|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Cytat:
|
|
|
#782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#783 |
|
Zadomowienie
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zrozumiałam odwrotnie ![]() To fajnie, że jej robi taką niespodziankę
|
|
#785 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zaneta_b;52274475]Witam się weekendowo. Ja dzisiaj chyba sobie posiedzę w domku, po wczorajszych bólach wolę nie ryzykować wypadów żadnych.
Katarzyna fajnie ze miałaś dobra opiekę przy porodzie. Bo sama organizacja w szpitalach mnie przeraża, każdy mówi coś innego i skąd mamy wiedzieć kogo słuchać? Przeszliście trochę z małym po porodzie ale myślę że sam poród był ok, przynajmniej mam takie wrażenie jak czytałam opis. Rudaska chyba sobie żartujesz! Nie czytaj wszystkiego tylko poprostu odezwij się co u ciebie a jak zajrzysz czasem to tez na pewno na jakąś fajną dyskusje trafisz akurat :-D Tak przy porodzie opieka była dobra a no ta organizacja kiepska ale trzeba słuchać siebie trochę przeszliśmy ale dobrze sie skończyło. Rudaska nie żartuj dokładnie , ja też czasem nie mam jak nadrobić niby nie pracuję ale mam 2 latka i cały dom na głowie takze jak mam chwilę to zaglądam i czytam i piszę a czasem tez nie jestem w temacie nawet zdarzy się ominąć kilka str |
|
|
|
#786 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale też bym pomyślała o innym lekarzu, żeby chociaż mnie zbadał i zobaczył co jest, skoro tak dużo tej krwi. Mam nadzieję, że w końcu ktoś Ci pomoże. Może wyda Ci się to śmieszne, ale pomodle sie za Ciebie i dzieciątko Twoje, tak, ja jestem wierząca. Cytat:
![]() A w C&A też są takie malutkie ciuszki? U mnie nie ma tego sklepu, ale może kiedyś wstąpie jak będę przelotem. Cytat:
Każda z nas to czeka, a teraz w tym okresie to na dniach może się co raz większa piłka pokazywać ![]() Ją jeszcze nie miałam tej glukozy, ale nie zapomnij opisać wrażeń, bo pewnie wszystko przede mną. Myślę, że butelka taka może być. Cytat:
Ale zawsze plus dla Ciebie, że sama chcesz zrobić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i udanej zabawy, tylko uwazaj na Was ciekawa jestem jej miny, na pewno bardzo się ucieszy ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||||||
|
|
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
Karmazynowa śliczne ubranka
chyba też coś u niego zamówię po powrocie
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ nie żartował, naprawdę mi urósł tyłek
Przymierzyłam sukienkę, w której mam zamiar iść na wesele i wyglądam jak prostokąt z wielkim tyłkiem
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w okolicy nie mam tego sklepu, dopiero w Rzeszowie (godzina jazdy).Przejmuję się, bo ja przed ciążą nie wyglądałam jakoś świetnie, a znając życie to mi ten nieszczęsny tyłek urośnie jeszcze bardziej ![]() Na pewno napiszę ![]() W ogóle to czytałam teraz o tych materacach dla dziecka i moja zaufanie budzi materac piankowy Hevea. Drogi jest, ale ma dwie strony użytkowe jedną twardą dla dzieci do 8-9 miesiąca życia i średnio-twarda dla starszych. I ma pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka...
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
super ten kosz
ja na początku byłam na niego napalona ale trafiła się ta kołyska ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
i to jeszcze na dziecięcych rzeczach---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Lobo - trzymaj się, widać dzidzia silna jest rudaska, moja siostra też zawsze w tajemnicy przylatywała to mama zawsze płakała heheh
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne te ubranka, idę oblukać tego sprzedawcę
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
Hej
leżę nadal w łóżku a w su
|
|
|
|
#794 | |
|
Rozeznanie
|
Śliczności
Rudaska życzę dobrej zabawy na weselu :-D napisz potem jaka była reakcja teściowej :-D U mnie mąż ma dzisiaj rodzicom powiedzieć. Nie mam z nimi jakiejś dobrej relacji, więc wcześniej nie mowilam, a skoro dwa tygodnie temu mojego brzucha nie zauważyli (albo udawali że nie widzą) to nie czułam jakiejś wielkiej potrzeby mówienia. Ale że mąż dzisiaj na całe popołudnie pojechał to wziął im zdjęcie z polowkowego pokazać. Cytat:
Dobra, mam jakiś chwilowy przypływ energii, idę sprzątać :-D |
|
|
|
|
#795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popatrze na niego. a przypomniało mi się jeszcze coś, wczoraj mowilas że tamte łóżeczka mają średnie opinie, a o tym z allegro cos znalazłaś? Cytat:
![]() Hehe, teraz pół wątku u niego kupi ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lobo coś Ci post ucięło... ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
W ogóle to dziś oglądałam dużo łóżeczek i nie wiem... biorę teraz bardziej pod uwagę łóżeczko bukowe... Zawsze to trwalsze niż sosnowe. Wolę chyba kupić nawet jakieś bardziej klasyczne, ale żeby się nie rozleciało szybko. Tym bardziej, że ono będzie stało w sypialni i nie mam zamiaru nikogo do niej wpuszczać. I być może ustawię je po swojej stronie łóżka, ale to już muszę porozmawiać z mężem, bo musiałabym mu szafkę nocną zabrać i trochę przestrzeni
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
|
katarzyna bidny maluszek...
Halwaya kalusia ale kalafiorowe sny ![]() rudaskaa czemu mialybysmy Cie wyrzucic ? Napisz czasem co slychac u CIebie ;* aniqa ale mi pocieszenie POLOWE !!!karmazynova sliczne !!! lobo ciarki mnie przeszly... Kochana lez i odpocczywaj ! w dupie mej balagan w domu !!!!!!! Dzwon do lekarza o wizyte zeby byla w trybie natychmiastowym. Poradza Ci cos na pewno. a ten lekarz chyba by dostal z liscia za takie komentarze. Marudz kochana ile Ci potrzeba !!! :tuli: trzymam kciuki zeby bylo wszytko dobrze !!! Dawaj znac co sie dzieje Myszko ! mujer sliczny kosz.<3
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem do czego się odnosisz jak nie cytujesz, ale chyba chodzi o cytat dla Fionki?
![]() Nie chodziło mi o pocieszenie, tylko o wytłumaczenie faktu szybkiego przybrania na wadze ![]() No cóż, chyba tego nie unikniemy, pozostaje pocieszać się, że większość tego ciężaru nosimy w brzuchu
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrocilam właśnie z zakupów, usiadłam i czytam co tam napisaliście a Mała mi tańczy w bbrzuchu A w zakupach nie ma szału, oczywiście byłam w Pepco i tam tylko coś wzięłam, bo w innych sklepach to za drogo, na takie małe ubranka. Kupiłam 2 pary półspiochow, jedne leginsy juz takie większe, ale takie fajne kolorowe, że nie mogłam się oprzeć, zwykle body malutkie, 3 pary skarpetek i 4 pieluszki tetrowe, a no i balsam na brzuszek ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
POlowe przytyjemy a gdzie druga ? ahaha bede sie kulac, boje sie wejsc na wage normalnie. wejde we wtorek na usg
|
|
#801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w sumie komodę zawsze można dokupić gdzieś indziej ![]() U nas w okolicy jest małe Pepco, więc jakoś szału nie ma, jeśli chodzi o wybór. Na szczęście jest Textil Market i tam już więcej jest ![]() Pochwal się zakupami ![]() Fajnie, że Mała tak wariuje Moja już mocniej kopie ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
Ale tak serio, to chyba właśnie w III już aż tyle tyłek nie rośnie ![]() Ja się ważę obowiązkowo co poniedziałek
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas właśnie o tyle fajnie, że w sypialni też mamy większość białą razem z szarym i dla dziecka też mi się tak podoba, więc nawet jak będzie w sypialni a potem w swoim pokoju to i tak biała bedzie pasowała ![]() U nas są dwa i nawet ok, a teraz też już wszystko przebrane, więc nie kupiłam nic nowego, tylko buszowalam w Tym co zostało, nic takiego, nie ma się czym chwalić, mam pokazać? Textila też mamy, ale jakoś ostatnio nniecka dziewczynek nie znalazłam i jakieś takie droższe nawet rzeczy były. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
no ja też nie wiem jak to będzie z wagą bo już prawie 74kg a nie chcę przekroczyć 80 bo potem mi zostanie jak w pierwszej przytyłam do 84 to 10 szybko zeszło z resztą długo walczyłam no a niestety wiem że pod koniec najwięcej tyłam kurcze najgorsze jest to że ciągle jestem głodna a tak wogóle ale mi wywaliło brzuszek w pierwszej miałam taki w 26 tyg a tu 20 i trochę
|
|
|
|
#804 |
|
Konto usunięte
|
Mi właśnie poszła krew z nosa, ble...
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
Aniqa jest glukoza cytrynowa
ponoć bardzo dobra zamierzam sobie taką zakupić ![]() Ja z córką najwięcej przybrałam w III trymestrze ale najprawdopodobniej byla to woda zatrzymana w organizmie. W szpitalu wypociłam mnóstwo i wróciłam do domu 10 kg lżejsza. Córka ważyła 3170g. |
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Porozmawiam z mężem o tym bukowym, ale coś czuję, że powie, że będzie lepsze. Ja w Textilu nawet nakupiłam tych ubranek Ale w sumie jak się chodzi co chwilę, to to samo się w sklepie ogląda Czasem lepiej odczekać trochę, aż się zmienią te ubranka ![]() Pewnie, pokazuj ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Tutaj mają piękne białe mebelki Ale drogie strasznie
|
|
#807 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Lobo trzymaj się! Strasznie Ci współczuję ![]() Bardzo mi się podoba ![]() Cytat:
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam od razu, bo miałam na jednej recepcie glukozę i globulki i musiałam te globulki kupić i poszło wszystko razem
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie to mam doła, przez totalny brak jakiejkolwiek kontroli nad własnym ciałem, no i tęskno mi za przerzucaniem sztangi i wylewaniem litrów potu ![]() treningi idą coraz ciężej i sama nie wiem czy to mnie jeszcze bardziej nie dobija. Mam nadzieję, że w marcu już mi się uda wrócić do boxa, ale sama nie wiem jak to może wpłynąć na mleko? bo taki trening to stres i idontknow... zobaczymy jak mi pójdzie w poniedziałek
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
Lobo - jestem tego zdania co dziewczyny. Szukaj dobrego doktora, moze nawet prywatnie zebys byla pod dobra opieka, bo w takiej sytuacji nie mozesz pozwolic zeby ktos bagatelizowal twoje dolegliwosci a na izbie przyjec wiadomo jak jest. Trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

, a dwóch pozostałych plus mój twierdzi że to nadżerka... tylko teraz jeszcze te łożysko i to że młody się tak ułożył 

i przygotować sobie butelkę.

Przymierzyłam sukienkę, w której mam zamiar iść na wesele i wyglądam jak prostokąt z wielkim tyłkiem
i to jeszcze na dziecięcych rzeczach