![]() |
#3361 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
https://m.youtube.com/results?q=por%...5%BCczyzn&sm=1 Beka z typów :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
Cholera, dziewczyny. Żeby zwykłe dzianinowe ponczo kosztowało 200 zł?
![]() ![]() Jestem załamana ![]() Wszystko mi w biodra idzie zamiast w brzuch, żeby czasem mi tak nie zostało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52556305]Dolinka ok, ale po co aż 10m2? Teraz mamy takiej wielkości pokój
![]() ![]() Mervie ja lubię jeździć w nocy, więc jechałabym w piątek ![]() Gryzia, ja jedną łazienkę mam niecałe 5 m2 drugą trochę więcej niż 7 i obie bardzo wygodnie można urządzić, w większej mam wręcz poczucie marnowania przestrzeni czasem ![]() Już wolałabym sypialnię powiększyć (mnie garderoba nie jest potrzebna do szczęścia) Merve mniejszy ruch chyba będzie w sobotę rano Cytat:
![]() Uporałam się z pracą, ugotowałam ziemniaki i wypestkowałam śliwki do ciasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Poszukaj po szmateksach, tam można wyrwać piękne szale i poncza za rozsądną cenę. Na all popatrz. Zależy gdzie szukasz. Też muszę coś kupić na zimę, póki co podkradam mężowi polary hehe ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mniejsz eporeczniejsze, zalezy kto co chce i jak zamierza szalec. ![]() Napisz wiecej to cos doradze ;* Ale siedze w Canonach ze wzgledu na mozliwosci rozwoju w kwestia obiektywow analogowych istarych czesci do nich ![]() Ale to dluzsza historia, wracam na stare tory ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() PIekne zabaweczki !! jejku gdybym ja tylko miala czas i gdzie maszyne rozstawic.. ciuchlandow nie ma tutaj nie mam gdzie za materialami grzebac.. ![]() Cytat:
co prawda 50mm - musze dalej stanac od obiektu danego ale ma to swoje plusy w zwiazku z tym ze jest abrdzo jasny ( nie wiem kto tu ma pojecie, wiec sie rozpisze ![]() ![]() Takze jestem super hiper zadowolona ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A wiecie, że ponoć po porodzie kobietom zwiększa sie próg bólu? Tzn może wytrzymać więcej. ![]() I wierzę w to, ostatnio jak brodziliśmy w lodowatym strumieniu (źródła biją głęboko spod ziemi) to tylko moja mamcia ( urodziła naturalnie 2 dzieci) dała radę wytrzymać długo w tej wodzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52555914]Żaneta u nas też na kartce wszystko pięknie wyglądało ![]() ![]() ja też na razie górę tylko tyle co do kredytu, ewentualnie może starymi meblami umebluje jeden pokój jako awaryjny gościnny. No i koniecznie właśnie garderoba u góry musi być zrobiona bo na dole nie mam. I za nic w świecie bym z niej nie zrezygnowała! Nie chodzi mi tylko o ciuchy (chociaż na dole jak będę miała szafę to będę trzymać ciuchy odpowiednie do pory roku, a reszta schowana właśnie w garderobie), ale jeszcze pościele, koce, buty i inne takie rzeczy... No musi być i już. A co do łazienki to ja na pewno mam mniejszą. taką to mam sypialnię ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
Andriuszka u mnie w mieście szmateksy są bardzo ubogie...
Żeby faktycznie połazić po fajnych, musiałabym jechać do Poznania, a znowuż 45 km jechać samochodem mi się nie chce, żeby przez połowę drogi stać w centrum w korkach. Pociągiem tym bardziej nie chcę jechać, potem musiałabym się bujać tramwajami, a tego szczerze nie znoszę ![]() I tak źle i tak niedobrze ![]() Sama nie wiem, chyba muszę przespać się z tymi kosmicznymi kwotami za kawałek materiału i po prostu kupić... Jutro skoczę jeszcze na jeden targ, ale widzę, że za wszystko życzą sobie więcej niż w sklepach. A z kolei Bułgarzy czy Rumuni to mają tanio, ale "bez rozmiaru" czyli chooy wie na kogo pasuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy dom dls wroga, drugi dla sasiada, trzeci dla siebie ![]() Cytat:
Ja mam duza lazienke. Cos ok 10 m2 jak nie wiecej. Masakra. Sprztac ja to tragedia. Chociaz moze to kwestia tego ze szwagierka z tesicowa ja urzadzaly i mi sie w ogoke nie podoba. Cytat:
![]() A ja nie cierpie tego uczucia rozlaczania. Cytat:
![]() Tez juz tak chodze ![]() Jeszcze ostatbio reka sie podpieram na biodrze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
Ejj, a ja chodzę jakoś wolno, jakbym nie mogła włączyć drugiego biegu
![]() Jezu, a my mamy jechać nad morze za tydzień, aż się boję czy czasem turyści nie zadzwonią do greenpeaca że waleń na brzegu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3374 |
Rozeznanie
|
Witam się z Wami
![]() Wróciliśmy z wakacji (w poniedziałek wieczorem, ale nie miałam chwili, żeby tutaj zajrzeć), było cudownie. Zwiedziliśmy Łebę i Kołobrzeg. Łebą jestem zachwycona, takie malutkie przytulne miasteczko, natomiast Kołobrzeg - nie dla mnie. Jak się macie? Jak wizyty? I co się działo jak mnie nie było? Teraz postaram się Was nadrobić (ciężko będzie, bo widzę że nowy wątek ponad 100 stron ma ![]() ![]() Ja z małym mamy się świetnie, za dwa tygodnie kolejna wizyta, już się nie mogę doczekać ![]() Tymczasem uciekam do pracy, miłego dnia :
#3375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie prześlij czym to wypełniać i gdzie takie tasiemki kupić, te jestem zainteresowana ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/kulka-silikonowa-w...968396562.html Metki kolorowe daję żeby uwagę dziecka przyciągały, niektóre wzory szeleszczą, inne mają jakies tak grzechotki, metki- robię je z tasiemek rypsowych, atłasowych, materiałowych - można zamówić na allegro lub kupić w pasmanterii, np. takie: http://allegro.pl/listing/listing.ph...-0810&mode=dym http://allegro.pl/tasiemka-wstazka-s...947653471.html Można zastosować filc, różne ścinki materiałów, stare zasłony niepotrzebne, stare spodnie, zamki wszywać, jak ktoś ma hafaciarkę to bawić się w hafty. Materiały faktycznie można w ciuchlandach kupić, tak samo koronki, tasiemki. Albo poszukać w szafie, jakieś stare ciuchy często mają ładne materiały a nikt już w tym nie będzie chodził np. Jakieś ścinki po szyciu. Nie ma tu większej filozofii, zresztą jak ze wszystkim, kwestia mieć wolną chwilę i chęci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio wyszła mi taaaka pyszna pieczarkowa, oczywiście jak dzisiaj chciałam żeby wyszła taka sama to nic z tego
![]()
![]() |
#3379 |
Zakorzenienie
|
K_asienka cieszę sie, Ze wyjazd udany, a jak mama zadowolona to Dzidziuś tez
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to planujecie znieczulenie? Ja na bank nie dam sobie niczego wbić w kręgosłup... mój wujas miał takie znieczulenie i tak niefortunnie mu wbili, że stracił węch... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
chyba zamówie ten komplet marynarski małemu bo mi sie starsznie podoba http://allegro.pl/6el-posciel-90-120...612019883.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oj będzie dobrze, musi być! ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() https://www.google.pl/search?q=%C5%9...Faa8cgod3dUJwg Kup sobie kordonki i wyszywaj tworząc tez piękne rzeczy ![]() ![]() Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-08-27 o 12:14 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przy pierwszym nie miałam znieczuelnia, boje sie igieł wbijanych w kregosłup. Cesarki raczej na zywca nie dam rady przetrzymac, a wole w kregosłup niz całkowita narkoze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny 😄 w ogóle to nie wiem co bym bez Was zrobiła przez te 6 tygodni... A tak to zajęłam się czytaniem co u Was i nie myślałam tak bardzo o tych wynikach 😃
Jestem już po USG, wszystko ok, mała waży 560g, gin nic nieprawidłowego nie znalazła więc się cieszę 😃 To teraz idę odespac bo przez kilka ostatnich nocy nie bardzo mogłam spać z nerwów chyba a teraz jak już wiem, że wszystko ok to oczy same mi się zamykają 😃
#3387 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też mam stresa, w poniedziałek wizyta u ginekologa i dowiem się czy wszystko ok. To gadam z Wami, szyję, słucham audiobooka i tak sobie zajmuje myśli, żeby nie dziwić i się nie stresować badaniami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A masz lda niego furminator do wyczesywania ? Oki ![]()
![]() |
#3390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uuu, to malutką masz dużą ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba się pogoda zmienia, bo mam ciśnienie dziś wysokie, albo też stresa jak zwykle przed wizytą...Dobrze, że gin nie nosi białego fartucha tylko siedzi w normalnym stroju, bo inaczej w ogóle bym przed każdą wizytą padake ... No co, mam syndrom białego fartucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.