Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-18, 12:11   #2371
owieczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
1 z 10 jak ne zapomne to ogladam prawie codziennie ;-)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ja oglądam zawsze z rodzicami, dla taty to lektura obowiązkowa. Za każdym razem się przekonuję jaka ze mnie noga z historii...
Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Cycki Ci też opadły czy stanik je podtrzymał?

Sama się nad czytnikiem zastanawiam bo ostatnio mali książek czytam.
Śpię ostatnio w topie sportowym więc wszystko zostało na miejscu hehe
Czytnik bardzo polecam, sama nie wiedziałam czy się przyda i zamiast drogiego Kindle kupiłam tanioszkę Larka za 100 zł. Sprawdza się, używam, więcej czytam odkąd go mam. Bateria trzyma miesiąc I książki tańsze.
Stary 2015-08-18, 12:13   #2372
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
1 z 10 i Tadeusz Sznuk... szkoda że już nie ma takich wzorców w telewizji. Tak samo pamiętacie Panoramę prowadzoną przez Andrzeja Turskiego? Poezja, mimo że to tylko wiadomości

Pamietam. Klasa sama w sobie
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 12:14   #2373
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Ja oglądam zawsze z rodzicami, dla taty to lektura obowiązkowa. Za każdym razem się przekonuję jaka ze mnie noga z historii...

Czytnik bardzo polecam, sama nie wiedziałam czy się przyda i zamiast drogiego Kindle kupiłam tanioszkę Larka za 100 zł. Sprawdza się, używam, więcej czytam odkąd go mam. Bateria trzyma miesiąc I książki tańsze.
Ja musze sie w koncu zabrac i zamówić bo z lenistwa czystego czytam ebooki na telefonie (z papierem jakos mi zawsze nie wygodnie )a potem się zastanaiwam czemu nie widze cen na półkach sklepowych

Stary 2015-08-18, 12:14   #2374
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:

No widzisz... jak pracowałam z bibliotece to czytałam bardzo dużo książek. Nawet i 10 w 2 tygodnie. Teraz więcej obowiązków i brak czasu ale musze do tego powrócić.

Podasz model tego czytnika?
Stary 2015-08-18, 12:18   #2375
ridja devojka
Zakorzenienie

Ale po co wanna w 2 fazie?
Ja chyba czegoś nie rozumiem o tych porodach. Myślałam że najpierw się cierpi do tego rozwarcia i się łagodzi ból a potem się już prze.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-08-18, 12:21   #2376
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Ja chyba czegoś nie rozumiem o tych porodach. Myślałam że najpierw się cierpi do tego rozwarcia i się łagodzi ból a potem się już prze.

Ja, o ile sala będzie wolna, to będę rodzić w wodzie. Wanna zajmuje pół sali. Do tego fotel (taki zwykły), kanapa i jakieś pierdoły

Ja życia bez czytnika sobie nie wyobrażam, ale ja od małego pochłaniam książki strasznie. Ale jak mi mąż kupił pierwszego w prezencie to myślałam, że niepotrzebnie i wymyśla. Jednak zna mnie lepiej niż ja siebie

bianeczka mogłabyś usunąć z grypy fb ostatnie zdjęcie? Bo ciągle jakoś muszę manewrować, żeby tego nie oglądać...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 12:22   #2377
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondynka17 Pokaż wiadomość
Ja musze sie w koncu zabrac i zamówić bo z lenistwa czystego czytam ebooki na telefonie (z papierem jakos mi zawsze nie wygodnie )a potem się zastanaiwam czemu nie widze cen na półkach sklepowych

E-papier to błogosławieństwo w porównaniu do ekranu telefonu
Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
No widzisz... jak pracowałam z bibliotece to czytałam bardzo dużo książek. Nawet i 10 w 2 tygodnie. Teraz więcej obowiązków i brak czasu ale musze do tego powrócić.

Podasz model tego czytnika?
Lark Freebook 6.1
Cytat:

Łatwiej się do wanny rodzi, dziecko jest w mniejszym szoku bo ze środowiska wodnego do wody się rodzi Ale w niewielu szpitalach jest opcja właśnie rodzenia do końca w wannie, najczęściej jest to metoda łagodzenia bólu a na parcie trzeba wyjść.
Stary 2015-08-18, 12:31   #2378
ali_ma
Rozeznanie

Witam
mój chłop ma wolne, ale znalazł sobie zajęcie więc korzystam z okazji i włączyłam kompa, wczoraj Was podczytywałam na telefonie i naprawdę podziwiam Tusię, że na tel. robiła zmiany, bo mnie odpisanie na posta wkur....

widziałam, że pisałyście o rocznicach, nam w lipcu pyknęła 8 i wierzcie lub nie, nie wiem kiedy to zleciało

a i chyba mnie dopadły straszaki już drugą noc pod rząd choć nie jestem pewna czy to normalne straszaki, bo chwilami są skurcze, a chwilami ciągły ból jak przy @ i niestety tak mocny jak przy @ przed ciążą, gdzie bez ketonalu nie funkcjonowałam ale nad ranem mija i w dzień jest oki

idę Was nadrabiać, dobrze, że to tylko 4 strony
ali_ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 12:36   #2379
bianeczkaa
Zakorzenienie

Taaaaa, jak się kur wa nie ma w głowie, to sie ma w nogach zapomniałam wczoraj recepty na tabletki na serce i muszę jechać do niego na dyżur... ale chyba poczekam i pojadę z wynikami cukru

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja, o ile sala będzie wolna, to będę rodzić w wodzie. Wanna zajmuje pół sali. Do tego fotel (taki zwykły), kanapa i jakieś pierdoły

Ja życia bez czytnika sobie nie wyobrażam, ale ja od małego pochłaniam książki strasznie. Ale jak mi mąż kupił pierwszego w prezencie to myślałam, że niepotrzebnie i wymyśla. Jednak zna mnie lepiej niż ja siebie

bianeczka mogłabyś usunąć z grypy fb ostatnie zdjęcie? Bo ciągle jakoś muszę manewrować, żeby tego nie oglądać...
aahahahahah mówisz i mas i tak miałam to zrobić, dobrze, że mi przypomniałaś

A dzisiaj mam dzień galarety, chociaż teraz jest bardziej przezroczysta.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 12:37   #2380
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze, miesięcznicę nieźle. Ja bym nie umiała podać daty kiedy zaczęliśmy ze sobą "chodzić" pamiętam kiedy była pierwsza randka, bo to akurat jakoś łatwo nam to było zapamiętać. Ciężko ustalić datę początku związku pamiętam, że mieliśmy w każdym razie inny punkt widzenia na to. On twierdził, że już jesteśmy parą a ja, że jeszcze nie więc nie obchodzimy.

Kurcze ale ile nas tu jest świeżych mężatek z sierpnia

Ekhm... ja też, wczoraj przyszły. Sukienkę na 74, buciczki od 6 msc, takie białe trampeczki w niebieskie kwiatki i kombinezon misia z H&m, taki cały biały z ogonkiem i uszami.

Właśnie wczoraj uściśliłam mój plan B.
Jak mąż będzie w pracy a będzie przedpołudnie to dzwonię do teściowej. Jak będzie po 16 to dzwonię do koleżanki, która mieszka w pobliżu i ma prawko. A między 12 a 16 nie wiem do kogo dzwonić będę improwizować.
Moi rodzice niestety mieszkają za granicą a moja mama będzie w Polsce dopiero 14 września wieczorem. Mam nadzieję, że uda mi się wstrzelić z początkiem porodu tak, że ktoś mnie zawiezie bliski. Mój mąż ma sporą rodzinę więc do kogoś zadzwonię. Najbardziej bym nie chciała jechać z teściem.

Ej bo znowu nas zaraz ubędzie

No właśnie bo nie będzie komu zakładać nowego wątku jak się wszyscy wypiszą

Ja sobie chyba dzisiaj trochę poćwiczę bo nie ma już tego męczącego upału a trochę bym się chciała poruszać bo kręgosłup mnie od wczoraj lekko boli.

Myślę, że "dużo pracuje" to taki skrót myślowy i nie oznacza, że zaharowuje się na śmierć, tylko, że dużo czasu spędza w pracy choćby miał tam siedzieć i bąki zbijać, jak spędza w pracy tyle czasu ile sama pisałaś, że spędza Twój mąż i ma tyle urlopu, ile mówiłaś, że ma, to u nas w Polsce mówimy na to "dużo pracy" (a ja bym powiedziała wyzysk i niewolnictwo)

Zastanawiałam się właśnie. Jak byłam zwiedzać porodówkę to nie widziałam sali przedporodowej (była zajęta). Na sali porodowej była wanna i prysznic. Tylko tak myślę... po co? Skoro tam się idzie już tylko przeć. To chyba powinno być na sali przedporodowej, skoro ta woda jest wykorzystywana do łagodzenia bólu? Niech mnie ktoś kto już rodził oświeci

No to ja powiem jak jest w moim szpitalu. Jest ta pierwsza sala, na której jestem badana ktg rozwarcie ciśnienie itp. Jak juz stwierdzili ze będziemy coś działać to w tej sali się przebieralam, i mimo że miałam tylko 1 cm rozwarcia ale skurcze były co 5 minut, przeszłam na salę właściwą. W moim szpitalu jest tak ze płacisz 100 zł cegiełkę na szpital i masz fajna salę właśnie z własną łazienką i wanną dwa łóżka piłka itp. Takich sal mam 3 w szpitalu a kto nie kupi cegiełki to są 3 stanowiska do rodzenia ale ja dziękuję za poród za parawanem. Wiec nie czekalam do jakiegoś tam specjalnego rozwarcia tylko jak stwierdzili ze będę rozdzila i coś będę próbować odrazu prowadzili mnie na salę.

I to tak.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 12:43   #2381
agu23gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
u mnie jak pylila jarzebina to samochod byl na zolto

Nooooo kijek i piekaca dupa....ja nie chce wiedziec co ty fotografowalas :P
no moj caly w takim wlasnie zielonkawo-zoltym pyle byl. W dodatku te gowna, a do gowien przyklejone piora pojechalam na myjke najpierw najblizsza i potem jechalam jak dama

a co do kijka to sie usmialam...masakra... ale dupa nie piecze mnie tylko Aakkzzii

wgl siedze sobie w galerii w tym kfc i zaczynam jesc i podchodzi dwoch meneli, ☠☠☠alo od nich na kilometr i zaczynaja cos do mnie bulgotać. Jaaak sie w☠☠☠☠ilam, wzielam torebke w garsc, tace z jedzeniem i poszlam na drugi koniec stolikow, jeden cos tam jeszcze do mnie ej krolewno my juz sobie idziemy, odpowiedzialam tylko "spierdalaj" rzucilam tace i skonczylam jesc. Nie popisalam sie zbytnio, ale to juz gruba przesada. Jak mozna z takim wygladem i odorem komuś sie pochylać nad stolikiem z jedzeniem!

na pocieszenie kupilam sobie ciasteczek u sowy i bede wpierdzielać zaraz do kawki. Najgorsze jest to, ze jeszcze obiad jakis musze zrobic a tak mi sie nie chce.

Ridja oj nie ubęęędzie naaas... ja bym sobie nie potrafila odmowic udzielania się i czytania... a myślę, że jak ktoś lubi być mądrym jajcem w każdej dziedzinie to i tez sobie nie odmówi bo takie forum to jedyne miejsce gdzie może się wykazac, więc frekwencja mam nadzieje pozostanie bez zmian.

aaaaa i jeszcze dodam na koniec (rozpisalam sie bo od X czasu siedze na kompie a nie na tel ) to bym Kciała powiedzieć, że ja od tv jestem uzależniona. Lubię czytac ksiazki i duzo czytam, mam też inne zainteresowania ale uwielbiam wieczorem zrobic sobie herbate, odpalic tv i oglądac pierdy. Nie mowie tu wlasnie o ukrytej prawdzie, szkolach itd bo to juz przegiecie ale ja juz nie moge sie doczekać az przyjdzie jesien, nowe programy, nowe edycje glupkowatych programow. Odmózdzyć sie. Poogladac popodstawiane osoby w programie KTO POSLUBI MOJEGO SYNA i popratrzeć jak sie ludzie kompromitują. Albo jak puste pindy (ŻONY HOLIŁUD) udają, że zapomniały polskich slowek i opowiadają jakie to "ich new życie jest amajzing" mnie takie gowna w tv relaksują.
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 12:50   #2382
owieczkaa
Zakorzenienie

agu - ja też mam parę durnych programów w tv na które "tracę czas". Lubię modę (o matko, pustak ze mnie) więc Project Runway czy Top Model to dla mnie obowiązek Z mężem dla rozrywki oglądamy "Kuchenne rewolucje". Polskich seriali nie oglądam ale mam całą listę amerykańskich, które ubóstwiam. Nie przeszkadza to w jednoczesnym zainteresowaniu bardziej ambitnymi tematami, równowaga w życiu musi być.
Stary 2015-08-18, 12:51   #2383
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
E-papier to błogosławieństwo w porównaniu do ekranu telefonu

Lark Freebook 6.1

Łatwiej się do wanny rodzi, dziecko jest w mniejszym szoku bo ze środowiska wodnego do wody się rodzi Ale w niewielu szpitalach jest opcja właśnie rodzenia do końca w wannie, najczęściej jest to metoda łagodzenia bólu a na parcie trzeba wyjść.
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
no moj caly w takim wlasnie zielonkawo-zoltym pyle byl. W dodatku te gowna, a do gowien przyklejone piora pojechalam na myjke najpierw najblizsza i potem jechalam jak dama

a co do kijka to sie usmialam...masakra... ale dupa nie piecze mnie tylko Aakkzzii

wgl siedze sobie w galerii w tym kfc i zaczynam jesc i podchodzi dwoch meneli, ☠☠☠alo od nich na kilometr i zaczynaja cos do mnie bulgotać. Jaaak sie w☠☠☠☠ilam, wzielam torebke w garsc, tace z jedzeniem i poszlam na drugi koniec stolikow, jeden cos tam jeszcze do mnie ej krolewno my juz sobie idziemy, odpowiedzialam tylko "spierdalaj" rzucilam tace i skonczylam jesc. Nie popisalam sie zbytnio, ale to juz gruba przesada. Jak mozna z takim wygladem i odorem komuś sie pochylać nad stolikiem z jedzeniem!

na pocieszenie kupilam sobie ciasteczek u sowy i bede wpierdzielać zaraz do kawki. Najgorsze jest to, ze jeszcze obiad jakis musze zrobic a tak mi sie nie chce.

Ridja oj nie ubęęędzie naaas... ja bym sobie nie potrafila odmowic udzielania się i czytania... a myślę, że jak ktoś lubi być mądrym jajcem w każdej dziedzinie to i tez sobie nie odmówi bo takie forum to jedyne miejsce gdzie może się wykazac, więc frekwencja mam nadzieje pozostanie bez zmian.

aaaaa i jeszcze dodam na koniec (rozpisalam sie bo od X czasu siedze na kompie a nie na tel ) to bym Kciała powiedzieć, że ja od tv jestem uzależniona. Lubię czytac ksiazki i duzo czytam, mam też inne zainteresowania ale uwielbiam wieczorem zrobic sobie herbate, odpalic tv i oglądac pierdy. Nie mowie tu wlasnie o ukrytej prawdzie, szkolach itd bo to juz przegiecie ale ja juz nie moge sie doczekać az przyjdzie jesien, nowe programy, nowe edycje glupkowatych programow. Odmózdzyć sie. Poogladac popodstawiane osoby w programie KTO POSLUBI MOJEGO SYNA i popratrzeć jak sie ludzie kompromitują. Albo jak puste pindy (ŻONY HOLIŁUD) udają, że zapomniały polskich slowek i opowiadają jakie to "ich new życie jest amajzing" mnie takie gowna w tv relaksują.
Heh ja też lubię oglądać te programy na wzór reality show. Żony Hollywood są The Best.
Stary 2015-08-18, 12:52   #2384
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Ulało mi się
Stary 2015-08-18, 13:00   #2385
loudres
Zadomowienie

Cytat:
agu - ja też mam parę durnych programów w tv na które "tracę czas". Lubię modę (o matko, pustak ze mnie) więc Project Runway czy Top Model to dla mnie obowiązek Z mężem dla rozrywki oglądamy "Kuchenne rewolucje". Polskich seriali nie oglądam ale mam całą listę amerykańskich, które ubóstwiam. Nie przeszkadza to w jednoczesnym zainteresowaniu bardziej ambitnymi tematami, równowaga w życiu musi być.
Ja też z małzem oglądamy prodżekty i tap szpadel ) jedyny serial jaki oglądam to z moim małym rodzinka. Pl
Usmiejemy się po pachi
Czasem potrzeba takiego odmozdzenia i po oglądania czegoś mniej ambitnego.

Zastanawiam się czy jak Małż wróci to możemy iść na sinister 2 do kina i nie będziemy usrani po pachy a ja nie urodzę. .. ?!
Stary 2015-08-18, 13:01   #2386
mysza007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Ulało mi się
skąd? :P

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 13:01   #2387
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Witam się w przerwie między prasowaniem i szyciem Siedzę obecnie u mamy, bo mąż maluje sypialnię. Podobno to kobietom się włącza syndrom wicia gniazda, ale u nas to chyba jego dotknęło, bo co chwile wymyśla nowe prace do wykonania w mieszkaniu Mały w 36 tc waży 3050 kg, lekarz zapisał mnie na kolejną wizytę chyba na 31 sierpnia (sklerotyczka ze mnie, ale mam zapisane w karcie ciąży), ale powiedział, że jak na jego oko to raczej urodzę wcześniej wybieramy się ze znajomymi teraz na weekend w góry i mam nadzieję, że mnie tak nie dopadnie akcja, jednak na wszelki wypadek bierzemy spakowaną torbę do szpitala, szpital w pobliżu też ogarnięty
A czemu wcześniej? Duży?! Oj obyś jak najdłużej potrxymala małego u siebie i wszystko było ok. Udanego wyjazdu, bez akcji:-D
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 13:02   #2388
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czy jak Małż wróci to możemy iść na sinister 2 do kina i nie będziemy usrani po pachy a ja nie urodzę. .. ?!
Ja już jak to się mówi kładę na to lachę i robię wszystko "po staremu". Nie ma sensu siedzieć z założonymi rękami "a nuż urodzę". W ciągu 5 minut to się nie stanie więc spokojnie bym szła do kina na Twoim miejscu. O.
Stary 2015-08-18, 13:02   #2389
bianeczkaa
Zakorzenienie

Obgryzłam kawałek paznokcie....niech mnie ktoś zabije

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-18, 13:05   #2390
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olkka16 Pokaż wiadomość
U Was dzieciaczki mają duże główki a ja niestety mam z tego co słyszałam gorzej- bo główka nie za duża ale za to reszta sporo większa, brzuchol ma na pewno grubiutki. Położna mówiła, że to ciężej wypchnąć.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
No mozliwe bo jsk duża głową przejdzie to i reszta poleci ale mam nadzieję że bez komplikacji i u Ciebie będzie

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
Ja bym chciała by mi ktoś codziennie gotowal obiadki
A ja już sama nie wiem co m się chce jeść. Głównie owoce podjadam ale mam chęć na cis konkretniejszego ale nie wiem nq co:-/
Stary 2015-08-18, 13:06   #2391
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Mysza
No leże i się wszystko z żołądka cofnęło ;(
Stary 2015-08-18, 13:14   #2392
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
No to to tak jest, ciąża jest zarazliwa :-D super
A moja siostra w piątek pierwsze Usg, to będzie 8tydzien, przeżywam jak swoje własne ;-)
Ja zarazilam siostrę i 2 szwagierki:-P
Stary 2015-08-18, 13:14   #2393
loudres
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Obgryzłam kawałek paznokcie....niech mnie ktoś zabije
Smakowało? )

Cytat:
Ja już jak to się mówi kładę na to lachę i robię wszystko "po staremu". Nie ma sensu siedzieć z założonymi rękami "a nuż urodzę". W ciągu 5 minut to się nie stanie więc spokojnie bym szła do kina na Twoim miejscu. O.
Looz. Tż mówi żebyśmy zapakowali pampersy mlodziaka oboje się boimy a i tak oglądamy. Glupki.

Tak samo jest z karuzelami, akurat tż nie może bo mu się cofa wiec on tylko delikatnie kolejka górska a ja polaze na jakieś straszne rzeczy i później chodzę jak neptyk.
Stary 2015-08-18, 13:17   #2394
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
Dostałam jakieś kompresy chłodzące na te moje bolące sutki i jakaś maść i zobaczymy czy pomoże

bo boli nieźle
i położna mówi, że to tak potrwa z tydzień może troszke dłużej
ale nie zamierzam się tak łatwo poddać !
No walcz o KP. Ja też chcę bez wzglwdu na wszystko. Ale fajnie ze juz tulisz maleństwo:-D
Stary 2015-08-18, 13:24   #2395
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Amerykanskie seriale sa lepsze niz filmy!

Stary 2015-08-18, 13:24   #2396
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Elcia88
Też Sandrze zazdroszczę, ale i my się doczekamy na nasze malenstwa
Stary 2015-08-18, 13:26   #2397
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Ulało mi się
Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
skąd?
No właśnie skąd?

Stary 2015-08-18, 13:26   #2398
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Ja też z małzem oglądamy prodżekty i tap szpadel ) jedyny serial jaki oglądam to z moim małym rodzinka. Pl
Usmiejemy się po pachi
Czasem potrzeba takiego odmozdzenia i po oglądania czegoś mniej ambitnego.

Wstyd sie przyznac ale z przyzwyczajenia lykam m jak milosc a rodzinke tez lubie fajne teksty maja

Stary 2015-08-18, 13:29   #2399
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Ridja
Z żołądka :/.

Mam ochotę upiec ciasto ale nie mam pomysłu jakie :/
Stary 2015-08-18, 13:33   #2400
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ridja
Z żołądka :/.

Mam ochotę upiec ciasto ale nie mam pomysłu jakie :/
Najprostszy to jakiś placek z owocami - śliwkami, borówkami, co tam lubicie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości