|
|
#361 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz. 3
tak miałam nie spamować
Ale chcę coś napisać Doktor Pastucha zrobił mi piękny nosek z przodu i tego nic nie zmieni to ja się uparłam,ze nie chce łamać kości więc pretensje mogę mieć do siebie!otrzymałam wiadomość,że mam podjechać do kliniki Doktor zaloży plasterki i da maść na obrzęk---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Alfa chyba Skupina warto wybrać Cytat:
|
|
|
|
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę, wybór lekarza jest chyba jeszcze cięższy niż decyzja o samej operacji... No właśnie Skupin też się pojawiał w Waszych wpisach i cene też ma w miarę, w porównaniu z innymi ale nie orientujecie się czy to tez laryngolog?
Ja jeszcze dodatkowo miałam kłopot z krwotokami z nosa, od dziecka dokuczały mi krwawienia, czasem tak bez przyczyny dostawałam krwotok, rok temu poszłam z tym do laryngologa i jedną stronę nosa miałam przypalaną, drugą nie i póki co przez rok czasu krwotok się nie powtórzył. Dodatkowo mam tendencje do anemii, zdarza mi się mieć lekki niedobór żelaza ( choć lekarz twierdzi, że dla kobiet to lepiej ) czy któraś z was miała podobnie? bo słyszałam, że anemia jest przeciwwskazaniem do operacji... |
|
|
|
|
#363 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: mikusia
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() pryzpomnij prosze u kogo byla operacja ? |
|
|
|
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki a robił ktoś z was u dr. Małgorzaty Kuźlan w Poznaniu/Polani Zdrój? chciałabym mieć już wybranego lekarza a to takie trudno prawie każdy ma jakieś negatywy . .ale ta doktorka nie ma żadnego o dziwo
|
|
|
|
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ponieważ to najtrudniejszy zabieg a nie może dać mi gwarancji, że nie będzie trzeba powtórzyć operacji. Jeżeli chodzi o samo podejście to bardzo miła kobieta, chociaż nie do końca potrafiła mi wytłumaczyć dlaczego nie podejmie się zabiegu i tak operuję się już za 5 dni w Krakowie
|
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje trzymam kciuki za operacje dla mnie Kraków niestety zbyt odległy poszukuje kogoś w okolicach pomorza ,kujaw ewentualnie wielkopolski... . A u Szczyta ciągle kolejki i drogo?... .Co do Kuźlan troszkę mnie zmartwiłaś bo tez ją brałam pod uwagę, szkoda że Dr. Świątkiewicz z Bydg. jest mało konkretny i stwierdził, że on nie "widzi mojego nowego nosa" co w ustach lekarza operującego brzmi niezwykle przekonująco ,Bieńkowski dużo negatywów.. wydaje mi się zbyt surowy nie wiem poki co nos chce zmienić ale lekarza w dalszym ciągu nie mam
|
|
|
|
|
|
#370 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez aga_ga[QUOTE=aga_ga;52626047]Im więcej czytam Twoich postów Mikusia to mam wrażenie, że zupełnie nie dojrzałaś psychicznie do tego zabiegu, ot taki kaprys i efekt ma być widoczny najlepiej już. Każda z nas powtarza Ci że na efekty trzeba będzie poczekać, że u każdego gojenie przebiega w indywidualny sposób. Wolałabym czytać szczere porady bo po to wątek jest założony a nie po raz setny to samo. Życzę Ci dużo cierpliwości [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Bez przesady, dziewczyna denerwuje się i martwi, ale to wcale nie oznacza że nie dojrzała psychicznie do zabiegu...a tym bardziej nie oznacza to, że był to tylko kaprys. Troszkę moim zdaniem niesprawiedliwe osądy
Edytowane przez KarolinkaB2 Czas edycji: 2015-09-02 o 19:10 |
|
|
|
|
#371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kiedyś brałam pod uwagę dr Szczyta, wtedy jeszcze ceny miał tak jak większość chirurgów w Polsce no i kolejki były mniejsze, bum na doktora rozpoczął się po emisji programu z jego udziałem. A jaki jest Twój nosek? Nie skreślaj dr Kuźlan, bardzo możliwe że na Twój nos spojrzy zupełnie inaczej
|
|
|
|
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#374 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=KarolinkaB2;5262769 6]Cytat:
Napisane przez aga_ga Cytat:
Skąd to mylne wrażenie nikt nie osądza, to raczej kubeł zimnej wody na głowę. Najgorsze jest napędzanie się, że coś nie wyszło i będzie coraz gorzej. Wystarczy głęboki wdech i pozytywne myślenie, bez tego ciężko żyć
|
|
|
|
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
a do Dr. skupina długo się czeka??
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mikusia - mam nadzieję, że garbek zejdzie. Jak nie to walcz z lekarzem poprawkę... ale nosek i tak masz ładny ![]() U mnie też był garbek ale, tak jak wiesz bez łamania wszystkiego się nie obyło... Będę miał chwile to podeślę fotki. 9 dzień po zabiegu i jestem normalnie w pracy (wyglądam tylko, jakbym w weekend dostał 2 strzały na wiejskiej dyskotece :p ) Jak ktoś będzie szukał mistrza skalpela od nosa na Dolnym Śląsku to proponuje 2 osoby (zlokalizowalem po opiniach w internecie): - dr Ryszard Nawrocki: po 9 dniach jestem mega zadowolony, aczkolwiek raczej lekarz z tych mało gadatliwych, ale konkretnych. Kameralnie ![]() - dr Marta Wilczynska-Staniul: bardzo mila, dużo bardziej otwarta od mojego doktora. Ale ze mną tak prowadziła rozmowę, żebym raczej się nie zdecydowal na operację. Do tego nieco drożej. Głównym moim problemem była przegroda a plastyka dodatkowo - może to byl powód poza tym speszyla mnie nieco ilość klientów w holu przy rejestracji. 3/4 obcokrajowców.Tak czy siak wyżej wymienieni maja bardzo dobre opinie
Edytowane przez emekwro Czas edycji: 2015-09-02 o 20:11 |
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Dzisiaj wstawię kolejne zdjęcie - dzisiejsze więc najbardziej aktualne ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- co się dzieje ?
|
|
#378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
możesz mi napisać jak długo czekalas na konsultacje a potem na operacje? i ile placilas u skupina jak chcesz możesz wyslac pw... będę wdziecznaps. suppper nosek chyba będę celować jednak na poznań
|
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: mikusia
Cytat:
Nos jest bardzo niski na grzbiecie, ma zapadniete boki i skrzydelka powięź na grzbiet nosa bo sama chrzesc może się odznaczać zapadniete boki trzeba nadbudować a material pobrać z ucha |
|
|
|
|
|
#380 | |||
|
Skrzat leśny
|
Cytat:
). Czas czas i jeszcze raz czas, już żadnej magii nie da się użyć, trzeba tylko zaufać swojemu doktorowi Cytat:
![]() Cytat:
Angel kochana! Wypiękniałaś jeszcze bardziej. Jak się trzymasz ze swoim noskiem? Ach, pamiętam Cię jeszcze w gipsie, z tymi uroczymi sińcami à la Adamek |
|||
|
|
|
|
#381 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na konsultacji byłam w styczniu 2014, operacja mogła już być w marcu 2014, ale mnie nie pasował ten termin więc umówiłam się na wrzesień 2014. Miałam przede wszystkim prostowaną przegrodę nosową, więc płaciłam za całkowitą korektę nosa na szczęście bez Vat czyli 8500. Cytat:
o wiele częściej chodzę w spiętych włosach!!! Wcześniej wiązałam je tylko w domu ![]() Też to pamiętam, a czasami wracam do fotek i cieszę się, że już tak nie wyglądam jakbym stoczyła bitwę na ringu
|
|
|
#383 | |
|
Lady Dior
|
Cytat:
Nie mam problemów z oddychaniem, więc nie wiem który jest laryngologiem, tu nie pomogę. |
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
BOSKI MASZ ten profil oj chyba wybiorę skupina jutro dzwonie umowic się na konsultacje do poznania mam 2-3 h jazdy fajnie by było jakby przyjmowal w sobote
|
|
|
|
|
|
#385 |
|
Raczkowanie
|
prosze wypowiedzcie się czy to może być opuchlizna na postawie zdjęcia?Doktor na mojego maila odpowiedział,ze zapisze maść na obrzęk i plastry naklei
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
Angel a czy skupin też jest laryngologiem? i jak długo czekalas na konsultacje od momentu zarejestrowania się (podejrzewam, że telefonicznie)?...
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#389 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#390 |
|
Lady Dior
|
Mikusia wydaje mi się, że to może być opuchlizna. Teraz najważniejsze jest żebyś wyluzowała i przestała o tym myśleć. Bo takie negatywne nakręcanie się do niczego dobrego nie prowadzi. Wiem, że to nie jest łatwe, ale naprawdę musisz dać sobie czas. Dobrze, że lekarz Ci odpisał.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

Ale chcę coś napisać Doktor Pastucha zrobił mi piękny nosek z przodu i tego nic nie zmieni to ja się uparłam,ze nie chce łamać kości więc pretensje mogę mieć do siebie!otrzymałam wiadomość,że mam podjechać do kliniki Doktor zaloży plasterki i da maść na obrzęk

). Czas czas i jeszcze raz czas, już żadnej magii nie da się użyć, trzeba tylko zaufać swojemu doktorowi