|
|
#3871 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
Ja razem z olejkiem dostałam instrukcję masażu i wątpię żeby TZ się tego podjął:p to nie jest przyjemne masowanie, tylko rozciąganie i poszerzanie :p |
|
|
|
|
#3872 |
|
Zadomowienie
|
Cień najbardziej ciekawa jestem tego suchego szamponu
![]() Fionka kobieta kot
|
#3873 |
|
Zadomowienie
|
Jeeej, u mnie dzisiaj studniówka!
pozwolę sobie z tej okazji na słodycze i czipsiochy!![]() A jeszcze co do piersi, to mojej koleżance wyszły rozstępy właśnie po porodzie, bo dopiero jej biust urósł podczas karmienia także teraz pluje sobie w brodę, że od razu po porodzie przestała je smarować oliwka
|
|
|
|
#3874 |
|
Zadomowienie
|
arty: Dolinka kolejna okazja do świętowania ![]() Przegielam z sprzątaniem leżę i zdycham .. Która z Was ma przepukline pepkowa? Bo nie pamiętam a mam pytanie :/
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, planuje może któraś z was wycieczkę do SuperPharm? Bo jestem bardzo ciekawa, ile tam kosztuje ten olejek Eucerin. Jakby był w jakiejś fajnej promocji to może poproszę koleżankę z pracy, żeby mi kupiła.
|
|
#3876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lateksowa kotka?
|
|
#3877 |
|
Zadomowienie
|
Kalusia a na stronie nie będzie ceny ?
|
#3878 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też, tyle, że nigdy nie używałam suchych szamponów, bo jak codziennie nie umyję głowy to chora jestem...i jakoś mi się wierzyć nie chce, że to daje taki efekt, jak umycie włosów? No, zobaczymy...
|
#3879 |
|
Zadomowienie
|
Znaczy się ją suchego szamponu cały czas używam z Batiste czy jakoś tak
i jestem zadowolona jest to moje wybawienie żeby myć włosy co 2 dzien no ale jestem ciekawa tego :₩
|
#3880 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka czynnikow sie na to zlozylo. Ja latalam.do szkoly wiec laktatotem odciagalam, pozniej malej wyszla alergia na laktoze i mielismy nutramigen. Cytat:
Chyba do 4-5 miesiaca jakos. Bo ona 6 kilo to mialana pol roku. Cytat:
Tez przesadzilam ze sprzataniem. Mialam sprzatac jak mrble do malej dojada ale jakos nie.moge na pierdzielnik patrzec i juz mam wyszorowany jej pokoj, tz mi okna tylko umyje a mama firanki zalozy. Kuchnie wysprzatana. We wszystkich szafkach poukladane w kuchni i u malej. |
|||
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
W gazetce do nie na, jest rabat na kosmetyki Eucerin ale na inną serię. Ciekawe, jaką mają cenę regularną. Zauważyłam, że w SP też uruchamiają jakiś program dla mam, nie czytałam jeszcze szczegółów
|
|
#3882 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
ciekawe... ja jeszcze nigdy takiego usg nie miałam. A kiedy będziesz je robiła? W sensie kiedy najlepszy czas na to?
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
więc narazie omijamy temat imienia żeby się nie kłócić ![]() Cytat:
fakt że zawsze czułam że będę miała samych synów
|
||||
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Już doczytałam. To takie coś jak Rossnę, standardowy rabat to 3%, jeśli robimy 2 razy w miesiącu zakupy za min 35 zł to rabat się zwiększa. Oprócz tego jest stała cena na Pampers Maxi Pack-39.99 i co dziesiąta paczka za grosz
|
|
#3884 |
|
Zadomowienie
|
No ja też planuję się za siebie wziąć, ale nie od samego początku nowego roku, bo nie wiem czy dam radę ;P Ale jak tylko się ogarnę ze sobą i z dzieckiem to mam zamiar zrobić coś z nadmiarem ciała. Planowaliśmy drugie dziecko jak najszybciej, ale chyba jednak odłożymy to o kilka miesięcy, dopóki nie doprowadzę się do ładu :P
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Kalusia ale Ty oblatana jesteś w tym dzieciowym showbiznesie
Byłam w Pepco, kupiłam jedne bodziaki z długim rękawem, bardzo mi się spodobały i nie mogłam nie wziąć ![]() Dokupiłam też 2 pieluchy flanelowe i już mam komplet, chociaż teraz stwierdzam, że i tak 10 sztuk to o 5 za dużo...Ale co, nie zginie przecież ![]() Do Rossmana nie szło wejść, tyle kobiet się nalazło, więc odpuściłam Dolinka ja też będę dziś grzeszyć Warką 0%, prażynkami i wafelkami A wlasnie zgrzeszyłam połową pizzerki z pierdonki Muszę posprzątać w pokoju znowu, bo wczoraj TŻ telewizor demontował i się naśmieciło W ogóle stwierdzam, że jak jest w domu to jest wszędzie pełno śmieci i kubków pozostawianych. No nie mogę tego mojego pajaca tego oduczyć, że kubki w najgorszym razie zostawia się w zlewie do umycia (chociaż wolałabym, żeby sam umył po sobie ale przyniósł inne zwyczaje ze swojego domu niestety...), a nie zostawia tam gdzie się wcześniej siedziało. W sumie mam zajęć od cholery i więcej, ale jakoś nie mam weny. Ciuszki wyprane, część wyprasowana, druga część nadal leży na kupie, białe i pastelowe rozmiarami posortowałam, ale tak leżą i nie wiem co dalej, jak to wszystko zorganizować Mocy - przybywaj!!! |
|
|
|
#3886 |
|
Zadomowienie
|
Jaki miałaś objaw ? Bo ja dzisiaj przy smarowaniu zauwazylam ze w okolicy pepka mam taki mały guzek który boli przy dotykaniu.. i tak się zastanawiam czy to nie to ? Oczywiście lekarz Google stowierdzil że to albo rak albo przepuklina
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję wyglądać do tego czasu jak człowiek, a nie jak słoń |
|
|
|
|
#3888 | |||
|
Zakorzenienie
|
Spoko, też czasami u Was nie pamiętam
![]() Cytat:
![]() Każda z nas planuje, a jak wyjdzie to się zobaczy ![]() Cieszę się, ze dziś Ci lepiej ![]() Ją mam walizkę taką na wakacje, ale jej nie będę taszczyc i taka stara torbę ze studiów i zamierzam sobie kupić nową taką właśnie jak na treningi przyda się na potem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dziś znowu majonez i pomidor malinowy :Love: a teraz zagryzam herbatniki holenderskimi, takimi z czekoladą z jednej str, uwielbiam je ![]() Dziewczyny czemu ja mam takiego lenia, nic mi się nie chce ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#3889 |
|
Zadomowienie
|
Kalusia ja bardzo rzadko robie zakupy w sp .. jakoś mi nie po drodze .. ale jak będzie się opłacało dzięki tej karcie to kto wie
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem, ale rozstępami się na brzuchu nie martwię, bo i tak miałam (co prawda już jasne prawie niewidoczne) a teraz mam takiego tygryska. dla mnie wazne zeby na cyckach nie było a smaruje sie jak mi sie chce i przypomni :PAdka no własnie sie obawiam, ze jak sie nażre to mu ochota na |
|
|
|
|
#3891 |
|
Zadomowienie
|
Sylwuska wiesz czemu masz lenia ? Bo możesz go mieć ;D
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisze na szybko bo zAlegam w kuchni- dzis robimy grilla a ja lubie ciagle cos innego
Benita- zalozylam dg wciazy ![]() Takze wiesz, dzialalnosc dzialala i dzialac bedzie. Tak sie zlozylo ze w ciazy zalozylam, chociaz duzo wcczesniej pracowalam w tej branzy. Wiadomo, jak moge poki moge to podstawa wysoka wiec czepiac sie beda :p |
|
|
|
#3893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Nie wiem czy Cię pocieszę, ale mam tak samo :P
|
|
#3894 |
|
Konto usunięte
|
Ciekawe ile z nas będzie w ciąży w przyszłym roku
bo planuje kilka z tego co widzę, a ciekawe jak to wyjdzie w praniu ![]() Biorę się za porządki, bo już patrzeć nie mogę na ten burdel ), moja szafa i przegląd butów, ubrań i sortowanie, rzeczy młodego - poukładać rozmiarami i pozapisywać czego nam jeszcze brakuje, zrobić z tego listę do portfela, żeby mieć pod ręką jak coś mi się trafi, zszyć spodnie, bo pękły na tyłku, zaszyć torbę na leżak, żeby się ją dało przez ramię powiesić Także do później laseczki I pamiętajcie - kobieta w ciąży jest zawsze najpiękniejsza!
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
A bo jak już leżę to sobie czytam z nudów
poza tym ja lubię sobie tak sprawdzać i porównywać na zakupy dzieciowe będę chyba z kalkulatorem chodzić i przeliczać cenę za szt albo inne jednostki.Dzisiaj mam to samo nawet naczynia zmywam na raty bo co dłużej postoję to mi się słabo robi
|
|
#3896 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Podłączają mi dzisiaj wodę Zamówiliśmy okno, tż właśnie ładuje stare kaloryfery do wywiezienia na złom a na 14 idziemy na ślub kolegi. Idę kupić kartkę z życzeniami
|
||
|
|
|
#3897 |
|
Wtajemniczenie
|
Podziwiam was za ten czas na wizaż Wow...
Mi czasem czasu brak by po tyłku się podrapać Nic mi się nie chce wczoraj też przesadzilam i w nocy dało mi w kość..Ale obiecałam siostrze upiec 2 placki na chrzest, biorę się za krem do murzynka..ehhh Coś o pampkach pisalyscie ja kupiłam wcześniej z młodym bo promocja a tu dupa...okazało się że ma uczulenie i jak był maluski to tylko niektóre tolerowal np z Tesco loves baby czy z Lidla toy rus a po reszcie dupa czerwona ogień normalnie... Potem jak był starszy to mniej reagował no pampersy mogłam założyć chociaż wcale jakościowo nie są lepsze niż te z Tesco .. Teraz też kupię tylko New born do szpitala a potem się zobaczy... Co do prania to młodemu pralam w loveli i było ok teraz już jak się tak strasznie Brudziński to niemieckim persilem pierzemy a do płukania lenor sensitiv po innym go sypie..pokrzywka od razu...
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
|
|
#3898 | |
|
Zadomowienie
|
śliczny
śliczne chyba miałam taki sam albo bardzo podobny bodziak z długim w gwiazdki mój był kupiony w F&FCytat:
![]() nie kupuję stelaża, wanienka będzie stała na podłodze |
|
|
|
|
#3899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ha! Dzięki, że mi przypomnialas
![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52580288]Ciekawe ile z nas będzie w ciąży w przyszłym roku bo planuje kilka z tego co widzę, a ciekawe jak to wyjdzie w praniu ![]() Biorę się za porządki, bo już patrzeć nie mogę na ten burdel ), moja szafa i przegląd butów, ubrań i sortowanie, rzeczy młodego - poukładać rozmiarami i pozapisywać czego nam jeszcze brakuje, zrobić z tego listę do portfela, żeby mieć pod ręką jak coś mi się trafi, zszyć spodnie, bo pękły na tyłku, zaszyć torbę na leżak, żeby się ją dało przez ramię powiesić Także do później laseczki I pamiętajcie - kobieta w ciąży jest zawsze najpiękniejsza![/QUOTE]A na rzeczy malego masz już miejsce? Tzn jakieś meble czy cos? Bo ja w sumie tez bym chciała już to ogarnąć, bo wtedy najlepiej widać czego ile jest, ale komody nie mam ;/ A ja dziś nie sprzątam, posprzatam w następnym tyg, w weekend i tak nas nie będzie, bo jutro pewnie też do rodziców pojedziemy, więc wezmę du.pe w troki i będę ogarniac od poniedziałku ;P Poza tym jeszcze dziś głowa mnie boli i już calkiem odechciewa sie wszystkiego, może przez też samopoczucie? ;/ przepraszam, ze Wam tu narzekam tak, w następnym tyg liczę na przypływ energii... Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Benita a to tak wygodnie na podłodze będzie z tą wanienką? Praktykowałaś już to z pierwszym dzieciem?
![]() Sylwuska pamiętam jedynie, że z Mel B trening na ramiona robiłam, co w sumie w większości zadziałało na cycki, a w mniejszym stopniu na ramiona, chociaż po 4 miesiącach regularnego ćwiczenia miałam ramiona jak marzenie Także tego...A poza tym to jakieś serie ćwiczeń wypatrzonych z neta robiłam, nie pamiętam nawet co to było, bo to 2 lata temu robiłam. Posprzątałam, zjadłam kolejne pół pizzerki i Ehh...Jak TŻ wróci z pracy to jedziemy do teściów. Tak strasznie mi się nie chce |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

to jak chcecie to robic? Bo ja jak sobie pomysle ze ledwo gole teraz bozene to myślałam żeby tz do tego zatrudnić, a niech chłopak ma hahah

arty: Dolinka kolejna okazja do świętowania
Pewnie dlatego tyle spalam.

W ogóle stwierdzam, że jak jest w domu to jest wszędzie pełno śmieci i kubków pozostawianych. No nie mogę tego mojego pajaca tego oduczyć, że kubki w najgorszym razie zostawia się w zlewie do umycia (chociaż wolałabym, żeby sam umył po sobie
tak mi to sił dodało, ze robie makijaz i smigam do rossmana pochodzic, bo TŻ w pracy i mi nudno. Przy okazji wymysle cos moze na dzisiejsza kolacje, bo mam plan uwieść TŻ jedzeniem...
I pamiętajcie - kobieta w ciąży jest zawsze najpiękniejsza!
poza tym ja lubię sobie tak sprawdzać i porównywać
nawet naczynia zmywam na raty bo co dłużej postoję to mi się słabo robi
Stwierdziłam, że muszę dać radę jakoś bez tego
Ehh...Jak TŻ wróci z pracy to jedziemy do teściów. Tak strasznie mi się nie chce