![]() |
#2701 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
Swoją drogą wracając do tycia - mi powiększyły się nawet stopy. I czeka mnie jeszcze inwestycja w pantofle, bo ani jedne na mnie nie pasują ![]()
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
A myślałam, że ja jestem jakaś dziwna bo na wesele musiałam kupić 40-tki. Normalnie noszę 39 a szpilki często 38.
![]() |
#2703 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
![]() śliczne te Wasze łazienki, mi pozostaje mieć nadzieję że kiedyś też będę mogła urządzić własną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, właśnie wróciłam z ciuchlandu i w końcu mam ubrania dla maluszka, ale chyba zdjęć nie będę wrzucać, bo tyle tego nakupowałam, że bym została spamerem roku na wizażu
![]() ![]() ![]() P.S. Ponadrabiam was później, bo od wczoraj mam do ogarnięcia tyle rzeczy w domu, że nawet nie miałam kiedy lapka otworzyć ![]() ![]() P.S.2. Nie wiem, kto dzisiaj wizytuje, ale trzymam mocno kciuki ![]() P.S.3. Ktoś coś pisał o cesarce dzisiaj - też trzymam kciuki, będzie dobrze, inaczej być nie może ![]() No to hej! Do później kochane ![]()
#2705 |
Zakorzenienie
|
Ja już czuję jesień w powietrzu i od wczoraj sobie postanowiłam pić codziennie wieczorem mleko z miodem. Pamiętam, że kiedy dostałam od TŻa pierwszy słoiczek i piłam sumiennie to całą zimę nic nie złapałam a naprawdę jestem chorowita.
Co do kocyków to ja będę zamawiać od tego sprzedawcy, o którym pisała Ogólnie Kirsten2001 - ma świetne grube kocyki i śliczne śpiworki. A Co do wielkości to ja chyba też kupię ten mniejszy
![]() |
#2706 | ||||
Zadomowienie
|
piona
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zbieram sie do lidla ![]()
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gryzelda ![]() adka ślicznie wyglądają te małe ciuszki poukładane już na półkach ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zadomowienie
|
#2710 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hehe to dobre :-P chociaz poki co to odechciewa mi sie myslenia o kolejnym dziecku i ciazy z moim TZtem ![]() Mam do Was pytanko apropo proszkow do prania dla dzieci czy kupujecie i proszek do prania i plyn do plukania czy sam proszek ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Co do prania to ja nie będę używać płynu do płukania. Postaram się oszczędzić dziecku trochę tej chemii, poza tym myślę, że po praniu w dziecięcym proszku/płynie, ubranka i tak będą mięciutkie
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Limonka ja kupię sam proszek. Wczoraj wypróbowałam po jednej saszetce proszku Jelp i co prawda pranie nie pachnie, ale wydaje mi się, że płyn zbędny
![]() ![]() (eliminuję niepotrzebne wydatki ![]() Sylwoha ja jestem załamana, bo widzę, że wszystko mi w biodra idzie, a nie w brzuch ![]() ![]() Kalusia niesmak zapewne po tym PM pozostał ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2015-08-25 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- http://www.srokao.pl/2013/04/analiza...rania.html?m=1
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to źle pamiętałam, dzidziuś jest wyzej ![]() wiesz ja zdecydowałam sie na Jelp bo bazuję na opiniach kuzynki. Mówiła, że w ciagu roku zycia małej zuzyła niecałe 8 kg, wiec to dla mnie jest wydajne, bo wydajesz powiedzmy 100 zł na rok, a prań jest od cholery i więcej ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2015-08-25 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Wtajemniczenie
|
Mam fajrant w pracy, więc zabieram się za nadrabianie dopóki maż nie wróci sasasasasa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() A co do żelaza - to faktycznie tablety pewnie pomogą ![]() No i leeeeeż leżżżż ile wlezie, nie chcę żebyś pisała ze szpitala ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
cienwiatru nadmieniam, że masz nieaktualny tc w podpisie
![]() Wiecie co, tak w ogóle to ja się boję porodu ale nie jako że bólu czy coś, tylko że jak zacznę rodzić w sylwestra to wszyscy bedą podjarani nowym rokiem, a jak w nowy rok to wszyscy beda na kacu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja mam takie (pierwsze lepsze zdjęcie, ale to nie moja łazienka, zaznaczam od razu ![]() http://www.tuplytki.pl/69829,lazienk...a-bambus-bambo ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52525264]Ja myślę o tym większym kocyku. Widziałam dzisiaj gdzieś w sklepie ten mały i był serio mały jak dla mnie... Dzisiaj ciąg dalszy braku humoru u mnie. Mój mąż jest chyba genetycznie zaprogramowany na tryb "nie umiem okazywać uczuć"... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Sorry, nie odniosę się do tego co pisałyście... ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Gryziu, jak tam dzisiaj u ciebie humorek? ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52526103]Ogolnie może nie do końca dobrze się wyraziłam z tymi uczuciami... Ogólnie mam zyebany humor od wczoraj już... Ale to trochę pisałam w klubie. Dzisiaj doszło do tego wszystkiego, że mieliśmy z mężem pozałatwiać kilka spraw, zamówić okna itp. i była mowa, że jedziemy my i tyle. Nagle dzisiaj rano mąż przyjeżdża z budowy i mi oznajmia, że szwagier z nami jedzie
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Sorry za ten elaborat, ale musiałam się wygadać... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Sylwuska na niego to nie działa. Chodziło o głupiego buziaka, jak jechałam z budowy do domu, a usłyszałam "nie mam czasu" jakbym co najmniej na jakiś gorący 5godzinny seks go namawiała ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Czuję się ostatnio sama z ciążą... Pomijam fakt, że teściowa, z którą mieszkamy i będziemy jeszcze mieszkać przez jakiś czas ani razu nie zapytała się mnie nawet jak się czuję... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() dopiero doczytałam i powiem szczerze, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że poraża mnie twój mąż...ja rozumiem, że jest zajęty, że może nie jest zbyt uczuciowy, ale to wygląda trochę tak, jakby - sorry za dosłowność - zrobił ci dziecko i na tym się skończyły jego obowiązki względem ciebie, jako ciężarnej...zwłaszcza, że ty nie masz kochanie dużych oczekiwań. I jak ci jest źle, smutno, hormony szaleją, etc. to to jest jego zasrany (przepraszam) obowiązek, żeby ciebie wspierać. Chciał mieć dziecko? Chyba chciał, co? Sama go nie sprokurowałaś...A tyle razy rozmawiałaś już z nim o podobnych tematach, że coś mu w głowie powinno zostać. Przynajmniej ja mam takie zdanie. Aż się zdenerwowałam, że zamiast się cieszyć ciążą, wyczekaną, wychuchaną, to się nie dość że z palniętą teściową musisz użerać, a jeszcze własny mąż nawet za tobą nie obstanie... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2720 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na jesień kupiłam cienką parkę na oxl, gdy będzie chłodniej założę pod nią sweter, na zimę mam pożyczony od koleżanki płaszcz i gruby polar. Cytat:
Dziewczyny, jak na allegro wyszukujecie rzeczy od danego sprzedawcy po nicku? chciałam zobaczyć te śpiworki od Kirsten2001 i nie potrafię ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Limonka to mzoe i ja cos wdroze z cwiczen
![]() Ja sie wylamie ale planuje prac w normalynm proszku, zobsczymy co bedzie |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zadomowienie
|
Ja mam dosyć obszerny zimowy płaszczyk, jeśli się nie będę w niego mieścić, to poszukam czegoś w lumpku.
Narzekacie na jesień a mnie właśnie cieszy. Ja uwielbiam jesień, kolorowe liście, zapach szarlotki z cynamonem i nawet taka smutna pogoda mnie jakoś rozczula bardziej niż wprawia w przygnębiający nastrój. To od zawsze moja ulubiona pora roku, od sierpnia do końca listopada mam zawsze najwięcej energii i pomysłów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja ginowi swojemu powiedziałam, że nie przyjdę rodzić w sylwestra, bo lekarze będą pijani...śmiał się tak, że myślałam, że usg mu spadnie ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Sorry, że tak zawaliłam wątek odpowiedziami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli w google, w ogóle nie pokazuje linków do allegro. Dziękuję za link ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wpisuję w google np Kirsten2001 allegro. I znajduje mi. Łatwiej tak znaleźć bo jeśli wpisujesz w allegro, wystarczy, że zrobisz literówkę i Ci nie znajdzie ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Ja czekam na moją ostatnią premię, mam nadzieję, że chociaż zauważę, że zmienił mi się stan konta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
cienwiatru ja mam równo tc wg usg i om. Zobaczymy co w czwartek gin podpatrzy, bo coś czuję, że mój dzieć zaczął rosnąć cholernie
![]() Ten sprzedawca to kerstin2001 Madziejka ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Wyprasowałam kilka ciuszków i plecy mnie bola, wyłączylam żelazko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Konto usunięte
|
Sylwoha jak od pośladka to chyba rwa kulszowa? :Noniewiem: może Dziewczyny, które miały napiszą?
Owoc na noc może zrobić wysoki cukier rano ![]() U nas też chłodno i pada od rana, czuć jesień, czuć... Coraz bliżej święta ![]() Ja też się nie mieszczę w swoje rzeczy, nawet te, które były troszkę za duze ![]() Halwaya co za sen ![]() ![]() Ja mam dzisiaj plan na zrobienie koszyka z pościelą, śpiworkami, kocykami itp. Ciekawe jak mi to wyjdzie ![]() Przez najbliższe 2 tygodnie i tak nie mam co nawet marzyć o rozmowie z mężem. Muszę zacisnąć zęby i jakoś przetrwać. Kalwinka Żanety ojciec pasuje też na moją teściową ![]() Andriuszka kciuki za nowego obywatela ![]() Ja kupuję i proszek i płyn do płukania. Cieńwiatru przeprogramowałam się na tryb "mam to gdzieś" - nie chcę, żeby mały czuł moje kiepskie nastroje ![]() ![]() Kalusia wszystko ok, tylko to jest kerstin2001 ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.