|
|
#3751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
oo można wstawić od razu z you tuba, obejrzyjcie koniecznie
![]() UWIELBIAM ICH
|
|
|
|
#3752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W sumie tutaj znalazłam podobny do mojego i taniej wychodzi nawet http://pl.dawanda.com/product/817390...poduszka-30x40 tyle, że przesyłka dojdzie.A tam jak jeszcze rożek zamówiłam to przesyłka gratis, więc w sumie na to samo wyjdzie gdybyś jeszcze rożek u niej brała. Chyba, że rożek jednak inny kupisz
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2015-08-28 o 17:34 |
||
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Sylwuska tulimy jest na warszawkiej i rogu kraszewskiego.
Sprawdz sobie w necie I tak sam kocyk taki. Tylko on ponoc jakis wiekszy. Ze ma starczyc do 2 latek Ja nie wiem xzy te z all tez takie. Az tak sie nie interesowalam jesCze Adka wspolczuje.. Ale pocieszaj soe tym urlopem, a po urlopie zaraz zleci i urodzimy i powiesz i baju baj A ja sie przespalam, budze sie a moj brzuch zyje swoim zyciem :p |
|
|
|
#3754 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdyby nie to to oboje z tztem je.blibysmy drzwiami juz... Cytat:
:/ zla jestem na siebie sama za to.. Cytat:
dalismy sobie wejsc na glowe a teraz cierpimy. :/ zlota zlota
|
|
#3755 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
ja tak tylko na szybko, bo dzisiaj w sumie cały dzień mam zaganiany a zaraz przychodzą teściowie do nas. Jutro mam nadzieję, was ponadrabiam, bo dzisiaj już nie dam rady. Mam nadzieję, że dużo do czytania mieć nie będę. Dzisiaj rozmawiałam w pracy o urlopie i będę na zwolnieniu prawdopodobnie od listopada albo od października
|
#3756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
A no ja planuje kupowac powoli wszysto bo mam przeczucie ze wczesniej urodze
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja też wolałabym mieć wszystko wcześniej kupione, ale jakoś po prostu nie mam sił w tym tyg, może w następnym sie jakoś zabiorę i powoli będę szukac ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myslalam ze jednak bede zalowala ze nie czarny ale jest oki
![]() Ja wiem, tez miewam niemoce ale sie trzeba zbierac bo potem bedziemy sloniamiDzis znow zostawilam 80 zl w lumpie ale troche tego mam juz. Chociaz nadal brakuje czesci |
|
|
|
#3760 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajny jest ![]() Ja dziś dostałam wypłatę, a jutro jadę z mamą i siostrami na targ Może coś Maleńkiej kupię
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Oo ja też mam ostatnio jakaś niemoc do wyprawki. Cały sierpień walczyłam i trochę muszę od tego odpocząć,ale we wrześniu dalsza walka. Na tapecie wanienka,proszki i pampersy... no i może jakieś ciepłe stroje jak znajdę dla Szymona
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słabo mi się zrobiło i brzuch znowu twardy
|
|
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
Adka, trzymaj się dziewczyno i nie daj po sobie jeździć
Ogolnie, ja jeszcze w tym miesiącu nie włączyłam tv, chyba mocno zakurzył się nie kupuję książek, tzn kupuję w bardzo ograniczonym zakresie, miesięcznie przerabiam kilkanaście sztuk - nie zostałoby nic na wyprawkę, ale należę do 4 bibliotek i pożyczam gdzie tylko mogę od znajomych, albo sami przynoszą Sylwoha, piękny wózek i śliczny kolor. Aniqa- cudne ciuszki, aż mnie ręce świeżbią , żeby zamówić ale muszę ogarnąć te, które są u rodziców... braki będę uzupelniać. ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Prałam w Dzidziusiu ciuszki starszej córki i całkiem nieźle radził sobie. I znośnie pachniał, zapach Loveli odrzucał mnie od razu. Teraz zakupiłam płyn do prania, nie mogę już prać w proszkach. |
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo wciągająca może nawet mam jeszcze e-booka---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- No i Dzidziuś sporo tańszy a Lovela kiepsko wypadła w analizie
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupuję, bo nam nikt nie da. Mama sprawdziła co zostało po siostrze i wszystko na większe dziecko, więc na początku musimy kupować. Później już od roczku i dalej będę od mamy brała i kupowała to co będzie potrzebne ![]() Ja właśnie chyba Dzidziusia kupię. Zastanawiałam się czy prać od początku w naszym, ale jednak mama też mi poradziła, żebym prała na początku w dziecięcym.
|
|
#3766 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny - po wizycie w poradni kardiologicznej - serduszko zdrowe!!!! nie ma śladu po ubytku - albo błąd pomiaru, albo się zrosło. Przy okazji sprawdzone całe serce - jest prawidłowe
Ale się cieszymy
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Hope super info :-*
Kalusia ale Ty chyba mówisz o żelu Jelp? Ja mówiłam o proszku. |
|
|
|
#3768 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie byłaś w lumpie? Pochwal się jakimiś rzeczami, bo po kwocie widzę, że chyba sporo kupiłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie Sylwoha pochwal się ubrankami
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska tak,u nas będzie Szymon
Tak w ogóle dziś mam jakieś głupie myśli (chyba przez to że rzygam cały dzień) że urodze dziewczynkę. Ale bym się wściekła! Mam pytanie,będziecie kupować stelaż pod wanienke czy nie? Jeśli nie to na czym będziecie stawiać? (Myślę o kąpieli jeszcze nie w łazience) |
|
|
|
#3771 |
|
Raczkowanie
|
Glukoza jeszcze przede mną we wtorek - nie można cytryny.
Jakie te wszystkie rzeczy dla Maluszków fajne - to mnie motywuje do działania
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Harry na tvn jk ktos zapomnial a chce ogladac.
Ja z tej okazji zrem popcorn i zapijam pepsi, co by maly zlazl mi z pecherza
|
|
|
|
#3773 |
|
Raczkowanie
|
Moje lumpowe zdobycze
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety ja dziś bez pottera bo TŻ nie kupił telewizora bo nie było takiego jaki chciał. Hmmm chyba jakiś stary trzeba tymczasowo z piwnicy przynieść
|
|
|
|
#3775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co patrzeć na takie rzeczy U mnie według tych zabobonów powinien być chłopak ![]() My mamy kupiony stelaż pod wanienkę ![]() W salonie bym się wkurzyła ![]() Cytat:
Ja miałam cytrynę i wcale jej nie poczułam ![]() Cytat:
)
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3777 | |
|
Raczkowanie
|
Jakiś ciężki dzień dzisiaj, do południa myślałam, że mam dzień lenia, aż w końcu zmierzyłam ciśnienie i okazało się że mam bardzo niskie
ale na szczęście zmobilizowałam się i porobiłam to co miałam na dzisiaj zaplanowane, powinnam jeszcze psa wykąpać, ale juz mi się nie chce, odpuszczam ![]() pora na kolację i relax miałam nie jeść z wami słodyczy, ale kurde pękłam przed chwilą i wciągnęłam 2 kostki czekolady śliczny! piękne te sówki Cytat:
i to pomimo smarowania się 2 razy dziennie. Nie wiem, może powinnam jakiś masaży spróbować. Kurde niby taki pierd, ale jak psuje humorAni_qa aaaaaaaaa mega te Twoje ubranka, no co ja zrobię jak mi najbardziej podobają się dziewczyńskie, śliczne! sylwoha fajny ten Twój wózek, pewnie pisałaś ale umknęło mi... jaki to model? bardzo podobają mi się kolory, właśnie myśle o czymś podobnym albo beż albo szary jeszcze wchodzi w grę. Wiem tylko żę nie chcę żadnych ciapek blllleee adka_19 współczuję relacji w pracy, i tej koszmarnej szefowej ale tak czuję, że dasz rade, twarda laska jesteś oby do urlopu
|
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakie fajne!
Cytat:
|
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W kwestii zakupów to ja jutro jadę na SWAP z odzieżą dziecięcą i akcesoriami. Ciekawe czy uda mi się coś upolować. ![]() U mnie to samo. ![]() Matko co za dzień dzisiaj! Niby nie czuje się źle, ale spałabym non-stop. Niedawno wstałam z drzemki - trzeciej w dniu dzisiejszym. Teraz pewnie będę po nocy siedzieć.
|
|
|
#3780 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim tegorocznym odkryciem są 2 pisarki Alice Munro - jej krótkie opowiadania są nieziemskie choć zwykle wolę dłuższe formy i Maureen Lee, o której chyba już tu pisałam - czytam wszystko co napisały i wydane jest w Pl, może kiedyś przekonam się czytania do języka w którym napisały Niestety e-booki to moja porażka , na telefonie nie mogę czytać, przy forum po dłuższej chwili wysiadam, a co dopiero książka, czytnik mam Prestigio - dostałam w prezencie i nie potrafię go ogarnąć, no jestem lewa technicznie Aniqa, pewnie i kupujesz śliczne rzeczy. ja dostaję czasem coś od osób, od których kompletnie nie spodziewam się, w różnym stanie i nie zawsze są miłe dla mojego oka, ale jestem wdzięczna, że ktoś pomyślał o mnie, o córce, a co z tym robię, to druga strona kaloszy ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:
Edytowane przez Madziejka* Czas edycji: 2015-08-28 o 20:03 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

Niedługo urlop, a później już bliżej niż dalej do końca 

) 
i to pomimo smarowania się 2 razy dziennie. Nie wiem, może powinnam jakiś masaży spróbować. Kurde niby taki pierd, ale jak psuje humor
, na telefonie nie mogę czytać, przy forum po dłuższej chwili wysiadam, a co dopiero książka, czytnik mam Prestigio - dostałam w prezencie i nie potrafię go ogarnąć, no jestem lewa technicznie 
klask i: