![]() |
#4471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Ja mam lampę ledową do hybrydy, nie wyobrażam sobie wrócić do uv
![]()
#4472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie sa bony na wakcje, swieta, paczki na swieta i dzien dziecka, wyprawka itp. Cytat:
Wspaniale stulecie wrocilo i pantofel sulej ![]() Bedzie co ogladac. Ja po zebraniu. W grupie Hani 19 osob. 10 chlopcow 9 dziewczynek. 11 trzylatkow reszta czterolatkow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Byłam u sąsiadki obejrzeć Riko Nano. Opinię ma o nim bardzo dobrą, mówiła, że nadaje się fajnie na nasze okolice
![]() Trochę mała gondola, 80 cm, chciałam większą...Zobaczymy, musimy w końcu wybrać się obejrzeć jakieś modele, bo na razie tylko kilka w Smyku widzieliśmy ![]() Nałożyłam maskę na włosy i na twarz, pewnie mnie jutro wysypie na ryjku po tym... |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Znalazłam tą recenzję Mutsy od koleżanki Halvayi:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczemu? ![]() Kurna, skasowałam sobie posta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Ale a propos TŻ, właśnie teraz ląduje w odległej krainie i prowadzi jakąś wycieczkę trekingową (taką niby ekstremum). Cały weekend tworzył jakieś dziwne paczki z jedzeniem. Wycieczka, jak wycieczka, ale jeść tego bym nie chciała ![]() Nom, więc on sobie teraz będzie brykał, a ja tutaj moczę stopy, walnęłam glinę na paszczę i oddaję się frustracji :/ Smutno mi, bo będę znów kupę czasu sama, a jak wróciłam, to widzieliśmy się kilka godzin i on od razu poleciał :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Oenedue, a czym właściwie ten Igo różni się od 4ridera? Co się Tobie w Mutsy spodobało?
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Mujer a nie woli tego czasu spędzić trochę z Tobą? Potem pewnie trochę się pozmienia. Często go nie ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No cóż, to trochę tak, że podróżowanie jest jego pasją, a także często formą zarobkowania, nie miałabym sumienia go tutaj trzymać, pogodziłam się z tym, że zapewne sporo będzie jeździł beze mnie. Nie tylko z racji ciąży, wcześniej pracowałam na etacie, więc nie mogłam sobie pozwolić na spontaniczne wypady, no i nie jestem ekstremalną podróżniczką. Od początku spodziewałam się, że to tak będzie wyglądać, ale mimo wszystko zawsze mi smutno, kiedy wyjeżdża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no i plus mozliwosc dołozenia pompowanych kół i amortyzowanych .. to że spacerówka składa sie razem ze stelażem (duży kosz który można zamontować na zakupy albo przy jakimś wyjściu na plaże, basen..) jedyne co mnie martwi to czy gondola nie jest za mało zabudowana.. chodzi mi o jakiś silniejszy wiatr zimą.. kolejna wada to dodatkowo trzeba dokupic dodatki .. ale coś za coś.. jakbym miała miejsce to zdecydowałabym sie na takko timber city .. miejsce w sensie duzy przedpokój w ktorym mogę trzymac wózek, winde - zeby nie taszczyć się z nim . u nas prawdopodobnie stelaż będzie lądował w bagażniku wiec nie moze zajmować go całego .. i musi sie szybko sprawnie składać..
If U want to be happy - BE ! Iga 14.12.2015 ![]() Edytowane przez 0enedue Czas edycji: 2015-08-31 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już po wizycie u gina ![]() ![]() ![]() Jestem zadowolona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
<ściskam> <wspieram mentalnie> ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Na you tube są wszystkie odcinki tego ![]() Jestem trochę do przodu hehe, choć narazie zrobiłam sobie przerwę od tej tasiemki ![]() Teraz czekam aż wróci "Na sygnale" bo lubię to oglądac ![]() A jak jestem w domu to i M jak miłość z mama obejrzę, choć tam wystarczy co 10 odcinek obejrzeć i tak się jest na bieżąco ![]() Chirurdzy - to jest serial, namiętnie śledzę każdą serię ![]() Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-08-31 o 19:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zazdroszczę dziewczynki ![]() ![]() Dzięki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
andriuszka super wieści
![]() ![]() Mujer łooo, ale że takie trekingowe wyprawy z małym? To może faktycznie to chustowanie Ci się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4486 |
Zadomowienie
|
Ok, czuję, że zaczynam mieć zachcianki ciążowe. Słodycze tak słabo, ale... frytki!!!
![]() ![]() ![]() Chyba jutro będę miła dla mamusi, to mi zrobi fryteczki (nienawidzę kroić ziemniaków ![]() Dobrz, poobijałam się dziś troszkę. Znacz, posprzątałam, wykąpałam psa i zrobiłam sobie spa. Czy to oznacza, że się jednak nie obijałam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Mnie też to trochę martwi ale wydaje mi się, że nie jest tak źle, poza tym chyba nie będziemy wychodzić na spacery, kiedy będzie bardzo zimno. Aha, w tym komisie 3w1 kosztuje 700 zł
![]() |
#4488 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mu już planujemy nosidełka, coby małej jak najszybciej pokazać góry i przyczepkę do roweru żeby z nami jeździła ![]() Nie martw się, uszka do góry, wkrótce będzie Was troje do podróży ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() On tak jakoś po prostu zapomina, że to może nie być takie proste. Ostatnio jak mnie przeciągnął przez jakiś rów kolejowy, to dopiero jak nie mogłam przepełznąć przypomniał sobie, że jestem ciążowa ![]() ![]() Właśnie, teraz to tak: równowaga mi siada, pocę się i męczę, nie usiedzę długo, bo mnie kłuje w okolicy żeber, żreć mi się chce okrutnie, chodzę jak kaczka i bolą mnie stopy. No i jest mi gorąco jak cholera. A także: cellulit mi się namnaża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zastanawiałam sie jeszcze nad Inglesina avio .. ale ona nie ma pompowanych kół a cała reszta mi pasuje..stelaz składa sie jak parasolkA Andriuszka gratuluje udanej wizyty !! ![]()
![]() |
#4493 |
Zadomowienie
|
Z tej radości zajadam się właśnie grejpfrutem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Frytki
![]() ![]()
![]() |
#4496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A drugiej ciąży nie będzie, to już postanowione. Może uda się adopcja, ale póki co nie mamy szans. Trochę odpoczęłam i faktycznie się obijam. Odsunęłam od siebie sprawy, jutro będę pewnie w nerwicy, bo mam masę do zrobienia ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |||||
Zakorzenienie
|
Co jest z tym cholernym cytowaniem!
![]() ![]() Najważniejsze: Karmazynowa gratuluję. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój TŻ jest mistrzem rozkładania rzeczy po praniu na suszarce, tak by nie trzeba było pracować. ![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52601218]Ogolnie w mojej tabelce mam zakładkę na wydatki. Na razie poszło ponad 1100 zł. A to głównie ubranka ![]() Ooooo rany, spoooooro. Obstawiam, że u mnie gdzieś 1/3 tego. Cytat:
![]() ![]() ![]() następne ![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52602286]A od przyszłego wtorku Hells Kitchen ![]() ![]() [/QUOTE] Oooo tak, Hells lubię. ![]() Bo seriali żadnych nie oglądam, a inne rozrywkowe też mnie jakoś nie kręcą. Mój Kawaler dzisiaj coś nie współpracuje. To znaczy teraz się uspokoił, przemieścił i mnie puka, ale wcześniej chyba jogę uprawiał i tak się wypychał, że normalnie mogłam go w tyłek poklepać - aż bolało momentami.
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2015-08-31 o 19:31 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Przynajmniej nikt się jeszcze nie deklarował ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.