|
|
#2371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czytnik bardzo polecam, sama nie wiedziałam czy się przyda i zamiast drogiego Kindle kupiłam tanioszkę Larka za 100 zł. Sprawdza się, używam, więcej czytam odkąd go mam. Bateria trzyma miesiąc |
||
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)a potem się zastanaiwam czemu nie widze cen na półkach sklepowych ![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podasz model tego czytnika?
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Ale po co wanna w 2 fazie?
Ja chyba czegoś nie rozumiem o tych porodach. Myślałam że najpierw się cierpi do tego rozwarcia i się łagodzi ból a potem się już prze. Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2376 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja życia bez czytnika sobie nie wyobrażam, ale ja od małego pochłaniam książki strasznie. Ale jak mi mąż kupił pierwszego w prezencie to myślałam, że niepotrzebnie i wymyśla. Jednak zna mnie lepiej niż ja siebie ![]() bianeczka mogłabyś usunąć z grypy fb ostatnie zdjęcie? Bo ciągle jakoś muszę manewrować, żeby tego nie oglądać... |
|
|
|
|
#2377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2378 |
|
Rozeznanie
|
Witam
mój chłop ma wolne, ale znalazł sobie zajęcie widziałam, że pisałyście o rocznicach, nam w lipcu pyknęła 8 i wierzcie lub nie, nie wiem kiedy to zleciało ![]() a i chyba mnie dopadły straszaki już drugą noc pod rząd ![]() idę Was nadrabiać, dobrze, że to tylko 4 strony |
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Taaaaa, jak się kur wa nie ma w głowie, to sie ma w nogach
zapomniałam wczoraj recepty na tabletki na serce i muszę jechać do niego na dyżur... ale chyba poczekam i pojadę z wynikami cukru---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
i tak miałam to zrobić, dobrze, że mi przypomniałaś ![]() A dzisiaj mam dzień galarety, chociaż teraz jest bardziej przezroczysta.
|
|
|
#2380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to ja powiem jak jest w moim szpitalu. Jest ta pierwsza sala, na której jestem badana ktg rozwarcie ciśnienie itp. Jak juz stwierdzili ze będziemy coś działać to w tej sali się przebieralam, i mimo że miałam tylko 1 cm rozwarcia ale skurcze były co 5 minut, przeszłam na salę właściwą. W moim szpitalu jest tak ze płacisz 100 zł cegiełkę na szpital i masz fajna salę właśnie z własną łazienką i wanną dwa łóżka piłka itp. Takich sal mam 3 w szpitalu a kto nie kupi cegiełki to są 3 stanowiska do rodzenia ale ja dziękuję za poród za parawanem. Wiec nie czekalam do jakiegoś tam specjalnego rozwarcia tylko jak stwierdzili ze będę rozdzila i coś będę próbować odrazu prowadzili mnie na salę. I to tak. |
|
|
|
|
#2381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do kijka to sie usmialam...masakra... ![]() wgl siedze sobie w galerii w tym kfc i zaczynam jesc i podchodzi dwoch meneli, ☠☠☠alo od nich na kilometr i zaczynaja cos do mnie bulgotać. Jaaak sie w☠☠☠☠ilam, wzielam torebke w garsc, tace z jedzeniem i poszlam na drugi koniec stolikow, jeden cos tam jeszcze do mnie ej krolewno my juz sobie idziemy, odpowiedzialam tylko "spierdalaj" rzucilam tace i skonczylam jesc. Nie popisalam sie zbytnio, ale to juz gruba przesada. Jak mozna z takim wygladem i odorem komuś sie pochylać nad stolikiem z jedzeniem! na pocieszenie kupilam sobie ciasteczek u sowy i bede wpierdzielać zaraz do kawki. Najgorsze jest to, ze jeszcze obiad jakis musze zrobic a tak mi sie nie chce. Ridja oj nie ubęęędzie naaas... ja bym sobie nie potrafila odmowic udzielania się i czytania... a myślę, że jak ktoś lubi być mądrym jajcem w każdej dziedzinie to i tez sobie nie odmówi bo takie forum to jedyne miejsce gdzie może się wykazac, więc frekwencja mam nadzieje pozostanie bez zmian. ![]() aaaaa i jeszcze dodam na koniec (rozpisalam sie bo od X czasu siedze na kompie a nie na tel ) to bym Kciała powiedzieć, że ja od tv jestem uzależniona. Lubię czytac ksiazki i duzo czytam, mam też inne zainteresowania ale uwielbiam wieczorem zrobic sobie herbate, odpalic tv i oglądac pierdy. Nie mowie tu wlasnie o ukrytej prawdzie, szkolach itd bo to juz przegiecie ale ja juz nie moge sie doczekać az przyjdzie jesien, nowe programy, nowe edycje glupkowatych programow. Odmózdzyć sie. Poogladac popodstawiane osoby w programie KTO POSLUBI MOJEGO SYNA i popratrzeć jak sie ludzie kompromitują. Albo jak puste pindy (ŻONY HOLIŁUD) udają, że zapomniały polskich slowek i opowiadają jakie to "ich new życie jest amajzing" mnie takie gowna w tv relaksują.
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
agu - ja też mam parę durnych programów w tv na które "tracę czas". Lubię modę (o matko, pustak ze mnie) więc Project Runway czy Top Model to dla mnie obowiązek
Z mężem dla rozrywki oglądamy "Kuchenne rewolucje". Polskich seriali nie oglądam ale mam całą listę amerykańskich, które ubóstwiam. Nie przeszkadza to w jednoczesnym zainteresowaniu bardziej ambitnymi tematami, równowaga w życiu musi być.
|
|
|
|
#2383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2384 |
|
Wtajemniczenie
|
Ulało mi się
|
|
#2385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) jedyny serial jaki oglądam to z moim małym rodzinka. Pl Usmiejemy się po pachi ![]() Czasem potrzeba takiego odmozdzenia i po oglądania czegoś mniej ambitnego. Zastanawiam się czy jak Małż wróci to możemy iść na sinister 2 do kina i nie będziemy usrani po pachy a ja nie urodzę. .. ?! |
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już jak to się mówi kładę na to lachę i robię wszystko "po staremu". Nie ma sensu siedzieć z założonymi rękami "a nuż urodzę". W ciągu 5 minut to się nie stanie więc spokojnie bym szła do kina na Twoim miejscu. O.
|
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Obgryzłam kawałek paznokcie....niech mnie ktoś zabije
|
|
#2390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- A ja już sama nie wiem co m się chce jeść. Głównie owoce podjadam ale mam chęć na cis konkretniejszego ale nie wiem nq co:-/
|
|
#2391 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysza
No leże i się wszystko z żołądka cofnęło ;(
|
|
#2392 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zarazilam siostrę i 2 szwagierki:-P
|
#2393 | |
|
Zadomowienie
|
Smakowało?
)Cytat:
oboje się boimy a i tak oglądamy. Glupki. Tak samo jest z karuzelami, akurat tż nie może bo mu się cofa wiec on tylko delikatnie kolejka górska a ja polaze na jakieś straszne rzeczy i później chodzę jak neptyk. |
|
|
|
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
No walcz o KP. Ja też chcę bez wzglwdu na wszystko. Ale fajnie ze juz tulisz maleństwo:-D
|
#2395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2396 |
|
Wtajemniczenie
|
Elcia88
Też Sandrze zazdroszczę, ale i my się doczekamy na nasze malenstwa
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie skąd?
![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a rodzinke tez lubie fajne teksty maja ![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2399 |
|
Wtajemniczenie
|
Ridja
Z żołądka :/. Mam ochotę upiec ciasto ale nie mam pomysłu jakie :/
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Najprostszy to jakiś placek z owocami - śliwkami, borówkami, co tam lubicie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.

zapomniałam wczoraj recepty na tabletki na serce i muszę jechać do niego na dyżur... ale chyba poczekam i pojadę z wynikami cukru

Mały w 36 tc waży 3050 kg, lekarz zapisał mnie na kolejną wizytę chyba na 31 sierpnia (sklerotyczka ze mnie, ale mam zapisane w karcie ciąży), ale powiedział, że jak na jego oko to raczej urodzę wcześniej
formalnie żona swojego męża 14.07.2012