|
|
#2011 | |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
A, od stresu TSH też może podskoczyć, więc wdech, wydech i spokój ![]() |
|
|
|
|
#2012 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Mnie np. nowy sasiader pod nami zatruwa oparami nikotyny ..generalnie co 10 minut smród idzie do nas, bo i on i ona palą,albo w oknie albo na balkonie, a trudno pozamykac wszystkie okna i sie wędzić w lecie w 4 scianach. najgorzej jest w wieczorem. I co ja mam zrobic?
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś w szoku, bo nie było Cię jak prowadziłąm publiczne dywagacje Ważę sobie w głowie różne rzeczy. Nic nie jest czarne i białe, nigdy nie będzie tak, ze jedno rozwiązanie u mnie jest lepsze niż drugie. Czyli mieć dziecko czy go nie mieć. Zbyt wiele osobistych rozkmin, w moim odczuciu stawiam na to, co mi podpowiada intuicja. Jeśli decyzja mi w głowie zapadła, to za nią podążam, nie twierdząc nigdy przenigdy że jest super dobra, świetna i najlepsza. Wręcz przeciwnie. Żałowałabym każdej. Tylko pod innym kątem. Z innych powodów. Wiem jednak, że najgorzej pokutuję, gdy nie słucham siebie.
|
|
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 O matko moja jest zanikająca...Ale ze trzy razy robiłam przeciwciała i nic ...
|
|
#2015 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Stad w szoku jestem czytajac Twoje zamiary ![]() A intuicja Ci podpowiada aby spróbowac? Wiesz, mnie rozsadek mówił, zeby spróbowąc, ale wizja tego wszytskeigo za chiny do mnie nie przemawia i stoje jak ten dziki osioł w zapartem
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz jak się wkurzyłam wyszłam na balkon z odświeżaczem powietrza i psikałam nim ... Sąsiad sobie palił a ja sobie psikałam , chyba zrozumiał i przestał .Ale niestety wyprowadził się i są nowi...Miałam zakwasy przez cały trening 6 stki
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jedz jodu, jedz jod etc etc... ![]() Dzięki, tak zrobię bo nie oddycham od 2 godzin
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ad. 2. Póki jest tarczyca, póty nadzieja A poza tym współczesna medycyna wymyśliła właśnie sztuczne hormony, żeby i z zanikającą tarczycą dało się w miarę fajnie żyć. Głowa do góry |
|
|
|
|
#2019 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A my własnie poprzednich sasiadów mielismy ok, a w lipcu wprowadzili sie nowi - tzw "sloma z butów" Zakwasy nie oznaczają dobrze zrobionej roboty ![]() Poza tym zakwasy sa zazwyczja przez dwa-3 dni. Te, które utrzymuja sie dłuzej oznaczaja ze coś jest nie tak robione i organizm jest zakwaszany, co jest niekorzystne
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo niechęci. To nie tylko niechęć. Czynników za i przeciw mam dziesiątki. bardzo osobistych. |
|
|
|
|
#2021 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zmieniajac nieco temat - poradzita Kobitki? Oddac te gacie,czy nie?
Od razu mówie, ze to moje peirwsze cygaretki, dotychczas kazde za wielkie były. Te w pasie nieco tez odstaja, ale zaszewka i po kłopocie.
|
#2022 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Także rozsądek rozsądkiem, ale u mnie na to nie ma szans. Szacun Rejcz
|
|
#2023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
|
|
#2024 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
#2026 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tutaj mam fote w granatowych, tez skracaja wg Ciebie?
|
|
#2027 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Corii, bier śmiało
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wyglądasz jak milion dolarów No jasne że nie oddawać!!!!!!
|
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nie chodziło o krój ,tylko o to jak wyglądają na Tobie. Mam nadzieję że nie obrażasz się
|
|
#2030 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() A te to mialy byc odmiana dla jeansów na lato /wiosne/jesien ![]() Nie obrazam się za konsturktywną krytykę - przeciwnie cenie czyjesc zdanie, punkt widzenia i rzeczenie okiem, bo mimo roznych gustów, czasem spojrzenie na cos innym okiem wiele daje także dziekuję ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() Odpisze nieco później dobrze? Bo chciałam ładnie ujac to co chciałam napisać, a za chwilę wybywam, a nie lubie takich rzeczy robić na szybciora, wiec jak wroce napisze Dziękuje!!
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-19 o 13:15 |
|||
|
|
|
#2031 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2032 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja sie własnie szykuje garniturkowo do roboty na wzresien
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- A z pytań debilnych, jak mogę mrożone gotowe i niezdrowe sajgonki z Biedry (mój pierwszy raz!) przygotować skoro nie mam frytownicy? Że olej i głęboki tłuszcz only? Robił ktoś?
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tym samym jeszcze 2 tygodnie temu byłam bez cygaretek jakichkolwiek, a teraz mam 3 pary w roznych kolorach i pierdylion jenasów
|
|
#2035 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A propos - kończy mi się gaz (mam w butli). Miałam wczoraj zamówić, ale już do nowego mieszkania. Ale - musiałabym oddać butlę. I tu po pierwsze, firma robi straszliwy problem z odebraniem pustej butli z jednej ulicy a zamontowaniem na drugiej a po drugie, szkoda mi odłączać butli, skoro mam w niej jakieś resztki. Na podgrzanie wody do mycia, na herbatę/ kawę a nawet i na obiad wystarcza....
|
|
#2036 | ||||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a silną wolę mam , tu nie ma problemów . Duch swoje , ale ciało swoje ![]() Cytat:
Cytat:
2.samym jedzeniem niedoboru poniżej normy NIGDY się nie nadgoni , zwłaszcza przy krwotocznych @ , bo co ledwo nadgonisz w dwa-trzy tygodnie , tracisz z naddatkiem w ciągu kilku dni . A cykl rozwojowy czerwonej krwinki trwa trzy miesiące zanim powstanie , także ten... Ja mam tak samo , wiecznie niskie żelazo i morfologia na granicy anemii , ale jak krew z człowieka szklankami ucieka nie ma mocnych , żeby był inaczej bez suplementacji . ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Cytat:
absolutnie nie , wyglądasz fantastycznie Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||||
|
|
|
#2037 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rejcz- ty weźjuz nie mysl tylko zacznij robic
, co do myslenia, pomoga mi nie pomoga czy sie uda..to nigdy nie wiadomo, u zdrowych nie wiadomo i u chorych tez nie wiadomo. Mialam kolezanke ktora lata całe sie leczyla na rózne schorzenia-tarczycowe, hormonalne i nne bardziej skomplikowane. od lat wiedziala ze z dzieckiem to bedzie ciężko raczej o ile wogole, mówiono jej to nie raz i nie dwa-ze raczej sie nie uda. Wiec jak wziela slub to stwierdzila ze przestaja sie zabezpieczac bo skoro starania maja trwac lata to niech sie zaczną....no i co? chop siup myk,ze 2 mies po slubie była juz w ciązy, komplikacji brak, wszystko poszło gładko...ze juz nie wspomne o sobie i pewnym lekarzu ktory mi zabronil zachodzic bez wczesniejszej operacji i straszył kalectwem...mogłam go posłuchacalbo olac..i olałam...i mialam racje...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-08-19 o 15:42 |
|
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zrobie zrobię, co potrza ale tera @ A takie typowe badania przed (tokso, różyczka etc) zalecane zrobię najsampierw, zdążę przed owu. Wizytę u ogólnej se zaklepałam coby się skonsultować tak ogólnieustrojowo i np wzgledem tej B12 - np Mama jest uczulona. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-08-19 o 15:54 |
||
|
|
|
#2039 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2040 |
|
Mother of Cats
|
Corii, bierz obie pary! Wyglądasz bardzo fachowo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

Ale poczułam potrzebę doprecyzowania tego, co mam na mysli
Bo jesli tak, to jestem w szoku 
Raz jak się wkurzyłam wyszłam na balkon z odświeżaczem powietrza i psikałam nim ... Sąsiad sobie palił a ja sobie psikałam , chyba zrozumiał i przestał .Ale niestety wyprowadził się i są nowi...

Także rozsądek rozsądkiem, ale u mnie na to nie ma szans. Szacun Rejcz 
No jasne że nie oddawać!!!!!!

Że olej i głęboki tłuszcz only? Robił ktoś?
a po drugie, szkoda mi odłączać butli, skoro mam w niej jakieś resztki. Na podgrzanie wody do mycia, na herbatę/ kawę a nawet i na obiad wystarcza....