|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słońce grzeje, tłuszczyk topimy, o piękne ciała dalej walczymy! Cz. 30
Cytat:
no zobaczymy, bo też mam kiepskie wspomnienia z prawkiem, a raczej egzaminem na prawko ![]() ocet chyba sam nie zabija tych moli, ale wykurzył z gniazda chyba, bo sporo się na lep złapało ![]() Cytat:
![]() dziś lepiej? ![]() wcierka jantar, picie drożdży, pokrzywa lub skrzyp+pokrzywa no i cierpliwość przede wszystkim![]() Cytat:
![]() Cytat:
takich szkodników to nie szkoda Cytat:
ja mam często problem, choć odpukać ostatnio nie![]() Cytat:
![]() Madzia udanego wyjazdu napisz jak się buty spisały
|
||||||
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Alice za bieg
![]() Scarlett nie widać fot |
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ale ja już nie mam kilku tygodni i wcześniej był bezbarwny - przez jakiś miesiąc. Wczoraj dostałam czopki na rozpulchnienie szyjki więc może coś zadziałało ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3454 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() smacznego i niech idzie w cycki no albo w ale tutaj lubimy zaokrąglone pupeczkiCytat:
![]() Cytat:
![]() a my plany takie, że wieczór u moich rodziców, a jutro to ja nauka,a TŻ musi nadrobić pracę także cóż... ![]() ![]() co kupiłaś? ![]() no to kiepsko ![]() TŻ ma daleko do Ciebie? jak to wygląda?oby się samoistnie rozkręciło ![]() Cytat:
jak widzisz to nie tylko wątek odchudzaniowy taki o wszystkim i o niczym ![]() Cytat:
ale nam zniknęła gdzieś, praca ją pochłonęła, weekendy pewnie z rodzicami spędza to nie dziwę się, że czasu nie ma![]() no to super a listopad już tuż tuż i zaraz będziecie na swoim ![]() pisalas gdzie to mieszkanie kupiliscie? jak cos to PW/klub bo chyba mi umknelo![]() Cytat:
![]() a propos zywienia w szpitalach to polecam na fb profil "Posilki w szpitalach", za glowe sie idzie zlapac :/ |
||||||
|
|
|
#3455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogolnie nadmiar ćwiczeń cardio stresuje organizm, stres to kortyzol i oponka sie odklada. nie mowie, ze t rzeba z tego rezygnować, ale ograniczyć ćwiczenia siłowe byłyby najlepsze z umiarkowanym cardio po (20-30min) i tyle![]() no niestety, przyczyny oponki to glownie hormony, wlasnie moga byc od tabletek anty albo zlej pracy tarczycy itp. tez ja mam niestety ![]() zrob zdjecia, pokazesz nam potem no i odpocznij ![]() no ja mam genetycznie tez dobry cholesterol, ale jak nie dbam to wykracza lekko poza gorna granice, wiec dieta jednak ma znaczenie
|
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Alice a wątpię czy jest... Wszystko jest bez smaku, jałowe... Nie wiem czemu nawet szczypty soli nie dodadzą
Za bieg ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3457 |
|
Wtajemniczenie
|
to wrzucam jeszcze raz i powinno być widać
![]() sorry, że takie obrócone, ale tak się dodało Edytowane przez ScarlettO Czas edycji: 2015-08-29 o 17:45 |
|
|
|
#3458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję, że masz swoje jedzenie jakieś, bo przecież to idzie umrzeć z głodu |
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Nie gadalam z Tz. Sama to jakoś zalatwilam. Powiedzmy, że się udało. Zbyt wiele dla mnie znaczy to co mam. A te moje wszystkie hustawki przez @ wiszącą w powietrzu. Dziś lub jutro będzie. Już czuje się jak
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym mogła wszystko ustalać z fachowcami, jeździć, wybierać LB dostała by gotowy projekt Nawet mogła bym Jej wymalować całe mieszkanie W pracy nie mam czasu, ale Was podczytuję tak ogólnie. Nie mam jakoś chęci na udzielanie się ![]() Do rodziców nie pojechałam, bo mama znów ma pogorszenie i poprosiła, żebym nie przyjeżdżała Siedzę sama i popijam pigwówkę ![]() Płakać mi się chce, ale nie mogę...
|
|
#3461 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
kurde no, udzialjmy się, to nasz wątek
|
||
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Scarlett świetne zakupy, a te szpilki to już w ogóle
Arnamcia Mama, Tż ?
|
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak obrzydliwą budowę że nie umiem tego przetrawić Wiem że coś tam można ćwiczeniami zadziałać, ale ile można to można, ja cudów nie osiagnę Może to brak siłowni też tak na mnie działa, może nieobecność TŻ, ale od poniedziałku mam stan depresyjny ![]() A nie powinno tak być, bo pojawił się długo oczekiwany plus w moim życiu- praca, a tu ku mojemu zaskoczeniu W pracy oglądam dziewczyny o figurach idealnych i zazdroszczę. Widzę też takie, które mają pełno sadła, ale figury piękne, kobiece i zastanawiam się czemu z tym nic nie robią, wyglądały by jak z okładki. I choć jestem o wiele chudsza niż One to wolała bym wyglądać jak One niż jak ja sama
|
|
#3464 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez bym się napila czegoś ale zjadlam 3 ibupromy max od rana wiec wole nie Zrobiłam sobie spa depilację maskę na buzię i jantar na włosy ![]() pomalowalam pazurki tym lakierem z Sally Hansen i wow A teraz się polozylam I pije koktail z jablka I szpinaku ![]() Tęskni mi się za M. i tak jakoś się zamulilam ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Scarlett piękne buty
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3466 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc po co mam płacić za parę tyle samo co mogę mieć za 3.. buty pewnie na jeden sezon, ale nie szkoda mi przez cenę ich szybko ściurać![]() Cytat:
![]() kiedy się widzicie? teraz urlop masz?Arnamcia nie myśl tak o sobie jasne, z budową się nic nie zmieni i trzeba zaakceptować albo mały biust, czasem wolałaby większy, ale tu to tylko operacja zostaje a nie pójdę pod nóż także łeb do góry, jesteś świetną laską i pamiętaj o tym to nie figura i nasz wygląd nas definiuje![]() w ogóle dziś mija mi rok z TŻ szczęsliwi czasu nie licząogolnie to obkupiliśmy się dziś tez w pierdoły jakąś gramatykę do niemieckiego itp.
|
||
|
|
|
#3467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mów że nigdy nie osiągniesz. Jesteś zdrowa, masz siłę, to dlaczego masz nie osiągnąc zayebistej figury? Ćwiczenia i dieta i byś miała cudowną figurę. Dużo Ci nie brakuje . A większość tych lasek z pięknymi kobiecymi figurami ciężko na nie pracuje. Ty też możesz, tylko się nie dołuj. Poćwicz trochę, oczyścisz głowę Mi też od pewnego czasu się nie wiedzie, motywacja opadła i jest do Kurcze Laski, co raz częściej się czyta że nic nie osiągniecie, że jesteście beznadziejne. Jest na prawdę mnóstwo dziewczyn w gorszej sytuacji, które przez sytuację finansową, pracę albo chorobę nie mogą osiągnąć swoich celów. My możemy. I mamy na to wiele przykładów na naszym wątku, że chcieć to móc.. Dlatego bierzmy się do roboty bo depresjami i smutkami nic nie zmienimy w naszym ciele
|
|
|
#3468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wcale nie masz tragicznego ciała Twoja góra moim zdaniem też jest ok, nie wiem czemu Ci aż tak przeszkadza A skoro cm spadają to nic tylko się cieszyć i czekać aż będziesz miała jeszcze lepszą figuręUciekam jeszcze na chwilę do zadań i czekam na TŻ. Miłego weekendu |
||
|
|
|
#3469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3471 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja stwierdziłam że dziś się napier*ole i co będzie to będzie, jutro nie muszę nigdzie wstawać ![]() Myślałam o kumpelach, ale nie mam ochoty i chyba nawet dobrze wyszło z tymi rodzicami, bo pewnie by "truli" co mi dolega (nawet laska z pracy, co mnie zna raptem 2 tygodnie, próbowała dziś wyciągnąć co mi jest ).Cytat:
Jakby były takie operacje, to bym się bez mrugnięcia poddała takiej zwężającej ramiona ![]() Buahahahaha, serio zapomnieliście?! Masz rację, jesteście szczęśliwi Cytat:
![]() Dla tego widząc niektóre otyłe im zazdroszczę, bo wiem że z takim szkieletem mogła bym zawojować świat ![]() To nie jest spadek motywacji i to nie powoduje spadku np motywacji do ćwiczeń, ale ogólnego doła że i tak nie będzie tj bym chciała.A co do TŻ też.... w ogóle, paradoksalnie, do ludzi... Chciała bym wrócić z pracy o móc poopowiadać jak mi dziś dzień minął (bo wreszcie mam o czym opowiadać). A TŻ nie ma, jedynie skype, mama na telefonie, albo sms... Jakoś mnie tak to wszystko do kupy dobija ![]() Scarlett super te buty no, ale nie czerwona i mnie mega kuszą, chyba sobie kupię
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Uśmiecha się do mnie gdy jestem sama.
Wodzi wzrokiem. Zagaduje. Ale jak juz z Nim gadam to o pracy o codziennosci. Takie bzdety. Arnama za Twoje myślenie!
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się widzę normalnie w lustrze, to jest OK, ale te zdjęcia od stóp do głów
![]() W ogóle mi biodra i nogi nie pasują do góry, jakby były z innego kompletu
|
#3475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo dzisiaj @ przyszła pewnie po niedzieli jakoś bo właśnie urlop zaczynam , ale on nocki będzie miał w tym tyg 6 dni po 12 godzin pracował :/ mam nadzieje ze jakoś to się unormuje , bo juz sam pisze ze chciałby żebyśmy mieli więcej czasu dla siebie Cytat:
mierz sukienki i kupuj ! buty tez ! należy Ci się i napewno humor Ci się poprawi ![]() Cytat:
Ale wiesz co ? wydaje mi się że się zbyt krytycznie oceniamy
|
|
#3476 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() A tak serio, to każda znajdzie sobie jakieś "ale",trzeba jednak nad tym pracować. Podkreślaj atuty, Twoje obłędne nogi jak dziewczyny pisały Aliszja vel Kolumna Zygmunta Ci to mówi
|
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobra, w ramach podniesienia własnego ego zrobiłam 13 pompek męskich
więcej nie dam rady i tyle by było z "pokazu" "własnego ego" ![]() Cytat:
Nawet przez moment pomyślałam żeby brata do siebie ściągnąć, bo przy Nim to i płakać mogę i wyjść na miasto (chociaż nigdy nie byliśmy razem, ale znając rodzinne domówki to pewnie byśmy się wybawili razem ), ale On pewnie ma swoje sprawy...Ja myślę że oceniam się realnie, ale może masz rację Cytat:
![]() serio! No ale jak już pisałam.... poznał mnie w czerwonych glanach, golfie i przetartych jeansach, w czasach kiedy uważałam ze najlepsze mam w środku tak że trochę nie ma się co dziwić ![]() Ale teraz chciała bym być piękna dla siebie, w swoich oczac, niezależnie co mówią/myślą inni ![]() Ja przybijam piątkę: kolumna Gołoty oficjalnie się wita A Ty masz takie ładne szczupłe ręce i wąskie ramiona
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Buty ekstra ![]() Hero ![]() Scarlett Kolejnych szczęśliwych rocznic z TZem ![]() Za wszystkie biegi, shredy, wyzwania i inne aktywności ![]() A ja melduje wejście na Babią łącznie 15km bałam się trochę, że trafimy na mega upał, ale pogoda nam się super trafiła Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla Ciebie wielkie ![]() Fajnie że buty się sprawdziły, przypomnisz mi jakie to kupiłaś?
|
|
#3480 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mi się nie chce ![]() Cytat:
![]() Nie jestem w stanie wypić kawy, już od samego zapachu zbiera mi się na ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A na zdjęcia nie patrz, już tu kiedyś pisałam, że zdjęcia potrafią bardzo, ale to bardzo przekłamywać. Jak zdjęcie jest źle zrobione to i z mega chudej laski zrobi się pulchną. Zdjęciami się nie sugeruj skoro widzisz w lustrze co innego. Cytat:
![]() Ja byłam na tej pizzy (zjadłam duuuużżżooo) i jestem szczęśliwa czekałam na ten smak 2 miesiące Kolega to się ze mnie śmiał jak patrzył na mnie jak jadłam ![]() W ogóle chyba jestem mistrzem głupich sytuacji. Siedzimy sobie po tej pizzy w parku, coś tam gadamy, śmiejemy się i ten nagle mi się coś na usta patrzy, dziwnie przygląda. No to ja od razu z tektsem "co się tak na mnie gapisz, mam coś na zębach?" A on mi na to że właściwie to tak i zaczyna się ze mnie śmiać. Ja panika, lusterko - cholera! Faktycznie jakaś mała przyprawa została, nie zauważyłam wcześniej Odwracam się, zaczynam grzebać w tych zębach a ten się już dusi ze mnie i koniecznie wygląda z każdej strony żeby na to popatrzeć i dusi się z moich spanikowanych reakcji. Po dłuższej walce, ze łzami w oczach stwierdził, że wystruga mi wykałaczkę z jakiegoś patyka. Masakra, chciałam się zapaść pod ziemię Dziewczyny nie mogę się zebrać do biegania, niech mnie ktoś kopnie, żebym się ruszyła ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
W cycki i w ![]() Szpilki piękne kupiłaś ![]() I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

Brzuch mnie zaczął boleć i chce mi się

Wcale nie masz tragicznego ciała
A skoro cm spadają to nic tylko się cieszyć i czekać aż będziesz miała jeszcze lepszą figurę
Odwracam się, zaczynam grzebać w tych zębach a ten się już dusi ze mnie i koniecznie wygląda z każdej strony żeby na to popatrzeć i dusi się z moich spanikowanych reakcji. Po dłuższej walce, ze łzami w oczach stwierdził, że wystruga mi wykałaczkę z jakiegoś patyka. Masakra, chciałam się zapaść pod ziemię