![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Rudaska bonprix też ma ceny kosmiczne, ale też już o tym myślałam. Rozmiarówkę mają zawyżoną, wiosną zamówiłam sobie kurtkę wiatrówkę w swoim rozmiarze, a jak przysłali i przymierzyłam to okazało się, że 2 rozmiary za duża...Sama nie wiem, chyba jednak pojadę raz jeszcze na ten targ. Najgorsze jest to, że w nast. tygodniu mamy jechać nad morze i chciałabym w razie czego mieć coś cieplejszego, a zchacharzonego polaru nie wezmę przecież
![]() To ja Wam teraz coś powiem. Ostatnio TŻ opróżniał szafki u swoich rodziców z reszty swoich rzeczy, żeby już wszystko u nas było razem w kupie. Przywiózł 92 PARY SKARPETEK. I najgorsze jest to, że nie dał wyrzucić większości, bo przeciez się przydadzą, sa dobre, co ty od nich chcesz. A jak w tajemnicy zrobiłam segregację i wyrzuciłam jedynie 30 par najgorszych to jak się zczaił to dwa dni chodził nabzdyczony. Koszulek ma tak samo z 40 i dał wyrzucić tylko 2, sorry, nie wyrzucić - wziął do pracy. Nie wspomne, ze jego nieuzytkowane ciuchy zajmują trzy szuflady w komodzie. Jak o tym mysle to mnie nosi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Mój wszystko trzyma "na ryby" (ostatnio wędkował w liceum), albo "na grilla".. albo "po domu", z tym, że nigdy się nie przebiera po powrocie z pracy... ehh.. ja jestem jego calkowitym przeciwieństwem, nie mam skrupułów żeby coś wyrzucić:p
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
Cos od rana mi beczy, myslalam ze to zabawka Hani a to sasiad kupil koze
![]() Moj jak poprzedziera skarpetki ba pietach to na codzieb nosi je tyl na przod ![]() Ale on taki oszczednis jest i za to go w sumie kocham ![]() Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2015-08-27 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Wtajemniczenie
|
Ale się zmachalam z młodym zakupy to wyzwanie...
Ogarnelam trochę z grubsza bo podobno teść ma przyjechać wrrr no ale cóż jakoś trzeba przetrwać
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Materiały jasne, jak używane - pierz dokładnie w wysokiej temp. Zresztą kostki potem też można prać bez problemu. Jak nowy, to różnie, jak przynoszę ze sklepu to nie piorę. A żeby grzechotało to zaszyj np. pojemniczek z czymś grzechoczącym albo grzechotkę (kulki, fasolka etc.), szeleszczące to np. kawałek celofanu zaszyj w aplikacji. Można kupić stare grzechotki w szmateksie, zdezynfekować i np. z nich stworzyć nowa zabawkę, wszywać je itp. A co do maszyny to kochana niewiele Ci doradzę, ja długo siedziałam na starym, poczciwym Łuczniku i na nim się uczyłam od małego szyć. Potem dostałam od rodziców nową maszynę: Husqvarna Viking E10. Jestem z niej bardzo zadowolona, na moje hobby wystarcza mi zupełnie. Zależy ile chcesz wydać, ta kosztowała wtedy około 600 zł. Ważne by podzespoły były metalowe, a nie z plastiku. Poza tym można dokupić mnóstwo stopek do niej bo części ma w miarę zintegrowane z innymi. Doczytaj na forach o szyciu, ja się aż tak nie znam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() póki co zadowalam się tym co mam i tak na szycie nie będę mieć czasu jak wrócę do pracy zawodowej po macierzyńskim. Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-08-27 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Zadomowienie
|
Ale dzień. Leżałam przez dwie godziny. Nie usnęłam. A teraz boli mnie głowa. Eh.
Mi się marzy maszyna do szycia. I w ogóle taka pracownia... Bo ja za różne rzeczy się łapię. Krzyżyki, frywolitki, bukiety ze wstążek. O takie. Myślałam że w wakacje coś sobie porobię, ale wakacje minęły a ja się za nic nie wzięłam ![]()
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj jakiś śmiechowy dzień, wszystko mnie bawi. Aż się boję jak wejdę do gina, on ma zawsze takie śmieszne koszule...
![]() ![]() ![]() Pewnie będę musiała już zrobić test obciążenia glukozą... ![]() ![]() Powiem Wam, czytałam lokalną gazetę i jest artykuł, że w szpitalu (w tym w którym byłam z powodu tego rzygania parę dni na położniczym) położne nie myły noworodków przez kilka dni, bo stwierdziły, że w wodzie jest coś niebezpiecznego. Nic nikt nikomu nie powiedział, matki zaczęły już się wściekać, bo "myły" dzieciaki chusteczkami nawilżanymi... I jeszcze raz jak ktoś mi powie czemu nie chcę tam rodzić, to kur.wa łeb ukręcę. Samobójstwo!!! Choćbym miała urodzić w samochodzie to dojadę do Poznania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do bielizny to mam podobnie, mój mąż ma tony skarpetek i bokserek hehe u jednych rodziców cała siata, u drugich to samo i w domu jeszcze full. Chyba żadna kobieta nie ma tyle bielizny co mój mąż hehehe on kocha mieć tego dużo ![]() Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-08-27 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My jechaliśmy autostradą i naprawdę nie było korków tak wcześnie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Łóżeczko ładne ![]()
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
Czubasek my sie budujemy, pytaj
Caly dzien na miescie, padam. A do gina za dwie godziny. Masakra Jade po fotelik i moze jakos zleci Nie dam mu sie zwazyx, podam wage z rana nie ma huu |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jak wchodze do swojego gina to produkcja sliny mi rosnie. On zawsze koszula, spodnie w kant a mnie elagncik kreci jak talala. Do tego stopnia ze kiedys tz na weselu do laziebki zaciagnelam bo alkohol plus facet w garniturze to mrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3434 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() We wtorek odebraliśmy łóżeczko i kupiliśmy materac (lateks, kokos). Wczoraj przyszła paka ze smyka z pampersami, rożkiem i zabawkami ![]() ![]() Zła jestem, bo nasz typ wózka odpadł i teraz muszę szukać nowego. Co myślicie o tym: http://www.ewozki.eu/environment/cac...14966a60c0.jpg ? Do tego dzisiaj wylazły mi rozstępy na brzuchu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Zapomniałam jeszcze napisać, że gratuluję wszystkim udanych wizyt! Cieszę się, że z Maluszkami wszystko w porządku ![]() Zakupy też widzę u wszystkich udane ![]()
#3435 |
Zakorzenienie
|
Evciapo ale inspirowany joolzem
![]() Bardzo ladny |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Wtajemniczenie
|
Też mi się tak skojarzył, tylko ta spacerówka brzydsza
![]() ![]()
#3437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to też taki słomiany zapał mam, teraz bym poszyla a kupie i będzie stała, więc taka za 600 zl to zdecydowanie odpada ![]() No nic, zagłębie temat jak będę poważnie o tym myślała ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasz Tako też jest ciężki. Swoją drogą jak byliśmy w Zakopanem to trochę tych wózków Tako widziałam ![]()
![]() |
#3440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mialam Lucznika z komisu pozniej jak juz sama mieszkalam za 200 zlotych, ale teraz wiem ze doplace jak bede kupowac i kupie z owerlokiem bo mam naprawde podstawowa i nie ciekawa. Jeszcze moj ojciec cos zmajstrowal i nie do konca dziala tak jak powinna. Ale dziala ![]() mam troche do poszycia a zawsze lubilam bo po ciuchlandach latalam i nawet jak mialam za duze ciuchy i chudlam - maszyna i lecimy ![]() ojj wiele ciuchow tak kupilam. teraz chyba z lenistwa a moze z wiekszosego dobrobytu tego nie robie. ale pewnie zmieni sie to jak bedzie malenstwo i bedzie brudzic. Na minky mam baaardzo ochote ale nawet nie mam gdzie postawic maszyny zeby siedziec normalnie. wlasnie zjadlam SLIWKE ![]() juz TZ ma przesrane jedziemy szukac sliwek...
![]() |
#3441 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tako to dosyć popularne wózki ![]()
![]() |
#3442 |
Zadomowienie
|
Właśnie przyszedł do mnie olej ze słodkich migdałów i masło shea
![]() ![]() ![]()
#3443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3445 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3446 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() pewnie już o tym pisałaś ale przypomnij mi jeszcze raz dlaczego dostałaś skierowanie na te badania? chodziło o wysoką przezierność karkową? ile Wam wyszło? Przepraszam że tak dociekam ale kurcze w ciągu ostatnich kilki dni już druga osoba opowiada mi o dzieciach z bliskiego otoczenia co albo urodziły się chore a nic na to nie wskazywało albo niedługo mają się urodzić i już wiadomo że będą chore. I jakoś mnie dręczy ten temat ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Niestety, nie jestem w stanie Was nadrobić. Zresztą, co ja mogłabym powiedzieć ![]() ![]() Aktualnie zresztą nie mam nastroju na nic, więc co tu po mnie ![]() Trzymajcie się ![]() Edytowane przez mujer Czas edycji: 2015-08-27 o 15:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Przyszły mi używki z allegro
Śpiworek: ![]() I ubranka: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3449 |
Wtajemniczenie
|
Piekne ! tez mam tygryska !
#3450 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.