Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-11, 09:16   #541
Salamandera
Raczkowanie

Cool Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30

Cytat:
Napisane przez Lamelkaa Pokaż wiadomość
Od dzisiaj "dzień dobry" i od dzisiaj zmiana! Kultura musi być, dzień pierwszy: minimum węglowodanów, maksimum kultury (w końcu innych ludzi też tutaj mamy!)
Ajjj co to za włączanie się do rozmowy bez powitania, faktycznie, dzień dobry! Na szczęście dzisiaj to już "jutro wolne od błędów" więc mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone

Co do węglowodanów to mi chodzi o obiad bez ziemniaków, makaronu, pieczywa też minimum (białego w ogóle), a w zamian za to sałatki, nabiał, białe miesko i ryby. Diety odchudzające raczej nie są dla mnie, ale tej postaram się trzymać jakiś czas (chociaż będzie ciężko, bo jestem makaroniarzem

i zaopatrzyłam isę też w proszek z młodego jęczmienia, ciekawe, jakie będą efekty
Salamandera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 09:17   #542
anns_
Zakorzenienie

Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Widziałam na fejsie, że nawet ikea jest zamknięta w Katowicach z powodu upałów (chodzi właśnie o dostęp energii)

Sąsiadka, która mieszka nad nami ma bliźniaki i opowiadała mi jak wyglądało karmienie... najpierw jeden do cyca... potem zamiana... a chwile potem znowu ten pierwszy był głodny Jak jej nocki wyglądały to nawet nie chce sobie wyobrażać
z tą ikeą to prawda, też czytałam.
co do karmienia to

jeszcze niecałe 5 h

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

pełno ciężarnych kobitek albo starających się o dziecko mówi, że by chciało bliźniaki, żeby załatwić to na raz, a jak się rodzi im dziecko to mówią że by nie ogarnęły

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 09:18   #543
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Witam z rana i melduje wczorajsze wyzwania. Dziewczyny ja nie wiem jak ja wytrzymam te upały, już wysiadam.

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
ale to nie to sako jednak co nadmorskie słońce i plaza zapraszam do mnie
Z nad pl morza jest przepiękny odcień opalenizny Taki złoty

Cytat:

Sąsiadka, która mieszka nad nami ma bliźniaki i opowiadała mi jak wyglądało karmienie... najpierw jeden do cyca... potem zamiana... a chwile potem znowu ten pierwszy był głodny Jak jej nocki wyglądały to nawet nie chce sobie wyobrażać
Moja babcia miała bliźniaki i jeszcze dwójkę młodszych dzieci, do tego pracowała na dwa etaty... Bliźniaki robiły Jej to samo co piszesz, ale nie miała wyjścia: jedno przetrzymała tak, że później jak chciały jeść to razem i tylko siadała między łóżeczkami i jechała na 2 butelki

Cytat:
Napisane przez justico Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
wczoraj 55 treningu

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 09:19   #544
Georgina_Kincaid
Zakorzenienie

Cytat:

powiedzieli, że może już jutro (tj. dziś) będzie można się kąpać, a jak nie to pojutrze, więc nie ma tragedii a na plaży są i tak prysznice, więc można się zmoczyć

mnie też wkurzają kibelkowe sprawy jak jem niezdrowo to w kiblu jestem codziennie, a jak jem zdrowo to nie a teoretycznie powinno być na odwrót
I jak z pływaniem? Można dzisiaj już wskakiwać? Prysznice niestety nie to samo co morska woda

Ja też całe życie mam kibelkowe problemy, ale ostatnio jest jakby trochę lepiej (odpukać). Nie wiem czy to kwestia ćwiczeń, czy zmiana diety, chociaż mam wrażenie, że po owsiance mnie rusza jak jem regularnie przez dłuższy czas.
Cytat:

motywujemy
Oj motywujecie i to jak. Bez Was pewnie nie dobiegłabym wczoraj do końca
Cytat:
to miłe, że zwierzątko uratowałaś
Nie bardzo wyobrażam sobie inną opcję Biedak się tak poplątał, usmażyłby się na tym słońcu pewnie bez pomocy.
Cytat:

ja już się robię lekko czekoladowa jeszcze kilka dni na plaży i będę pięknie i mocno opalona, jak lubię ale rzadko mi się to zdarza, bo dawno byłam na prawdziwych wakacjach, z 5 lat temu tak na opalaniu
a za rok TŻ coś wspominał o Paryżu
Ładnie takie ciałko opalone wygląda, co? Ja tu też staram się delikatnie kolorek nabierać
Paryż, łał, nigdy nie byłam Fajnie
Cytat:
Witam z rana i melduje wczorajsze wyzwania. Dziewczyny ja nie wiem jak ja wytrzymam te upały, już wysiadam.

Mi się dzisiaj znowu śniła waga. Zepsuta waga, co na nią wchodziłam to leciały jakieś dziwne liczby z kosmosu. Raz jakieś 90kg raz 30kg. Ależ się umęczyłam podczas tego snu
Stary 2015-08-11, 09:20   #545
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
u mnie była sąsiadka ma bliźniaki....jak dla mnie to chyba byłoby za dużo na raz a co ile się Twoja budzi na karmienie? U mnie na początku było nawet co 1,5h więc z bliźniakami to chyba się spać nie da;D
Na początku tak co 1,5 godziny, ale tak po miesiącu potrafiła już przespać nawet 5 godzin pod rzad w nocy Ale dalej bardzo różnie to bywa

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Wczoraj się przeraziłam na na żarty i zaczęłam się pakować pół rzeczy spakowane, a torba pełna
Ciekawe kiedy zmienią się czasy, ze idąc na porodówkę w Polsce trzeba brać torby jak na dwutygodniowy wyjazd
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 09:24   #546
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie prognozy nie przewidują żadnego ochłodzenia przez 2 tygodnie
U mnie niby od niedzieli ma być chłodniej
Ale w piątek już mam wolne , bo oddaja nam dzień wolny za święto sobotnie

Klime nam wyłączyli w pracy

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 09:28   #547
LittleBeetle
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku tak co 1,5 godziny, ale tak po miesiącu potrafiła już przespać nawet 5 godzin pod rzad w nocy Ale dalej bardzo różnie to bywa
to zazdroszczę! mojej rekord to chyba 4,5h, średnio mam 3 karmienia chociaż dziś też po 1,5h się obudziła
Stary 2015-08-11, 09:30   #548
Salamandera
Raczkowanie

pełno ciężarnych kobitek albo starających się o dziecko mówi, że by chciało bliźniaki, żeby załatwić to na raz, a jak się rodzi im dziecko to mówią że by nie ogarnęły [/QUOTE]

Cytat:
Mój kuzyn ma bliźniaczki i o ile obie to niejadki, tak najgorzej z płaczem (jedna przestaje, druga zaczyna i od nowa polska ludowa). Jak zaczęły chodzić, to każda w drugą stronę, jak w komediach: pilnujesz, żeby jedna nie zrzuciła czegoś z szafek, to słyszysz w drugim pokoju huk i okazuje się, że coś poleciało. Przy takich brzdącach jeden rodzic na pełen etat w domu to za mało, babcie musiały pomagać, żeby młode nie zdemolowały chaty i same siebie nie uszkodziły (chociaż bez siniaków się nie obeszło
Salamandera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 09:39   #549
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość

pełno ciężarnych kobitek albo starających się o dziecko mówi, że by chciało bliźniaki, żeby załatwić to na raz, a jak się rodzi im dziecko to mówią że by nie ogarnęły
Ja dalej bym chciała bliźniaki bo wychodzę z założenia, że jak one się pojawią, to człowiek po prostu musi sobie poradzić, innej opcji nie ma

Cytat:
Napisane przez Salamandera Pokaż wiadomość
Ajjj co to za włączanie się do rozmowy bez powitania, faktycznie, dzień dobry! Na szczęście dzisiaj to już "jutro wolne od błędów" więc mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone

Co do węglowodanów to mi chodzi o obiad bez ziemniaków, makaronu, pieczywa też minimum (białego w ogóle), a w zamian za to sałatki, nabiał, białe miesko i ryby. Diety odchudzające raczej nie są dla mnie, ale tej postaram się trzymać jakiś czas (chociaż będzie ciężko, bo jestem makaroniarzem

i zaopatrzyłam isę też w proszek z młodego jęczmienia, ciekawe, jakie będą efekty
Czyli białkowa dieta?

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Moja babcia miała bliźniaki i jeszcze dwójkę młodszych dzieci, do tego pracowała na dwa etaty... Bliźniaki robiły Jej to samo co piszesz, ale nie miała wyjścia: jedno przetrzymała tak, że później jak chciały jeść to razem i tylko siadała między łóżeczkami i jechała na 2 butelki
Moja babcia urodziła bliźniaki dwukrotnie! To dopiero wyczyn

Cytat:
to zazdroszczę! mojej rekord to chyba 4,5h, średnio mam 3 karmienia chociaż dziś też po 1,5h się obudziła
U nas rekord to 11h spania ciągiem, boja się, że przyjdzie ząbkowanie i się skończy słodkie spanie

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 09:43   #550
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dostałam pasek z wypłata na sierpień i Zamówiłam sobie perfumy

Think happy - be happy

M

Stary 2015-08-11, 09:50   #551
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Moja babcia urodziła bliźniaki dwukrotnie! To dopiero wyczyn
u znajomych była sytuacja: 2 bliźniaczki, po roku znów 2 bliźniaczki. Nie wiem jak ich mama to ogarnęła

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-11, 09:56   #552
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
uważaj na siebie przy ostrym słońcu
Smaruje sie filtrem

Cytat:
Napisane przez nonessential Pokaż wiadomość
Fuck tż namówił mnie wczoraj na mcdonalda
Pobrałam apke która któraś polecała Fatsecret i wielkie dzięki dla tej która o tym wspomniała chociaż.. Dzięki niej wyszło że wczoraj zjadłam ponad 2500 co prawda zjadlam wczoraj wiele wiecej niz codziennie jem i mcd dobił tak wysoko ale sam fakt
Raz nie zawsze, a taki jednorazowy wyskok moze pozytywnie wpłynąć na przemianę materii i spadek

Cytat:
Wczoraj się przeraziłam na na żarty i zaczęłam się pakować pół rzeczy spakowane, a torba pełna

Ja też już ledwo wytrzymuję
Co sie stało?

Cytat:
hej dziewczyny
wczoraj 55 treningu i bylam caluteńka mokra, cała cała.... tż czekał na mnie pod klubem bo wpadł na pomysł niespodzianke - spacer nad zalewem. niestety na moj widok powiedział - o boże, ale jesteś czerwona i spocona pewnie chcesz do domu?
chciałam..

Cytat:
Z nad pl morza jest przepiękny odcień:
Ja sie zWsze na brąz opalam, pytanie tylko jak bardzo intensywny

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid Pokaż wiadomość
I jak z pływaniem? Można dzisiaj już wskakiwać? Prysznice niestety nie to samo co morska woda

Nie bardzo wyobrażam sobie inną opcję Biedak się tak poplątał, usmażyłby się na tym słońcu pewnie bez pomocy.

Ładnie takie ciałko opalone wygląda, co? Ja tu też staram się delikatnie kolorek nabierać
Paryż, łał, nigdy nie byłam Fajnie
Niestety nie

Ale to i tak miłe, nie każdy by zareagował

A Paryż uwielbiam juz byłam ale i tak mi mało

Ja sie kocham opalać i lubię bycbrazowa
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 10:01   #553
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Jaki zapach?

Cytat:
u znajomych była sytuacja: 2 bliźniaczki, po roku znów 2 bliźniaczki. Nie wiem jak ich mama to ogarnęła
Matko... ja bym chyba na psychiatryku wylądowała w takiej sytuacji Niektórym kobietom należałby się medal za ogarnięcie takiej ilości dzieci. To samo z samotnymi matkami, którym nigdy nikt nie pomagał...

U mnie pochmurno, ale duchota i 32 stopnie
Dzisiaj na szczęscie nie planuję ćwiczeń (przyznam że trochę mnie boli pupa i nogi po wczorajszej Chodakowskiej), może się wybiorę na pchanie wózka po górkach
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 10:10   #554
Georgina_Kincaid
Zakorzenienie

Cytat:

jakie?

Cytat:

Niestety nie

Ale to i tak miłe, nie każdy by zareagował

A Paryż uwielbiam juz byłam ale i tak mi mało

Ja sie kocham opalać i lubię bycbrazowa
Ja mam zawsze puerwszą opalenizne na czerwono ale wieczorem już brąz. Później czerwień się nie trzyma.chyba ze przesadze.

Ja zawsze reaguję jeśli chodzi o zwierzaki
Stary 2015-08-11, 10:11   #555
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie?

Cytat:

Cytat:
No ale z gór, albo z ciepłych krajów ta opalenizna jakoś tak inaczej wygląda- przynajmniej u mnie, a z pl morza najpiękniejsza

Ja nie lubię być mocno opalona Tak, tylko, żeby białością nie świecić przy odsłonięciu kończyn, delikatny kolorek
Nawet jak gdzieś bywałam w Grecji czy Chorwacji, to starałam się nie zjarać za bardzo

Edytowane przez arnama
Czas edycji: 2015-08-11 o 10:13
Stary 2015-08-11, 10:32   #556
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hugo Boss - Ma Vie

Think happy - be happy

M

Stary 2015-08-11, 10:37   #557
Antilia
Uzależnienie

Minęły już bite 3 godziny a dziecko dalej śpi dziś chyba będzie lepszy dzień niż wczoraj

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 10:44   #558
arnama
Zakorzenienie

Anns, a gdzie zdjęcia?

Stary 2015-08-11, 10:58   #559
agulaaaa
Zakorzenienie

hejka, ja mam chwilę przerwy, mało spałam, muszę notatki porobić, pouczyć się, a potem na patelnię na zbiory, muszę posprzątać pokój, jakaś napompowana się czuję, a nie żrę jakiś ciężkich rzeczy, może przez te upaly... przez co dzisiejsza waga mnie zdemotywowała lepiej odpuszczę ważenie, jak taki gorąc
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 11:18   #560
Lilith890502
Zakorzenienie

Witam i ja, nadrabiam, wczoraj komp mi odmówił posłuszeństwa

Cytat:
Napisane przez chaleanthite Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Witam sie z Wami najpierw serdecznie!

Z tej strony zapracowana 30-stka, u ktorej metabolizm juz nie ten, a trzebaby zrzucic 2 kilo przed wakacjami w pazdzierniku... Tak, wiem-niby to tylko 2 kilo, ale do tego rownie ciezko sie zmobilizowac ("przeciez nie wygladam jeszcze tak strasznie"), poza tym zanim organizm zacznie cos spalac i pojawia sie jakiekolwiek efekty to minie wiecznosc... Wiecznosc, podczas ktorej bede sobie wmawiac, ze "Aaa co tam, jeden kawalek czekolady nie zaszkodzi!". A ja chce zmienic troche styl odzywiania-przede wszystkim wiecej warzyw i owocow, mniej slodyczy (ktore oprocz dodatokwych centymetrow strasznie szkodza mojej cerze) no i generalnie wiecej ruchu... I potrzebuje jakiegos kopa, mentalnego wsparcia od ludzi borykajacych sie z tym samym problemem... No wiec...witajcie!
Cytat:
część Dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu, szukałam jakiejś ekipy coby sie podłączyć celem wirtualnego wspomagania.

(znamy sie z Antilia z zamkniętej grupy której już nie ma a dzieki ktorej udało mi sie w zeszłym roku zrzucić 5kg.)

i tak ważyłam sobie 73 i byłam na dobrej drodze do celu którym jest 65. potem wyjechałam do Holandii, tam zrobiłam sobie dobre mięśnie od fizycznej pracy ale niestety dużo rzeczy się złych wydarzyło i wróciłam późną jesienią z depresją,która już prawie wyleczyłam do tej pory.
Niestety dzięki antydepresantom, zmianie stylu życia (nowa praca o charakterze wybitnie siedzącym) własnemu lenistwu i zniechęceniu zapuściłam się tak, że w minioną sobotę moja waga pokazała 80kg
od 2 tygodni chodzę na fitness (uwierzcie mi, w taki parnik jest nieźle) ale wiem że to za mało póki nie okiełznam obżerania
czyli podsumowując - 32 lata, 167cm wzrost, 80kg
witajcie
Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Dzień dobry wyleguję się w łóżku, ale zdążyłam już się ogarnąć, skoczyć do biedry i spożywczaka, zanieść tżtowi jedzenie do pracy, bo zaspał itp zaraz wstaje, ogolę nogi i do 16 mam wolne, ale nie mam co robić
pożycz mi trochę czasu, bo ja zawsze mam za mało
Cytat:
Melduje sie z plazy jest ciepło i wiaterek kąpiel w lodowatym Bałtyku tez juz była

Macie pozdrowienia od Madzi, na Wegrzech tez gorąco i wszystko u niej okej
lodowata woda, chcę
Cytat:
No to w FF nie ma szału: głównie bielizna damska/męska/ piżamy i ciuchy dla dzieci.
uwielbiam piżamy z F&F iiii tylko to
Cytat:
Ja dzisiaj mam wizytę u lekarza musiałam podwozie ogarnąć, ciężko było jutro zaczynam 39 tydzień
ja urodziłam w 39t3d poród 14h mnie wykończył nie powiem, licze że nastepny będzie lepszy, a przede wszystkim szybszy

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 11:31   #561
Lamelkaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Zrezygnowałam z mieszkania. Powiedziałam facetowi szczerze, że boję się o rachunki zimą za gaz
Lamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 11:34   #562
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wlasnie dzis jem tortille z warzywami znowu

LB, upały jeszcze niestety do 24 sierpnia ja tez juz marze by minęło, bo bieganie w tej temp to tragedia..

Burza idzie moze sie minimalnie ochłodzi na wieczor?
oddajcie trochę burzy u mnie ewieki nie padało, licze ze ten skwar bedzie trochę krócej niz do 24.08 :/
Cytat:

melduję 2 treningi
1) bieganie: 7 km - 5 km spokojnie (tempo 5:47) i 2 km szybko (tempo 4:57).
2) shred level 1 (dzień 7)

czas się kąpać, zimny prysznic
brawo za treningi
polecicie jakies buty do biegania?

Daniel
Stary 2015-08-11, 11:35   #563
heroine86
Zakorzenienie

Była u mnie mama na kawce, pogadałyśmy trochę i pojechała na dworzec

Cytat:
Opowiadaj może to już będzie
Ale nie ma co opowiadać po prostu gin powiedziała żeby być gotową

Cytat:
wczoraj 55 treningu i bylam caluteńka mokra, cała cała....

Cytat:
Ciekawe kiedy zmienią się czasy, ze idąc na porodówkę w Polsce trzeba brać torby jak na dwutygodniowy wyjazd
No moja mama to w szoku była, że tyle rzeczy teraz trzeba mieć do szpitala

Cytat:
I od razu humor lepszy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 11:36   #564
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

No nie wierze... nie dość ze klima i światło nie działa, to jeszcze MPK zmniejszyło ilość kursów tramwajowych ....fck

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Była u mnie mama na kawce, pogadałyśmy trochę i pojechała na dworzec

Ale nie ma co opowiadać po prostu gin powiedziała żeby być gotową

No moja mama to w szoku była, że tyle rzeczy teraz trzeba mieć do szpitala

I od razu humor lepszy
haha cos w tym jest
ale póki co i tak nie mam najlepszego humoru

Think happy - be happy

M

Stary 2015-08-11, 11:44   #565
myboyismine
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:

Cytat:
U mnie prognozy nie przewidują żadnego ochłodzenia przez 2 tygodnie
słyszałam o tym, leeee

Cytat:

Takie uroki posiadania Maleństw ja juz troche na balkonie sie opalałam w mieście, ale to nie to sako jednak co nadmorskie słońce i plaza zapraszam do mnie

ja nawet na balkonie nie opalam sie słońce dochodzi do mnie na balkon gdzieś ok 16.00, ale zazwyczaj jest tak nagrzane i brak powietrza że nawet nie wychodze ale kiedyś może skoczę kilka razy na solarkę

Cytat:
Widziałam na fejsie, że nawet ikea jest zamknięta w Katowicach z powodu upałów (chodzi właśnie o dostęp energii)

oo to nieźle ps. dlaczego u mnie nie ma ikei??

Cytat:
Właśnie idziemy na plaże TŻ pod parasolem będzie siedział, bo troche sie spalił wczoraj, a ja dalej będę sie grzać
spalił się, mowisz?
mój też opalony, kontrastuje ze mną

Cytat:
Napisane przez nonessential Pokaż wiadomość
Fuck tż namówił mnie wczoraj na mcdonalda

Cytat:

Ja też już ledwo wytrzymuję
to co ty tyle pakujesz

Cytat:
hej dziewczyny
wczoraj 55 treningu i bylam caluteńka mokra, cała cała.... tż czekał na mnie pod klubem bo wpadł na pomysł niespodzianke - spacer nad zalewem. niestety na moj widok powiedział - o boże, ale jesteś czerwona i spocona pewnie chcesz do domu?
chciałam..
dobrze sobie radze, wczoraj kolacje bialkowo warzywną przyjełam, i spalam osiem godzin - książkowo

co do problemów na kibelu na diecie a braku tychże podczas obżarstwa - mam identycznie!

Anti - fajnie Ci że mały dobrze sypia, juz niedługo siądzie, a potem go nie dogonisz

miłego dnia!
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 11:44   #566
Lamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
hej dziewczyny
chciałam..
dobrze sobie radze, wczoraj kolacje bialkowo warzywną przyjełam, i spalam osiem godzin - książkowo

co do problemów na kibelu na diecie a braku tychże podczas obżarstwa - mam identycznie!

Anti - fajnie Ci że mały dobrze sypia, juz niedługo siądzie, a potem go nie dogonisz

miłego dnia!

Cytat:
Ja dostałam już wypłatę wczoraj i jak ją zobaczyłam to dałam sobie bana nawet na zakupy w Pepco nie wspominając o innych Chorobowe mnie załatwiło, ale tego się spodziewałam
Stary 2015-08-11, 11:52   #567
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Salamandera Pokaż wiadomość

ja wlaśnie zrezygnowałam z nabiału

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid Pokaż wiadomość

Mi się dzisiaj znowu śniła waga. Zepsuta waga, co na nią wchodziłam to leciały jakieś dziwne liczby z kosmosu. Raz jakieś 90kg raz 30kg. Ależ się umęczyłam podczas tego snu

Cytat:
ja miałam tylko 1 torbę drugą z ubraniem dla Małego i dla mnie Tż przywiózł przy wypisie

Cytat:
Klime nam wyłączyli w pracy

ojj

Cytat:
Ja dalej bym chciała bliźniaki bo wychodzę z założenia, że jak one się pojawią, to człowiek po prostu musi sobie poradzić, innej opcji nie ma

mój Tż tak kiedys chciał bliźniaki, a teraz już niekoniecznie

Cytat:

wow

Cytat:
Minęły już bite 3 godziny a dziecko dalej śpi dziś chyba będzie lepszy dzień niż wczoraj

oo to długo
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 11:56   #568
arnama
Zakorzenienie

Dziewczyny!!!
W sukience czarnej, obcisłej z baskinką, bez rękawów, raczej nie wypada iść na pogrzeb, co nie?
W takiej zwiewnej przód krótszy, tył dłuższy chyba też nie, prawda?

Stary 2015-08-11, 12:01   #569
Lamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny!!!
W sukience czarnej, obcisłej z baskinką, bez rękawów, raczej nie wypada iść na pogrzeb, co nie?
W takiej zwiewnej przód krótszy, tył dłuższy chyba też nie, prawda?
A nie masz spodni na kant luźnych jakichś?

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Siostra odebrała wyniki badań i nie mogą mieć już więcej dzieci Szwagier miał złe wyniki
Stary 2015-08-11, 12:06   #570
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lamelkaa Pokaż wiadomość
A nie masz spodni na kant luźnych jakichś?

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Siostra odebrała wyniki badań i nie mogą mieć już więcej dzieci Szwagier miał złe wyniki
A nie ma mozliwosci wynikow poprawic jakims leczeniem?

Daniel
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości