|
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Oenedue moja koleżanka pracuje w Douglasie i z tego co wiem to ma zniżkę pracowniczą.
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Aa juz kojarze
![]() Ja to lubie takie kanciaki na to wychodzi. I podoba mi sie tez ipcja z czarna rama- ale boje sie ze to niepraktyczne bedzie. Rysy i te sprawy |
|
|
|
#2494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
W sklepie jak oglądaliśmy ten wózek to był czarny ze srebrnym stelażem, ale ja byłam od początku nastawiona na czerwony stelaż
|
|
#2495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2496 |
|
Zadomowienie
|
Kalusia krakowiaczek
Tez te muszle kojarzę z masterszefem ![]() Ja pojechałam z mama na ogródek wiec o obiad mi odpada później farbuje włosy a o 19 korekta rzęs .. juz ostatnia ![]() Dolinka biedna :/ ale musieli Cię pokłuć ale masz to już za sobą i ciesze się ze z maleństwem wszytko okej )Aniqa witamy po urlopie ) i jakie fajne zakupy Ja usg 3d olewam.. szkoda mi kasy ![]() Andriuszka komplement przekazany to jest tak notabene prezent od mojego tz po ostatnim poronieniu .. mamy go od lutego a w kwietniu okazało się ze jestem w ciazy czyli przyniósł nam szczęście )Czubasek krótko z moherami !! ![]() Sylwoha pierwszy ![]() Co do położnej ja na sr tylko musze wypisać takie oświadczenie ze biorę ich położna środowiskowa .. nawet nie myślałam że muszę z nią wcześniej gadać
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi też szkoda kasy na 3d... tym bardziej, że chcemy zrobić sesję ciążową, więc na to pójdzie
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
hello
no nie mam czasu do was zajrzeć, co się zabierałam to ktoś mi przeszkadzał ![]() ale teraz mam nadzieję, że chociaż ze dwie strony nadrobię Gryzelda! jaki sen, masakra :/ co do pleców, to ja, odpukać, nie mam problemów, nie wiem, może dlatego że ćwiczę w miarę regularnie? czasem mnie boli w okolicy kości ogonowej, jak za długo poleżę to mi tak zastygają Halwaya bardzo fajne te meble, wrzosowy jest całkiem spoko
|
#2499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2500 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
doczytalam, że Halwaya ma z bawełny i właśnie się zastanawiam, ze chyba jednak bawełniane lepsze.Cytat:
a mohery to tak zawsze, gorzej jak to im czegoś potrzeba, to bez pytania sie pchają ;/Cytat:
![]() Cytat:
dzięki, tak się zastanawiam co wybrać czy otulacz czy rozek? Bo chyba 2 rzeczy nie będą mi potrzebne? Sama już nie wiem.Cytat:
![]() Cytat:
Ja też mam prawo jazdy na stare nazwisko a dowód na nowe, ale ze Starym miejscem zamieszkania i na razie nic nie wymieniam ![]() A ja zajrzałam do szmateksu i kupiłam malutkie buciki z takimi fajnymi napisami, są niebieskie, ale dla dziewczynki będą ok, z leginsami 2 zł zapłaciłam, więc nawet jak nie naloze to nie będzie mi szkoda ![]() I zjadłam paczka z toffi, ktoś tu pisał o paczkach niedawno Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||||
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co zrobić...
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo najpierw czułam uderzenia na samym dole, później wielkie łubudubu i nagle kopniaki w pępek, za chwilę znowu łubudubu i znów kopniaki bardzo niskoraz to się chyba nieźle naprężyła bo tak mi strzeliła w pęcherz, że aż nogi podkurczyłam i tż się przestraszył haha
|
|
#2503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupuję rożek ![]() Pochwal się bucikami Też bym zjadła pączka W ogóle to muszę się w końcu zebrać na zakupy... nie mam dużo, ale muszę ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() Mój co chwilę pyta przy tych mocnych kopniakach czy mnie to nie boli ![]() Wczoraj całą drogą powrotną Ina kopała A wieczorem już mniej, za to widziałam, że się rusza, bo jak się ocierała tak w środku to mi brzuch falował i się unosił W ogóle jak się przekręca to pod ręką czuję ruchy, mimo, że nie kupie
|
|
#2504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż zgłupłam A za chwilę podobna rzecz z lewej strony Ale kręci się konkretnie, bo na samym dole też mnie nieźle kopie czasami. Najgorsze jest, jak sobie upodoba pęcherz...
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kocyk ten grubszy czy cieńszy będziesz kupowala? Bo też są dwa rodzaje ![]() Jak wrócę do domu to zrobię zdjęcie, bo jeszcze na dworze jestem walesam sie bez celu, ale na świeżym powietrzu chociaż jestem, a w domu nie chce mi się samej siedzieć, ale też tak mam, ze,m zawsze ciężko mi sie zebrać do wyjścia ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo chcę używać na początku zamiast kołdry.A jak będzie mi potrzebny cieńszy, to na początku rożek może służyć też za kocyk ![]() Co do wzorów to ja też już nie wiem który wybrać, za dużo tego ![]() Ja nie mam siły nigdzie dziś chodzić chyba faktycznie się zbiorę i jadę kupić coś do jedzenia bo w domu pusta lodówka
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
SYLWUSKA ja jestem fanką pączków
Jak powiedziałam tż że nas te badania wyniosą 300zł to też się zaczął zastanawiać. Pamiątka fajna, ale droga. Temat jest do przemyślenia
|
#2508 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Pytanie do dziewczyn, które z konieczności muszą oszczędnie gospodarować kasą, tak jak ja
![]() Czy warto dać 120 zł/m-c za szkołę rodzenia? Jak myślicie? Czy szukać dalej bezpłatnej, jakiejś przy szpitalu? Znalazłam jedna ofertę: chodzi ssie cały 3 trymestr, zajęcia są dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny, czyli wychodzi 8/m-c. Więc w sumie dużo zajęć jest, położną mi polecała koleżanka, chodziła tez do niej na SR, co prawda kilka lat temu... Potem była z nią położna przy porodzie (u mnie akurat ta opcja nie wchodzi w grę bo nie chcę rodzić u siebie w mieście) A dzwoniłam tez do drugiej SR i tam jest tylko łącznie 6 zajęć a koszt 250 zł... Cytat:
Cytat:
super Ja też mam niestety problem z pobieraniem krwi, wcześniej mnie kłuły babki po kilka razy zanim się udało pobrać, w szpitalu to samo. A teraz chodzę w przychodni do jednej i zawsze za pierwszym razem mi pobierze! Także chyba to zależy po prostu od umiejętności ![]() A wagą się nie przejmuj, przecież 700g to wcale nie tak mało! Jeszcze chwila i kilogram będzie!!! najważniejsze że maluch zdrowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja się czasami zastanawiam jak nam to wszystko przechodzi przez gardło ![]() Cytat:
jedna normalna się znalazła!Cytat:
tylko poza jabłkami bo mnie wzdyma także tu proponuję jabłecznik ![]() Cytat:
ale mam nadzieję że wynik będzie ok, to już będziesz miała z tym spokój
|
|||||||
|
|
|
#2509 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze ze wszytko w porzadeczku Cytat:
Cytat:
I ze wszystko w porzadku. Pomizial Halinke !Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
sliwki - kompot tez dobra sparawa, na zaparcia sie pozniej przyda ! jabluszka - pokroj i do sloikow z cukrem Na szarlotke ebdzie potem jak znalazl albo starte. nektratynki... rzadko jem ale zazwyczaj na surowo : Cytat:
Ja sie mecze w pracy jestem bez sil wgl... po wczorajszym lataniu mam zakway na lydkach jak diabli.. Obiecane fotki ![]() ![]() wiecej u chlopakow na telefonach wiec moze pozniej wlasnie sobie uswiadomilam ze 2 tyg do urlopu ! LISTE trzeba zrobic co mam a czego nie ! Uzupelnilam wozki !
Krzysio 13.12.2015 <3 <3 Nie pale od 26.05.2015! Jestem Ruda, projektuje cuda ! Edytowane przez adka_19 Czas edycji: 2015-08-24 o 13:15 |
||||||||
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro są zajęcia bezpłatne na których przekazują widzę i informacje to nie ma sensu płacić, bo 120 zł to jednak dość dużo przy naszych obecnych wydatkach na maleństwa Nie mówiąc już o 250 zł.Może mają bardziej rozbudowany program, ale myślę, że podstawowa wiedza wystarczy ![]() Dziękuję Zdjęcia robiłam dzisiaj już u nas w domu ![]() A skrzynię dostaliśmy w prezencie jak moja 'przyszywana' ciotka przyjechała dom oglądać
|
|
#2511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty to się nachodzilas na urlopie, a ja się opychalam przez dwa dni, ale waga stoi w miejscu, uff ;( jestem gorąco i po wejściu na 4 piętro też już jestem zmęczona ;/ Cytat:
![]() Mi tez gin przełącza na 4d w trakcie usg w cenie wizyty, więc nie zamierzam nic dodatkowo płacić pamiątka jasne, ze fajna, ale za te 300 zł to już sporo można kupić ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, tym bardziej, że ledwo tam już chodziłam ![]() Zakwasy łydek? Łączę się w bólu ![]() Jakie super zdjęcie! Rób listę, bo 2 tyg. zlecą nie wiadomo kiedy
|
|
#2513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam trzy, ale u rodziców na wsi, mają hektar podwórka hehe to im tam wygodnie ![]() Mój berneńczyk urwis podszyty słodyczą Ale jak tu się nie zakochać w tych oczętach i piegu na nosie Zawsze szalejemy razem Nawet teraz potrafi skubaniec wgramolić sie tym swoim "filigranowym" bodajże z 60 kilowym ciałkiem do mnie na huśtawkę w ogrodzie i tak się przytula hehehe
Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-08-24 o 13:14 |
|
|
|
|
#2514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję tego codziennego chodzenia po schodach... Ja w domu nie mam wcale schodów, a tylko 3 przed wejściem... Nigdy nie miałam tak złej kondycji Schody to dla mnie poważna przeszkoda ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
|
|
#2515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A lista koniecznie w formie tabelki ![]() Cytat:
Takie buciki kupiłam, trochę są przybrudzone, ale jak wypiore będą git, za 1 zł ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2517 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak już będziemy kończyć nasz domek to chyba w każdym mozliwym miejscu takie skrzynie postawię ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Kurcze, mam cały tydzień ojca na urlopie, dzisiaj pierwszy dzień dopiero a ja już mam dość... Siedzi tylko w domu i nasłuchuje co ja robię, nawet za bardzo podzwonić nigdzie nie mogę za ciuszkami czy czymś bo słucha... jeszcze wczoraj przyszedł do mnie i męża bo on ma urlop i by coś na działce porobił tylko nie wie co i żebyśmy powiedzieli. To ja mam mu urlop organizować??? helo! to jak powiedziałam że tam na razie nie ma nic do robienia konkretnego to siedzi w domu obrażony! ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2518 |
|
Wtajemniczenie
|
halwaya bardzo fajne te meble, ja nie umiałabym wybrać koloru, z jednej strony dla dziecka lepsze te wrzosowe, ale te z grafitowe też bardzo fajne!
Aniqa fajnie, że wyjazd udany ![]() Śliczne te rzeczy kupiliście Moja Mała ma podobną sukieneczkę góralską i do tego opaskę ![]() dolinka881 dlatego mnie krew pobiera zawsze mama wagą się nie przejmuj, na pewno jeszcze nadrobi ![]() Madziejka elegancko Ci poszło z glukozą ![]() sylwoha kolor wózka 1 ![]() syylwuska buciki słodkie My dzisiaj zamówiliśmy łóżeczko, u producenta 70zł taniej i będziemy mieć takie, jakie sobie wymyśliliśmy ![]() Dziewczyny a jaki materac bierzecie? My byliśmy zdecydowani na taki z zimnej pianki, ale właścicielka tej firmy od łóżeczek, stwierdziła, że to bezsensowny wydatek i tylko marketingowcy tak nas naciągają
|
#2519 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz tez oczoplasu dostałam od tych kocykow i rożkow
nir wiem na co się Zdecydowac ![]() Żaneta ja bym szukała bezpłatnej jesli moge na czymś zaoszczędzić to czemu nie ![]() Andriuszka nienawidzę zdjęcia później na kompie zobaczę )) Musze się pochwalić jakiego maila dostałam coś mi szczęście sprzyja ostatnio musze w większej ilości konkursów brać udział "Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za udział w konkursie „Chicco. Na dobry początek!”. Z radością informujemy, że zostałaś zakwalifikowana do grona Laureatek, a tym samym już teraz możesz odebrać wygraną wyprawkę Chicco! W skład każdej wyprawki wchodzą: - 1x butelka NaturalFeeling 0m+ 150 ml; - 1x smoczek Physio Soft 0m+; - 1x saszetka z płynem do mycia ciała i włosów Baby Moments; - 1x saszetka z kremem łagodzącym przeciw odparzeniom Baby Moments; - 2x wkładki laktacyjne; - książeczka z kuponami promocyjnymi."
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żaneta, evciapo dzięki ![]() Evciapo a jakie łóżeczko kupiliscie? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

jedna normalna się znalazła!