![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Kalusia oby Ci sie zmienił
![]() My kiedys dostalismy na Dzień Kobiet "premie" czy tam prezent, 37,89 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Musze dzisiaj tez cos porobic, wczoraj tylko Tztowi fotki porobilam kopa zeby mogl wrzucic... Znowu zaczyna glowa bolec... Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i masz 100% racje !
![]() |
#2733 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Uwaga będę spamowac
![]() ![]()
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz... (Julian Tuwim) Moje serca dwa: J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g) I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g) Edytowane przez cienwiatru Czas edycji: 2015-08-25 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
Cienwiatru te pajace są z polaru? Świetne!
![]() Idę prasować dalej, to i ja się pochwalę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Zadomowienie
|
Ale się wkur***am! Leżę sobie w becie, nieogar totalny, w kuchni jeszcze brudne naczynia po wczorajszym obiedzie, w całym mieszkaniu delikatnie mówiąc rozpierol przeprowadzkowy, wszędzie syf, a właściciel mieszkania przyszedł z niespodziewaną wizyta z maklerem... obejrzała mieszkanie, cyknela foty kazdemu pomieszczeniu i poszli... i teraz w necie będą krążyły foty naszego rozpiździaju... ten człowiek jest niepoważny!!!
I jeszcze jej powiedział, że terminy oglądania może ustalać jakie chce, nawet jak będziemy w Polsce to nie ma problemu, on ma klucz..... no zaniemowilam. Chciałam robić kawę, ale tak mi ciśnienie skończyło, że już nie potrzebuję. .m |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |||
Zakorzenienie
|
Do wózka chyba kupię mniejszy, albo na początku rożka będę używać jako kocyka do wózka.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2737 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2738 | |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52531502]
Kalusia wszystko ok, tylko to jest kerstin2001 ![]() ![]() [/QUOTE] Przepraszam was dziewczyny ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2740 | |||||
Rozeznanie
|
dzień dobry! niedawno wstałam
![]() rano już musiałam odwiedzić spółdzielnię, bo jak się okazało wymienili zamki w piwnicy i chociaż tam jestem u nich kilka razy w tygodniu to nikt nie raczył powiedzieć, dopiero wczoraj chodziliśmy po sąsiadach i jeden łaskawie nam powiedział, że nowe klucze są w administracji... no i znalazłam nowy sposób na szybkie usypianie- audiobooki! hahaha ![]() Cytat:
![]() coraz więcej się takich pojawia- widziałam też w Praktikerze i w Leroy Merlin ale jakościowo nie wyglądają tak dobrze.. Cytat:
Cytat:
niestety większość ćwiczeń, które mi pomagały wykonywało się leżąc na brzuchu. no a teraz, wiadomo, odpada napompowałam sobie piłkę i będę się rozciągać pomalutku, może to coś pomoże? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2741 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() tak poprostu ? czy coś sie stało ? :tuli: zas 100zł wydałam ani nie wiem na co ![]() rozpadało sie u nas na maksa.. ale powiem Wam,że brakowało mi tego ;p
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2742 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52531502] Cieńwiatru przeprogramowałam się na tryb "mam to gdzieś" - nie chcę, żeby mały czuł moje kiepskie nastroje ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2743 |
Zadomowienie
|
odgrzebałam moją miłośc - biały twix
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2744 |
Konto usunięte
|
Enedue to jest taki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2746 |
Zadomowienie
|
W biedronce chyba był ostatnio wielopak białych twixów
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zadomowienie
|
jeeeest i jest pyszny ! kiedys mi go babcia z niemiec zawsze przywoziła .. a dzisiaj zobaczyłam go w biedrze przy kasach ..
![]()
#2748 |
Zadomowienie
|
Ehhh.. nie wiem czy mu wolno czy nie wolno.. stary dziad beznadziejny. Zachłanny na mamone nie dopuści żeby mieszkanie nawet miesiąc stało puste (już w maju znalazł lokatorke, ale w ten piątek jednak zrezygnowała). Forsy jak lodu, a sam żyje jak żebrak-doslownie! Wynajmuje 2 domy (3 rodziny) i jeszcze w swoim domu zajmuje z żoną jeden pokój, a resztę wynajmuje!oczywiście wszyscy mają jedną kuchnię. .. gdybym Wam napisała co wyprawia w ramach oszczędności to byście nie uwierzyly...
Nie chcemy mu grozić umową, bo mamy okres wypowiedzenia 6 m-cy, także powinniśmy jeszcze październik mieszkać. Całe szczęście, że dziad nawet nie wie co jest w tej umowie... Ja nie mam nic przeciwko oględzinom, no ale kurde, trochę jakiegoś taktu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tez tak macie ze zawsze jak robicie jakies zupy to robicie ich za duzo? ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Zakorzenienie
|
Dawno nie byłam w Biedronce
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś zrobiłam w sam raz ![]()
![]() |
#2752 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehhh... cisnienie brak prawie odpoczynku.. terminy gonia... dzidzia juz niedlugo a tu tyle roboty.. jakas depresja mnie lapie. Cytat:
![]()
![]() |
#2753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Są ludzie i ludziska, na chamstwo i głupotę nic nie poradzisz. Z perspektywy czasu powiem Ci, że takich ludzi trochę trzeba olewać i z góry podchodzić, bo jak się wdasz w dyskusję i kłótnie to nie dość że ściągną Cię do swojego poziomu to jeszcze zabiją doświadczeniem. Krótko rzeczowo zwrócić uwagę i nie dajcie sobie wejść na głowę! Lokator to nie niewolnik, też płacisz i masz swoje prawo do prywatności! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka z pracy właśnie napisała, że jest w ciąży. Kierowniczka raczej się nie ucieszyła. I dobrze jej tak bo zrobiła sobie z dziewczyny służącą. Robiła wszystko za nią i nawet grosza premii nie zobaczyła, mimo że na początku miała obiecaną
![]() |
#2757 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny potrzebuje malej pomocy, mianowicie z tym wyjazdem do Grecji
co mam - kremy UV przed po opalaniu - srodki na owady ( zalecane gdzies czytalam wziac) - karty NIHC czy jakos tak, te europejskie ubezpieczenie - dowody, paszporty - nakrycia glowy... - reczniki - pantenol kupilam nawet Do kupienia wegiel - na wszelki wypadek - chyba ze mozemy brac stoperan ? co z lekow powinnam jescze wziac? w razie w ? apracetamol oczywiscie ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
skad ja to znam... eh....
![]() |
#2758 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=0enedue;52528991]Dzien dobry ! dzisiaj wyjątkowo długo pospała bo prawie do 8
nie odzywałam sie wczoraj bo przezywałam pierwszy ciazowy kryzys i nie chciałam Wam tu marudzic .. nawet farbowanie odrostów i korekta rzes mi humoru nie poprawiły.. dni paszteta uwazam za otwarte .. w dodatku przestaje pomału miescic sie w moje ubrania wyobrazcie sobie wczoraj mój nastrój ide Was nnadrobić/QUOTE] Doskonale Cie rozumiem, ją też się czuje już gruba i nieatrakcyjna ;/ a od pasa,w dół to prawie nic już na mnie nie pasuje. I podobnie jak dziewczyny wczoraj miałam spiecie z Tz, ale już nic nie pisałam, bo on potrafi czasem czytać co pisze i całkiem by było, oczywiście chodziło o teściów i to, ze w ciągu urlopu był tam codziennie, a dziś zamierzałem, żebyśmy pojechali obejrzeć wózki, no i klapa, wierzyłam się strasznie, tłumaczył się tym, ze nie wiedział, że dziś, ale nieważne już. Cytat:
Cytat:
Słowniki są najlepsze ![]() O to chyba na swoim łóżku trochę odpoczelas dzisiaj, co? ![]() Ale,bym zjadła barszczyk, z czym robisz? Sama zupa czy coś jeszcze? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lubię ten zapach jesiennego powietrza i kolorowe liście, jak leje kilka dni pod rząd to nie jestem zachwycona, Ale teraz to deszcz by się bardzo,przydał jak taka susza. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry po południu, bo jeszcze się dziś nie witalam ![]() I wiecie co? Też byłam dzisiaj w ciuchlandzie, miałam nie iść, ale Mąż pojechał a nie chciałam siedzieć w domu to poszłam i dobrze zrobiłam, bo jak zawsze było pełno body i pajacow a spodenek brak tak dzisiaj były spodenki i się trochę obkupilam, dobrze ze wczoraj na allegro tylko powrzucalam do koszyka, bo jednak będę chyba rezygnowala z tego zamówienia, bo wystarczy mi już raczej to co kupilam, więc się cieszę ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- A i miałam jeszcze napisać Limonce, że strasznie mi Ciebie szkoda i też bym tego tak nie zostawila, tylko walnela Focha na Tz, kurcze z koleżanką ma czas pisząca z Tobą nie?? Pff, brak słów po prostu, czasami myślę, że faceci to są,na prawdę ograniczeni. (Bez obrazy oczywiscie) Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeszcze bym wzięła krople fizjologiczne do oczu. Nas to na szczęście ominęło, ale rezydentka mówiła, że najczęściej lekarz jest wzywany do zapalenia spojówki.. Ale Wam zazdroszczę tej Grecji! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.