Scent Bar LVII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-10, 12:49   #1771
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Data nadania na kopercie - 4 sierpnia br., w treści pisma jest wyraźnie sformułowane "wzywa do uzupełnienia braków formalnych wniosku złożonego 28.08.2014 r.". A znasz może, z jakiego przepisu wynika to, że urząd ma te ustawowe 60 dni na odpowiedź?

Chciałam tam dzwonić i się wykłócać, ale doszłam do wniosku, ze lepiej na piśmie - najwyżej za kolejny rok odpowiedzą....
chyba kodeks postępowania administracyjnego o ile mnie pamięć nie myli , ale głowy nie dam

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
1 No niestety często zdarza się w tego typu " naukach" że uczen wybiera swoją drogę... Ale życie i tfurczość Freud jest bardzo ciekawa\. A co stało się między nim i Jungiem ... Tego już się nie dowiemy ...
2

3 My musimy jeździć na wieś na noc ... W mieszkaniu naszym nie da się wyrobić... Teraz jest już 30 stopni ...Na noc temperatura wcale nie spada , jak otwieram balkon wieczorem bucha gorąc od murów i wpada do mieszkania....

Może potomek Cejrowskiego ....
1.uczeń jak dziecko - nigdy nie wiadomo w którą stronę ostatecznie pójdzie Freuda za mało znam , że móc coś konkretnego powiedzieć , aczkolwiek sie zgadzam , że ciekawy na pewno jest
2.
3.oj
4.raczej brat , za mała różnica pokoleń
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
U mnie w mieszkaniu już spoko, wczoraj w dzień było 27-28, w nocy 21 a dzisiaj jest 25 czyli do przeżycia. Wiatr i okna na dwie strony świata dużo dają.
też mam okna na dwie strony , ale u mnie jakoś nie działają należycie

coś bym zjadła...

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 12:56   #1772
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

coś bym zjadła...
lodyyyy
ja wczoraj przez całydzień tylko to jadłam
Stary 2015-08-10, 13:00   #1773
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
chyba kodeks postępowania administracyjnego o ile mnie pamięć nie myli , ale głowy nie dam
Nie mylisz się i dziękuję, k.p.a., Rozdział 7 Art.35 paragraf 1 i 2
Żeby było śmieszniej, oni się ode mnie domagają podpisanego oświadczenia - a ja mam skan oświadczenia z ubiegłego roku - podpis stoi, jak byk
Serio, gdzieś skargę napisze, bo to jest (tragi)farsa, co oni tam wyprawiają
Stary 2015-08-10, 13:19   #1774
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Dotarlam w koncu do tej dziury....
A wiesz, że mnie bardziej od dziury kręcą te białe klify Olałabym dziurę i napawała się urwiskiem

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

A ja znalazłam się wczoraj pod wielkim wrażeniem malarstwa dziewczyny z Krakowa. Oczywiście napisałam do Niej - przemiła osoba, będzie na blogu. Poryczałam się, kiedy oglądalam sobie niektóre z jej prac - rzućcie okiem na Baseny
http://www.karpowicz-szymerkowska.pl/?t=malarstwo&kat=5
I tak mnie wzięło, że wczoraj zepsułam - w ramach eksperymentu, dwa przyzwoite obrazy (jeden wyszedł w kolorze ropnego kataru ). Przyzwoite - to za mało. Zdecydowanie za mało.
Mam nadzieję, że będą to jedne z niewielu obrazów, które chciałabym mieć u siebie na ścianie - czyli nastrojowe pejzaże.
Cieszę się strasznie, bo idzie nowe - ba, już jest (jeden w trakcie obiecującej poprawy).
O matko! Obłędne, fenomenalne! Jak się cieszę, że dałaś linka. Faktycznie bardzo emocjonalne,wzruszające, uwielbiam tego typu obrazowanie. Dla mnie to 100% emocji na wierzchu

klask i:
Cytat:
Joł joł baru
Snad szamponu różanego polleny i niebieskiej płukanki do włosów .Ciekawe jak zadziała jedno i drugie. Dopadłam we wiejskich markecie

Film jest bardzo fajny , musze go sobie przypomnieć. Jak pierwszy raz go widziałam to byłam pod wrażeniem tego jak fajnie ukazane jest to o co chodziło Freud owi . Stosunki obu panów do tej pory są tematem spekulacji , jak to było naprawdę...Spotkałam się nawet z teorią że F specjalnie wybrał J na swojego następcę, wiedział że sam jest żydem i na przestrzeni wieków w związku z tym może nie zostać potraktowany poważnie...

A co to za przepis? Ciekawi to mojego męża

Pogrubione mnie spusza , nie jest prawdą do końca zae puch jest spowodowany przesuszeniem ... Po prostu cos im nie pasuje Wiem że Ju nie lubi produktów bs ale... Niestety ja np nie lubię odżywek do spłukiwania ;(
1. Daj znać jak niebieska I która to?

2. Dla mnie to ma sens.

3. Przepis z Wizażu akurat, ale zmiejszyłam proporcje. Zara poszukam i zalinczę. Jednak lepiej jest to wyjaśnione w linku, który zapodałą Parabell w poście do mnie.

4. Ależ oczywiście. Na mój puch działają tylko emolienty i aloes. Napisałam to do Ju, skoro już wstępnie zdiagnozowałą że odżywki olejowe robią jej źle, a dobrze robi algowa, zatem u niej kluczem jest nawilżanie, stąd sugerowane składniki. Ale klucz jest jeden, testować na sobie.

Ja tak spaliłam włosy, plus susza letnia na nie działą w ten sposób że myję odżywką, daję maskę emo, spłukuję i nakładam odżywkę do spłukiwania, której NIE spłukuję i tak mam suchy puch. Jednak pogoda jest największym sprzymierzeńcem i wrogiem moich włosów, gdyż po tym samym zabiegu, tylko w chłodniejsze i wiglotne dni miałam lejące włosy, teraz nie mam szans. Mimo tego samego zestawu.

No i zrobiłam to Obciełam je. Musiałam. Jest brzydziej, ale lepiej I mam nadzieje, że będzie tylko lepiej.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
i jak? była burza?
u mnie pogrzmiało z oddali i tyle
Nieeeeeeee Z oddali sejsa zdjęciowa z fleszem Ale od 19stej fajnie wiało i pocieszają mnie chłodniejsze noce. (17-19)

Cytat:

3 My musimy jeździć na wieś na noc ... W mieszkaniu naszym nie da się wyrobić... Teraz jest już 30 stopni ...Na noc temperatura wcale nie spada , jak otwieram balkon wieczorem bucha gorąc od murów i wpada do mieszkania....
Doskonale Was rozumiem.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 14:48   #1775
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. Daj znać jak niebieska I która to?

2. Dla mnie to ma sens.

3. Przepis z Wizażu akurat, ale zmiejszyłam proporcje. Zara poszukam i zalinczę. Jednak lepiej jest to wyjaśnione w linku, który zapodałą Parabell w poście do mnie.

4. Ależ oczywiście. Na mój puch działają tylko emolienty i aloes. Napisałam to do Ju, skoro już wstępnie zdiagnozowałą że odżywki olejowe robią jej źle, a dobrze robi algowa, zatem u niej kluczem jest nawilżanie, stąd sugerowane składniki. Ale klucz jest jeden, testować na sobie.

Ja tak spaliłam włosy, plus susza letnia na nie działą w ten sposób że myję odżywką, daję maskę emo, spłukuję i nakładam odżywkę do spłukiwania, której NIE spłukuję i tak mam suchy puch. Jednak pogoda jest największym sprzymierzeńcem i wrogiem moich włosów, gdyż po tym samym zabiegu, tylko w chłodniejsze i wiglotne dni miałam lejące włosy, teraz nie mam szans. Mimo tego samego zestawu.

No i zrobiłam to Obciełam je. Musiałam. Jest brzydziej, ale lepiej I mam nadzieje, że będzie tylko lepiej.

.

1 zaraz idę wypróbować niebieska joanny na ich stronie jest ma platynę dawać

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...niebieska.html

2 a dla mnie nie do końca jakoś ...Musze sobie przypomnieć...
3
4 Jacha rozumiem Ja tylko dążę do tego że niektóre składniki spuszają ,a spuszenie nie zawsze oznacza suchość Aloes też nie dla mnie

5 O ja u mnie też pogoda ma wpływ ....

Dziś jedziemy Znowu nie wyślę przesyłki do Ciebie...
Stary 2015-08-10, 15:04   #1776
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
lodyyyy
ja wczoraj przez całydzień tylko to jadłam
teraz mogie - do domu wróciłam ale już zjadłam sadzone z fasolką i grzankami , lody będą na podwieczorek
Cytat:
Nie mylisz się i dziękuję, k.p.a., Rozdział 7 Art.35 paragraf 1 i 2
Żeby było śmieszniej, oni się ode mnie domagają podpisanego oświadczenia - a ja mam skan oświadczenia z ubiegłego roku - podpis stoi, jak byk
Serio, gdzieś skargę napisze, bo to jest (tragi)farsa, co oni tam wyprawiają
Pisz , bo to skandal

Cytat:
2 a dla mnie nie do końca jakoś ...Musze sobie przypomnieć...
Ma , dlatego że wtedy podział kulturowy i społeczny Żydzi-chrześcijanie był jeszcze bardzo silnie zarysowany , jedna grupa niechętnie odnosiła się do wytworów drugiej i vice versa , więc gdyby freudyzm nie przeniknął do środowisk medycznych aryjskich i nie został podparty aryjskimi nazwiskami godnymi zaufania , nie miałby szans na przebicie się do szerokiej świadomości świata naukowego , mógłby był zostać na marginesie jako cudaczna teoryjka .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-08-10, 15:32   #1777
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Bez butów? Żadnych?
O masakra, ja to jednak byłam porządnym lokatorem
No proszę Cię! I wcale nie robiłaś błota z wody i talku... Oraz nie pierdzialas radośnie w czasie oglądania filmu! Mimo, że repertuar zapierał dech w piersiach
Podobno zaczynają prąd i wodę ograniczać. Centrum Zarzadzania Kryzysowego obraduje.

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 15:34   #1778
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Podobno zaczynają prąd i wodę ograniczać. Centrum Zarzadzania Kryzysowego obraduje.
To może dlatego ja nie mam prądu i po grzyba wołałam drugiego elektryka...?
Stary 2015-08-10, 15:41   #1779
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ma , dlatego że wtedy podział kulturowy i społeczny Żydzi-chrześcijanie był jeszcze bardzo silnie zarysowany , jedna grupa niechętnie odnosiła się do wytworów drugiej i vice versa , więc gdyby freudyzm nie przeniknął do środowisk medycznych aryjskich i nie został podparty aryjskimi nazwiskami godnymi zaufania , nie miałby szans na przebicie się do szerokiej świadomości świata naukowego , mógłby był zostać na marginesie jako cudaczna teoryjka .
To takie wyrachowane Dlatego nie pasuje mi moralnie
Stary 2015-08-10, 16:06   #1780
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
No proszę Cię! I wcale nie robiłaś błota z wody i talku... Oraz nie pierdzialas radośnie w czasie oglądania filmu! Mimo, że repertuar zapierał dech w piersiach
Ja Cię podziwiam, że zęby zaciskasz i im uwagi nie zwróciłaś- mnie by już dawno poniosło

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-10, 16:35   #1781
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, że mnie bardziej od dziury kręcą te białe klify Olałabym dziurę i napawała się urwiskiem
Klify maja niepowtarzalny klimat, a jak sie jeszcze zachmurzy, to robi sie naprawde srogo. Zwlaszcza ze tam nie ma żadnych barierek i kazdy podchodzi dokad uważa.
Wczoraj byly i klify i rejs łodzią do portland i jurajskie wybrzeze i wiejska feta i lulworth cove i dziura i góry po których trzeba bylo sie wdrapac zeby do niej dotrzeć. Jak wracaliśmy, to przeplywaly przez nas chmury na szczycie...

Przy wysiadaniu z samolo szok termiczny, wiec pozdro z HRC w Kraku.
Jak sie troche zaaklimatyzuje, to pojade dalej
Stary 2015-08-10, 16:36   #1782
Murszafka

Cytat:
Ja Cię podziwiam, że zęby zaciskasz i im uwagi nie zwróciłaś- mnie by już dawno poniosło
Trochę im zwracam. A trochę zwracam tak ogólnie, jak na nich patrzę
Jeszcze tylko jedna noc!

Stary 2015-08-10, 16:38   #1783
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Bo mursz jest perfekcyjną panią domu

Rachelo chwilowo nie widzę efektu na włosach po płukance ale nie stosowałam jej standardowo... tzn w ostatnim płukaniu bo zapomniałam że maskę potem nakładam i niestety ...
Stary 2015-08-10, 18:47   #1784
Parabelka
Panaroja

Cytat:
To takie wyrachowane Dlatego nie pasuje mi moralnie
no niestety - w pewnym momencie Freud mówi do Sabiny , po tym jak Jung z nią zerwał z powodu zagrażający skandal - że oni , Żydzi muszą trzymać się razem i żeby nie wierzyła aryjczykom , czy coś takiego , w każdym razie w sensie podkreślającym niekompatybilność obu grup .
Cytat:
Trochę im zwracam. A trochę zwracam tak ogólnie, jak na nich patrzę
Jeszcze tylko jedna noc!
Tylko że oni pewnie nie widzą tych spojrzeń jak znam życie

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-08-10, 21:30   #1785
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 zaraz idę wypróbować niebieska joanny na ich stronie jest ma platynę dawać

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...niebieska.html

Dziś jedziemy Znowu nie wyślę przesyłki do Ciebie...
1. Thnx, ale jednak płukankowanie nie dla mnie, nie lubię

2. Luuuuzik bluzik pliiis, ja nei myślę o niczym innym jak o końcu upałów, żeby tylko przetrwać. Wegetuję, i serio nic mnie nie cieszy. Wszystko odkładam na życie po upałach

Wybacz, że nie załączyłam linczków do kawki, ale szybko musiałąm wyłączyć kompa, a potem spadaliśmy i dopiero wróciłam na haus. Czekam na przyjaciółkę, zrobimy sobie posiadówę na tarasie.

nawet kawki nie skosztowalam.

Platynkę robi mi to, ale trzeba się donawilżyć, domaskować, bo przesusza. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...rbowanych.html

Cytat:
Klify maja niepowtarzalny klimat, a jak sie jeszcze zachmurzy, to robi sie naprawde srogo. Zwlaszcza ze tam nie ma żadnych barierek i kazdy podchodzi dokad uważa.
Wczoraj byly i klify i rejs łodzią do portland i jurajskie wybrzeze i wiejska feta i lulworth cove i dziura i góry po których trzeba bylo sie wdrapac zeby do niej dotrzeć. Jak wracaliśmy, to przeplywaly przez nas chmury na szczycie...

Przy wysiadaniu z samolo szok termiczny, wiec pozdro z HRC w Kraku.
Jak sie troche zaaklimatyzuje, to pojade dalej
Ja bym się chętnie zamieniła na szoki termiczne w odwrotną stronę
Stary 2015-08-10, 23:03   #1786
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

W końcu odebrałam swoje bingospa, mam już od nich pół szafki kosmetyków
I o 21 poszłam z dzieciem na rower, o tej porze da się jeździć, w ciągu dnia masakra.

U mnie chłodniej, ale i tak mam dosyć

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2015-08-11, 00:19   #1787
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
O matko! Obłędne, fenomenalne! Jak się cieszę, że dałaś linka. Faktycznie bardzo emocjonalne,wzruszające, uwielbiam tego typu obrazowanie. Dla mnie to 100% emocji na wierzchu

klask i:

Napisałam to do Ju, skoro już wstępnie zdiagnozowałą że odżywki olejowe robią jej źle, a dobrze robi algowa, zatem u niej kluczem jest nawilżanie, stąd sugerowane składniki. Ale klucz jest jeden, testować na sobie.

No i zrobiłam to Obciełam je. Musiałam. .
Dobrze zrobiłaś - skoro się nie dało uratować, to będą wyglądać lepiej , coraz lepiej

Co do odżywek, szamponów itd to poczytałam Pigułkę dla Kręconowłosych na włosowym i kompletnie się pogubiłam... Nie wyobrażam sobie, żeby czytać wszystkie składy, zapisywać, porównywać, potem próbować i eliminować, znowu szukać - a jak się włosy zmienią, to znowu.
Emolienty, silikony, siarczany - i różne ich rodzaje, a potem się okazuje, że się puszą jak cholera np
No kurczę, te włosy mają być dla mnie, a nie ja dla nich.
T, co mogę zrobić, to mieć szampon czyszczący, odżywiający, odżywkę lżejszą i cięższą oraz ze 2 bez spłukiwania plus olejek. To i tak jak dla mnie szczyt.
Nesko - wypróbuję tę Joannę, dziękuję!

Co do malarstwa - dziękuję, Rejcz, że dałaś znać i cieszę się, że czujesz to podobnie, jak ja.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 06:45   #1788
Murszafka

Justyna, święte słowa! Też czasem mam wrażenie, że niektórzy żyją dla włosów
A moje gremliny dziś wyjeżdżają!

Stary 2015-08-11, 08:37   #1789
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie wyobrażam sobie, żeby czytać wszystkie składy, zapisywać, porównywać, potem próbować i eliminować, znowu szukać - a jak się włosy zmienią, to znowu.
Ale tak to działa Póki nie odkryjesz co Ci służy, a co robi miotłę to jest loteria. U mnie działa dopiero konkretne zestawienie szamponu, odżywki d/s, b/s i oleju - jeśli pominę/zmienię jedną z tych rzeczy to już jest miotełka. Nim obczaiłam ten zestaw minęło kilka miesięcy i natestowałam się, na szczęście sprawdza się już drugi rok. Ale moje kłaki i ja jesteśmy wymagający, nie zadowalał mnie wygląd "ujdzie" więc testowałam do skutku.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 09:34   #1790
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Nieeeeeeee Z oddali sejsa zdjęciowa z fleszem Ale od 19stej fajnie wiało i pocieszają mnie chłodniejsze noce. (17-19)
u mnie wczoraj 2 razy burza krążyła, ale nadal ani kropla nie spadła
Cytat:

Znad soczku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 09:49   #1791
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Justyna, święte słowa! Też czasem mam wrażenie, że niektórzy żyją dla włosów
To przyjeżdżam

Znowu gorąco

Stary 2015-08-11, 11:58   #1792
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze zrobiłaś - skoro się nie dało uratować, to będą wyglądać lepiej , coraz lepiej

Co do odżywek, szamponów itd to poczytałam Pigułkę dla Kręconowłosych na włosowym i kompletnie się pogubiłam... Nie wyobrażam sobie, żeby czytać wszystkie składy, zapisywać, porównywać, potem próbować i eliminować, znowu szukać - a jak się włosy zmienią, to znowu.
Emolienty, silikony, siarczany - i różne ich rodzaje, a potem się okazuje, że się puszą jak cholera np
No kurczę, te włosy mają być dla mnie, a nie ja dla nich.
T, co mogę zrobić, to mieć szampon czyszczący, odżywiający, odżywkę lżejszą i cięższą oraz ze 2 bez spłukiwania plus olejek. To i tak jak dla mnie szczyt.
Nesko - wypróbuję tę Joannę, dziękuję!

Co do malarstwa - dziękuję, Rejcz, że dałaś znać i cieszę się, że czujesz to podobnie, jak ja.
Nie bez kozery nazywa się to włosomaniactwem

Pogrubione - myślę identycznie.
Dlatego po ogólnym ogarnięciu o co w tym chodzi, wyciągnęłam wnioski dla siebie. Akurat w większości trafiłam z odżywkami. Już niczego nie szukam.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
u mnie wczoraj 2 razy burza krążyła, ale nadal ani kropla nie spadła
U nas nie inaczej Ale wiesz, tej burzy i tak nie chcemy, bo tylko zniszczenia. Za to spędziłamz przyjaciółką noc na tarasie, było cuuuuuudownie!!! Wręcz chłodno. Dobrze, że noce są już takie, że da się spać.
Cytat:

Znowu gorąco
Ale i tak macie się najlepiej z całego kraju, zazdroszczę.
Stary 2015-08-11, 12:28   #1793
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Boshe słodki, ja naprawde juz mam dosc tego piekła na dworze i domu A wczoraj byłam u tesciów, oni mieszkaja na parterze i maja o polowe chłodniej niz my na samej górze, bez problemu da sie u nich w te upaly siedziec, pitole, to niesprawiedliwie, bo ja umeiram u nas

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 12:44   #1794
Maja102
Zakorzenienie

dla mnie może grzac jak w piekle

od Avy nie moge się pozbyc tego utworu z głowy (z jednej z muzycznych prelekcji)
Piosenka o tym, że nie można uciec od przeszłości i przeznaczenia

Stary 2015-08-11, 13:19   #1795
justynaneyman
Zakorzenienie

Ufff, już nie wiem, czy cytaty mi zjadło, czy jak...

W temacie włosów - dziś se kupię ten szampon J. i w YR jest seria do kręconych, nowa - ogólnie najbardziej mi zależy na tym, żeby się nie puszyło. Ale to chyba w dużej mierze zależy od kondycji wlosów?
Redziu - czego Ty używasz?

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 13:33   #1796
rachell111
Zakorzenienie

Co do fusów moczonych na zimno, to dobre są. Ale kurcze, chyba jednak nie jestę znawcą Nie potrafię dostrzec różnicy? Czy kawa jets bardziej okrągła? Jedyne co, to faktycznie wyczuwam orzechowość, a może się tylko sugeruję? W każdym bądź razie ni ma u mnie ani fajerwerków ani też nie muszę jej wylać, ze smakiem wypijemy w wersji mrożonej.

Próbowałyście?
Stary 2015-08-11, 13:36   #1797
Betty83
Zakorzenienie

znad zgrywania zdjęć

Cytat:
Ufff, już nie wiem, czy cytaty mi zjadło, czy jak...

W temacie włosów - dziś se kupię ten szampon J. i w YR jest seria do kręconych, nowa - ogólnie najbardziej mi zależy na tym, żeby się nie puszyło. Ale to chyba w dużej mierze zależy od kondycji wlosów?
niewłaściwa pielęgnacja może spuszyć nawet zdrowe włosy, zwłaszcza wysokoporowate, tak że będą wyglądały na zniszczone

widział ktoś gdzieś może maski AiK?
na wersję nawet nie liczę, ale słoikowa powinna być
Stary 2015-08-11, 13:44   #1798
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
widział ktoś gdzieś może maski AiK?
na wersję nawet nie liczę, ale słoikowa powinna być
Ino tą:
http://allegro.pl/garnier-ultimate-b...581801696.html
Stary 2015-08-11, 13:50   #1799
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie odżywka ma słabszy skład od maski
odżywki są i u nas, ale coraz mniej mi służą
po masce miałam takie gładkie włosy, że okulary mi się na głowie nie chciały utrzymać
Stary 2015-08-11, 13:50   #1800
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
(...) ogólnie najbardziej mi zależy na tym, żeby się nie puszyło. Ale to chyba w dużej mierze zależy od kondycji wlosów?

1. od kondycji, od pogody, od niedopasowanych kosmetyków... U mnie takim zapobiegaczem jest właśnie olej ale jak pada, jest mgła albo spocę się od upału to ma siły, znowu się puszą :/
2. na dziś dzień: szampon Lilliputz dziecki niebieski z pantenolem ale Hipp albo Babydream też były ok, mocno domywających typu Barwa albo w ogóle "dla dorosłych" nie używam wcale; odżywka Bioetika nawilżająca; b/s Joanna Naturia z pokrzywą i herbatą; olej jakiś lekki np. migdałowy, winogronowy a najlepiej oliwka Babydream albo Hipp bo nie capi
Wcześniej lubiłam odżywkę Garnier Awokado i karite, teraz jest za ciężka i jeszcze Hydrator Jojco ale przy drugiej butelce przestał działać.
No i nie farbuję po całości tylko odrosty raz na miesiąc.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości