|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Adka ja mam ten ubozszy, bo moj ma juz ze 2 lata.
Niestety, ale tez spoko zdjecie robi Kurde- jestes w d.. Bo mam malo ubran 56. Naprawde malo- teraz siedze i przebieramco wychodzi na to ze najwoexej mam 74 :p Moze to przeczucie ze dziecie bedzie duze
|
|
|
|
#3303 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Hej, ja już dzisiaj w lepszym humorze :-D co prawda nie wyspałam się i jeszcze zła jestem bo późno wstałam ale jest ok, chandra przeszła
Nie spalam od wpół do 8 ale nie mogłam się podnieść... I tak do 10 :-( aż wstyd się przyznać. Ale zasnełam po 1 dopiero i budziłam się co trochę... Ogolnie trzymam kciuki za wizytę! Limonka przykro mi że z mężem masz takie przeboje... Tylko pytanie czy taki wyjazd bez słowa coś pomoże? U mnie niestety działają tylko proste komunikaty... Żadne aluzje typu właśnie nieodzywanie się nie działają bo cześć facetów jest tak skonstruowana że nawet jak wcześniej powiem o co chodzi on następnego dnia i tak nie wie i jeszcze się dziwi że ja o coś zła jestem... |
|
|
|
#3304 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam wszystkim za troskę
Takiego bólu nie życzę nikomu. Dziś od rana mam zawroty głowy, pół nocy nie mogłam spać, brzuch ciągle napięty. Wybrałyście śliczne kocyki i pościel. Ifcia, cieszę się razem z Tobą Cytat:
na ciemieniuchę spróbuję olej, jeśli nie da rady, wtedy oliwka w ostateczności bo jej nie lubię... dla mnie krem z lanoliną chyba nazywa się Linoderm... Chciałam zapytać siostry czy ma jeszcze laktator, który kiedyś dałam jej w spadku, ma i na dodatek dokupiła moduł elektryczny także nie muszę już pompować ręcznie - hurra Adka, kotek cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podrap go za uszkiem ode mnie
|
|
|
|
|
#3305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Adka super kotek. Moja córka mi tu przez ramię zaglądała i jak zobaczyła zdjęcia to prawie ekstaza byla
fajny sprzęt - cudne fotki.Cienwiatru, Rudaska ja sie przyłączam do tych bezslodyczowych - tylko ja mam zakaz odgorny. Co do kosmetyków dla dzieci w PL kupilam sobie zestaw HIPPa - koleżanki zachwalaly, u nas nie ma. Dodatkowo kupilam emolium na początek. Mąka ziemniaczana faktycznie wysusza, ale jest zbawienna przy odparzeniach czy potowkach. Ifcia - super mega gratulacje!! Kamień z serca! ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Iga jako imię też mi się podoba, ale wolę w wersji Inga - coraz bardziej się napalam na to imię właśnie. Aniqua wiem, że ty chcesz nazwać Inka - w tej wersji nie znam tego imienia (ale z kawą mi się kojarzy, więc pozytywnie)
|
#3307 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hellooo !
wczoraj po wizycie wszystko cacy udało sie nagrac wkoncu film z tych prenatalnych ;D i wsumie przez to moj gin juz mi nie robił usg wiec nie znam wagi, ale mała szalała w brzuchu jak przyszło co do czego zeby pokazac buzie to sie cała zakryła rączkami i nici z tego ;Dpóźniej bylismy szukac pralki.. szybkie zakupy i padłam ;/ przytyłam 6 kg juz serio sie z tym zle czuje ... no i mam zrobic glukoze .. w przyszłym tygodniu pojade tylko musze do labo zadzwonic jak to u nich wyglada.. Cytat:
! ładne te rzeczydo kolan a na specjalne okazje tez uda ![]() Cytat:
mniaaaaaaaam :żarłok: Cytat:
i chyba tez sie na nie zdecyduje !! ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:a polecisz jakąś lustrzankę dla początkujących ? ![]() Cytat:
|
|
#3308 |
|
Zadomowienie
|
aaa i wziełam sobie wczoraj od gina taka reklamówke z próbkami itp a w środku butelka avent 125ml i smoczek chyba upoluje jeszcze jedna
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- no to szaleństwo
|
#3309 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3310 |
|
Rozeznanie
|
Ifcia gratuluję!!!
Bardzo się cieszę! ![]() Sylwoha też oczywiście kciuki za wizytę! Ktoś jeszcze wizytuje? W ogóle to czemu na pierwszej stronie nie ma prawie nikogo???!!! ![]() Gryzelda ja mam taki problem z nowym domem... Jak się przeprowadzimy za rok to będzie masakra. Pomieszczenia były planowane inaczej, na dole mam jedną sypialnie i kurcze będę musiała zmieścić tam wszystko bo góry na razie nie będziemy robić... :-( jeszcze nie zbudowany a już mi się nie podoba :-( A co do Kocyka minky to ja myślałam wziąć jedna stronę szarą, może w te gwiazdki a druga może te jasne sówki... Jeszcze pomyślę |
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ifcia ale super wiadomość z rana! mnie o 5 taki skurcz łydki obudził, że aż jęknęłam, normalnie jak kamień się zrobiła :/ od dziś magnez, wapno obowiązkowo
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
I oczywiście
za wizytujące
|
|
#3313 |
|
Konto usunięte
|
Żaneta u nas też na kartce wszystko pięknie wyglądało
a jak mąż rozrysował na dole na posadzce gdzie ściany działowe mają być, to się okazało, że musimy właśnie "sypialnię" (też nie robimy na razie góry, tylko tyle, żeby bank zaakceptował po kredycie stan domu) pomniejszyć, bo łazienka by była tak malutka, że tylko w kółko można by było się kręcić.... I tak mi się podoba, ale będzie konflikt o górę i garderobę |
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogóle to od śniadania męczy mnie zgaga, no masakra jakaś
|
|
#3315 |
|
Rozeznanie
|
Adka kociaki
![]() Mervie nie przejmuj się wyprawka. Ja mam to samo. Jak dziewczyny tu o czymś piszą to tez mam ochotę zamawiać, popatrzę trochę na allegro i na tym się kończy... One zamawiają a ja myślę dalej. I dalej nic nie mam... Madziejka dobrze że z tymi palcami nic gorszego! Smaruj cały czas czymś na oparzenia, żeby skóry nie ściągało tak bardzo... |
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3317 | |
|
Rozeznanie
|
pomocy!
od ponad miesiąca nie jeździłam samochodem bo nie czuję się na siłach i absolutnie nie czuję potrzeby a wychodzi na to, że będę musiała jechać w małopolskę sama to jest ostatni weekend wakacji!! myślicie, że lepiej będzie jechać w piątek ok 20 czy w sobotę z samego rana? ? ? boże, żeby tylko jak najmniej aut na drodze było... jestem po***na [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52554883]Mervie to przybij piątkę ![]() [/QUOTE][1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52555914]Żaneta u nas też na kartce wszystko pięknie wyglądało a jak mąż rozrysował na dole na posadzce gdzie ściany działowe mają być, to się okazało, że musimy właśnie "sypialnię" (też nie robimy na razie góry, tylko tyle, żeby bank zaakceptował po kredycie stan domu) pomniejszyć, bo łazienka by była tak malutka, że tylko w kółko można by było się kręcić.... I tak mi się podoba, ale będzie konflikt o górę i garderobę wiem co czujesz, łączę się w bólu i absolutnie nie daj się w sprawie garderoby! walcz, ja bym nie odpuściłagarderoba moje marzenie- ale jeszcze nie w tym mieszkaniu mi się trafi Cytat:
|
|
#3318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja przytyłam już 7 kg. I taaak mi ciężko...
|
|
#3319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do spania chciałam coś spokojnego, ale ogólnie będę chciała w różnych kolorach rzeczy kupować, żeby dziecko też mogła zdecydować które kolory lubi ![]() No i myślę, że kolory też rozwijają ![]() Cytat:
).Później dokupiliśmy obiektyw Sigma DC 18-200 mm 1:3.5-6.3 (szerokokątny). A i śliczne kocurki Cytat:
![]() Dziś wysłałą przesyłkę, więc jutro albo w poniedziałek będą, więc napiszę jak na żywo te ubranka ![]() Uf, ogarnęłam dom. Jeszcze kurz powycierać zostało, ale póki co robię przerwę
|
|
#3321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3323 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mujer to gdzies nie pojechala? Dziekuje Cytat:
Ja mialam 350d starocia mojego ostrosc gubil, natrzaskalam na nim chyba 100000 zdjec z tego co pamietam za te 7 lat co go mialam ![]() Wracamy do tego aparat znowu bedzie pod reka ale roznica zazuwazalna, aczkolwiek niestety jedyny zawod, ciagle plastic fantastic.. mrrrrrr A pieszczoch straszny ! Cytat:
ale kocha sie miziac i w nocy przytulac Cytat:
Ale musze wam powiedziec, ze czasm mu dokucza czasem nie, a naprawde je kocha Chyba ze go gryza po stopach w nocy to sie odbijaja od scian A dzisiaj nawet malego zabieraj mi z szyi w nocy a ten tak mi fajnie grzal ;d Kociary wiedza o co chodzi ;D usypia mnie mruczenie kota ;d zawszeeee a propo moje drogie kociary - jak przyzwyczajalyscie kota na dzidzie? O naluske sie nie boje bo to strachus jest straszny wstydliwa, ale maly bedzie obwachiwal na pewno, bo kocha zapach ciuszkow jak cos przywioze do domu to kradnie jedno i sie przytula i mruczy i wacha
Krzysio 13.12.2015 <3 <3 Nie pale od 26.05.2015! Jestem Ruda, projektuje cuda ! Edytowane przez adka_19 Czas edycji: 2015-08-27 o 11:31 |
||||
|
|
|
#3324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
woooow... super gin! ja po zmianie kliniki nie widziałam żadnej próbeczki na oczy![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52555914]Żaneta u nas też na kartce wszystko pięknie wyglądało a jak mąż rozrysował na dole na posadzce gdzie ściany działowe mają być, to się okazało, że musimy właśnie "sypialnię" (też nie robimy na razie góry, tylko tyle, żeby bank zaakceptował po kredycie stan domu) pomniejszyć, bo łazienka by była tak malutka, że tylko w kółko można by było się kręcić.... I tak mi się podoba, ale będzie konflikt o górę i garderobę Żartujesz?? Mi się marzy ogromna łazienka.. z wanną i prysznicem.. i dwiema umywalkami.. może kiedyś się dorobie takiej:p |
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Mervie, lepiej w sobotę rano. Będzie jasno, będziesz wyspana, lepiej skupiona. Samochodow powinno byc tez mniej.
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Wyciągnęłam wczoraj TŻa do Pepco, myślałam że jak zobaczy te wszystkie śliczne ubranka to też się w to wkręci a on tylko się ze mnie śmiał, że jak można tak się jarać ubrankami
ala: nawet taki komplecik "Daddy's Super star" nie zrobił na nim wrażenia
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze dlatego, że on to pierze i prasuje pozniej
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam na ebayu przewijak. Nawet nie wiecie jak się "podjaralam" jak się okazało, że on z Polski jest
cenę jednak dowalili angielska
|
#3329 |
|
Raczkowanie
|
Ifcia - super wiadomośc
![]() Kciuki za wizyty )
|
#3330 |
|
Konto usunięte
|
Dolinka ok, ale po co aż 10m2? Teraz mamy takiej wielkości pokój
no i czemu kosztem garderoby? ![]() Mervie ja lubię jeździć w nocy, więc jechałabym w piątek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

ide zrobic koszyk poki mam na to chęci

juz serio sie z tym zle czuje ...
drugiego dnia zauważyłam to miejsce i później byliśmy tam codziennie 

klask i:
jem jak jestem głodna tylko...

a jak mąż rozrysował na dole na posadzce gdzie ściany działowe mają być, to się okazało, że musimy właśnie "sypialnię" (też nie robimy na razie góry, tylko tyle, żeby bank zaakceptował po kredycie stan domu) pomniejszyć, bo łazienka by była tak malutka, że tylko w kółko można by było się kręcić.... I tak mi się podoba, ale będzie konflikt o górę i garderobę 

ala: nawet taki komplecik "Daddy's Super star" nie zrobił na nim wrażenia
no i czemu kosztem garderoby?