Scent Bar LVII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-19, 12:29   #2011
aileenn
Mother of Cats

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Niby wiedziałam, że będzie ciężko, liczę się z niepowodzeniem. Także, nie jestem zaskoczona, ale tak naprawdę im więcej czytam, tym bardziej dochodzę do wniosku, że lekarze, mogą nie móc mi pomóc. Że może się nic nie udać. Może nie być panaceum.
Rejcz, ryzyko niepowodzenia ciążowego jest zawsze, nawet u zdrowych kobiet. Mnóstwo kobiet z Hashimoto zachodzi w ciążę, zdrowo ją donasza, rodzi i cieszy się własną progeniturą. Musimy być trochę bardziej ostrożne niż zdrowe babeczki i mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
A, od stresu TSH też może podskoczyć, więc wdech, wydech i spokój

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 12:30   #2012
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
O to, to. to święte słowa

Nie jeść, nie pić, nie oddychać, prać w orzechach, nie stosować połowy kosmetyków, nie farbować włosów, nie stosować perfum i tele innych rzeczy. Szkoda życia na unikanie życia <wzrusza ramionami>
Ano własnie, jak to mówią - na coś trzeba umrzeć

Mnie np. nowy sasiader pod nami zatruwa oparami nikotyny ..generalnie co 10 minut smród idzie do nas, bo i on i ona palą,albo w oknie albo na balkonie, a trudno pozamykac wszystkie okna i sie wędzić w lecie w 4 scianach. najgorzej jest w wieczorem. I co ja mam zrobic? najchętniej bym uwaliła dziada, ale szkoda mi wolnosci trochę

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 12:34   #2013
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja wiem Ale poczułam potrzebę doprecyzowania tego, co mam na mysli

Nie odpisałas mi, czy sie do czegoś przymeirzasz Bo jesli tak, to jestem w szoku
Ja się któryś rok przymierzam. Jesteś w szoku, bo nie było Cię jak prowadziłąm publiczne dywagacje Ważę sobie w głowie różne rzeczy. Nic nie jest czarne i białe, nigdy nie będzie tak, ze jedno rozwiązanie u mnie jest lepsze niż drugie. Czyli mieć dziecko czy go nie mieć. Zbyt wiele osobistych rozkmin, w moim odczuciu stawiam na to, co mi podpowiada intuicja. Jeśli decyzja mi w głowie zapadła, to za nią podążam, nie twierdząc nigdy przenigdy że jest super dobra, świetna i najlepsza. Wręcz przeciwnie. Żałowałabym każdej. Tylko pod innym kątem. Z innych powodów. Wiem jednak, że najgorzej pokutuję, gdy nie słucham siebie.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 12:34   #2014
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
NIE! Aileenn napisała, że euthyrox nie działa na przeciwciała, a nie, że przeciwciał się nie leczy.

Na przeciwciała, a właściwie na niszczącą tarczycę aktywność układu autoimmunologicznego jak najbardziej można wpływać - ale nie euthyroxem, letroxem, novothyralem czy innymi środkami zawierającymi sztuczne hormony tarczycy.

Przeciwciał nie ma, kiedy układ immunologiczny chwilowo odpoczywa, tzn. nic go nie drażni i nie pobudza do walki z "wrogiem-tarczycą" Nie ma ich też, jak tarczyca jest już tak "zjedzona", że nie ma czego atakować.
1 To czym można wpływac ?

2 O matko moja jest zanikająca...Ale ze trzy razy robiłam przeciwciała i nic ...
Stary 2015-08-19, 12:36   #2015
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja się któryś rok przymierzam. Jesteś w szoku, bo nie było Cię jak prowadziłąm publiczne dywagacje Ważę sobie w głowie różne rzeczy. Nic nie jest czarne i białe, nigdy nie będzie tak, ze jedno rozwiązanie u mnie jest lepsze niż drugie. Czyli mieć dziecko czy go nie mieć. Zbyt wiele osobistych rozkmin, w moim odczuciu stawiam na to, co mi podpowiada intuicja. Jeśli decyzja mi w głowie zapadła, to za nią podążam, nie twierdząc nigdy przenigdy że jest super dobra, świetna i najlepsza. Wręcz przeciwnie. Żałowałabym każdej. Tylko pod innym kątem. Z innych powodów. Wiem jednak, że najgorzej pokutuję, gdy nie słucham siebie.
No faktycznie, nie było chyba, bo bym to zapamiętała. Ale nie tak dawno pisałas cos o niechęci swojej do dzieciów, wątpliwosci etc Stad w szoku jestem czytajac Twoje zamiary
A intuicja Ci podpowiada aby spróbowac?
Wiesz, mnie rozsadek mówił, zeby spróbowąc, ale wizja tego wszytskeigo za chiny do mnie nie przemawia i stoje jak ten dziki osioł w zapartem

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-19, 12:37   #2016
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie np. nowy sasiader pod nami zatruwa oparami nikotyny ..generalnie co 10 minut smród idzie do nas, bo i on i ona palą,albo w oknie albo na balkonie, a trudno pozamykac wszystkie okna i sie wędzić w lecie w 4 scianach. najgorzej jest w wieczorem. I co ja mam zrobic? najchętniej bym uwaliła dziada, ale szkoda mi wolnosci trochę
Mam tak samo Raz jak się wkurzyłam wyszłam na balkon z odświeżaczem powietrza i psikałam nim ... Sąsiad sobie palił a ja sobie psikałam , chyba zrozumiał i przestał .Ale niestety wyprowadził się i są nowi...

Miałam zakwasy przez cały trening 6 stki
Stary 2015-08-19, 12:38   #2017
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz, ryzyko niepowodzenia ciążowego jest zawsze, nawet u zdrowych kobiet. Mnóstwo kobiet z Hashimoto zachodzi w ciążę, zdrowo ją donasza, rodzi i cieszy się własną progeniturą. Musimy być trochę bardziej ostrożne niż zdrowe babeczki i mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
A, od stresu TSH też może podskoczyć, więc wdech, wydech i spokój
Tak, tylko ja chcę wiedzieć jak? Co to oznacza? Byc ostrożne czyyyyyyli... ? Ja potrzebuję takich konkretów z cyklu rób badanie tego i tego co miesiąc (zmyślam Nie jedz jodu, jedz jod etc etc...

Dzięki, tak zrobię bo nie oddycham od 2 godzin
Stary 2015-08-19, 12:41   #2018
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
1 To czym można wpływac ?

2 O matko moja jest zanikająca...Ale ze trzy razy robiłam przeciwciała i nic ...
Ad. 1. Dieta, suplementacja, ograniczenie/eliminacja stresu.
Ad. 2. Póki jest tarczyca, póty nadzieja A poza tym współczesna medycyna wymyśliła właśnie sztuczne hormony, żeby i z zanikającą tarczycą dało się w miarę fajnie żyć. Głowa do góry

Stary 2015-08-19, 12:41   #2019
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Mam tak samo Raz jak się wkurzyłam wyszłam na balkon z odświeżaczem powietrza i psikałam nim ... Sąsiad sobie palił a ja sobie psikałam , chyba zrozumiał i przestał .Ale niestety wyprowadził się i są nowi...

Miałam zakwasy przez cały trening 6 stki
Ha ha, ja to samo zrobiłam, tylko zaopatrzyłam się we flaszkę ...Ange Ou Demon edp Potem stwierdziąłm ze szkoda mi perfum na gnidę
A my własnie poprzednich sasiadów mielismy ok, a w lipcu wprowadzili sie nowi - tzw "sloma z butów"

Zakwasy nie oznaczają dobrze zrobionej roboty
Poza tym zakwasy sa zazwyczja przez dwa-3 dni. Te, które utrzymuja sie dłuzej oznaczaja ze coś jest nie tak robione i organizm jest zakwaszany, co jest niekorzystne

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-19, 12:41   #2020
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No faktycznie, nie było chyba, bo bym to zapamiętała. Ale nie tak dawno pisałas cos o niechęci swojej do dzieciów, wątpliwosci etc Stad w szoku jestem czytajac Twoje zamiary
A intuicja Ci podpowiada aby spróbowac?
Wiesz, mnie rozsadek mówił, zeby spróbowąc, ale wizja tego wszytskeigo za chiny do mnie nie przemawia i stoje jak ten dziki osioł w zapartem
Mało tego, nie żeby spróbować, tylko żeby nie odpuścić i tego dopiąć.
Mimo niechęci. To nie tylko niechęć. Czynników za i przeciw mam dziesiątki. bardzo osobistych.
Stary 2015-08-19, 12:43   #2021
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Zmieniajac nieco temat - poradzita Kobitki? Oddac te gacie,czy nie?
Od razu mówie, ze to moje peirwsze cygaretki, dotychczas kazde za wielkie były. Te w pasie nieco tez odstaja, ale zaszewka i po kłopocie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (41,9 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (40,1 KB, 45 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-19, 12:46   #2022
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Mimo niechęci. To nie tylko niechęć. Czynników za i przeciw mam dziesiątki. bardzo osobistych.
Podziwiam, bo u mnie jak jest niechec silna to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Po prostu im bardziej jestem na nie, tym wiem ze nie ma co na siłe tego ciagnać Także rozsądek rozsądkiem, ale u mnie na to nie ma szans. Szacun Rejcz

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-19, 12:50   #2023
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Od razu mówie, ze to moje peirwsze cygaretki, dotychczas kazde za wielkie były. Te w pasie nieco tez odstaja, ale zaszewka i po kłopocie.
Nie wiem czy to kwestia kąta robienia zdjęcia , ale czy one skracają nogi?

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Stary 2015-08-19, 12:52   #2024
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A co w nich nie tak? Dobrze leżą, do koszul pasują, jak w Twoim stylu to bym zostawiła
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 12:57   #2025
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A co w nich nie tak? Dobrze leżą, do koszul pasują, jak w Twoim stylu to bym zostawiła
No tylko to co pisałam, ponad to ze w zyciu bawelnianych cygaretek nie mialam - stad obawy ze czy moze byc

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-19, 12:59   #2026
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No to sa cygaretki, wiec przed kostkę siegaja, zatem moga trochę chyba nogę skrócić. Nie wiem, bo nad tym akurat nie myslalam - przyznaję Tutaj mam fote w granatowych, tez skracaja wg Ciebie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0.jpg (37,8 KB, 45 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-19, 13:05   #2027
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Corii, bier śmiało tylko ja bym właśnie optowała za granatowymi, ale to moje osobiste zboczenie. Poza tym, naprawdę świetnie leżą
Stary 2015-08-19, 13:05   #2028
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam, bo u mnie jak jest niechec silna to nic dobrego z tego nie wyjdzie. Po prostu im bardziej jestem na nie, tym wiem ze nie ma co na siłe tego ciagnać Także rozsądek rozsądkiem, ale u mnie na to nie ma szans. Szacun Rejcz
Nie to raczej ja Ciebie podziwiam.

A wyglądasz jak milion dolarów No jasne że nie oddawać!!!!!!
Stary 2015-08-19, 13:07   #2029
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
No to sa cygaretki, wiec przed kostkę siegaja, zatem moga trochę chyba nogę skrócić. Nie wiem, bo nad tym akurat nie myslalam - przyznaję Tutaj mam fote w granatowych, tez skracaja wg Ciebie?
Granatowe MEGA BRAĆ!!!!! Z mojego doświadczenia kolor dużo zmienia

Mi nie chodziło o krój ,tylko o to jak wyglądają na Tobie.
Mam nadzieję że nie obrażasz się
Stary 2015-08-19, 13:13   #2030
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corii, bier śmiało tylko ja bym właśnie optowała za granatowymi, ale to moje osobiste zboczenie. Poza tym, naprawdę świetnie leżą
Margot Czrane i garantowe juz capnelam tydzien temu - bo mam marynarki w tych kolorach, a co do tych cameowych to sie własnie waham juz ponad tydzien

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Granatowe MEGA BRAĆ!!!!! Z mojego doświadczenia kolor dużo zmienia

Mi nie chodziło o krój ,tylko o to jak wyglądają na Tobie.
Mam nadzieję że nie obrażasz się
Granatowe iczarne wisza w szafie
A te to mialy byc odmiana dla jeansów na lato /wiosne/jesien

Nie obrazam się za konsturktywną krytykę - przeciwnie cenie czyjesc zdanie, punkt widzenia i rzeczenie okiem, bo mimo roznych gustów, czasem spojrzenie na cos innym okiem wiele daje

także dziekuję No to zbyc jasne?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Nie to raczej ja Ciebie podziwiam.

A wyglądasz jak milion dolarów No jasne że nie oddawać!!!!!!
Rejczu Nie będe sie licytować kto kogo podziwia
Odpisze nieco później dobrze? Bo chciałam ładnie ujac to co chciałam napisać, a za chwilę wybywam, a nie lubie takich rzeczy robić na szybciora, wiec jak wroce napisze

Dziękuje!!

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-08-19 o 13:15
Stary 2015-08-19, 13:14   #2031
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margot Czrane i garantowe juz capnelam tydzien temu - bo mam marynarki w tych kolorach, a co do tych cameowych to sie własnie waham juz ponad tydzien
Gdybym ja nosiła spodnie, brałabym, żeby mieć jako odmianę od "ciemności". A co do marynarek... sama mam dziś na sobie granatowe spodnie 3/4, granatową bluzkę bez rękawów, granatowe buty - i kremowy żakiet na wierzch
Stary 2015-08-19, 13:16   #2032
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Gdybym ja nosiła spodnie, brałabym, żeby mieć jako odmianę od "ciemności". A co do marynarek... sama mam dziś na sobie granatowe spodnie 3/4, granatową bluzkę bez rękawów, granatowe buty - i kremowy żakiet na wierzch
W sumie jasnych spodni takich materiałowych nie mam. Jelsi nie liczyć białych jeansów i woskowanych jeansów
Ja sie własnie szykuje garniturkowo do roboty na wzresien

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-19, 13:26   #2033
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybym ja nosiła spodnie, brałabym, żeby mieć jako odmianę od "ciemności".
No i co tu dużo gadać, wygląda w nich zbójecko! Zawodowo! Moim okiem taki beż, to ideał zarówno elegancji jak i sportowej elegancji, zależy z czym i jak się zestawi.

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

A z pytań debilnych, jak mogę mrożone gotowe i niezdrowe sajgonki z Biedry (mój pierwszy raz!) przygotować skoro nie mam frytownicy? Że olej i głęboki tłuszcz only? Robił ktoś?
Stary 2015-08-19, 13:26   #2034
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No i co tu dużo gadać, wygląda w nich zbójecko! Zawodowo! Moim okiem taki beż, to ideał zarówno elegancji jak i sportowej elegancji, zależy z czym i jak się zestawi.
Po takich słowach zachęty, to mnei juz nic nie pozostaje, jak zostawić camelowe cygaretki
Tym samym jeszcze 2 tygodnie temu byłam bez cygaretek jakichkolwiek, a teraz mam 3 pary w roznych kolorach i pierdylion jenasów

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-19, 13:44   #2035
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

A z pytań debilnych, jak mogę mrożone gotowe i niezdrowe sajgonki z Biedry (mój pierwszy raz!) przygotować skoro nie mam frytownicy? Że olej i głęboki tłuszcz only? Robił ktoś?
Ja nie robiłam, ale wrzuciłabym je normalnie do piecyka.

A propos - kończy mi się gaz (mam w butli). Miałam wczoraj zamówić, ale już do nowego mieszkania. Ale - musiałabym oddać butlę. I tu po pierwsze, firma robi straszliwy problem z odebraniem pustej butli z jednej ulicy a zamontowaniem na drugiej a po drugie, szkoda mi odłączać butli, skoro mam w niej jakieś resztki. Na podgrzanie wody do mycia, na herbatę/ kawę a nawet i na obiad wystarcza....
Stary 2015-08-19, 15:27   #2036
Parabelka
Panaroja

Cytat:
A jak to jest? Jak nie mam jeszcze przeciwciał i biorę eutyrox to możliwe że one się nie pojawią? I czy jak np są przeciwciała i bierze się eutyrox to one spadają?
O cuś znalazłam

http://www.endokrynologia.net/tarczyca/hashimoto-ciąża
się na tarczycy nie znam , ale postaram się coś znaleźć sensownego i wkleić
Cytat:
Dla odmiany poczuły jesień, i znów lecą jak szalone. Ale taka już moja uroda
ja wolę juz nie myśleć o jesieni , całe lato mi lecą
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Kurde, równo z wybiciem jesieni (w sensie spadających liści i stosownego zapachu) zachciało mi się nowych botków, biżuterii i tunik No to idę szukać...
prawidłowo
Cytat:
To ja, to ja Po tym, co odstawiłam dziś rano, usiłując się wydostać z mieszkania (bo po co pomysleć i spróbować otworzyć drzwi kluczem, lepiej robić panikę, kombinować z podawaniem kluczy przez okno itp.), to chyba się przez miesiąc sąsiadce nie pokażę ze wstydu
Że nie wspomnę o tym, jak kilka dni temu chciałam się w niedobudzeniu podrapać we wnętrze ucha - radośnie wbiłam sobie paznokieć, do dziś boli

Cytat:
A widziałas Ty skowronki chodzące spać ok połnocy albo później?
A do wstawania rannego jak sie ma silna wolę bez problemu mozna sie zmusic i wytrenowąc Oczywiscie, bez silnej woli lipa I mowi to ta, co wiekszosc zycia miala problemy ze zwleczeniem sie rano z łozkowni Za to w godzinach pólnocy swietnie sie czula wkuwajac przedmioty do klasowek, na zaliczenia etc
1.dlatego mówię , że mieszanka jesteś , a ja czysta sowa , albowiem... 2.próbuję od 40 lat bez skutku - wstać , wstanę , ale organizm odmawia posłuszeństwa . Co z tego że wstaję o szóstej , skoro myśleć i jako tako funkcjonować zaczynam dopiero koło 10 , niezależnie od ilości przespanych godzin . W zeszłym roku na rodosie usiłowałam - będąc wyspana - ćwiczyć o 9 rano - skończyło się to potężnymi sińcami ponabijanymi ketlem na kolanach, bo nie trafiałam a silną wolę mam , tu nie ma problemów . Duch swoje , ale ciało swoje
Cytat:
Ja mam taką swoją mikro-teorie że tró-sowa nie posiada czegoś takiego jak silna wola, bo jest sową Taka jej natura.

Nie no wężykiem, oczywista oczywistość, że zmusić sie można do wszystkiego Sytuacja, motywacja determinują wszystko.
Rejcz , siostro sowia moja zmusić się można do części rzeczy , biologia w pewnych dziedzinach zwycięża .

Cytat:
Bo ten lekarz podkreśla wsżędzie, że obecność przeciwciał nie jest tożsama z chorobą, że nie zawsze są. Że przeciwciała aTPO to nie synonim Hashimoto. Ale tylko tyle doczytałam. Lecę coś zjeść bo się ostro zestresowałąm tym wszystkim. Niby wiedziałam, że będzie ciężko, liczę się z niepowodzeniem. Także, nie jestem zaskoczona, ale tak naprawdę im więcej czytam, tym bardziej dochodzę do wniosku, że lekarze, mogą nie móc mi pomóc. Że może się nic nie udać. Może nie być panaceum.

Ale ja się obawiam (bo doczytałam) że być może u mnie owa niedokrwistość ma jakąś nieciekawą przyczynę, coś z wchłanianiem, coś z B12 (jetsem w trakcie kumacji dopiero o co cho) bo mi się wyniki NIGDY nie polepszyły, na przestrzeni 10 lat, a wpierniczałam wątróbkę za wątróbką, kaszankę za kaszanką, ogólnie dużo jem, miesa kiedyś mnóstwo i często, więc mam nadmiar podaży żelaza i wit B12 w pokarmie.
1.to tarczyca w pytaniach i odpowiedziach , zwł pyt.5 i 6 http://www.mp.pl/artykuly/110087
2.samym jedzeniem niedoboru poniżej normy NIGDY się nie nadgoni , zwłaszcza przy krwotocznych @ , bo co ledwo nadgonisz w dwa-trzy tygodnie , tracisz z naddatkiem w ciągu kilku dni . A cykl rozwojowy czerwonej krwinki trwa trzy miesiące zanim powstanie , także ten... Ja mam tak samo , wiecznie niskie żelazo i morfologia na granicy anemii , ale jak krew z człowieka szklankami ucieka nie ma mocnych , żeby był inaczej bez suplementacji .

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
nie oddawaj!!!

Cytat:
kąt zdjęcia - trochę z góry
Cytat:

No to zbyc jasne?
absolutnie nie , wyglądasz fantastycznie
Cytat:

sru olej go głębokiej patelni i sajgonki w to

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:41   #2037
Polly_
grozi wypollizowaniem

rejcz- ty weźjuz nie mysl tylko zacznij robic , co do myslenia, pomoga mi nie pomoga czy sie uda..to nigdy nie wiadomo, u zdrowych nie wiadomo i u chorych tez nie wiadomo. Mialam kolezanke ktora lata całe sie leczyla na rózne schorzenia-tarczycowe, hormonalne i nne bardziej skomplikowane. od lat wiedziala ze z dzieckiem to bedzie ciężko raczej o ile wogole, mówiono jej to nie raz i nie dwa-ze raczej sie nie uda. Wiec jak wziela slub to stwierdzila ze przestaja sie zabezpieczac bo skoro starania maja trwac lata to niech sie zaczną....no i co? chop siup myk,ze 2 mies po slubie była juz w ciązy, komplikacji brak, wszystko poszło gładko...

ze juz nie wspomne o sobie i pewnym lekarzu ktory mi zabronil zachodzic bez wczesniejszej operacji i straszył kalectwem...mogłam go posłuchacalbo olac..i olałam...i mialam racje...

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2015-08-19 o 15:42
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 15:52   #2038
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Rejcz , siostro sowia moja zmusić się można do części rzeczy , biologia w pewnych dziedzinach zwycięża .

1.to tarczyca w pytaniach i odpowiedziach , zwł pyt.5 i 6 http://www.mp.pl/artykuly/110087
2.samym jedzeniem niedoboru poniżej normy NIGDY się nie nadgoni , zwłaszcza przy krwotocznych @ , bo co ledwo nadgonisz w dwa-trzy tygodnie , tracisz z naddatkiem w ciągu kilku dni . A cykl rozwojowy czerwonej krwinki trwa trzy miesiące zanim powstanie , także ten... Ja mam tak samo , wiecznie niskie żelazo i morfologia na granicy anemii , ale jak krew z człowieka szklankami ucieka nie ma mocnych , żeby był inaczej bez suplementacji .

sru olej go głębokiej patelni i sajgonki w to
Dzięki mądra sowo To wszak racja jest. Ależ ja nienawidzę suppli Jak ja to wyczymam.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
rejcz- ty weźjuz nie mysl tylko zacznij robic , co do myslenia, pomoga mi nie pomoga czy sie uda..to nigdy nie wiadomo, u zdrowych nie wiadomo i u chorych tez nie wiadomo. Mialam kolezanke ktora lata całe sie leczyla na rózne schorzenia-tarczycowe, hormonalne i nne bardziej skomplikowane. od lat wiedziala ze z dzieckiem to bedzie ciężko raczej o ile wogole, mówiono jej to nie raz i nie dwa-ze raczej sie nie uda. Wiec jak wziela slub to stwierdzila ze przestaja sie zabezpieczac bo skoro starania maja trwac lata to niech sie zaczną....no i co? chop siup myk,ze 2 mies po slubie była juz w ciązy, komplikacji brak, wszystko poszło gładko...

ze juz nie wspomne o sobie i pewnym lekarzu ktory mi zabronil zachodzic bez wczesniejszej operacji i straszył kalectwem...mogłam go posłuchacalbo olac..i olałam...i mialam racje...
Nie no jacha włacha wiem, że nie wiadomo, tak tylko stwierdzam fakty Zrobie zrobię, co potrza ale tera @
A takie typowe badania przed (tokso, różyczka etc) zalecane zrobię najsampierw, zdążę przed owu.

Wizytę u ogólnej se zaklepałam coby się skonsultować tak ogólnieustrojowo i np wzgledem tej B12 - np Mama jest uczulona.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-08-19 o 15:54
Stary 2015-08-19, 16:17   #2039
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
nie oddawaj!!!

kąt zdjęcia - trochę z góry

absolutnie nie , wyglądasz fantastycznie
To zastawiam, dziękuje za pomoc

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-08-19, 16:42   #2040
aileenn
Mother of Cats

Corii, bierz obie pary! Wyglądasz bardzo fachowo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości