![]() |
#3961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
![]() My mamy materac kokos lateks, ale z innej firmy ![]() Dziewczyny jeszcze mi się przypomniało o pieluchach tetrowych, ja zamawiałam u r__p77 te za 1,65zł i jestem bardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Aaaa i jeszcze chyba Kalusia87 pytała o cenę Eucerinu w SP, dzisiaj był za 53zł, więc drogo, ale w promocji podobno można dorwać za 30-35zł ![]()
![]() |
#3962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jak? Zadowolona jesteś? Bo ja już praktycznie byłam zdecydowana na piankowy, ale nie wiem czy czasem tego kokos-lateks nie zamówię ![]() ![]() Jaka grubość tych pieluch? Moje powinny przyjść w poniedziałek ![]()
![]() |
#3963 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
uu ten tego.. udanej zabawy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3965 |
Zadomowienie
|
słyszałyście ?alfa star upadlo .. masakra
#3966 | |
Zadomowienie
|
śliczny bodziak
![]() Cytat:
![]() ![]() cały czas potwierdza się co mówiłam o ciuszkach dla dziewczynek, śliczne ![]() o jacie! a co Ty masz w tych pudłach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |
Zakorzenienie
|
Ja nie słyszałam
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- W ogóle to oglądałam ostatnio ubranka firmy Pinokio i są takie ładne ![]()
![]() |
#3968 |
Zadomowienie
|
nieźle bym sie wkurzyła ..najgorsze jest to ze oni do wczoraj wycieczki sprzedawali;/ i nagle dzisiaj sie dowiedzieli ze ogłaszaja upadłość.. smierdzi to przeciez z km...
#3969 |
Zakorzenienie
|
Ja się nigdy jakoś specjalnie nie interesowałam biurami podróży bo nie było nam to potrzebne, ale takie zachowanie nawet ciężko skomentować :/
#3970 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia jaka grubość, ale są takie mięsiste, dużo grubsze od tych w pepco ![]()
![]() |
#3971 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poród niezmiennie uważam za &ujowy w formie, jaką funduje NFZ ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zwiałam dziś z wykładów, bo gość tak pieprzył, że osłabłam. Nie warto było wbijać sobie wątroby, żeby słuchać tych pierdół. 2 dni po 12h dla mnie spoko. Ja od niedzieli mam zapiernicz po 8-10h w tym zajęcia terenowe (to akurat spoko), albo jakieś praktyczne. Cytat:
Cytat:
![]() Co do porodu chodzi mi głównie o takie kwestie jak: masaż, położna, wiedza, czy jakeiś drobiazgi, które mi pomagają. Wiadomo, ze nie zaplanuję przebiegu. A dziś zwiałam z części zajęć, idę pozwiedzać póki stopy mi na to pozwalają. Mam nadzieję, że dziś dane mi będzie spać ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 |
Zadomowienie
|
podsłam Wam linka do reportażu o 3jaczkach znajomego
http:/ /katowice.tvp.pl/21415965/pomoc-potrzebna-potrojnie-trojaczki-z-zor-wymagaja-intensywnej-rehabilitacji dopiero teraz do mnie dotarło, że urodziły mniej wiecej w tym czasie w którym jest kazda z nas - 25tyg ..
#3973 |
Zadomowienie
|
#3974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja swoją tez oddam ;/ My zaraz wychodzimy? Bo na 18 jedziemy zobaczyć małą Ige, do napisania potem ;* miłego wieczoru ;* Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Zakorzenienie
|
Benita te pudla to ciuchy po mojej malej....
Tyle slicznych rzeczy a tu masz, chlopak bedzie ![]() Prawie koncze, Niektore z wylowionych ciuszkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3977 | |
Zadomowienie
|
hehehe dziewczyny mój mąż stwierdził że co jak co, ale nosidełko to musi kupić, żeby tak mógł pilnować dzidzi jak ten Pan ze zdjęcia w necie, hehehehe
![]() i siedzi, szuka nosidełka na necie hehehe ![]() a ja mam frajdę jak małe dziecko, bo szyję właśnie tę książeczkę manipulacyjną dla mojego dziecka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
Nie bede kusic losu i chyba sprzedam wszystko
![]() Jejku jakie to bylo male, w tym komplecie z pszczolka zabieralismy ja ze szpitala... ![]() I sie poryczalam przez te wspominki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pszczółka śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sama wiem jak sentymentalnie patrzę na moje rzeczy które się uchowały z dzieciństwa, pasek ze szpitala mamy, misie, kocyki itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Zadomowienie
|
Czubasek śliczne, może któraś z córeczkowcyh mamuś tu odkupi?
![]() ![]() No właśnie, zostaw na pamiątkę! TŻ ma swoje ubranka z dzieciństwa i parę zabawek, teraz ubierzemy w to Gniewka i na pewno będzie fajna pamiątka do porównania na zdjęciach czy coś z TŻtem... I pozytywka biedronka przyda się i jeszcze parę fajnych gadżetów ![]() Ja swoich nie mam i żałuję, że mama nie zachowała ![]() Andriuszka, dobry patent ![]() Sylwuska, powodzenia, dawaj znać co u Igi ![]() Co do tej witaminy b12 to mogę co nieco powiedzieć, bo długo z tym się męczyłam. Ona jest bardzo dobrze wchłaniana ogólnie z jedzenia, dużo jej w różnych produktach, najwięcej w mięsie, dlatego właśnie niedobory praktycznie się nie zdarzają... (Syntetyczna słabo się wchłania). Głównie u anorektyczek, alkoholików i osób niejedzących mięsa. Niedobór u innych osób może świadczyć o innych chorobach np. żołądka, ch.Addisona-Biermera itp. Ja właśnie tak mam i byłam diagnozowana w kierunku tych różnych chorób, nic z tego nie wynikło i przez długi czas chodziłam na zastrzyki (no bo skoro z mięsa mi się nie wchłania to tym bardziej z tabletki, trzeba ją zapodać od d*py strony ![]() Edytowane przez acapella Czas edycji: 2015-08-29 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
Dobry pomysl z zachowaniem niektorych rzeczy dla corci
![]() Jad o tej pory wspominam bialo fioletowy sweterek zrobiony na drutach przez prababcie dla mnie ![]() Mam wszystko w domu rozgrzebane a sily mnie opuscily... Oddajcie troche energii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym zostawiła ![]()
![]() |
#3983 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Halwaya mam przepis na sernik dla diabetyków nigdy mu cukru nie podniósł hihih.. Ja robiłam właśnie sernik, i murzynek z białą czekoladą..
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
Acapella tak ja mam hashimoto. No patrz,wielu rzeczy jeszcze o tej dolegliwości nie wiem,jedynie że u mnie wywołała niedoczynność tarczycy hah
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Dziewczyny a myślicie że używane pościele mogę używać? Bo dostałam kilka kompletów od siostry TŻ w dobrym stanie. Tylko prześcieradeł nie brałam bo to chce nowe. Może w pralkę to i wygotować? |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Zakorzenienie
|
Simka poprosze o przepis, bo ja kocham sernik
![]() Przyszla mata edukacyjna.. córka się na nią od razu wpakowala ![]()
#3986 |
Wtajemniczenie
|
Aniqa śliczne ciuszki
![]() 0enedue a daj spokój z tymi xhlopani ja mojego odsyłam jak będzie miał siłę bovtymczasowo przysypia na miasto z kumplem niech odstresuje się a jutro biorę ich na wycieczkę na klify u wgl. Będę aparat testować ![]() Evcia już 3 trymestr o mamusiu! ! Wszystkie zaraz zaczniemy! !! ![]() Andriuszka muszę ta fotkę mojemu tztowi pokazać ahahah ![]() My wróciliśmy z pracy zjedliśmy i lezymy T usypia na mnie wlazl kot masuje mi cycka Krzysiowi mruczy mały to lubi chociaż ostatnio kopa sprzedał kotu że aż uciekł ahahaha Mam zawrzeć tzta później na miasto ale coś mi się wydaje że się ululula i tyle z imprezy będzie ![]()
#3987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Patrzcie co znalazłam: http://www.soufeel.com/soufeel-charms/memorable-charms/ ![]() Poćwiczyłam w końcu Pregnancy Yoga - Strength & Stability. Muszę się codziennie za to zabierać, moje plecy mi za to podziękują :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3988 | ||||||
Zadomowienie
|
Jednak dalej nie mam wody w domu
![]() ![]() Cytat:
![]() Mój ojciec wmusza we mnie sok z pokrzywy, ostatnio go łącze z sokiem z buraka i marchewki i jet to w jakiś sposób wypijalne dopiero Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A wyciskarkę polecam ! Jest różnica między sokowirówką a wyciskarką duża. Cieszę się że tata mi ją zasponsorował bo sama bym odkładała dalej a naprawdę jest różnica i duuużo częściej piję soki Cytat:
![]() Sama mam chyba nawet jakąś pościel z lumpeksu - kupiłam i miałam przerobić na zasłony ale w sumie mi pasuje jako pościel - wygotowałam i nic się nie działo |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za opinie
![]() w takim razie wypiore je i dobrze wyprasuje,ale swoje ze dwa komplety też kupię później. Dostałam jeszcze śpiwór do wózka ![]() I bujaczek,prawie nieużywany. Jestem zadowolona,tyle wydatków mi odeszło że hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam!
![]() Cholercia.. chyba nie wszystko mi zacytowało. ![]() Cytat:
Obawiam się tylko, że to opcja do jasnych włosów, z ciemnych może być problem by to wyczesać tak by nie było widać 'siwizny'. Śliczne. ![]() Cytat:
![]() To wychodzi na to, że dzisiaj lub jutro muszę zjeść te pół paczki chipsów, które zalegają w szafce. ![]() Cytat:
Nie będzie to do grudnia nieświeże? Ja, jeśli lekarz nie będzie mnie straszły przedwczesnym porodem mam zamiar się za to wziąć w październiku. Cytat:
![]() ![]() Oooo fajnie. Ja bym chciała dłużej karmić - jeśli tylko będę mogła to pół roku minimum, a najlepiej rok. ![]() Cytat:
Muszę się w końcu zmobilizować! ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas jeszcze 3 tygodnie do III trymestru. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Uf. ![]() Ja dzisiaj dostałam jakiegoś ataku.. sił i energii! ![]() ![]() Niestety mimo chęci i zapału brzuchol daje o sobie znać i muszę robić przerwy - dwa razy musiałam sie położyć. Z cieciowych newsów Przyjaciółka dzisiaj mi dała cynka, że ma dla mnie kombinezon zimowy. ![]() ![]() Wstępnie też dzisiaj zarezerwowałam wózek używany - prawdopodobnie jutro jedziemy obejrzeć, więc możliwe, że wrócimy z bryką, dla Młodego. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.