|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
żeby innej babie pekaly bębenki.
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#573 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej Cytat:
Cytat:
czy tych facetów posrało czy o co chodzi... najgorsze jest to ze są wogole nie domyślni, wszystko trzeba palcem pokazywać jak krowie na rowie... żaden nie pomyśli że w domu to nie jest leżanka do góry kołami i odpoczynek i przydała by się pomóc drugiej osoby... Tym bardziej ze same tych dzieci nie robiłyśmy... Eh temat rzeka normalnie Pierozek ale twój to normalnie przegięcie na maksa... Kuźwa stara się człowiek a tu zero docenienia... Czy sam jest aż taki za☠☠☠isty i idealny? Cytat:
A z tym podejściem do córci to może być tak jak mówisz, szkoda tylko żeby powielał błędy rodziców, może warto porozmawiać z nim o tym |
||||
|
|
|
#574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
tż jak to facet.. pracuje to zmęczony po pracy. ale.. o ile Jakuba ogarnie, wykąpie, uśpi, to Dominika zupełnie go nie interesuje pod tym względem.. ______________ byłam dziś w sklepie z córką w chuście, kasjerka pytała czy pomóc mi zapakować zakupy jak w ciąży raczej nie spotykałam się z jakimiś uprzejmościami tak teraz już kilka razy ktoś mnie przepuścił w kolejce, czy chciał jakoś pomóc.
|
||
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście jak tak czytam to im się zdecydowanie w z moim ostatnio w miarę ok ale jak coś ma zrobić to mówię wprost...nie proszę tylko komunikuje że ma coś zrobić. A jeżeli Chodzi o zajmowanie się dziećmi to Majeczka jest corunia tatunia
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
My właśnie z Lidla wróciliśmy, kupiłam sobie miętuskowy dres jednak :P małej rajstopki i komplet bluzek z długim rękawem.. i UWAGA TŻ nic nie powiedział o_O teraz chodzi i z nią tańczy
chyba ma jakiś pozytywny skok A tak apropo TŻ to nie moge narzekać, pomaga mi i to on wstaje w nocy i mi ją podaje ja tylko cyca wyjmuje i mam na gotowe, pomimo, że on wstaje rano do pracy, kupy zmienia, myje, zabawi, do kosmetyczki, fryzjera tez moge wyjsc, także jest ok ![]() Miałam coś jeszcze pisać i nie pamiętam... :P aa wiem.. udało mi się kupić matę Tiny Love kick&play w bardzo dobrym stanie za stówkę z wysyłką ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Włączyłam Maxineczke, boo jakiś nowy test nagrała, obok TŻ i komentarz... ,,jaki ona ma zaczes na brewkach"
|
|
|
|
#577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówisz? Hehe może powinnam sie tym zainteresować ;-) Ta jego armia to dodatkowa praca ( jest w rezerwie ) wiec te ćwiczenia maja w weekendy bo w tygodniu pracuje. |
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to? To właśnie na Twojego nigdy nie można było narzekać
Jezu, my byliśmy u spowiedzi i naukach do chrztu. Akurat na mszy był inny chrzest i to było takie wzruszające. Chyba będę płakać jutro... To taka ważna chwilą dla mojego dziecka
|
#579 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
wydaje mi się ze tylko głupi nie widzi starań i naszych chęci wrocenia do stanu sprzed ciąży... chyba żadna kobieta nie lubi rozstępów i sflaczalego brzucha ale komentarze tż w tej chwili nie są na miejscu i ma szczęście ![]() Cytat:
Kawa legalna ale bita śmietana juz nie do końca .Patrząc na Olka to grzeczne dziecko przecież tylko bardzo ciekawe świata. Jak coś to wsiadaj w tramwaj i przyjeżdżaj do nas, oferujemy fajny park obok rossman i lody też się znajdą Marei dla tżta to też jego dziecko i to,że pracuje a Ty siedzisz w domu niczego nie zmienia. Tobie też należy się chwila dla siebie[/QUOTE]Chętnie skorzystam Moje dziecko przy was nawet czasem spi![]() Cytat:
Cytat:
ale wydaje mi się ze faceci nie są aż tacy wylewni jak my mamusie choć ostatnio kupił dziecku grube frotowe skarpetki i codziennie prosi żebym mu je założyła nawet w te upały Cytat:
|
|
#580 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny nie było mnie kilka dni ( miałam dola po chrzcinach) a teraz nie mogę was nadrobić
Potrzebuje waszej opini na szybko od 3 dni Zosia się nie najada jak jej daje samego cycka to budzi się co 1,5-2 godziny zarówno w dzień jak i w nocy
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#582 | ||
|
celebriti
|
Ja nadal tak czytam... A co tam miało być ?
Cytat:
![]() Niewiadoma co Twojemu dziecku posłuży wiec nie ma co sie wzorować na innych. A ja wlasnie takie kupy jak piszesz mam na cycu a po dwóch butlach juz taka bardziej plastelina. Javwole te wodniste, bo mam traumę z zatwardzeniami z poprzednich doświadczeń
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do dresow.. Byłam w lidlu i były w te piórka, fajne.. Ale s takie wielkie ze wyglądałam jakbym się w taty spodnie przyodziala Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj czytałam składy mm i na hipokryzję było napisane, że kupa może być rzadka. Nie polecę Ci mleka na kolki. Lekarka rozkłada ręce i mów i ze muszą same minąć. Możesz podawać biogaie kropelki. Mój Jasiek ma straszne kolki i nic nie pomaga. Cytat:
Moje dziecko przy was nawet czasem spi![]() Mój też jest kiepski w wyrażaniu uczuć dziecku ale wydaje mi się ze faceci nie są aż tacy wylewni jak my mamusie choć ostatnio kupił dziecku grube frotowe skarpetki i codziennie prosi żebym mu je założyła nawet w te upały Kusicie mnie tymi dres ami z lidla i chyba jutro sama po nie skoczę [/QUOTE]Potwierdzam Olus jest bardzo fajnym chłopcem, po prostu wyspal się w szpitalu Pakuj torbę i wpadaj! Malutki lubi towarzystwo Udały nam się te dzieciaki! Każde do zacalowania!
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny ze moge sie wam wyzalic
TZ sprzata z kolega garaz, jestem w szokukolezanka rodzila 30h.. i jest synek 5,5 kg ... az mnie szwy zabolaly.
Edytowane przez sylwusiach Czas edycji: 2015-08-22 o 20:35 |
|
|
|
#586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Może jeszcze któraś mama nie czytała ![]() https://parenting.pl/portal/naukowcy...ci-lozeczkowej
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sie wyspalam, teraz mala lezy w bujaczku i zaciesza do zabawek
|
|
#590 |
|
Rozeznanie
|
Skoro tak mówicie to tez nie będę się przejmować tymi kupami mam nadzieje że się przyzwyczai i ureguluje wyróżnienie. Dam jej dzisiaj po kąpieli butlę, musze się wyspać bo chodzę jak odmozdzone zombie
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Kejti nie wiem co mu odbiło :/
Powodzenia jutro! Przez was polecenie jutro rano do Lidla dresy obczaic! O ile coś zostało |
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mów ze urodziła sn?? Sory, ale przy takiej wadze i przy tyłu h meczarni chyba powinni zrobić CC :/ współczuje jej strasznie jeżeli to był poród sn..
|
|
|
|
|
#594 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A oszczędzać nie oszczędzamy na nic konkretnego bo z takich rzeczy wszystko mamy, a to czego potrzebujemy oszczędzaniem nie dostaniemy U niego w pracy prawie nie ma osoby która by nie dorabiała - taki zawód... Dałaś mi pomysł z ta papryka, we wtorek mina dwa tygodnie jak nie jem nic co zawiera mleko i jajka a mały dalej ma jazdy, ale prawie codziennie jem paprykę - moze to to? Cytat:
No co za... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wiem ze mam wielka dupę ![]() Cytat:
O matko, w którym szpitalu taka rzeźnia? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||||
|
|
|
#595 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dawniej byla 1 lub 2 od jakiś 2 może 3 tyg jest 4-7 kupy. A ta koleżanka to w Uk rodziła, bo w Polsce chyba by cesarkę przy takiej wadze robili ? |
||
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Obok mnie rodziła laska po dopalaczach w 15 minut. Urodziła i poszła do domu... Dobrze, że chociaż zdążyła podpisać papiery, że oddaaje dziecko do adopcji. Serce mi pekalo jak wstawalam w nocy do wc i ta malutka sama lezala u noworodków i płakała
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłabym skate![]() Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O matko, miejmy nadzieje ze to dziecko znajdzie kochająca rodzine. Chyba takie noworodki są szybko adoptowane. |
|
|
|
|
#599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nic ja nie ruszyło jak ją urodziła?? Jejku, szkoda malutkiej
|
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Rybka aż mi łza popłynęła. Biedna dzidzia, nie miał jej kto przytulic, bezbronna i ufna a matka ją zostawiła
Ale chociaż dobrze że w szpitalu Pierozek ale ci pojechał, płakać się pewnie chciało? Ugryzł się potem w jęzor? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

żeby innej babie pekaly bębenki.
06.09.2014 

tak jak mówię mam dwa nieużywane smoczki i mi się nie przydadzą także nie ma problemu 
)
z moim ostatnio w miarę ok ale jak coś ma zrobić to mówię wprost...nie proszę tylko komunikuje że ma coś zrobić. A jeżeli Chodzi o zajmowanie się dziećmi to Majeczka jest corunia tatunia

hah ja podobno płakałam przez trzy miesiące z powodu kolek.