczytałam że łóżeczko turystyczne nie jest dobre dla dziecka bo ono się uczy w nim stawać a to nie ma zbyt stabilnych ścian do trzymania i zaburza pole widzenia dziecka przez te krateczki. Ale z drugiej strony takie turystyczne właśnie dla wiercącego idealne bo sobie nic nie zrobi no chyba że mocno przywali a łóżeczko stoi blisko ściany (Olka nie raz przywaliła w ścianę właśnie w szale pt 'ona mi nie chce czegos dac to bede odwalac cyrk') ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- A no i szukam kołyski. Takie fajne juz o 100 zł więc chyba warto nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
Ja kocham moja kołyske jest idealna. Nie wiem jak się sprawdzi ale mam nadzieje ze tez super. Na początku myślę że dzidzia będzie spać w niej cały czas, podjadę sobie wszędzie, pod samo łóżko i nie będę co chwilkę wstawać patrzeć co tam u maleństwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | ||
Zakorzenienie
|
Rozstrzelę tego, który wymyślił, że 2.trymestr to miesiąc miodowy ciąży!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Te literki, które wklejałyście też mi się podobają. Tylko chyba bardziej takie materiałowe ![]() Piękne zakupy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- kinga z tymi robaczkami nie pomogę, bo nie miałam nigdy czegoś takiego na swoich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Co do plotek na temat cudowności drugiego trymestru mam to samo zdanie. Mdłości jak były tak są nawet jak nie gorsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Ej mój drugi trymestr jest boski, także nie narzekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Wtajemniczenie
|
Moj II trymestr w sumie niczym sie od I nie rozni. Takze spoko. No moze oprocz tego ze mam apetyt na wszystko
![]()
#1456 |
Zakorzenienie
|
Ja tez czyje się rewelacyjnie. Az się martwię czasem. Nic nie boli czasem jajowody czy macica ale to sekund kilka i przechodzi. Zresztą ja i w I czułam się dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko jest dozwolone normalnie ![]() Jeśli chodzi o drugi trymestr to najbardziej mi dokuczają bóle pleców ale głowa też mnie pobolewa i ogólnie jestem rozbita ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Co do storczyka to ja bym przetestowala czy spryskanie mlekiem zadziala, jesli nie to pozostaje chemia.
Moje bole kregoslupa pochodza od materaca... Teraz u rodzicow spie na bardzo, bardzo twardym i czuje sie rewelacyjnie, bol jest delikatny ![]() Piekne zakupy i super inspiracje. Te lampki i literki sa rewelacyjne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Mlekiem mówisz, musze spróbować. Kurcze nie chciałabym chemi stosować. , ale tak pięknie mi teraz po prawie dwóch latach rozkwitl
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Wtajemniczenie
|
Moj wlasnie przekwitl i wczoraj go sciachalam
![]()
#1461 | |
Zakorzenienie
|
Moje dwa storczyki będą niedługo kwitły
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jednego storczyka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- patrzcie co znalazłam KLIK Jeśli komuś się podobają to spoko cena nawet jak za taki kocyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Magda, taka ręke jak Twoja mama to bym mogła mieć. Mi to prawie po 2 latach pierwszy raz zakwitl , a drugi zamiast tego kilka na kwiaty to wypuścił 4 liście
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
magda no to Twoja mama ma podobną zasadę hodowli co ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczne rzeczy ![]() Cytat:
![]() ![]() no ale tak jak z wszystkim, najlepiej wypróbować na sobie i swoim dziecku ![]() Cytat:
![]() w sumie ja rodzę koniec grudnia/początek stycznia więc może do tego czasu nawet zima się nie rozkręci ![]() Cytat:
![]() Ja się w sumie dobrze czuję, ale od początku nie mam powodów do narzekania, więc może dlatego ![]() ![]() ![]() U mnie wczoraj był taki upał że nie miałam siły się z łóżka podnieść, dziś wreszcie lepiej ![]() ![]() Odebrałam wyniki moczu, morfologii, tsh i ft4 i wszystko w normie ![]() ![]() Miałam Wam jeszcze napisać ze koleżanka mi pożyczyła adapter do pasów (Be safe) i super wygodnie sie z nim jeździ ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Ale ona tak tylko ze storczykami
![]() ![]() ![]() Może to zależy od klimatu też trochę i warunków - raczej nie od jej ręki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
Moja mama ma ekstra rękę do storczyków! Ma chyba ze 4, taaakie piękne!
Ja miałam jednego i nie byliśmy kompatybilni ![]() Z rzadko podlewam - źle, za często - źle, okno otwarte - źle ![]() Ale ja w ogóle ręki do kwiatków nie mam, aktualnie usechł mi rozmaryn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też nie mam ręki do kwiatów. Mój mąż się u nas zajmuje kwiatami, serio ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tez się szybko męczę byliśmy wczoraj w galerii i było może z 8 schodków, jak mnie one zmęczyły to musiałam na górze stanąć i odpocząć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zadomowienie
|
Tu jest filmik jak robic samemu cotton balls :p też robie
![]() https://www.youtube.com/watch?v=hYt_vn6P3VA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.