Mamusie grudniowe cz.5 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-27, 15:17   #3451
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Hejka
Niestety, nie jestem w stanie Was nadrobić. Zresztą, co ja mogłabym powiedzieć Wypadłam z rytmu (choć w sumie nigdy w nim nie byłam )
Aktualnie zresztą nie mam nastroju na nic, więc co tu po mnie

Od poniedziałku myślę wziąć się za gromadzenie reszty rzeczy, żeby z grubsza mieć przygotowane, co trzeba. W sumie to nie wiem, jak zdołam to kasowo ogarnąć, bo mi finanse tąpnęły Zresztą, jestem też zdana na siebie, TŻ w rozjazdach, kto wie, kiedy go ujrzę.
I muszę sobie odłożyć na położną, ech.

Brzucho mi przeszkadza, ostatnio, kiedy musiałam wysiedzieć 3h na niewygodnym krzesełku przeżyłam horror, bo ciągle mi się coś w okolicy żebra po prawej stronie wbija. Na dodatek miałam kontakt z kamforą i chloroformem i nie wiem, czy to nie zaszkodziło. Ale chyba jetem zbyt zmęczona, żeby się tym zamartwiać, a muszę się ogarnąć i rozpocząć bycie radosną
Mujer bądź co jakiś czas chociaż

Ja też powoli ogarniam wyprawkę, bo serio dużo tego, a później niewiadomo co będzie i tak o.

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Przyszły mi używki z allegro

Śpiworek:

I ubranka:
Ładne I jaki fajny tygrysek
Stary 2015-08-27, 15:25   #3452
czubasek20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe cz.5

Wkurzylam sie maksymalnie a tz sie poklocil z siostra.
Boziu nie rozumiem jej dorosla kobieta a ulega wplywom i jest tepa jak tysiacletnia strzala.

Mielsimy jechac na impreze urodzinowa do niej na weekendzie. Kupilam jej perfumy drogie jak cholera ale niech ma. Jej matka czyli moja tesciowa nie moze jechac bo idzie do roboty wiec oczywiscie tel do mamusi. I wczoraj tesciowa ja tak urobila ze dzis pisze sms do mojego tz ze odwolane wszystko bo jej maz sie z kims umowil. ( a wiadomo ze tesciowa jej nagadala bo moja tesciowa izoluje siostre od brata ) tz sie w☠☠☠☠il i dzwoni do biej, tamta nie odbiera.
W koncu napisla jej sms ze jest niepowazna i on do niej jezdzic nie bedzie liedy matka u niej w gosciach jest.

Cyrk, cyrk i jeszcze raz cyrk.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

kalusia tygrysek piekny
U nas w ciuchu byl komplet z czapeczka ale rozm 74 wiec duzyy

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:25   #3453
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Umówiłam się z koleżanką na dzisiaj, mówi ze ma przykazane od swojego gina biegać po schodach i myć okna od poniedziałku, bo już czas, żeby mały wylazł
oj ja pamiętam ile kilometrów zrobiłam jak mi się termin zbliżał i minął... i to schody, pagórki itp ale nic to nie dało za to ludzie patrzyli na mnie jak na szaloną jak z tym gigantycznym brzuchem po górkach biegałam... a to był bardzo ciepły czerwiec

rudaska fajne łóżeczko
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:26   #3454
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Jak tam samopoczucie dzisiaj?

Moje sie poprawia psychicznie, bo czuję coraz mocniej jak dziecko się wierci i kopie, a i brzuch się zrobił taką piłeczką.

Za to fizycznie jestem taka... uhmm ociężała, niezgrabnie się ruszam, że mnie to denerwuje. Już teraz wiem, co miała na myśli moja znajoma, jak kiedyś tam kiedyś, zapytałam ją jak się czuje w ciąży, jakie dolegliwości ją męczą najbardziej, to mi powiedziała - nadwaga.
I już ją rozumiem, człowiek się staje niezdarny taki jakiś i ociężały.

Wczoraj coś nie mogłam spać to się wyżywałam znowu na maszynie. Fionka to wrzucam zdjęcia robocze ostatnich uszytków, temat aktualny hehe dla mam - zabawki sensoryczne. Szyłam kostki sensoryczne ze ścinków które mi zostały w domu po innych szyciach. Jakoś tak mnie to uspokajało i dziwiłam wzory ścinkowe.
Zrobię więcej zdjęć lepszym aparatem później i wrzucę na swojego bloga artykuł-tutkę to Wam podam link wtedy do mojego zakątka rękodzielniczych wypocin. Może ktoś skorzysta z tutków.

BRAWO! podziwiam Cię, bo zdaję sobie sprawę jak ciężko wytrwać w postanowieniu. Tak trzymaj i chwal się tym, bo jest czym moja droga Papierosy to paskudny nałóg, nigdy się na szczęście nie mierzyłam z nim, ale widziałam jak się męczył mój dziadzio, zmarł na raka płuc przez ten tytoniowy syf. Tato miał zawał, też przez fajki

"Nikotyna działa nie tylko na mózg, ale także na inne narządy w organizmie. Przyspiesza między innymi akcję serca, a także podnosi ciśnienie tętnicze we krwi. Powoduje to szybsze "zużycie się" mięśnia sercowego. Papierosy zawierają jednak poza nikotyną dziesiątki innych substancji trujących lub szkodliwych dla organizmu człowieka. Substancje te powodują uszkodzenie śródbłonka, wywołują stan zapalny naczyń krwionośnych, zagęszczają krew i przyczyniają się do powstawania zakrzepów."

Mówiłaś, że Twój TŻ pali, ścigaj go za to! szkoda zdrowia.
śliczne rzeczy cudeńka potrafisz robić

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:28   #3455
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
oj ja pamiętam ile kilometrów zrobiłam jak mi się termin zbliżał i minął... i to schody, pagórki itp ale nic to nie dało za to ludzie patrzyli na mnie jak na szaloną jak z tym gigantycznym brzuchem po górkach biegałam... a to był bardzo ciepły czerwiec

rudaska fajne łóżeczko

Ja rodzilam w lutym ale po schodach w szpitalu biegalam jak pokrecona. W domu wyszoroealam kazda plyteczke. W lazience itp
Byle tylko urodzic

Jestem podla. Wlasnie zaprosilam znajomych ze studiow na imprezke we wrzesniu. Akurat w ten weekend kiedy szwagierka robi jednej corce urodziny.... ups.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:28   #3456
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Boziu nie rozumiem jej dorosla kobieta a ulega wplywom i jest tepa jak tysiacletnia strzala.

Mielsimy jechac na impreze urodzinowa do niej na weekendzie. Kupilam jej perfumy drogie jak cholera ale niech ma. Jej matka czyli moja tesciowa nie moze jechac bo idzie do roboty wiec oczywiscie tel do mamusi. I wczoraj tesciowa ja tak urobila ze dzis pisze sms do mojego tz ze odwolane wszystko bo jej maz sie z kims umowil. ( a wiadomo ze tesciowa jej nagadala bo moja tesciowa izoluje siostre od brata ) tz sie w☠☠☠☠il i dzwoni do biej, tamta nie odbiera.
W koncu napisla jej sms ze jest niepowazna i on do niej jezdzic nie bedzie liedy matka u niej w gosciach jest.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

kalusia tygrysek piekny
Współczuję :/ Nienawidzę takiego zachowania i przy okazji nie rozumiem...
Stary 2015-08-27, 15:30   #3457
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Jestem podla. Wlasnie zaprosilam znajomych ze studiow na imprezke we wrzesniu. Akurat w ten weekend kiedy szwagierka robi jednej corce urodziny.... ups.
Ale Ty jesteś mściwa!
Możemy sobie przybić piąteczkę!
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-27, 15:34   #3458
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez k_asienka Pokaż wiadomość
Witam się z Wami

Wróciliśmy z wakacji (w poniedziałek wieczorem, ale nie miałam chwili, żeby tutaj zajrzeć), było cudownie. Zwiedziliśmy Łebę i Kołobrzeg.
Łebą jestem zachwycona, takie malutkie przytulne miasteczko, natomiast Kołobrzeg - nie dla mnie.
Jak się macie? Jak wizyty? I co się działo jak mnie nie było?
Teraz postaram się Was nadrobić (ciężko będzie, bo widzę że nowy wątek ponad 100 stron ma gonicie dziewczynki), ale będę twarda
Ja z małym mamy się świetnie, za dwa tygodnie kolejna wizyta, już się nie mogę doczekać
Tymczasem uciekam do pracy, miłego dnia :
Hej fajnie, że wypoczęłaś i współczuję nadrabiania tylu postów

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Ehh oswiadczam ze ostatni raz sama zrobilam pedicure masakra do stop dostaje ale tak niewygodnie i mala zgnieciona oj bardzo jej sie nie podobalo ;-)
ja się przymierzam do hybryd na stopach - bo te co mam co prawda ładnie wyglądają, ale przydałoby się niedługo coś zmienić i martwię się, jak ja się zegnę...

Moje serca dwa:
Stary 2015-08-27, 15:35   #3459
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Gdzie zamawiałaś?
http://allegro.pl/olej-ze-slodkich-m...897357342.html

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:37   #3460
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:

kalusia tygrysek piekny
:sciana: co za ludzie...

Cytat:
Ja rodzilam w lutym ale po schodach w szpitalu biegalam jak pokrecona. W domu wyszoroealam kazda plyteczke. W lazience itp
Byle tylko urodzic

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Ale Ty jesteś mściwa!
Możemy sobie przybić piąteczkę!

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:38   #3461
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Ładny ten wózek
Nasz Tako też jest ciężki. Swoją drogą jak byliśmy w Zakopanem to trochę tych wózków Tako widziałam
chyba wszystkie Tako są ciężkie jak to mówi mój syn - są ciężkie i są te "ciężejsze"hihihi

Moje serca dwa:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-27, 15:40   #3462
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
zaraz sobie popatrzę co mają w ofercie

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
chyba wszystkie Tako są ciężkie jak to mówi mój syn - są ciężkie i są te "ciężejsze"hihihi

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:43   #3463
kalusia87
Zakorzenienie

TŻ jednak się przekonał do używanych ubranek jak mu przeliczyłam, ile by to wszystko nowe kosztowało. Niektóre są jak nówki sztuki, te które są trochę sprane, będą najwyżej do spania. Dokupię parę kaftaników i półśpiochów, coś "wyjściowego" na święta i starczy
Stary 2015-08-27, 15:44   #3464
sylwoha
Zakorzenienie

Ja tez dzis troche kupilam.
Noo i siedzie i czekam lalala ciekawe czy poznam plec.
Powiem mu ze moge na rekach chodzic jak trzeba
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:54   #3465
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
o to to hehe

"a gdzie moje spodenki? ojeju Ty ciągle robisz pranie, przecież one czyste były, dopiero 4 dzień w nich chodzę .... "

echh facety ale i tak go kocham

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

hahahaha skąd ja to znam

Ale wiecie co przyznam Wam się do czegoś Mój mąż miał kiedyś takie bokserki, które uwielbiał, za to ja już nie mogłam na nie patrzeć - stare, sprane, brzydkie sie zrobiły, bleee to po cichaczu wyrzuciłam, niestety wkrótce prawda wyszla na jaw hehe, było to z 1,5 roku temu a do dziś w złości mi wypomina je hehehe jak czegoś szukam, to mówi..." taaaa, pewnie tam gdzie moje bokserki " lol
ja swojemu mężowi schowałam kiedyś czapkę, którą miał chyba z 5 lat i ni huhu nie chciał wyrzucić, a mimo, że przystojny z niego facet, to wyglądał w niej jak pan Czesiu z budowy...i schowałam ją na trzy lata, sama zapomniałam gdzie. Pojawił się mały, życie toczyło się dalej, aż któregoś dnia słyszę, a mój mąż woła ucieszony - Syyyyynku czapkę moją znalazłeś!!! nie wiem do tej pory, skąd mały ją wyciągnął, ale wyciągnął i mój maż kolejny sezon planował paradować w niej w zimę, ale dzięki bogu - jak zrobił zdjęcie małemu w tej czapie, to sam zobaczył, jak ona wygląda i wywalił...hehehe

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
ja też jestem strasznie ciekawa, kto tam u ciebie w końcu w brzuchu mieszka...

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Maszyna to dobra rzecz w domu uwierz mi, ja od malego za pan brat bo maszyna zawsze w domu byla.
Mialam Lucznika z komisu pozniej jak juz sama mieszkalam za 200 zlotych, ale teraz wiem ze doplace jak bede kupowac i kupie z owerlokiem bo mam naprawde podstawowa i nie ciekawa.
Jeszcze moj ojciec cos zmajstrowal i nie do konca dziala tak jak powinna.
Ale dziala
mam troche do poszycia a zawsze lubilam bo po ciuchlandach latalam i nawet jak mialam za duze ciuchy i chudlam - maszyna i lecimy
ojj wiele ciuchow tak kupilam. teraz chyba z lenistwa a moze z wiekszosego dobrobytu tego nie robie. ale pewnie zmieni sie to jak bedzie malenstwo i bedzie brudzic. Na minky mam baaardzo ochote ale nawet nie mam gdzie postawic maszyny zeby siedziec normalnie.

wlasnie zjadlam SLIWKE
juz TZ ma przesrane jedziemy szukac sliwek...
ja mam fazę na śliwki od jakiś dwóch tygodni i nie mija wcale...w zimie jak mi nie przejdzie, to będę wpierdzielać mrożonki

Moje serca dwa:
Stary 2015-08-27, 15:56   #3466
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć nadrobiłam, nie miałam czasu w ogóle pisać!
We wtorek odebraliśmy łóżeczko i kupiliśmy materac (lateks, kokos). Wczoraj przyszła paka ze smyka z pampersami, rożkiem i zabawkami i kupiliśmy kombinezon w h&m, akurat promo -20% była
Zła jestem, bo nasz typ wózka odpadł i teraz muszę szukać nowego. Co myślicie o tym:
http://www.ewozki.eu/environment/cac...14966a60c0.jpg ?

Do tego dzisiaj wylazły mi rozstępy na brzuchu tylko po jednej stronie, ale za to cała siatka się zrobiła

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Zapomniałam jeszcze napisać, że gratuluję wszystkim udanych wizyt! Cieszę się, że z Maluszkami wszystko w porządku
Zakupy też widzę u wszystkich udane
Ładny, podoba mi się ten wózek, w ogóle wózki Tako mi się podobają i trochę się o świat tego, ze właśnie wszystkie są ciężkie ;/ no ale jeszcze żadnego na żywo nie widzialam, więc zobaczę jak to się ma w realu

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Maszyna to dobra rzecz w domu uwierz mi, ja od malego za pan brat bo maszyna zawsze w domu byla.
Mialam Lucznika z komisu pozniej jak juz sama mieszkalam za 200 zlotych, ale teraz wiem ze doplace jak bede kupowac i kupie z owerlokiem bo mam naprawde podstawowa i nie ciekawa.
Jeszcze moj ojciec cos zmajstrowal i nie do konca dziala tak jak powinna.
Ale dziala
mam troche do poszycia a zawsze lubilam bo po ciuchlandach latalam i nawet jak mialam za duze ciuchy i chudlam - maszyna i lecimy
ojj wiele ciuchow tak kupilam. teraz chyba z lenistwa a moze z wiekszosego dobrobytu tego nie robie. ale pewnie zmieni sie to jak bedzie malenstwo i bedzie brudzic. Na minky mam baaardzo ochote ale nawet nie mam gdzie postawic maszyny zeby siedziec normalnie.

wlasnie zjadlam SLIWKE
juz TZ ma przesrane jedziemy szukac sliwek...
Tylko ja teraz 600 zł nie wydam, a nie wiem ile może kosztować taka co wystarczylaby mi na poczatek, no i ja w maszynach nie wiem nic, dosłownie nic co z czym się je ;P

O tak na za duże ciuchy z ciuchlandu by mi się bardzo przydała, tylko nie,wiem czy musiałabym coś zwezic nawet, albo skrócić

Cytat:
Hejka
Niestety, nie jestem w stanie Was nadrobić. Zresztą, co ja mogłabym powiedzieć Wypadłam z rytmu (choć w sumie nigdy w nim nie byłam )

Od poniedziałku myślę wziąć się za gromadzenie reszty rzeczy, żeby z grubsza mieć przygotowane, co trzeba. W sumie to nie wiem, jak zdołam to kasowo ogarnąć, bo mi finanse tąpnęły Zresztą, jestem też zdana na siebie, TŻ w rozjazdach, kto wie, kiedy go ujrzę.
I muszę sobie odłożyć na położną, ech.

Brzucho mi przeszkadza, ostatnio, kiedy musiałam wysiedzieć 3h na niewygodnym krzesełku przeżyłam horror, bo ciągle mi się coś w okolicy żebra po prawej stronie wbija. Na dodatek miałam kontakt z kamforą i chloroformem i nie wiem, czy to nie zaszkodziło. Ale chyba jetem zbyt zmęczona, żeby się tym zamartwiać, a muszę się ogarnąć i rozpocząć bycie radosną
Hej, fajnie ze się odezwałas, bo już się martwilysmy, że tyle czasu Cię nie ma.

U większości z nas wyprawka tez jeszcze daleko.

Zajrzyj czasem i napisz co słychać u Was, jeśli nie masz czasu na bieżąco czytać
Cytat:
Przyszły mi używki z allegro

Śpiworek:

I ubranka:
Jakie ładne, nie wyglądają na zuzyte
Cytat:

kalusia tygrysek piekny
O matko... a Ty jej jeszcze taki prezent fundnelas, no niepowazna jakas... jak wlasna matka może ograniczać kontakty swoich dzieci??

Cytat:
Hej fajnie, że wypoczęłaś i współczuję nadrabiania tylu postów

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

ja się przymierzam do hybryd na stopach - bo te co mam co prawda ładnie wyglądają, ale przydałoby się niedługo coś zmienić i martwię się, jak ja się zegnę...
Masz zamiar sama hybryde na nogach robic? Oszalas! Ja zwykłym lakierem nie dam rady a co mówiąc tyle czasu z hybryda sie zginac ;/
Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za badanie i za dobry obraz na usg

Jak wrócisz pochwal się zakupami

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 15:56   #3467
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Dziękuję Krzyżykowanie akurat mi idzie szybko, tylko najgorzej się przybrać

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Ja jestem jakaś dziwna chyba, bo mnie po marchewce normalnie ssie w żołądku Żebym kilogram cały wsunęła, to po 5 minutach muszę coś zjeść.
ciekawe, czy mnie nie będzie ssało...powiem ci, jak już zjem jakąś, bo dopiero się muszę zaopatrzyć w zapasy

Moje serca dwa:
Stary 2015-08-27, 15:58   #3468
rudaska
Zakorzenienie

Adka też zaglądam do kibla. Co do znoszonych rzeczy i bielizny ja mam spokój. Tż raz na 3 miechy siada i wywala wszystko co ma najmniejszą dziurkę a dzień później jedzie po nowe

Ogólnie no z Bon prix rozmiarówka jest zawyżona, ale ja lubię od nich ciuchy. Tylko trzeba się przyjrzeć co jak wygląda i z czego jest uszyte, bo na modelce każda szmata super wygląda

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Całe z minky bedziesz robila? Gdzie kupujesz material, na allegro? Ja właśnie do końca nie wiem jak się za to zabrać recznie, wyciąć podwójnie literę, odwrócić lewą strona i Szyc po krawedzi? Jakimś konkretnym sciegiem będziesz to robic? Bo ja się komplenie na tym nie znam ale chcę, żeby Malutka miała coś nad czym pracowałam i starałam się

padlam z tym pruciem

będę zamawiać na allegro, wstążki też, bo w sklepie nie znajdę pewnie tego co chcę a i ceny sa nizsze, tak jak Andriuszka pisała

Cytat:
Cześć nadrobiłam, nie miałam czasu w ogóle pisać!
We wtorek odebraliśmy łóżeczko i kupiliśmy materac (lateks, kokos). Wczoraj przyszła paka ze smyka z pampersami, rożkiem i zabawkami i kupiliśmy kombinezon w h&m, akurat promo -20% była
Zła jestem, bo nasz typ wózka odpadł i teraz muszę szukać nowego. Co myślicie o tym:
http://www.ewozki.eu/environment/cac...14966a60c0.jpg ?

Do tego dzisiaj wylazły mi rozstępy na brzuchu tylko po jednej stronie, ale za to cała siatka się zrobiła

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Zapomniałam jeszcze napisać, że gratuluję wszystkim udanych wizyt! Cieszę się, że z Maluszkami wszystko w porządku
Zakupy też widzę u wszystkich udane
Bardzo fajny wózek. Pokaż później co dostałaś
Stary 2015-08-27, 16:06   #3469
Fionka_31
Zakorzenienie

Sylwoha powiedz ginowi ze my tu wszystkie ciekawe.

Jestem padnieta. Miałam dzis tak umysłową prace ze ledwo zyje.

czytam was ale nic nie koduje

Właśnie. Piszcie do mnie o terminach swoich wizyt

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 16:11   #3470
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Rudaska bonprix też ma ceny kosmiczne, ale też już o tym myślałam. Rozmiarówkę mają zawyżoną, wiosną zamówiłam sobie kurtkę wiatrówkę w swoim rozmiarze, a jak przysłali i przymierzyłam to okazało się, że 2 rozmiary za duża...Sama nie wiem, chyba jednak pojadę raz jeszcze na ten targ. Najgorsze jest to, że w nast. tygodniu mamy jechać nad morze i chciałabym w razie czego mieć coś cieplejszego, a zchacharzonego polaru nie wezmę przecież :

To ja Wam teraz coś powiem. Ostatnio TŻ opróżniał szafki u swoich rodziców z reszty swoich rzeczy, żeby już wszystko u nas było razem w kupie. Przywiózł 92 PARY SKARPETEK. I najgorsze jest to, że nie dał wyrzucić większości, bo przeciez się przydadzą, sa dobre, co ty od nich chcesz. A jak w tajemnicy zrobiłam segregację i wyrzuciłam jedynie 30 par najgorszych to jak się zczaił to dwa dni chodził nabzdyczony.
Koszulek ma tak samo z 40 i dał wyrzucić tylko 2, sorry, nie wyrzucić - wziął do pracy.
Nie wspomne, ze jego nieuzytkowane ciuchy zajmują trzy szuflady w komodzie.

Jak o tym mysle to mnie nosi
Ogólnie, BonPrix można kupić niedrogo na allegro, często są na licytacjach. Nazywają się BPC chyba
Stary 2015-08-27, 16:12   #3471
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak myślę

Dobrze mówi!
Stary 2015-08-27, 16:20   #3472
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejka

Trzymajcie się
a coś się stało? Czy tak po prostu humoru na pisanie nie masz? i ani myślę cię wypuszczać z naszego rozgadanego grona

Moje serca dwa:
Stary 2015-08-27, 16:22   #3473
kalusia87
Zakorzenienie

http://m.demotywatory.pl/4540992
Stary 2015-08-27, 16:22   #3474
rudaska
Zakorzenienie

To nadrabiam i odpowiadam dalej
Aniqa wzięliśmy lateks kokos żeby w razie czego przerzucić.
W łóżeczku się zakochałam bo pasuje do mebli w sypialni, które potem zostaną w dziecinnym.
Cienwiatru jeśli chodzi o marchewkę - to jedna w ciągu dnia. To od kiedy zaczynamy reżim cukrowy? od teraz zaraz, od jutra czy poniedziałku ? Dobrze że mi przypomniałaś. Ja dziś robię hybryde na nogach
Kalusia piękne ciuszki i w jakim dobrym stanie. Dobrze że tż się przekonał
Sylwuska a co do szycia to będę szyła po lewej stronie prostym ściegiem, tylko drobnym. Na maszynie najwyżej obrzucę żeby się nie siepało. I wybiorę prostą czcionkę
Stary 2015-08-27, 16:23   #3475
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:

kalusia tygrysek piekny
dziwna sytuacja...a perfumy ładnie pachną? Bo jak coś to sobie zostaw:P:

Moje serca dwa:
Stary 2015-08-27, 16:24   #3476
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
so true!
Stary 2015-08-27, 16:24   #3477
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Byle tylko urodzic

hhehe demon zła z ciebie

Moje serca dwa:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-27, 16:29   #3478
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
To nadrabiam i odpowiadam dalej
Aniqa wzięliśmy lateks kokos żeby w razie czego przerzucić.
W łóżeczku się zakochałam bo pasuje do mebli w sypialni, które potem zostaną w dziecinnym.
Cienwiatru jeśli chodzi o marchewkę - to jedna w ciągu dnia. To od kiedy zaczynamy reżim cukrowy? od teraz zaraz, od jutra czy poniedziałku ? Dobrze że mi przypomniałaś. Ja dziś robię hybryde na nogach
Kalusia piękne ciuszki i w jakim dobrym stanie. Dobrze że tż się przekonał
Sylwuska a co do szycia to będę szyła po lewej stronie prostym ściegiem, tylko drobnym. Na maszynie najwyżej obrzucę żeby się nie siepało. I wybiorę prostą czcionkę
Ludzie Dziewczyny podziwiam Was, ze na nogach dacie radę robić hybryde, albo mi to tyle czasu zajmuje, albo naprawdę mi ciężko ;/

A literki całe z minky będziesz szyla? Czy z jednej strony jak te kocyki?

A i gdzie kupiłaś lozeczko? Bardzo ładne

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-08-27 o 16:32
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 16:31   #3479
cienwiatru
Wtajemniczenie

Syylwuska, mam wrażenie, że z hybrydą pójdzie mi dwa razy szybciej, bo maznę na beżowy kolor więc nie będzie wymagał aż tak dokładnego malowania Ale tak, dobrze mówisz - szalona jestem...i w 9 miesiącu też pewnie będę pazury u nóg malować. Mąż do tej pory mi wypomina jak mieliśmy już jechać do szpitala rodzić, on cały w nerwach, a ja ciach pod prysznic, włosy ułożyłam i jeszcze miałam w planach lekki make up, ale już mi nie pozwolił

Moje serca dwa:
Stary 2015-08-27, 16:31   #3480
mujer
Zadomowienie

Cytat:
a coś się stało? Czy tak po prostu humoru na pisanie nie masz? i ani myślę cię wypuszczać z naszego rozgadanego grona
Nom, zawaliłam masę spraw, co bardzo mi komplikuje życie i moje marzenia, a raczej złudzenia padły w gruzach Nic, tylko drobne załamanie nerwowe.

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość

Hej, fajnie ze się odezwałas, bo już się martwilysmy, że tyle czasu Cię nie ma.

U większości z nas wyprawka tez jeszcze daleko.

Zajrzyj czasem i napisz co słychać u Was, jeśli nie masz czasu na bieżąco czytać

Nom, ja ogólnie jestem nieogarnięta, a coś tam powinnam się może jednak przygotować. Zwłaszcza, że zapewne sama będę musiała wszystko zebrać/kupić itp. I zwłaszcza, ze nie mam dużo wolnego czasu ostatnio.

Właśnie zaczęło mi wywalać pępek.

Miałyście USG piersi w ciąży? Byłam u innej lekarki i mnie z oburzeniem skierowała (jak to pani nie miała???) Akurat mnie cyc przestał boleć i o nim zapomniałam (w końcu ).
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości