Mamusie grudniowe cz.5 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-27, 10:33   #3301
czubasek20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe cz.5

wpłyneły pieniadze z zusu ide zrobic koszyk poki mam na to chęci

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 10:37   #3302
sylwoha
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5

Adka ja mam ten ubozszy, bo moj ma juz ze 2 lata.
Niestety, ale tez spoko zdjecie robi

Kurde- jestes w d.. Bo mam malo ubran 56. Naprawde malo- teraz siedze i przebieramco wychodzi na to ze najwoexej mam 74 :p
Moze to przeczucie ze dziecie bedzie duze
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 10:38   #3303
zaneta_b
Rozeznanie

Hej, ja już dzisiaj w lepszym humorze :-D co prawda nie wyspałam się i jeszcze zła jestem bo późno wstałam ale jest ok, chandra przeszła
Nie spalam od wpół do 8 ale nie mogłam się podnieść... I tak do 10 :-( aż wstyd się przyznać. Ale zasnełam po 1 dopiero i budziłam się co trochę...

Ogolnie trzymam kciuki za wizytę!

Limonka przykro mi że z mężem masz takie przeboje... Tylko pytanie czy taki wyjazd bez słowa coś pomoże? U mnie niestety działają tylko proste komunikaty... Żadne aluzje typu właśnie nieodzywanie się nie działają bo cześć facetów jest tak skonstruowana że nawet jak wcześniej powiem o co chodzi on następnego dnia i tak nie wie i jeszcze się dziwi że ja o coś zła jestem...
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 10:44   #3304
Madziejka*
Raczkowanie

Dziękuję Wam wszystkim za troskę Mam problem ze zginaniem palców, ale nie boli i to jest najważniejsze Takiego bólu nie życzę nikomu.

Dziś od rana mam zawroty głowy, pół nocy nie mogłam spać, brzuch ciągle napięty.

Wybrałyście śliczne kocyki i pościel.

Ifcia, cieszę się razem z Tobą

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie kosmetyki dla maluszka planujecie kupic ? Mam na mysli do kapieli/smarowania itp
Slyszalam ze dziecko wystraczy w mace ziemniaczanek kapac czy ktoras z mamus tak robila? i co pozniej niczym nie musze malej smarowac ? zadnych kremow i pudrow ?
Jedynie co to mysle ze sudocrem na odparzenia kupie ale tak poza tym to czuje sie skolowana
U nas do mycia płyn z pompką Babydreams z Rossmana, do tyłka Linomag, na spacery zimą Nivea na każdą pogodę, później poszukam filtra mineralnego, gdyby skóra była wysuszona olej kokosowy lub migdałowy - wystarczy na ciemieniuchę spróbuję olej, jeśli nie da rady, wtedy oliwka w ostateczności bo jej nie lubię...
dla mnie krem z lanoliną chyba nazywa się Linoderm...

Chciałam zapytać siostry czy ma jeszcze laktator, który kiedyś dałam jej w spadku, ma i na dodatek dokupiła moduł elektryczny także nie muszę już pompować ręcznie - hurra

Adka, kotek cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podrap go za uszkiem ode mnie
Madziejka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 10:44   #3305
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny jakie kosmetyki dla maluszka planujecie kupic ? Mam na mysli do kapieli/smarowania itp
Slyszalam ze dziecko wystraczy w mace ziemniaczanek kapac czy ktoras z mamus tak robila? i co pozniej niczym nie musze malej smarowac ? zadnych kremow i pudrow ?
Jedynie co to mysle ze sudocrem na odparzenia kupie ale tak poza tym to czuje sie skolowana
do kąpieli mam płyn z babydream. Późnjej już niczym nie smarowałam. No czasem pupę bepanthenem. Pudru nie używałam ale jak pojawił sie problem z pupą to fajnie pomogła mąka ziemniaczana.
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 10:52   #3306
halwaya
Zakorzenienie

Adka super kotek. Moja córka mi tu przez ramię zaglądała i jak zobaczyła zdjęcia to prawie ekstaza byla fajny sprzęt - cudne fotki.

Cienwiatru, Rudaska ja sie przyłączam do tych bezslodyczowych - tylko ja mam zakaz odgorny.

Co do kosmetyków dla dzieci w PL kupilam sobie zestaw HIPPa - koleżanki zachwalaly, u nas nie ma. Dodatkowo kupilam emolium na początek. Mąka ziemniaczana faktycznie wysusza, ale jest zbawienna przy odparzeniach czy potowkach.

Ifcia - super mega gratulacje!! Kamień z serca!

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Iga jako imię też mi się podoba, ale wolę w wersji Inga - coraz bardziej się napalam na to imię właśnie. Aniqua wiem, że ty chcesz nazwać Inka - w tej wersji nie znam tego imienia (ale z kawą mi się kojarzy, więc pozytywnie)

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 10:58   #3307
0enedue
Zadomowienie

Hellooo !
wczoraj po wizycie wszystko cacy udało sie nagrac wkoncu film z tych prenatalnych ;D i wsumie przez to moj gin juz mi nie robił usg wiec nie znam wagi, ale mała szalała w brzuchu jak przyszło co do czego zeby pokazac buzie to sie cała zakryła rączkami i nici z tego ;D
później bylismy szukac pralki.. szybkie zakupy i padłam ;/

przytyłam 6 kg juz serio sie z tym zle czuje ... a gdzie tam jeszcze ..

no i mam zrobic glukoze .. w przyszłym tygodniu pojade tylko musze do labo zadzwonic jak to u nich wyglada..

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Przyszedł rożek wreszcie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Tak, dokładnie tam drugiego dnia zauważyłam to miejsce i później byliśmy tam codziennie
No i lody też fajnie robili

Śpiworek od 0-6 miesięcy Ale nie taki na ramiączkach, tylko bez

Dobrze wiedzieć, bo ja tej formy nie znałam
Ubranka zamawiałam u użytkownika Jagodzia_889.

A i Fionka zamówiłam jedną sukienkę bawełnianą, bo była naprawdę ładna, a do darmowej przesyłki brakowało
Stwierdziłam, że będzie na jakieś wyjście jedna
zapisuje sprzedawce ! ładne te rzeczy

Cytat:

A nogi golicie sobie dokąd? Do kolan czy cale?
do kolan a na specjalne okazje tez uda

Cytat:
sylwuska kroję na 4 pomidora, wydrążam pestki, układam na dużej blasze takiej z piekarnika, każdy kawałek z osobna solę i wkładam do piekarnika z uchylonymi drzwiczkami, w temp. 90-100 stopni z termoobiegiem. Czas suszenia to ok 5-6 godzin, jak wczesniej któres sie ususzą to wyciągam a resztę zostawiam.

potem jak juz mam wszystkie ususzone, to leżą w misce przez noc, na drugi dzien podgrzewam oliwę (lekko, bo jak bedzie za gorąca to pomidor sie usmaży), dodaję przyprawy, zioła prowansalskie, tymianek, oregano, bazylia, rozmaryn. pomidory wrzucam do małych słoiczków takich po koncentracie pomidorowym, zalewam oliwą i zakręcam koniec

mniaaaaaaaam :żarłok:

Cytat:
Zamówiłam taki kocyk + poduszkę:

I rożek w żywych kolorach:

Dla małej Truskaweczki Zawsze to później będzie kocyk w innym kolorze

Dokupię jeszcze jeden zwykły pluszowy/polarowy za ok.25 zł
Bo te do najtańszych nie należały
oglądałam wczoraj ! i chyba tez sie na nie zdecyduje !!

Cytat:
Rudaska ja mam wizytę o 16.30

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dzwonili ze szpitala że są już wyniki amniopunkcji!!!

Mam w brzuchu ZDROWĄ CÓRECZKĘ 🙌😂

Normalnie ryczę ze szczęścia 😂

Jeszcze tylko USG połówkowe powtórne o 11:30 i biorę się za wyprawkę 😀

Ogólnie, Sylwoha, Rudaska kciuki za wasze wizyty 😄
klask i: mega sie ciesze !!

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Canonik
700d :d i obiektyw 50mm 1.8
a polecisz jakąś lustrzankę dla początkujących ?

Cytat:
Ja ostatnio nie mam jakoś chęci do jedzenia jem jak jestem głodna tylko...
Czasem mam zachciankę to wsunę czegoś więcej, ale ogólnie to nie...
ale Ci zazdroszcze

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:01   #3308
0enedue
Zadomowienie

aaa i wziełam sobie wczoraj od gina taka reklamówke z próbkami itp a w środku butelka avent 125ml i smoczek chyba upoluje jeszcze jedna

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
wpłyneły pieniadze z zusu ide zrobic koszyk poki mam na to chęci
no to szaleństwo

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:04   #3309
benita84
Zadomowienie

Cytat:

pokaze Wam cicki moje
jakie cudne kociaki
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:05   #3310
zaneta_b
Rozeznanie

Ifcia gratuluję!!!
Bardzo się cieszę! i trzymam kciuki za połówkowe

Sylwoha też oczywiście kciuki za wizytę! Ktoś jeszcze wizytuje? W ogóle to czemu na pierwszej stronie nie ma prawie nikogo???!!!

Gryzelda ja mam taki problem z nowym domem... Jak się przeprowadzimy za rok to będzie masakra. Pomieszczenia były planowane inaczej, na dole mam jedną sypialnie i kurcze będę musiała zmieścić tam wszystko bo góry na razie nie będziemy robić... :-( jeszcze nie zbudowany a już mi się nie podoba :-(

A co do Kocyka minky to ja myślałam wziąć jedna stronę szarą, może w te gwiazdki a druga może te jasne sówki... Jeszcze pomyślę
Stary 2015-08-27, 11:09   #3311
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dzwonili ze szpitala że są już wyniki amniopunkcji!!!

Mam w brzuchu ZDROWĄ CÓRECZKĘ 🙌😂

Normalnie ryczę ze szczęścia 😂

Jeszcze tylko USG połówkowe powtórne o 11:30 i biorę się za wyprawkę 😀

Ogólnie, Sylwoha, Rudaska kciuki za wasze wizyty 😄
dzień dobry
Ifcia ale super wiadomość z rana!

mnie o 5 taki skurcz łydki obudził, że aż jęknęłam, normalnie jak kamień się zrobiła :/ od dziś magnez, wapno obowiązkowo

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:10   #3312
kalusia87
Zakorzenienie

I oczywiście za wizytujące
Stary 2015-08-27, 11:11   #3313
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Żaneta u nas też na kartce wszystko pięknie wyglądało a jak mąż rozrysował na dole na posadzce gdzie ściany działowe mają być, to się okazało, że musimy właśnie "sypialnię" (też nie robimy na razie góry, tylko tyle, żeby bank zaakceptował po kredycie stan domu) pomniejszyć, bo łazienka by była tak malutka, że tylko w kółko można by było się kręcić.... I tak mi się podoba, ale będzie konflikt o górę i garderobę bo mąż chce zlikwidować garderobę całkiem i powiększyć jej kosztem łazienkę do prawie 10m2... A po co mi taka wielka łazienka?
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:14   #3314
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:

mi koleżanka zachwalała ostatnio bubchen i zaczęłam rozważać

a w ogóle to od śniadania męczy mnie zgaga, no masakra jakaś

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:17   #3315
zaneta_b
Rozeznanie

Adka kociaki dwa masz? Ja mam w domu jednego, chciałabym drugiego ale na razie mąż i rodzice się nie zgadzają. Ale z swoim domu...

Mervie nie przejmuj się wyprawka. Ja mam to samo. Jak dziewczyny tu o czymś piszą to tez mam ochotę zamawiać, popatrzę trochę na allegro i na tym się kończy... One zamawiają a ja myślę dalej. I dalej nic nie mam...

Madziejka dobrze że z tymi palcami nic gorszego! Smaruj cały czas czymś na oparzenia, żeby skóry nie ściągało tak bardzo...
Stary 2015-08-27, 11:21   #3316
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Hellooo !
wczoraj po wizycie wszystko cacy udało sie nagrac wkoncu film z tych prenatalnych ;D i wsumie przez to moj gin juz mi nie robił usg wiec nie znam wagi, ale mała szalała w brzuchu jak przyszło co do czego zeby pokazac buzie to sie cała zakryła rączkami i nici z tego ;D

no i mam zrobic glukoze .. w przyszłym tygodniu pojade tylko musze do labo zadzwonic jak to u nich wyglada..

do kolan a na specjalne okazje tez uda

mniaaaaaaaam :żarłok:

oglądałam wczoraj ! i chyba tez sie na nie zdecyduje !!

klask i: mega sie ciesze !!

a polecisz jakąś lustrzankę dla początkujących ?

ale Ci zazdroszcze
Super, ze w końcu udało się z filmem i Mała taka ruchliwa była

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:23   #3317
mervie
Rozeznanie

pomocy!
od ponad miesiąca nie jeździłam samochodem bo nie czuję się na siłach i absolutnie nie czuję potrzeby
a wychodzi na to, że będę musiała jechać w małopolskę sama
to jest ostatni weekend wakacji!!
myślicie, że lepiej będzie jechać w piątek ok 20 czy w sobotę z samego rana? ? ?
boże, żeby tylko jak najmniej aut na drodze było... jestem po***na

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52554883]Mervie to przybij piątkę postanowiłam dzisiaj wszystko pomierzyć, żeby wiedzieć co się zmieści a co nie i wyszło na to, że to co widziałam w głowie było kompletnie nierzeczywiste i nierealne ni cholery nic nie pasuje [/QUOTE]
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52555914]Żaneta u nas też na kartce wszystko pięknie wyglądało a jak mąż rozrysował na dole na posadzce gdzie ściany działowe mają być, to się okazało, że musimy właśnie "sypialnię" (też nie robimy na razie góry, tylko tyle, żeby bank zaakceptował po kredycie stan domu) pomniejszyć, bo łazienka by była tak malutka, że tylko w kółko można by było się kręcić.... I tak mi się podoba, ale będzie konflikt o górę i garderobę bo mąż chce zlikwidować garderobę całkiem i powiększyć jej kosztem łazienkę do prawie 10m2... A po co mi taka wielka łazienka?[/QUOTE]

wiem co czujesz, łączę się w bólu i absolutnie nie daj się w sprawie garderoby! walcz, ja bym nie odpuściła
garderoba moje marzenie- ale jeszcze nie w tym mieszkaniu mi się trafi

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio wyszlam z zalozenia ze z Hania dalo.sie rade to i z Wojtkiem jakos pojdzie. Nie mam sily myslec nad wyprawka itp. Wolalabym zeby tz sie tym zajal.
tak się troszkę pocieszam, że jakoś to będzie- mam rodzinę na którą liczę, że pomogą.. a TŻ jest tak zakręcony pracą i remontem, że jeszcze wyprawki to chyba nie ogarnie
Stary 2015-08-27, 11:24   #3318
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Hellooo !

Ja przytyłam już 7 kg. I taaak mi ciężko...

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:24   #3319
mervie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość
Adka kociaki dwa masz? Ja mam w domu jednego, chciałabym drugiego ale na razie mąż i rodzice się nie zgadzają. Ale z swoim domu...

Mervie nie przejmuj się wyprawka. Ja mam to samo. Jak dziewczyny tu o czymś piszą to tez mam ochotę zamawiać, popatrzę trochę na allegro i na tym się kończy... One zamawiają a ja myślę dalej. I dalej nic nie mam...

Madziejka dobrze że z tymi palcami nic gorszego! Smaruj cały czas czymś na oparzenia, żeby skóry nie ściągało tak bardzo...
to troszkę mnie pocieszyłaś straszny jestem nieogar, też coś oglądam, o czymś myślę a potem macham ręką że potem bo teraz nie mam głowy...
Stary 2015-08-27, 11:25   #3320
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Nieszkodzi, na zdjęciu zobaczylam, ze napisane jest Miko i tak wpisalam na allegro

One są takie spokojniejsze po prostu, bo wiekszosc to natyciane ma tego wszystkiego, w ogóle tak myślę, czy jak,taki soczysty kontrastowy kolor sie kupi, czy on dziecku nie będzie przeszkadzal, wiem, że to głupie ale jakoś tak o tym myślałam

Ja to ogólnie sama wybieram, bo on myśli, ze może jeszcze nie trzeba, wczoraj mu powiedziałam, że męczy mnie to, ze tyle tego jest i już nie wiem jakie wybrać, to powiedział, że mi pomoże
Myślę, że kolory nie przeszkadzają Do spania chciałam coś spokojnego, ale ogólnie będę chciała w różnych kolorach rzeczy kupować, żeby dziecko też mogła zdecydować które kolory lubi
No i myślę, że kolory też rozwijają

Cytat:
A co masz za aparatu ?

Fajny ten opis brzuszka ! Pozwolilam sobie przekopiowac kumpeli ;D

pokaze Wam cicki moje

Aparat mamy Nikon d3000 on był z obiektywem kitowym (kupiliśmy go chyba z 6 lat temu. Teraz wybrałabym jakiś inny, ale w sumie nie mieliśmy kasy wtedy aż tyle, a poza tym był czas, że i do tego nie miałam cierpliwości i długo leżał. Teraz zresztą tez swoje odleżał, bo pracując nie miałam czasu na zdjęcia i dużo rzeczy zapomniałam ).
Później dokupiliśmy obiektyw Sigma DC 18-200 mm 1:3.5-6.3 (szerokokątny).

A i śliczne kocurki

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Iga jako imię też mi się podoba, ale wolę w wersji Inga - coraz bardziej się napalam na to imię właśnie. Aniqua wiem, że ty chcesz nazwać Inka - w tej wersji nie znam tego imienia (ale z kawą mi się kojarzy, więc pozytywnie)
Tak, u nas będzie Inka, ale oficjalnie w dokumentach Ina

Cytat:
Dziś wysłałą przesyłkę, więc jutro albo w poniedziałek będą, więc napiszę jak na żywo te ubranka

Uf, ogarnęłam dom. Jeszcze kurz powycierać zostało, ale póki co robię przerwę
Stary 2015-08-27, 11:26   #3321
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mervie Pokaż wiadomość
pomocy!
od ponad miesiąca nie jeździłam samochodem bo nie czuję się na siłach i absolutnie nie czuję potrzeby
myślicie, że lepiej będzie jechać w piątek ok 20 czy w sobotę z samego rana? ? ?
Podejrzewam, że w sobotę z rana będzie mniej samochodów jednak.

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:26   #3322
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mervie Pokaż wiadomość
pomocy!
Myślę, że wcześnie rano.
Stary 2015-08-27, 11:30   #3323
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość

Adka gratuluję nowego zakupu, mój tż myśli nad zakupem nowego aparatu i kamery, ja się zastanawiam bardziej nad aparatem z funkcją nagrywania filmów w hd. Nie wiem na co się zdecydować, odkładam to na razie do listopada
A koteły śliczne
ten moj kreci w hd, na pewno zdam relacje na temat filmow i fotek i jego uzywalnosci jak wroce z wakacji

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość

Gdzie jest Mujer?

Adka jaka słodka kicia.
Mujer to gdzies nie pojechala?

Dziekuje

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Adka ja mam ten ubozszy, bo moj ma juz ze 2 lata.
Niestety, ale tez spoko zdjecie robi

Kurde- jestes w d.. Bo mam malo ubran 56. Naprawde malo- teraz siedze i przebieramco wychodzi na to ze najwoexej mam 74 :p
Moze to przeczucie ze dziecie bedzie duze
kochana roznica w nich jest nikla, naprawde chcialam wziac 650d, ale nie mieli w sklepie, a gotowka nie dysponuje w tej chwili taka, dlatego raty.
Ja mialam 350d starocia mojego ostrosc gubil, natrzaskalam na nim chyba 100000 zdjec z tego co pamietam za te 7 lat co go mialam
Wracamy do tego aparat znowu bedzie pod reka
ale roznica zazuwazalna, aczkolwiek niestety jedyny zawod, ciagle plastic fantastic..

Cytat:
Napisane przez Madziejka* Pokaż wiadomość

Adka, kotek cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podrap go za uszkiem ode mnie
mrrrrrr nie omieszkam !
A pieszczoch straszny !

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Adka super kotek. Moja córka mi tu przez ramię zaglądała i jak zobaczyła zdjęcia to prawie ekstaza byla fajny sprzęt - cudne fotki.
hihi powiedz malej ze moge go pozyczyc, bo szkutnik ;D
ale kocha sie miziac i w nocy przytulac

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
jakie cudne kociaki
Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość
dziekuje ! Moj Tz mimo alergii zgodzil sie na dwa
Ale musze wam powiedziec, ze czasm mu dokucza czasem nie, a naprawde je kocha
Chyba ze go gryza po stopach w nocy to sie odbijaja od scian

A dzisiaj nawet malego zabieraj mi z szyi w nocy a ten tak mi fajnie grzal ;d Kociary wiedza o co chodzi ;D usypia mnie mruczenie kota ;d zawszeeee

a propo moje drogie kociary - jak przyzwyczajalyscie kota na dzidzie?
O naluske sie nie boje bo to strachus jest straszny wstydliwa, ale maly bedzie obwachiwal na pewno, bo kocha zapach ciuszkow jak cos przywioze do domu to kradnie jedno i sie przytula i mruczy i wacha

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP

Edytowane przez adka_19
Czas edycji: 2015-08-27 o 11:31
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:30   #3324
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
aaa i wziełam sobie wczoraj od gina taka reklamówke z próbkami itp a w środku butelka avent 125ml i smoczek chyba upoluje jeszcze jedna [COLOR="Silver"]

woooow... super gin! ja po zmianie kliniki nie widziałam żadnej próbeczki na oczy

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52555914]Żaneta u nas też na kartce wszystko pięknie wyglądało a jak mąż rozrysował na dole na posadzce gdzie ściany działowe mają być, to się okazało, że musimy właśnie "sypialnię" (też nie robimy na razie góry, tylko tyle, żeby bank zaakceptował po kredycie stan domu) pomniejszyć, bo łazienka by była tak malutka, że tylko w kółko można by było się kręcić.... I tak mi się podoba, ale będzie konflikt o górę i garderobę bo mąż chce zlikwidować garderobę całkiem i powiększyć jej kosztem łazienkę do prawie 10m2... A po co mi taka wielka łazienka?[/QUOTE]

Żartujesz?? Mi się marzy ogromna łazienka.. z wanną i prysznicem.. i dwiema umywalkami.. może kiedyś się dorobie takiej:p
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 11:30   #3325
halwaya
Zakorzenienie

Mervie, lepiej w sobotę rano. Będzie jasno, będziesz wyspana, lepiej skupiona. Samochodow powinno byc tez mniej.

Stary 2015-08-27, 11:31   #3326
kalusia87
Zakorzenienie

Wyciągnęłam wczoraj TŻa do Pepco, myślałam że jak zobaczy te wszystkie śliczne ubranka to też się w to wkręci a on tylko się ze mnie śmiał, że jak można tak się jarać ubrankami ala: nawet taki komplecik "Daddy's Super star" nie zrobił na nim wrażenia
Stary 2015-08-27, 11:32   #3327
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Wyciągnęłam wczoraj TŻa do Pepco, myślałam że jak zobaczy te wszystkie śliczne ubranka to też się w to wkręci a on tylko się ze mnie śmiał, że jak można tak się jarać ubrankami ala: nawet taki komplecik "Daddy's Super star" nie zrobił na nim wrażenia
Moj też się nie jara ubrankami moze dlatego, że on to pierze i prasuje pozniej

Stary 2015-08-27, 11:37   #3328
halwaya
Zakorzenienie

Zamówiłam na ebayu przewijak. Nawet nie wiecie jak się "podjaralam" jak się okazało, że on z Polski jest cenę jednak dowalili angielska
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1440668228782.jpg (39,1 KB, 18 załadowań)

Stary 2015-08-27, 11:37   #3329
hope_35
Raczkowanie

Ifcia - super wiadomośc

Kciuki za wizyty )
Stary 2015-08-27, 11:37   #3330
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Dolinka ok, ale po co aż 10m2? Teraz mamy takiej wielkości pokój no i czemu kosztem garderoby?

Mervie ja lubię jeździć w nocy, więc jechałabym w piątek
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości