|
|
#2821 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX
Cytat:
![]() U nas właśnie nikogo innego za bardzo nie ma niestety, każdy w ciągu dnia w pracy, więc raczej nie dadzą rady się urwać. Liczę, że jak przy Młodej będzie nocna akcja i mąż będzie mógł być przy mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2822 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczarowana nuezla historia, na zawał można zejść.
Twoje posty sa mega:-D A co do grzebania w Bożenie to ja ledwo tam siegam i raczej do szyjki bym nie dostala, a poza tym nie bardzo się znam. Tobie już czop wylazl?
formalnie żona swojego męża 14.07.2012a teraz czekamy na dzidzie Edytowane przez elcia88 Czas edycji: 2015-08-19 o 15:23 |
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mój jak sterczy tak sterczy
Filip Edytowane przez Kissmisiaa Czas edycji: 2015-08-19 o 15:09 |
|
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktora w koncu kupilas? |
|
|
|
|
#2825 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak, mama pracuje co drugi dzień 6-18, a tata codziennie tak do 15-16. I niby jest na swojej działalności, więc może być tak, że da radę się urwać, ale często ma jakieś spotkania lub jest daleko poza miastem, więc liczę się z tym, że jednak będzie wolny dopiero popołudniu. Ostatecznie urodzę i bez męża, teraz już mniej mnie to stresuje niż za pierwszym razem, ale bardzo chciałabym być z nim. Zresztą on też by bardzo chciał, do tej pory się uśmiechamy z sentymentem na widok zdjęcia z porodówki jak Młoda jest już u mnie na piersi a mąż ma świeczki w oczach z emocji ![]() Cytat:
![]() My mamy zakaz przez tą infekcję, akurat teraz kiedy najbardziej by się to przydało
|
||
|
|
|
#2826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem spokojniejsza jak mam tą torbę spakowaną. Mimo że u mnie jeszcze sporo czasu ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Ja wlaczylam chyba już ostatnia pralkę ciuszków :-D uffff
|
|
#2827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale i tak jestem zadowolona ze interesuje się takimi rzeczami a nie tylko grami w tablecie. Mten moja ciocia kupiła różowy kombinezon polarowy dla mojego syna.. ale taki różowy jak neon. Nawet moja mama niezbyt wybredna w ciuchach kazała kazałam i go schować ![]() Ja nagrywam mój brzuch i kiedyś pokaże go mojemu dzieciu co on wyprawia!!!!! Starszak powiedział ze mam porwana skórę przez Igora i jak on wyjdzie to ona zniknie. Mówię mu ze to nie jest przez Igora, tylko jak byłam z nim w ciąży to mi się porwał i juz na zawsze zostają takie blizny. |
|
|
|
|
#2828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2830 |
|
Zadomowienie
|
Staram się tak układać i upychać w komodzie, żeby sprawiać wrażenie, że jeszcze tyle miejsca jest i tak mało ubrań mamy :-P
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaak, nawet jeśli do dej pory nie opadł, to dziś już na pewno
|
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) teraz mam s6 ale szczerze strasznie strasznie wnerwia ciagle ma spozniony zaplon (pewnie przez te upaly procek nie dawal rady;-) ) i co to za pomysl by nie robic w tel wejscia na karte sd?? Porazka! Plus to bardzo fajny aparat ;-)Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skończyłam cerować 2 pary spodni męża, siedzę nad tym od południa, palce mnie pieką od tego przeciągania igły przez jeans uff. Z jednej strony fajnie że się rzeczy naprawia ale z drugiej strony przy dzisiejszych cenach spodni to naprawdę gra niewarta świeczki. |
|
|
|
|
#2834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pierwszej ciąży byłam spakowana 2 miesiące przed terminem, teraz 2 tygodnie przed. Jakby się zdarzyła trzecia ciąża, to 2 dni przed się spakuję ![]() Cytat:
W pełni się zgadzam
|
||
|
|
|
#2835 |
|
Konto usunięte
|
Dopiero niedawno udało mi się wrócić z wizyty. Szyjka zamknięta, ale tym razem miękka, więc minimalny postęp jest. Ale oznak zbliżającego się porodu brak. Mały waży 3300, wody w miarę w normie. Także czekam dalej... Byłam dzisiaj u innej lekarki, bo moja na urlopie i ogólnie super babka. Nawet więcej się dowiedziałam niż od mojej. No i moja wraca za tydzień, umówienie się na wizytę graniczyło z cudem, bo oczywiście nie było żadnej wolnej godziny. Pomarudziłam, że u mnie już końcówka, że to prawie termin będzie, że dlatego wcześniej się nie umawiałam, bo mogłam już urodzić itp. i mnie babka dopisała na sam koniec...
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
moj tata m opowiadał że do sklepu weszła pani z wózkiem z dzieckiem i takim wózkiem na kółkach na zakupy, no i jakiś moher stary do niej pani zostawi te dziecko w domu a nie do sklepu się pcha nie da rady przejść itepe
mój tata jak na niego krzyknął żeby wypi** dalał to dziadek uciekł
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Gadacie tu o wyprzedażach i juz musiałam wejść na endo i zobaczyłam fajny kocyk wloczkowy taki beżowy. Chyba go kupie zamiast minky
![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
#2838 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wizyt!
Dokładnie, mój tż często latał po lekarzy i położne i o wszystko pytał... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamiętasz że pisałaś ostatnio że śniły Ci się Twoje dzieci i był chłopiec i młodsza dziewczynka? Wszystko się składa w całość że następny u Was chłopiec |
|
|
|
|
#2840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja raz stoję w kolejce na mięsnym i za mną stara baba pcha się wózkiem na mnie w końcu nie wytrzymałąm i zwróciłam heh uwagę. To się na mnie popatrzyła wyniosła i dalej się pcha. W końcu babki z mięsnego poprosiły mnie bez kolejki bo widziały ci się dzieje. To się baba zdziwiła jak z samego końca kolejki mnie poprosili.
|
|
#2841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, powiedzcie mi na czym polega moja ułomność.
Zamówiłam kocyk. Dostawa do paczkomatu. Jakimś cudem zaznaczyłam płatność przy odbiorze 1. Da się to cofnąć i zapłacić przelewm? 2. Jak mam zapłacić paczkomatowi?
|
#2843 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro jest taką opcja to się jakoś musi dac
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Znów mi się spać chce. A obudziłam się o 15 chyba 2 godz spałam i znów bym się położyła
Co jest
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie czytam neta i wpadłam na artykuł dotyczący składu gumy do żucia, jak przeczytałam że uszkadza płód to aż się wsytraszyłam! Jak chcecie to poczytajcie co to za dziadostwo KLIK , już więcej gumy nie kupię! Aż normalnie zamówiłam sobie tę gumę eko na allegro.
|
#2847 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.
Dziś zaczynam 38 tc. Ostatnio coś mnie delikatnie swędzi na dole i mam jakby obrzęknięte... mojego lekarza nie ma i nie wiem co mam robić, czy to może być niebiezpieczne dla dziecka? Wyniki moczu mam prawidłowe... Wizyta dopiero za tydzień Hmm.. no i nie wiem co robić. Aż tak bardzo nie boli, ale jednak. |
|
|
|
#2848 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
można![]() Cytat:
tu zamawiałam: http://www.decoraliki.pl/otulacz-clo...wborn,365.html http://www.decoraliki.pl/otulacz-new...okosi,356.html Cytat:
![]() A co do pozostałych komentarzy, już lubię Twojego syna, chyba je przeczytam mojemu brzuchowi, niech się uczy ![]() Mam tego samego pajaca ![]() Boy or girl http://www.decoraliki.pl/2619,chusta...y-or-girl.html Z tego co pamiętam Tobie się najbardziej podobała? ![]() Stwierdziłam, że jednak chce mieć te różnokolorowe krawędzie, bo podobno to dużo ułatwia. Próbowałam zamotać na misiu. Trochę za miękki No i brzuch przeszkadza. Już uprana i się suszy.
|
|||
|
|
|
#2849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moze jakos karta?
|
|||
|
|
|
#2850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbierasz sily przed godzina zero. U mnie dzis deszczowa pogoda i czuje sie gorzej niz zle ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
Dobrze pamietasz ;-) Miekka jest od nowosci? Bardzo jestem ciekawa wrazen. Na poczatku bardzo duzo, od razu widzisz, czy sie gdzies chusta nie przekrecila a mimo najlepszych checi na poczatku zdarza sie to notorycznie. Jakie wiazanie cwiczylas? Ja sie nastawiam na kieszonke, kangurek slabo mi wychodzi na razie |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

formalnie żona swojego męża 14.07.2012

Słuszna waga i dobrze że jesteś spakowana