|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Gratki za nowe tygodnie i kciuki za dzisiejsze wizyty!
|
|
|
|
#482 |
|
Rozeznanie
|
Wraca juz na stale bo sie zwolnil z pracy, bedzie szukal czegos na miejscu.
eh juz sie nie moge doczekać
|
|
|
|
#483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko trzeba wybrać fajne meble które nie zajmują dużo miejsca a zmieszczą dużo ![]() Cytat:
![]() A ja dziś do pracy
|
||
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
candyyfloss powodzenia na wizycie!
Cytat:
Ale rozumiem Cie, ja codziennie wsłuchuję sie w brzuch i próbuję z Młodym nawiazywać kontakt Próbowałaś go pobudzić słodyczami albo colą? ![]() Dotka90, Lune - gratuluję nowych tygodni! Już połowa ciązy, teraz z górki!
|
|
#485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
MALWI, lubię domowe sposoby. Na niektóre rzeczy
KOGIEL, to super! Powiem Ci, że doskonale pamiętam euforię i ten wewnętrzny spokój w pierwszą noc po jego przyjeździe, gdy wiedziałam, że już nie jest to noc odliczająca dni do wyjazdu. Super, super MAGDA, to jest dobijające kupno nowej rzeczy przynajmniej ma to do siebie, że jak chcę,to mam, nie muszę się pocieszać MAGDUSIA, po prostu za mało lodów!
|
|
#488 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim,
ja jak zwykle nadrabiam po weekendzie. Jakoś w weekend komputer mnie nie ciągnie U mnie dzidzia szaleje, szczególnie po jedzeniu. W przyszłym tygodniu przeprowadzam się do nowego mieszkania
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Med dla Ciebie również kciuki
![]() Dotka, Lune gratuluję nowego tygodnia ![]() Ja właśnie czuję od wczoraj, że chyba znowu mi się jakaś infekcja przyplątała... A dopiero co w lipcu wybrałam antybiotyk na jedną Malwi o tym sposobie z octem jabłkowym słyszałam, ale jutro jadę na wakacje i chyba muszę jednak kupić jakieś globułki, bo jak nic z tym nie zrobię to będzie tylko gorzej... Dziewczyny możecie polecić jakieś bezpieczne globułki albo coś innego?
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Candy, Med trzymam kciuki za wizyty
![]() Ja dzis tez 18 tydzien zaczynam ![]() Przed chwila wrocilam z morfologii i tsh, ciekawa jestem co mi pokaze po tym piatkowym krwotoku... Milego dnia dziewczynki ![]() Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Niepozorna, moj gin profilaktycznie mi kazal aplikowac 2xtydz lactovaginal, zeby wlasnie nie bylo przykrych niespodzianek Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz idę malować pokój mojej małej księżczniczki
|
|
#492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą osobiście porównywałam i faktycznie nie znalazłam żadnych różnic Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Te z mam dziś wizytę u mojego lekarza prowadzącego znów mi sie tak trafiło ze prenatalne badania mam a zaraz później wizytę u mojego lekarza, a później znów pewnie będzie miesięczna przerwa miedzy wizytami ale i tak się cieszę ze znów Malucha zobaczę Byliśmy wczoraj znów oglądać wózki no i mam coraz większy mętlik w tym sklepie były dostępne modele Bebetto Holland oraz Camarelo Sevilla i Carera (które tak jak pisałam niczym się nie różnią pod względem technicznym) Po bardzo długich rozkminach, jeżdżeniu nimi po sklepie, składaniu, rozkładaniu, porównywaniu wagi stwierdziliśmy ze Bebetto Holland chyba jednak najbardziej nam się podoba, na równi z tym Tako, który wcześniej wybraliśmy, a TŻowi nawet bardziej Bebetto wpadł w oko (głównie ze względu an wygląd ) Pogadaliśmy też ze sprzedawcą i on nam również z tych dwóch polecił Bebetto bardziej niż Camarelo, bo na Camarelo mają o wiele więcej reklamacji. Wózki Camarelo sa lżejsze, naprawdę lekkie, ale przez to mniej wytrzymałe niestety. My nie musimy po schodach wózka tachać więc aż tak nam na wadze nie zależy, żeby ryzykować awarie No ale na koniec jak zapytaliśmy tego sprzedawcy czy może jakiś jeszcze model by bardziej polecił w tej półce cenowej to powiedział że lepsze są Jedo (który nam się nie podoba) i Tako ![]() A Tako w ogóle nie mają oni na stanie u siebie w sklepie, węc żadnej korzyści z polecenia nam tej firmy nie miał, po prostu był szczery. No więc nadal nie wiemy czy Bebetto czy Tako Plusem Bebetto jest to ze jest ładniejszy oraz nieco (ok 2 kg) lżejszy od Tako, bo Tako to prawdziwy smok. No ale Tako podobno za to solidniejszy.... No więc myślimy dalej A i jeszcze ten sprzedawca nam mówił z jeśli planujemy kupić nowy model wózka, taki jak np Holland Bebetto (który jest modelem tegorocznym bodajże) to nie mamy co sie sugerować ogólnymi opiniami na temat firmy w necie, bo te najnowsze modele zazwyczaj nie maja już tych wad które we wcześniejszych modelach były wytykane no więc jeśli nowy model wózka, to opinie tylko najnowsze czytać Rozpisałam się i idę pracować
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-08-24 o 10:12 |
|||
|
|
|
#494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też jestem na początku 18t i na razie żadnej regularności ruchów się nie doszukuję, byle dał znać raz na dzień o sobie to jestem szcześliwa A Twój może szaleje w nocy?Cytat:
)Cytat:
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2015-08-24 o 10:17 |
|||
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
Magdusiaaa, ja ruchy czulam dosc czesto juz, nawet reka przez brzuch, ale jak ostatnio zdenerwowalam sie mimo woli tak, ze az mi sie rece trzesly i cala warga chodzila, to przez dwa dni (i dwie noce) kompletnie nic nie czulam. Nawet slodkie nie pomagalo. Balam sie, ze cos sie maluszkowi stalo, ale chyba sie tylko bardzo przestraszylo, bo po tych dwoch dniach, znowu coraz czesciej zaczyna fikac. Uff..
Mama - 23.01.2016 Edytowane przez cuuukiereczek Czas edycji: 2015-08-24 o 10:57 |
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Casa graty!
ewusia kciuki ![]() Ja też czekam na moje wyniki tarczycowe i mam nadzieje, że są ok. Jutro wizyta u endo. |
|
|
|
#499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie o to chodzi zebym chociaz raz poczula to bym byla duzo spokojniejsza. Ale faktycznie moze w nocy sie wierci a ja tak gleboko spie ze go nie czuje
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat jak o tym napisałam, dostałam wiadomość, że są wyniki.
Uff wszystko chyba w normie
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja zapomniałam się pochwalić ze wczoraj w Lidlu kupiłam 2 dwupaki bodziaków, dwupak bluzeczek i spodenki Cytat:
![]() ja też czekam na wyniki tarczycowych, dziś byłam na pobraniu mam nadzieję ze trzyma się w ryzach .....
|
|||
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to wystarczy że wejdę do lumpka jakiegoś Patrzyłam coś dla mnie ale nic fajnego nie było A na dzieciaczki to bodziaki takie dziwne, parę śpiochów ale to już nawet nie patrzę bo mam za dużo. Szukam teraz sweterków i spodni właśnie
|
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia na wizytach
![]() Gratuluje nowych tygodni. Ewusia o Bebetto Holand właśnie tak czytałam jak ten sprzedawca mówił, że ten model na ten rok jest pozbawiony większości wad tego wcześniejszego, oczywiście nie że nie ma żadnych bo, na pewno jakieś ma tam ma ideałów nie ma. |
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
A co do wyników to będzie dobrze
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Zdjęcia na blogu!
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy dziewczyny robicie dttg?
|
|
#507 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od dwoch tygodni straszne pieczenie czuje jak siusiam a ta wariatka lekarka powiedzials ze nie da mi skierowania na posiew moczu. Chyba do porodu tak bede ciagnac.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

eh juz sie nie moge doczekać

tylko trzeba wybrać fajne meble które nie zajmują dużo miejsca a zmieszczą dużo

Malwi o tym sposobie z octem jabłkowym słyszałam, ale jutro jadę na wakacje i chyba muszę jednak kupić jakieś globułki, bo jak nic z tym nie zrobię to będzie tylko gorzej... Dziewczyny możecie polecić jakieś bezpieczne globułki albo coś innego?

ale i tak się cieszę ze znów Malucha zobaczę
Farmaceutka też mi go polecała.
ale niebieski taki ładny z kapturkiem, całe 5 zł
A na dzieciaczki to bodziaki takie dziwne, parę śpiochów ale to już nawet nie patrzę bo mam za dużo. Szukam teraz sweterków i spodni właśnie