![]() |
#4291 | ||
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Cytat:
![]() No wg mnie za malo i tyle ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Rozeznanie
|
Ja dziś umarłam... bry.
Mam ogrom pracy dziś i pełne szaleństwo. Musiałam migusiem sprzątać, ogarnać ogród i pomiędzy upichcić jedzenie na jutro. I ogarnąć siebie, pranie, prasowanie, zapakować walizkę, bo jutro po pracy ruszam na weekend na Mazury. W każdej czynności przeszkadzał mi pies, który musi być wszędzie pierwszy żeby dobrze widzieć co się dzieje ![]() To wszystko bardziej męczy niż ćwiczenia. Dziś dietowo czysto. Na jutro planuję : - placuszki owsiane 3x, banan, morele, jogurt, nerkowce, miód - pieczone buraczki z pałkami z kurczaka bez skóry a resztę się ogarnie w ciągu dnia ![]() Ważenia się boję, nie czuje szału. ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- hej a ja zawsze wierzyłam, że banan to 220 kalorii. Jak to jest ? Tyle lat źle liczę ![]() No każdy ma swoją miarę jedzenia i zapotrzebowania. Jeden zje 25 pierogów, a drugi 20 ![]() Swoją drogą zły przykład, bo uwielbiam pierogi. A co do tych placków to robiłam dziś ze składników podwójnych, czyli powinno wyjść 12 sztuk. A wyszło 7 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Raczkowanie
|
Ilona co ja bym dała żeby spaść z cyckow:-D fajnie ze rower się sprawuje
![]() Soldus na pewno zobaczysz ta 7 z przodu, pięknie jesz, ćwiczysz wiec nie ma opcji żeby było inaczej:-D Hje nie ma to jak wsparcie ze strony bliskich:-( ale pamiętaj ze robisz to dla siebie a nie dla innych ![]() Witam wieczorem ![]() Mogę się pochwalić ze nie uleglam żadnym pokusom dziś w sklepie u rodzicow:-D generalnie dziś dzień był czysciutki jedzeniowo ![]()
#4294 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
KLIK a co do ilosci jedzenia to mozna powiedziec ze mi 500 kcal dziennie wystarczy, bo mam inne zapotrzebowanie. ![]() No ale nie chce sie klocic, tylko polic ile jesz i upenij sie, ze jesz powyzej sojego BMR, zlaszcza w dni, ktore cwiczysz.
||
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() kasiulkaj1 nie mów nawet takich rzeczy. Mi właśnie z cycków na początku spada i to jest dołujące. ![]() ![]()
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
Wracam do gry po raz enty ale mam nadzieje ze na dobre
![]() 75,1kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Hej
Waga dzis. 80,3 Szału mowilam ze nie ma, ale moge miec pretensje do siebie..ten tydzien jest tak ciezki ze spie max po 7 h (najmniej 5 spalam) jutro moj 6 dzien pracy pod przad. Jadlam ostatnio nieregularnie- sprawy zwiazane ze slubem nas ogarnely i sprawy z autem(kupilismy) i malo cwiczylam, no prawie wcale. Ogolnie potrzebuje urlopu, ostatni dluzszy urlop mialam rok temu w sierpniu.. (dluzszy niz 3 dni) Bedzie lepiej ![]() Licze w koncu na ta 7 z przodu ![]() ![]()
![]() |
#4298 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj
91,9:-D Wiem ze to woda ale i tak cieszy ![]()
Walczę o zdrowszą siebie: 94,9 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiulkaj1 Czas edycji: 2015-07-31 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Konto usunięte
|
Waga: 78,8 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jem odpowiednio, spokojnie ![]() ![]() Ja dziś 78,6 kg. Spadek o 1kg. ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Możemy sobie przybić piątkę, bo jesteśmy rówieśniczkami i ważymy prawie tyle samo ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Wiem, co czujesz, bo dokładnie rok temu miała to samo. 350 zaproszeń do rozdania osobiście, ślub, wesele, szał weselny aż mi się torty śniły. Rozdawanie zaproszeń wypompowało mnie fizycznie. Było bardzo sympatycznie, bo rodzina wspaniała i powitała najlepszym czym tylko miała, ale co weekend inna część PL i tak od rana do nocy w upał. A w pon do pracy... Raz wstałam rano, a krew z nosa poleciała i powiedziałam - dość. Wzięłam urlop i trochę odpoczęłam, a rodzice pojechali rozdać część zaproszeń sami. Ogólnie wesele było cudownym przeżyciem i wspaniałym dniem mojego życia i warto było dopracowywać najmniejszy szczegół przez 2 lata ( bo tyle szykowanie nam zajęło ). Ale drugi raz bym nie chciała ![]() A potem podróż poślubna bardzo zasłużona i miałam w pracy miesiąc wolnego ![]() Spokojnie Kochana, będzie dobrze. Teraz trochę stresów jest, a potem wszystko gładko i na spokojnie pójdzie. I będziesz myśleć tylko, że to cudowny dzień jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
bez kija nie podchodz
|
Must zle posty podlinkowalas
![]() ![]() ( sorry, ze bledy w moim poscie, ale jakos literki pouciekaly, czasami moja klawiature trzeba dobrze docisnac ) Soldus, no wreszcie 7! I to takie ladne 7 ! ![]() Ja dopiero wstalam, zaraz sie zwaze ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- waga: 76,6
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Faktycznie, przepraszam ![]() Ja na razie -1kg, niby nic, ale jednak motywuje ![]() I albo mam ładniejszą cerę albo mi się wydaje. Kiedyś traktowałam ją trochę po macoszemu, ale dieta zmotywowała mnie i aby o twarz jakoś zadbać. Wczoraj zakupiłam serię Manuka z Ziaji i zobaczymy. A od jutra planuję zacząć włosową kurację z Revalidem ( drugą w tym roku, bo po pierwszej miałam włosy i cerę jak marzenie ). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
bez kija nie podchodz
|
Ja juz prawie 13 kg na minusie wiec cyfra cieszy oko, nie powiem
![]() Ja mojej cery juz chyba nie odratuje, tak jak wyleczylam sie z tradziku to zaskornikow sie nie moge pozbyc za nic. ![]() A podklad dobrac to horror ![]() chociaz ostatnio mam korektor z maca i daje rade.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też tak chcę ![]() Zgadzam się z Tobą co do cery. Też miałam trądzik i to najgorszą postać. Mogę książkę napisać co brałam i robiłam. Po laserowym leczeniu blizn jest ok. Czasem coś wyskoczy i tyle. Co do zaskórników zgadzam się w 100%. Jedynie po 2-3 wizytach u kosmetyczki znikają na jakieś 3 tyg. Ja jednak nie mam ochoty chodzić 2-4 razy w miesiącu do kosmetyczki. Czasem jest gorzej z cera, a czasem lepiej. Jak zadbam mocno to jest trochę poprawa, ale bez szału. A z podkładem nie mam problemów. Szukasz czegoś kryjącego, ale nie maski ? wtedy mogę Ci coś polecić. Unex mogę zapytać ile masz lat jeśli to nie tajemnica ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Co do podkladu to juz probowalam sporo, revlon color stay, max factor facefinity 3in 1, dream matte mousse, rimmel match perfection, rimmel wake me up, podklad z paese, bonjour healthy mix i juz nawet nie pamietam co wiecej ale bylo tego troche i nic nie bylo idealne. Moglabym zainwestowac w cos lepszego, ale z drugiej strony boje sie, ze wydam pieniadze na nic. ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-07-31 o 09:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do podkładu to ja długo używałam tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...on-spf-35.html i byłam bardzo zadowolona i zastanawiam się czym nie wrócić do niego. Myślę, że mają próbki w aptece i warto wypróbować przed zakupem. Teraz od kilku miesięcy używam BB, bo szybko się rozprowadzają, a rano jak zawsze się spieszę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
bez kija nie podchodz
|
Must, dzieki, ale ten kiedys wyprobowalam u znajomej i tez mi nie podszedl. Jestem bardzo wybrednym zwierzem
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;52261494]Waga: 78,8 kg[/QUOTE]
No widzisz ![]() Gratuluje ![]() ![]()
![]() |
#4309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro planuję jakiś ambitny trening. Edytowane przez Must Czas edycji: 2015-07-31 o 09:49 Powód: . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
bez kija nie podchodz
|
Ja mam dzis zakwasy, chyba po przysiadach z obciazeniem
![]() Ale dzis tez cos pocwicze, moze cos lekkiego, a jutro pocisne konkretnie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, moja waga oszalala, sprobuje gdzies u kogos sie zwazyc zanim tu napisze bo nie wierze w to co na niej widze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() ja dzis: - fitness blender cardio 30 min - silowy na ramiona ( bicepsy, tricepst) lacznie 45 powtorzen na obie rece ( rozlozone na 3 obwody, obciazenie 3,5 kg ) - rozciaganie i cwiczenia na plecy 10 min
||
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Obejrzałam filmik i zaciekawił mnie. Czy to daje wycisk ? Czy jesteś po tym spocona ? Wygląda bardzo fajnie. Lubię podskoki i tego typu ćwiczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Rozeznanie
|
Dobra, panic over, waga pokazuje (chyba) dobrze, dodalam dwa do dwoch, wyszlo siedem i jest ok
![]() No wiec tak jak planowalam dwa tygodnie temu, jest 7 z przodu! Moja waga na dzis 79,6! Dziewczyny powiedzcie mi, jakie macie wahania jak sie zwazycie przed sniadaniem, po sniadaniu? Ja przez ta dzisiejsza siodemke to stawalam na wadze juz z 4 razy i mega rozne odczyty mi pokazuje... Ciesze sie ta siodemka, ale jakas taka niepewna jestem. Hehe, co za rozkminy, strach przed utrata siodemki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | ||
bez kija nie podchodz
|
Sabasza ja tez sie waze tylko i wylacznie przed sniadaniem. Wiec nie wiem. Wahania pewnie moga byc duze bo ja do sniadania pije kawe 250 ml i herbate 0,5 l plus czasem jeszcze wode wiec troche tych plynow jest.
ALE CI ZAZDROSZCZE, ZE CI TAK WAGA SZYBKO SPADA. Naprawde, ja odkad zaczelam minelo 7 miesiecy, jakby nie patrzec, a wynik w odchudzaniu mam takie jak Ty. Ale bardzo sie ciesze z Twojego sukcesu, naprawde podziwiam! ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() Z Fitness blender maja duzo ok 30 min cardio. ![]() A co do pocenia, tak jestem spocona ( ![]() ![]() Ja osobiscie nie lubie tego 37 min, jakos mnie nudza ciagle pajacyki ![]() A najbadziej lubie od nich KLIK KLIK KLIK Ale robie tez kicboxking, zdarzalo mi sie pilates robic, albo silowy od nich ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-07-31 o 11:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Rozeznanie
|
Unex dziękuję
![]() Zrobię je w weekend ![]() Mel ma bardzo podobne na ps4 do tych ćwiczeń. Ale jadę do rodziców i nie będe ciagnąć ps4 ze sobą. Rozumiem, że do tego potem mogę dodawać ćwiczenia kształtujące konkretne partie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do cery, ja mam niestety bardzo zniszczona cere, domowymy sposobami nie do odratowania, ALE odkad zaczelam diete, odkad pilnuje co jem, to owszem widze roznice mimo wszystko. I podobnie jak Must, tez jakos mam wieksza motywacje zeby jakos dodatkowo o nia dbac. Kurde dzieczyny, ja to bym chciala zeby jakas madra dziolcha poszla ze mna do drogerii i dobrala mi podklad bo kompletnie nie umiem sobie nic wybrac. Juz mi wisi ile ten podklad by kosztowal, byleby byl porzadny. ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
bez kija nie podchodz
|
moj dzisiejszy jadlospis:
- owsianka z mlekiem 2 %, truskawki, orzechy nerkowca, cynamon + kawa - 3 cienki kromki razowa z wedzonym lososiem ( omomo moglabym jesc bez konca ![]() - kawalek tarty ( to juz ostatni ![]() + warzywa,( osobno, jak wyzej) - omlet z 2ch jaj L, zielone pesto, grillowana cukinia, baklazan, pomidor, salata
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.