Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-29, 19:51   #2191
akna1102
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Chciałabym umieć tak konturować swój pyszczek
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 20:06   #2192
201607110949
Konto usunięte

Pół godziny ulubieńców lata u Kokosowej

201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 20:23   #2193
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nike04 Pokaż wiadomość
Ilcia oglądam Cię właśnie i jesteś moim dzisiejszym mistrzem. Tak dobrze się Ciebie słucha
Dzięki
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 20:24   #2194
magda_lena111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fifi_xd Pokaż wiadomość
Teź mam takie wrażenie i jeszcze wydają się troche obwisłe, pewnie przez te źle dobrane rozmiary staników, ciężko utrzymać jędrność przy takim rozmiarze.
Wiem, że duże piersi należy eksponować, ale ten dekolt niestety mnie zabija - troche to wulgarnie wychodzi... A jeszcze z rok temu powtarzała we vlogach, ze nie lubi eksponować "rowka" i zawsze pod bluzki z dekoltem V zakładała top, który zakrywał "rowek" ... a tu od jakiegos czasu szał pokazywania biustu
magda_lena111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 20:32   #2195
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda_lena111 Pokaż wiadomość
Wiem, że duże piersi należy eksponować, ale ten dekolt niestety mnie zabija - troche to wulgarnie wychodzi... A jeszcze z rok temu powtarzała we vlogach, ze nie lubi eksponować "rowka" i zawsze pod bluzki z dekoltem V zakładała top, który zakrywał "rowek" ... a tu od jakiegos czasu szał pokazywania biustu
Może to strategia żeby zdobyć więcej wyświetleń na facetów chyba dizała, np w tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=gJYM..._channel=szusz wstawiła na miniaturce swój biust i całkiem sporo wyświetleń, w porównaniu do większości jej filmów. Widziałam kilka razy pod filmami szusz komentarze od jakiś facetów w stylu "pokaż cyce!".

Edytowane przez fifi_xd
Czas edycji: 2015-08-29 o 20:36
fifi_xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 20:33   #2196
8Alice
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda_lena111 Pokaż wiadomość
Kobieta jest odzwierciedleniem mężczyzny : ). Może w końcu poczuła się bardziej kobieca i może sobie pozwolić na małe kuszenie widza ; ).

jestem oazą spokoju
8Alice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 20:37   #2197
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 8Alice Pokaż wiadomość
Kobieta jest odzwierciedleniem mężczyzny : ). Może w końcu poczuła się bardziej kobieca i może sobie pozwolić na małe kuszenie widza ; ).
Tu dzisiaj lepsze kwiatki niż u Szusz i Andziaks razem wziętych
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 20:39   #2198
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Mnie jeszcze rozwaliło jak sobie powiększała usta i robiła żeby wyglądały niczym u Kylie Jenner, ktoś jej napisał że to niezdrowe, i mogą się robić krwiaki, a ona odpisała "nie pomyślałabym" albo jak wydała 1100 złotych na bransoletkę, niby jej pieniądze, ale to takie puste podejście do życia, współczuję trochę jej chłopakowi, bo pewnie ciężką zadowolić taką księżniczkę prezentem który nie został kupiony w victoria's secret albo innym drogim sklepie.

Jak kupię sobie coś droższego, to mam puste podejście do życia? A, przepraszam, droższego niż ile? 500 zł jeszcze okej, 600 już PUSTAK?

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:

Och, błagam...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 20:43   #2199
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Jak kupię sobie coś droższego, to mam puste podejście do życia? A, przepraszam, droższego niż ile? 500 zł jeszcze okej, 600 już PUSTAK?

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Och, błagam...
Nie chodziło mi konkretnie o kwestię zakupów, ale fakt nie zaznaczyłam tego w wypowiedzi, i jeśli przeczytasz komentarze pod tym filmem https://www.youtube.com/watch?v=5VmA...annel=Andziaks to można łatwo stwierdzić, że nie tylko ja mam takie zdanie na jej temat, jest moim zdaniem po prostu pustą lalunią i tyle, myślisz, że z taką dziewczyną porozmawiasz na jakieś mądrzejsze, ambitniejsze tematy tematy?
Stary 2015-08-29, 20:44   #2200
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Nie chodziło mi konkretnie o kwestię zakupów, ale fakt nie zaznaczyłam tego w wypowiedzi, i jeśli przeczytasz komentarze pod tym filmem https://www.youtube.com/watch?v=5VmA...annel=Andziaks to można łatwo stwierdzić, że nie tylko ja mam takie zdanie na jej temat, jest moim zdaniem po prostu pustą lalunią i tyle, myślisz, że z taką dziewczyną porozmawiasz na jakieś mądrzejsze, ambitniejsze tematy tematy?

Myślę, że nie.

Ale co to ma do tego zdania?
Cytat:
jak wydała 1100 złotych na bransoletkę, niby jej pieniądze, ale to takie puste podejście do życia
I nie, nie da się czegoś tutaj źle zrozumieć.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 20:53   #2201
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Myślę, że nie.

Ale co to ma do tego zdania?

I nie, nie da się czegoś tutaj źle zrozumieć.
Uważam, że w życiu warte jest coś więcej niż drogie zakupy i wycieczki do zagranicznych kurortów. Czy taka dziewczyna jak Andziaks ucieszyłaby się z książki? Wątpię. Mam taką dziewczynę w grupie, która zawsze miała wszystko drogie, tak ją przywyczaili rodzice, teraz oczekuje od chłopaka perfum chanel,a co jeśli nie byłoby go stać? Pewnie by zerwała z nim i taki byłby koniec znajomości.

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Uważam, że w życiu warte jest coś więcej niż drogie zakupy i wycieczki do zagranicznych kurortów. Czy taka dziewczyna jak Andziaks ucieszyłaby się z książki? Wątpię. Mam taką dziewczynę w grupie, która zawsze miała wszystko drogie, tak ją przywyczaili rodzice, teraz oczekuje od chłopaka perfum chanel,a co jeśli nie byłoby go stać? Pewnie by zerwała z nim i taki byłby koniec znajomości.
Cytat:
Tak jakby kobieta bez mężczyzny musiałaby czuć się gorsza, niespełniona
Stary 2015-08-29, 20:54   #2202
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
mnie też rodzice przyzwyczaili do takiego czegoś, na wakacje jeżdżę za granicę, a od chłopaka dostałam na urodziny książkę, z której mocno się cieszyłam i nie, nie zerwałam z nim po tym. Od razu zakładasz, że ktoś ma źle ustawione priorytety w życiu, bo stać go na drogie zakupy?
Wyzywasz Andziaks od pustych, a mam wrażenie, że sama masz dość ograniczone horyzonty.

Edytowane przez zetuzetia
Czas edycji: 2015-08-29 o 20:56
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 20:55   #2203
201607131114
Konto usunięte

Cytat:

Mnie razi Twoje generalizowanie, ale popraw mnie jeśli źle odczytuje Twoje słowa. Owszem, są w życiu rzeczy ważniejsze niż drogie przedmioty ale to, ze ktoś ma na ręce bransoletkę za 1000zl nie znaczy automatycznie, że jego życie ogranicza sie do zakupów.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 21:00   #2204
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Mnie razi Twoje generalizowanie, ale popraw mnie jeśli źle odczytuje Twoje słowa. Owszem, są w życiu rzeczy ważniejsze niż drogie przedmioty ale to, ze ktoś ma na ręce bransoletkę za 1000zl nie znaczy automatycznie, że jego życie ogranicza sie do zakupów.
Ale ja wcale nie twierdzę, że to dotyczy wszystkich, po prostu jest wiele takich ludzi, i jeszcze raz podkreślę, nie chodzi o konkretne ceny tylko o to, że są na tym świecie dziewczyny, którym w głowie TYLKO kosmetyki i ubrania. Jest wiele dziewczyn takich które są inteligentne, ładne, ale jednocześnie mają wiele mądrego do powiedzenia na różne tematy. I nie rozumiem czemu niektóre użytkowniczki forum od razu tak pochopnie oceniły moją wypowiedź, zamiast kulturalnie dyskutować.

Edytowane przez fifi_xd
Czas edycji: 2015-08-29 o 21:23
Stary 2015-08-29, 21:17   #2205
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Ale ja wcale nie twierdzę, że to dotyczy wszystkich, po prostu jest wiele takich ludzi, i jeszcze raz podkreślę, nie chodzi o konkretne ceny tylko o to, że są na tym świecie dziewczyny, którym w głowie TYLKO kosmetyki i ubrania. Jest wiele dziewczyn takich które są inteligentne, ładne, ale jednocześnie mają wiele mądrego do powiedzenia na różne tematy. I po co było od razu tak pochopnie oceniać moją wypowiedź, zamiast kulturalnie dyskutować.

Ciezko było inaczej ocenić Twoje słowa, bo dopiero teraz zaznaczasz, ze nie odnosisz sie do ogółu. Nie rozumiem też, w którym miejscu moje wypowiedzi w stosunku do Ciebie były niekulturalne?
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 21:22   #2206
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Ciezko było inaczej ocenić Twoje słowa, bo dopiero teraz zaznaczasz, ze nie odnosisz sie do ogółu. Nie rozumiem też, w którym miejscu moje wypowiedzi w stosunku do Ciebie były niekulturalne?
Nie twierdzę,że konkretnie Twoje były niekulturalne, jak już wytłumaczyłam o co i o jaką postawę życiową mi dokładnie chodziło to uważałam, że mogę zaznaczyć, że uważam, iż komentarze niektórych wizażanek nie były w miłym tonie. Wprowadzę edycję żeby było jasne.
Stary 2015-08-29, 21:23   #2207
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
W sumie bardzo dobrze, po co ma zniżać swoje standardy

A tak serio to ja tez odebrałam twoje słowa tak jak dziewczyny. A wręcz nawet troche mam wrażenie że piszesz i o Andziaks o tej dziewczynie powyżej z taką nutką... nie wiem... zawisci? w kazdym razie czegos w tym stylu.

BTW moze w zyciu jest cos poza wycieczkami i zakupami, ale powiem ci szczerze, ze dla mnie zakupy i podróże są wysoko na podium przyjemnosci

nie cierpie rozliczania kogos z tego ile wydaje na bransoletki i oceniania w ten sposób. Nie przepadam za Andziaks i mam ja troche własnie za taką trzpiotkę, ale byłabym daleka od tego by oceniac czy ucieszy sie z ksiazki od chłopaka. Osobiscie sadze, ze by sie ucieszyła.

edit: i wydaje mi sie tez, ze w zwiazku z tym, ze andziaks i jej rodzine stac na te bransoletki za 1000zł to ma do tego troche inne podejscie. Nie wiem jk to wyjasnic, ale spróbuje poglądowo na abstrakcyjnym przykładzie:
ja kupuje bransoletke za 10zł i dla mnie bransoletka za 100 to sporo ale jak najabardziej realnie, a 1000 to juz kosmos
andziaks normalnie kupuje za 100 i dla niej to 1000 to jak dla mnie bransoletka za 100

jezusmaria, ale ja bełkocze ;-;

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-08-29 o 21:26
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 21:25   #2208
magda_lena111
Rozeznanie

Cytat:
Może to strategia żeby zdobyć więcej wyświetleń na facetów chyba dizała, np w tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=gJYM..._channel=szusz wstawiła na miniaturce swój biust i całkiem sporo wyświetleń, w porównaniu do większości jej filmów. Widziałam kilka razy pod filmami szusz komentarze od jakiś facetów w stylu "pokaż cyce!".
Hah, jakby nie bylo seks dzwignią handlu szusz obrała najprostszy marketing
magda_lena111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 21:28   #2209
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
W sumie bardzo dobrze, po co ma zniżać swoje standardy

A tak serio to ja tez odebrałam twoje słowa tak jak dziewczyny. A wręcz nawet troche mam wrażenie że piszesz i o Andziaks o tej dziewczynie powyżej z taką nutką... nie wiem... zawisci? w kazdym razie czegos w tym stylu.

BTW moze w zyciu jest cos poza wycieczkami i zakupami, ale powiem ci szczerze, ze dla mnie zakupy i podróże są wysoko na podium przyjemnosci

nie cierpie rozliczania kogos z tego ile wydaje na bransoletki i oceniania w ten sposób. Nie przepadam za Andziaks i mam ja troche własnie za taką trzpiotkę, ale byłabym daleka od tego by oceniac czy ucieszy sie z ksiazki od chłopaka. Osobiscie sadze, ze by sie ucieszyła.
U mnie także są wysoko na podium ale lubię także wiele innych tańszych sposobów spędzania czasu i nie uważam, żeby być szczęśliwym potrzeba grubego portfela, jednocześnie myślę, że ie da się być szczęśliwym licząc kasę od pierwszego do pierwszego. I jesteś pierwszą osobą, która odniosła się do mojej wypowiedzi z większą wyrozumiałością, dzięki Czocher
Stary 2015-08-29, 22:18   #2210
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Iperfumy.

Ja kupuję regularnie C-Thru i bywają bardziej trwało niż Narciso Rodrigez i Versace, bardzo polecam. Jesień się zbliża, więc znów wjedzie Pure Illusion dzięki Rózi
no ja właśnie Muniu ostatnio do nich wróciłam i zachwycam się ich trwałością - w końcu nie muszę poprawiać w ciągu dnia
A raz sprawiłam sobie perfumy, które po psiknięciu nie pachniały wcale - Echo Davidoff - no takiego braku trwałości jeszcze w życiu nie spotkałam.
A Munia, Ty jesteś taka jagodowa i w ogóle - junoł - jagody i biała czekolada - to sobie obczaj Femme Individuelle Mont Blanc.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Ja własnie wpierdzielam Laysy chilli i popijam różową musującą Kadarką, która mi przypadła do gustu. Muszę się Wam pochwalić. Opijam bo zdałam egzamin zawodowy jeeeeeeee #brawoja
super, brawo, ilcia!

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-08-29 o 22:55
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 22:29   #2211
rickybobby
Wtajemniczenie

Andziaks mówiła kiedyś że uwielbia czytać, zresztą ma osobny pokój-biblioteczkę, więc z tymi zarzutem, że nie ucieszyłaby się z książki, akurat bardzo nietrafione.

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2015-08-29 o 22:30
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 22:35   #2212
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Andziaks mówiła kiedyś że uwielbia czytać, zresztą ma osobny pokój-biblioteczkę, więc z tymi zarzutem, że nie ucieszyłaby się z książki, akurat bardzo nietrafione.
Szkoda tylko, że jej filmy tego nie wyrażają Ja naprawdę bardzo chętnie bym zobaczyła jakiś ambitniejszy film jej autorstwa, pewnie wtedy zmieniłabym o niej zdanie, np mogłaby nakręcić niekosmetycznych ulubieńców, opowiedzieć o swoim profilu w technikum, jakiś tutorial, diy. Jest tyle możliwości, jakoś inni ytberzy nie mają problemów z kreatywnością, przynajmniej większość. A tak to odnoszę wrażenie, że jej tylko takie przyziemne głupoty w głowie i siedzenie przed lustrem.
Stary 2015-08-29, 22:38   #2213
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
szkoda tylko, że jej filmy tego nie wyrażają ja naprawdę bardzo chętnie bym zobaczyła jakiś ambitniejszy film jej autorstwa, pewnie wtedy zmieniłabym o niej zdanie, np mogłaby nakręcić niekosmetycznych ulubieńców, opowiedzieć o swoim profilu w technikum, jakiś tutorial, diy. jest tyle możliwości, jakoś inni ytberzy nie mają problemów z kreatywnością, przynajmniej większość. A tak to odnoszę wrażenie, że jej tylko takie przyziemne głupoty w głowie i siedzenie przed lustrem.
wut?
Lepiej powiedz wprost, że dziewczyna cie drażni bo jest ładna, korzysta z życia i ma na to hajsy.

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2015-08-29 o 22:42
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 22:41   #2214
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Szkoda tylko, że jej filmy tego nie wyrażają Ja naprawdę bardzo chętnie bym zobaczyła jakiś ambitniejszy film jej autorstwa, pewnie wtedy zmieniłabym o niej zdanie, np mogłaby nakręcić niekosmetycznych ulubieńców, opowiedzieć o swoim profilu w technikum, jakiś tutorial, diy. Jest tyle możliwości, jakoś inni ytberzy nie mają problemów z kreatywnością, przynajmniej większość. A tak to odnoszę wrażenie, że jej tylko takie przyziemne głupoty w głowie i siedzenie przed lustrem.
większość właśnie ma. Prowadzi taki, a nie inny kanał. Postanowiła, że wrzuca haule, lookbooki, vlogi, ale to nie znaczy, że jest pusta. Nie każdy lubi diy, a o szkole kiedyś miała filmik
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 22:44   #2215
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
...i? To rozumiem wina Szusz, że się pod jej filmami szerzy ohydny jak gnój seksizm? Bo ma duży biust i nie nosi golfów?

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Wysyp trolli na wątku widzę - poszłam tylko na kilka godzin, wracam, a tu takie historie
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-29, 22:45   #2216
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
wut?
Lepiej powiedz wprost, że dziewczyna cie drażni bo jest ładna, korzysta z życia i ma na to hajsy.
No właśnie, jest wiele dziewczyn na yt, które są ładne, niczego im nie brakuje, a tak mnie nie irytują. Wy nie macie takich nielubianych vlogerek? Wątpię...
Stary 2015-08-29, 22:47   #2217
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

A Munia, Ty jesteś taka jagodowa i w ogóle - junoł - jagody i biała czekolada - to sobie obczaj Femme Individuelle Mont Blanc.

Zapisane!
Wolę jeść te smaki, a pachnieć cytrusami, konwaliami lub lukrecją, ale obczaję

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Enpleurs Pokaż wiadomość
Nienawidzę tego, a jak jeszcze takie pi@#$%$#@enie jest okraszone moim ulubionym "No bo co ludzie powiedzą" to dostaje wścieklizny macicy. I przez to na moim ślubie będe ja, mój książe, świadkowie i finito.
Zazdro, w moim przypadku by to nie przeszło, w związku z tym też odkładam taką decyzję kolejny rok - nie mam siły na taką imprezę, ten klimat.
Stary 2015-08-29, 22:48   #2218
fifi_xd
Raczkowanie

Cytat:
...i? To rozumiem wina Szusz, że się pod jej filmami szerzy ohydny jak gnój seksizm? Bo ma duży biust i nie nosi golfów?

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Wysyp trolli na wątku widzę - poszłam tylko na kilka godzin, wracam, a tu takie historie
Jaka wina Szusz? Nigdzie tak nie napisałam. Uważam, że ona to robi specjalnie, żeby nabijać wyświetlenia.
I ta uwaga o trollach bardzo niesympatyczna, każdy chyba ma prawo do wyrażenia swojej opini. Czy tylko osoby, które się tu udzielają od dawna, bo Ty najwyraźniej tak twierdzisz.
Stary 2015-08-29, 22:53   #2219
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Parę lat temu byłam na wieczorze panieńskim, na który wpadł naoliwiony policjant, ze śladami po solarze pod pośladkami. Gibał się od niechcenia i namwiał do dotykania Współczułam pannie młodej#ciarkizażenowania
Ile ja dzisiaj ciarek miałam na ciele...to był jakiś totalny hardkor.
Gąbki, płyny do mycia naczyń, różki i haleczki jako prezenty dla przyszłej młodej - bo przecież mężowi trzeba idealnie posprzątać, mężowi trzeba zakręcić tyłkiem przed nosem, dla męża trzeba być idealną gospodynią, kochanką, matką jego dzieci, sprzataczką, kucharką, kiedy trzeba wyuzdaną, kiedy trzeba pokorną, do tego wierną, wiecznie zadbaną, pachnącą, kreatywną w łóżku i w kuchni - paranoja. Dobrze, że już po. Choć moje dziewczyny przefajne i dobre sałatki zrobiłyśmy tyle dobrze.

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Jaka wina Szusz? Nigdzie tak nie napisałam. Uważam, że ona to robi specjalnie, żeby nabijać wyświetlenia.
I ta uwaga o trollach bardzo niesympatyczna, każdy chyba ma prawo do wyrażenia swojej opini. Czy tylko osoby, które się tu udzielają od dawna, bo Ty najwyraźniej tak twierdzisz.
A ja uważam, że ma biust spory i trudno byłoby sprawić, żeby był niewidoczny, poza tym po co miałaby go ukrywać i kreować się na pruderyjną. Piszecie o tym tak, jakby nagle siedziała w samej bieliźnie i oblewała się wodą, wydymając usta. To tylko piersi i tylko kawałek ciała pod szyją, skąd się biorą takie idiotyczne poglądy?

Tak wiem, masz prawo do wyrażania swojego zdania i tak wiem - uwaga o trollach niesympatyczna, jednak biorąc pod uwagę treść wypowiedzi - uzasadniona, tak myślę.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-08-29 o 22:55
Stary 2015-08-29, 22:54   #2220
201605301559
Konto usunięte

Cytat:

Zapisane!
Wolę jeść te smaki, a pachnieć cytrusami, konwaliami lub lukrecją, ale obczaję

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Zazdro, w moim przypadku by to nie przeszło, w związku z tym też odkładam taką decyzję kolejny rok - nie mam siły na taką imprezę, ten klimat.
ja tam Cię widzę popsikaną Lolitą Lempicką, jak lubisz lukrecję - fioletowe jabłuszko .

muszę obczaić zielone - dużo dobrego o nim słyszałam

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-08-29 o 23:04
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości