|
|
#1771 | |||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Cytat:
Freuda za mało znam , że móc coś konkretnego powiedzieć , aczkolwiek sie zgadzam , że ciekawy na pewno jest 2. ![]() 3.oj ![]() 4.raczej brat , za mała różnica pokoleń ![]() Cytat:
![]() coś bym zjadła...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
lodyyyy
ja wczoraj przez całydzień tylko to jadłam
|
#1773 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Żeby było śmieszniej, oni się ode mnie domagają podpisanego oświadczenia - a ja mam skan oświadczenia z ubiegłego roku - podpis stoi, jak byk ![]() Serio, gdzieś skargę napisze, bo to jest (tragi)farsa, co oni tam wyprawiają
|
|
#1774 | |||
|
Zakorzenienie
|
i napawała się urwiskiem Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
I która to?2. Dla mnie to ma sens. 3. Przepis z Wizażu akurat, ale zmiejszyłam proporcje. Zara poszukam i zalinczę. Jednak lepiej jest to wyjaśnione w linku, który zapodałą Parabell w poście do mnie. 4. Ależ oczywiście. Na mój puch działają tylko emolienty i aloes. Napisałam to do Ju, skoro już wstępnie zdiagnozowałą że odżywki olejowe robią jej źle, a dobrze robi algowa, zatem u niej kluczem jest nawilżanie, stąd sugerowane składniki. Ale klucz jest jeden, testować na sobie. Ja tak spaliłam włosy, plus susza letnia na nie działą w ten sposób że myję odżywką, daję maskę emo, spłukuję i nakładam odżywkę do spłukiwania, której NIE spłukuję i tak mam suchy puch. Jednak pogoda jest największym sprzymierzeńcem i wrogiem moich włosów, gdyż po tym samym zabiegu, tylko w chłodniejsze i wiglotne dni miałam lejące włosy, teraz nie mam szans. Mimo tego samego zestawu. ![]() No i zrobiłam to Obciełam je. Musiałam. Jest brzydziej, ale lepiej I mam nadzieje, że będzie tylko lepiej. ![]() Nieeeeeeee Ale od 19stej fajnie wiało i pocieszają mnie chłodniejsze noce. (17-19) Cytat:
|
|||
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 zaraz idę wypróbować niebieska joanny na ich stronie jest ma platynę dawać https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...niebieska.html 2 a dla mnie nie do końca jakoś ...Musze sobie przypomnieć... 3 ![]() 4 Jacha rozumiem 5 O ja u mnie też pogoda ma wpływ .... Dziś jedziemy Znowu nie wyślę przesyłki do Ciebie...
|
|
#1776 | |
|
Panaroja
|
teraz mogie - do domu wróciłam
ale już zjadłam sadzone z fasolką i grzankami , lody będą na podwieczorek ![]() Cytat:
![]() Ma , dlatego że wtedy podział kulturowy i społeczny Żydzi-chrześcijanie był jeszcze bardzo silnie zarysowany , jedna grupa niechętnie odnosiła się do wytworów drugiej i vice versa , więc gdyby freudyzm nie przeniknął do środowisk medycznych aryjskich i nie został podparty aryjskimi nazwiskami godnymi zaufania , nie miałby szans na przebicie się do szerokiej świadomości świata naukowego , mógłby był zostać na marginesie jako cudaczna teoryjka .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1777 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Podobno zaczynają prąd i wodę ograniczać. Centrum Zarzadzania Kryzysowego obraduje.
|
|
#1778 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego nie pasuje mi moralnie
|
|
#1780 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj byly i klify i rejs łodzią do portland i jurajskie wybrzeze i wiejska feta i lulworth cove i dziura i góry po których trzeba bylo sie wdrapac zeby do niej dotrzeć. Jak wracaliśmy, to przeplywaly przez nas chmury na szczycie... Przy wysiadaniu z samolo szok termiczny, wiec pozdro z HRC w Kraku. Jak sie troche zaaklimatyzuje, to pojade dalej
|
|
#1782 | |
|
|
Cytat:
![]() Jeszcze tylko jedna noc!
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rachelo chwilowo nie widzę efektu na włosach po płukance ale nie stosowałam jej standardowo... tzn w ostatnim płukaniu bo zapomniałam że maskę potem nakładam i niestety ...
|
|
#1784 | |
|
Panaroja
|
no niestety - w pewnym momencie Freud mówi do Sabiny , po tym jak Jung z nią zerwał z powodu zagrażający skandal - że oni , Żydzi muszą trzymać się razem i żeby nie wierzyła aryjczykom , czy coś takiego , w każdym razie w sensie podkreślającym niekompatybilność obu grup .
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#1785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Luuuuzik bluzik pliiis, ja nei myślę o niczym innym jak o końcu upałów, żeby tylko przetrwać. Wegetuję, i serio nic mnie nie cieszy. Wszystko odkładam na życie po upałach Wybacz, że nie załączyłam linczków do kawki, ale szybko musiałąm wyłączyć kompa, a potem spadaliśmy i dopiero wróciłam na haus. Czekam na przyjaciółkę, zrobimy sobie posiadówę na tarasie. nawet kawki nie skosztowalam. Platynkę robi mi to, ale trzeba się donawilżyć, domaskować, bo przesusza. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rbowanych.html Cytat:
|
||
|
|
|
#1786 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
W końcu odebrałam swoje bingospa, mam już od nich pół szafki kosmetyków
![]() I o 21 poszłam z dzieciem na rower, o tej porze da się jeździć, w ciągu dnia masakra. U mnie chłodniej, ale i tak mam dosyć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do odżywek, szamponów itd to poczytałam Pigułkę dla Kręconowłosych na włosowym i kompletnie się pogubiłam... Nie wyobrażam sobie, żeby czytać wszystkie składy, zapisywać, porównywać, potem próbować i eliminować, znowu szukać - a jak się włosy zmienią, to znowu. Emolienty, silikony, siarczany - i różne ich rodzaje, a potem się okazuje, że się puszą jak cholera np ![]() No kurczę, te włosy mają być dla mnie, a nie ja dla nich. T, co mogę zrobić, to mieć szampon czyszczący, odżywiający, odżywkę lżejszą i cięższą oraz ze 2 bez spłukiwania plus olejek. To i tak jak dla mnie szczyt. ![]() Nesko - wypróbuję tę Joannę, dziękuję! Co do malarstwa - dziękuję, Rejcz, że dałaś znać i cieszę się, że czujesz to podobnie, jak ja.
|
|
#1788 |
|
|
Justyna, święte słowa! Też czasem mam wrażenie, że niektórzy żyją dla włosów
![]() A moje gremliny dziś wyjeżdżają!
|
#1789 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Póki nie odkryjesz co Ci służy, a co robi miotłę to jest loteria. U mnie działa dopiero konkretne zestawienie szamponu, odżywki d/s, b/s i oleju - jeśli pominę/zmienię jedną z tych rzeczy to już jest miotełka. Nim obczaiłam ten zestaw minęło kilka miesięcy i natestowałam się, na szczęście sprawdza się już drugi rok. Ale moje kłaki i ja jesteśmy wymagający, nie zadowalał mnie wygląd "ujdzie" więc testowałam do skutku.
|
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znad soczku |
|
|
|
|
#1791 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Znowu gorąco
|
|
|
|
#1792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogrubione - myślę identycznie. Dlatego po ogólnym ogarnięciu o co w tym chodzi, wyciągnęłam wnioski dla siebie. Akurat w większości trafiłam z odżywkami. Cytat:
Ale i tak macie się najlepiej z całego kraju, zazdroszczę.
|
||
|
|
|
#1793 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Boshe słodki, ja naprawde juz mam dosc tego piekła na dworze i domu
![]() A wczoraj byłam u tesciów, oni mieszkaja na parterze i maja o polowe chłodniej niz my na samej górze, bez problemu da sie u nich w te upaly siedziec, pitole, to niesprawiedliwie, bo ja umeiram u nas
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie może grzac jak w piekle
![]() od Avy nie moge się pozbyc tego utworu z głowy (z jednej z muzycznych prelekcji) Piosenka o tym, że nie można uciec od przeszłości i przeznaczenia ![]()
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, już nie wiem, czy cytaty mi zjadło, czy jak...
W temacie włosów - dziś se kupię ten szampon J. i w YR jest seria do kręconych, nowa - ogólnie najbardziej mi zależy na tym, żeby się nie puszyło. Ale to chyba w dużej mierze zależy od kondycji wlosów? Redziu - czego Ty używasz?
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Co do fusów moczonych na zimno, to dobre są. Ale kurcze, chyba jednak nie jestę znawcą
Nie potrafię dostrzec różnicy? Czy kawa jets bardziej okrągła? Jedyne co, to faktycznie wyczuwam orzechowość, a może się tylko sugeruję? W każdym bądź razie ni ma u mnie ani fajerwerków ani też nie muszę jej wylać, ze smakiem wypijemy w wersji mrożonej. Próbowałyście? ![]()
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() widział ktoś gdzieś może maski AiK? ![]() na tą wersję nawet nie liczę, ale słoikowa powinna być
|
|
#1798 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
http://allegro.pl/garnier-ultimate-b...581801696.html
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odżywki są i u nas, ale coraz mniej mi służą po masce miałam takie gładkie włosy, że okulary mi się na głowie nie chciały utrzymać
|
|
#1800 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. na dziś dzień: szampon Lilliputz dziecki niebieski z pantenolem ale Hipp albo Babydream też były ok, mocno domywających typu Barwa albo w ogóle "dla dorosłych" nie używam wcale; odżywka Bioetika nawilżająca; b/s Joanna Naturia z pokrzywą i herbatą; olej jakiś lekki np. migdałowy, winogronowy a najlepiej oliwka Babydream albo Hipp bo nie capi ![]() Wcześniej lubiłam odżywkę Garnier Awokado i karite, teraz jest za ciężka i jeszcze Hydrator Jojco ale przy drugiej butelce przestał działać. No i nie farbuję po całości tylko odrosty raz na miesiąc. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

Freuda za mało znam , że móc coś konkretnego powiedzieć , aczkolwiek sie zgadzam , że ciekawy na pewno jest 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i napawała się urwiskiem 
klask i:
I która to?
Obciełam je. Musiałam. Jest brzydziej, ale lepiej