|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Chciałabym umieć tak konturować swój pyszczek
|
|
|
|
#2192 |
|
Konto usunięte
|
Pół godziny ulubieńców lata
u Kokosowej |
|
|
|
#2193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2194 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na facetów chyba dizała, np w tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=gJYM..._channel=szusz wstawiła na miniaturce swój biust i całkiem sporo wyświetleń, w porównaniu do większości jej filmów. Widziałam kilka razy pod filmami szusz komentarze od jakiś facetów w stylu "pokaż cyce!".
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651600 Edytowane przez fifi_xd Czas edycji: 2015-08-29 o 20:36 |
|
|
|
|
#2196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2197 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2198 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak kupię sobie coś droższego, to mam puste podejście do życia? A, przepraszam, droższego niż ile? 500 zł jeszcze okej, 600 już PUSTAK?---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
Och, błagam...
|
||
|
|
|
#2199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2200 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślę, że nie. Ale co to ma do tego zdania? Cytat:
|
||
|
|
|
#2201 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też rodzice przyzwyczaili do takiego czegoś, na wakacje jeżdżę za granicę, a od chłopaka dostałam na urodziny książkę, z której mocno się cieszyłam i nie, nie zerwałam z nim po tym. Od razu zakładasz, że ktoś ma źle ustawione priorytety w życiu, bo stać go na drogie zakupy?Wyzywasz Andziaks od pustych, a mam wrażenie, że sama masz dość ograniczone horyzonty. Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2015-08-29 o 20:56 |
|
|
|
|
#2203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie razi Twoje generalizowanie, ale popraw mnie jeśli źle odczytuje Twoje słowa. Owszem, są w życiu rzeczy ważniejsze niż drogie przedmioty ale to, ze ktoś ma na ręce bransoletkę za 1000zl nie znaczy automatycznie, że jego życie ogranicza sie do zakupów. |
|
|
|
|
#2204 |
|
Raczkowanie
|
Ale ja wcale nie twierdzę, że to dotyczy wszystkich, po prostu jest wiele takich ludzi, i jeszcze raz podkreślę, nie chodzi o konkretne ceny tylko o to, że są na tym świecie dziewczyny, którym w głowie TYLKO kosmetyki i ubrania. Jest wiele dziewczyn takich które są inteligentne, ładne, ale jednocześnie mają wiele mądrego do powiedzenia na różne tematy. I nie rozumiem czemu niektóre użytkowniczki forum od razu tak pochopnie oceniły moją wypowiedź, zamiast kulturalnie dyskutować.
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651600 Edytowane przez fifi_xd Czas edycji: 2015-08-29 o 21:23 |
|
|
|
#2205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciezko było inaczej ocenić Twoje słowa, bo dopiero teraz zaznaczasz, ze nie odnosisz sie do ogółu. Nie rozumiem też, w którym miejscu moje wypowiedzi w stosunku do Ciebie były niekulturalne? |
|
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
Nie twierdzę,że konkretnie Twoje były niekulturalne, jak już wytłumaczyłam o co i o jaką postawę życiową mi dokładnie chodziło to uważałam, że mogę zaznaczyć, że uważam, iż komentarze niektórych wizażanek nie były w miłym tonie. Wprowadzę edycję żeby było jasne.
|
#2207 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tak serio to ja tez odebrałam twoje słowa tak jak dziewczyny. A wręcz nawet troche mam wrażenie że piszesz i o Andziaks o tej dziewczynie powyżej z taką nutką... nie wiem... zawisci? w kazdym razie czegos w tym stylu. BTW moze w zyciu jest cos poza wycieczkami i zakupami, ale powiem ci szczerze, ze dla mnie zakupy i podróże są wysoko na podium przyjemnosci ![]() nie cierpie rozliczania kogos z tego ile wydaje na bransoletki i oceniania w ten sposób. Nie przepadam za Andziaks i mam ja troche własnie za taką trzpiotkę, ale byłabym daleka od tego by oceniac czy ucieszy sie z ksiazki od chłopaka. Osobiscie sadze, ze by sie ucieszyła. edit: i wydaje mi sie tez, ze w zwiazku z tym, ze andziaks i jej rodzine stac na te bransoletki za 1000zł to ma do tego troche inne podejscie. Nie wiem jk to wyjasnic, ale spróbuje poglądowo na abstrakcyjnym przykładzie: ja kupuje bransoletke za 10zł i dla mnie bransoletka za 100 to sporo ale jak najabardziej realnie, a 1000 to juz kosmos andziaks normalnie kupuje za 100 i dla niej to 1000 to jak dla mnie bransoletka za 100 jezusmaria, ale ja bełkocze ;-; Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-08-29 o 21:26 |
|
|
|
|
#2208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale lubię także wiele innych tańszych sposobów spędzania czasu i nie uważam, żeby być szczęśliwym potrzeba grubego portfela, jednocześnie myślę, że ie da się być szczęśliwym licząc kasę od pierwszego do pierwszego. I jesteś pierwszą osobą, która odniosła się do mojej wypowiedzi z większą wyrozumiałością, dzięki Czocher
|
|
#2210 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A raz sprawiłam sobie perfumy, które po psiknięciu nie pachniały wcale - Echo Davidoff - no takiego braku trwałości jeszcze w życiu nie spotkałam. A Munia, Ty jesteś taka jagodowa i w ogóle - junoł - jagody i biała czekolada - to sobie obczaj Femme Individuelle Mont Blanc. ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
super, brawo, ilcia!
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-08-29 o 22:55 |
||
|
|
|
#2211 |
|
Wtajemniczenie
|
Andziaks mówiła kiedyś że uwielbia czytać, zresztą ma osobny pokój-biblioteczkę, więc z tymi zarzutem, że nie ucieszyłaby się z książki, akurat bardzo nietrafione.
Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2015-08-29 o 22:30 |
|
|
|
#2212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja naprawdę bardzo chętnie bym zobaczyła jakiś ambitniejszy film jej autorstwa, pewnie wtedy zmieniłabym o niej zdanie, np mogłaby nakręcić niekosmetycznych ulubieńców, opowiedzieć o swoim profilu w technikum, jakiś tutorial, diy. Jest tyle możliwości, jakoś inni ytberzy nie mają problemów z kreatywnością, przynajmniej większość. A tak to odnoszę wrażenie, że jej tylko takie przyziemne głupoty w głowie i siedzenie przed lustrem.
|
|
#2213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lepiej powiedz wprost, że dziewczyna cie drażni bo jest ładna, korzysta z życia i ma na to hajsy. Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2015-08-29 o 22:42 |
|
|
|
|
#2214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, jest wiele dziewczyn na yt, które są ładne, niczego im nie brakuje, a tak mnie nie irytują. Wy nie macie takich nielubianych vlogerek? Wątpię...
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapisane! Wolę jeść te smaki, a pachnieć cytrusami, konwaliami lub lukrecją, ale obczaję ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Zazdro, w moim przypadku by to nie przeszło, w związku z tym też odkładam taką decyzję kolejny rok - nie mam siły na taką imprezę, ten klimat. |
|
|
|
|
#2218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I ta uwaga o trollach bardzo niesympatyczna, każdy chyba ma prawo do wyrażenia swojej opini. Czy tylko osoby, które się tu udzielają od dawna, bo Ty najwyraźniej tak twierdzisz.
|
|
#2219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gąbki, płyny do mycia naczyń, różki i haleczki jako prezenty dla przyszłej młodej - bo przecież mężowi trzeba idealnie posprzątać, mężowi trzeba zakręcić tyłkiem przed nosem, dla męża trzeba być idealną gospodynią, kochanką, matką jego dzieci, sprzataczką, kucharką, kiedy trzeba wyuzdaną, kiedy trzeba pokorną, do tego wierną, wiecznie zadbaną, pachnącą, kreatywną w łóżku i w kuchni - paranoja. Dobrze, że już po. Choć moje dziewczyny przefajne i dobre sałatki zrobiłyśmy tyle dobrze.---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Tak wiem, masz prawo do wyrażania swojego zdania i tak wiem - uwaga o trollach niesympatyczna, jednak biorąc pod uwagę treść wypowiedzi - uzasadniona, tak myślę.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-08-29 o 22:55 |
||
|
|
|
#2220 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.muszę obczaić zielone - dużo dobrego o nim słyszałam
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-08-29 o 23:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

na facetów chyba dizała, np w tym filmie 

A, przepraszam, droższego niż ile? 500 zł jeszcze okej, 600 już PUSTAK?

mnie też rodzice przyzwyczaili do takiego czegoś, na wakacje jeżdżę za granicę, a od chłopaka dostałam na urodziny książkę, z której mocno się cieszyłam i nie, nie zerwałam z nim po tym. Od razu zakładasz, że ktoś ma źle ustawione priorytety w życiu, bo stać go na drogie zakupy?
super, brawo, ilcia!
Ja naprawdę bardzo chętnie bym zobaczyła jakiś ambitniejszy film jej autorstwa, pewnie wtedy zmieniłabym o niej zdanie, np mogłaby nakręcić niekosmetycznych ulubieńców, opowiedzieć o swoim profilu w technikum, jakiś tutorial, diy. Jest tyle możliwości, jakoś inni ytberzy nie mają problemów z kreatywnością, przynajmniej większość. A tak to odnoszę wrażenie, że jej tylko takie przyziemne głupoty w głowie i siedzenie przed lustrem.

Współczułam pannie młodej#ciarkizażenowania