Operacje nosa - zbiorczy! cz. 3 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-09-02, 17:45   #361
mikusia0900
Raczkowanie

Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz. 3

tak miałam nie spamowaćAle chcę coś napisać Doktor Pastucha zrobił mi piękny nosek z przodu i tego nic nie zmieni to ja się uparłam,ze nie chce łamać kości więc pretensje mogę mieć do siebie!otrzymałam wiadomość,że mam podjechać do kliniki Doktor zaloży plasterki i da maść na obrzęk

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Alfa chyba Skupina warto wybrać

Cytat:
Napisane przez afa_ Pokaż wiadomość
Hej, jestem nowa i jeszcze nie ogarniam co i jak tu działa, więc z góry sorki za ewentualne pomyłki

Zastanawiam się nad zoperowaniem mojego nosa, z myślą o operacji chodzę już rok. Nos zawsze był moim kompleksem, bo jest długi i duży a ja jestem drobną osobą nos nie pasuje mi ani do buzi ani do całej sylwetki, pierwsze co widać to nie ja tylko mój nos.
Na operacje pewnie bym się nie zdecydowała, gdyby nie to, że rok temu laryngolog zasugerował mi korekcję przegrody, bo blokuje mi drożność w nosie. Poszłam do innego laryngologa i powiedział mi to samo, więc skoro 2 lekarzy zasugerowało mi korektę to zaczęłam nad tym myśleć na poważnie i pomyślałam, że to też dobra okazja żeby coś z tym wielkim nosem w końcu zrobić.
Ni i pojawił się kłopot wyboru lekarza... przeczytałam Wasze wpisy i mam straszny mętlik w głowie. Rozważałam dr Krawczyńskiego, po jakimś czasie znalazłam Jadczaka, potem zastanawiałam się nad Giedrojciem albo Wójcickim z Polanicy (ten wychodzi najtaniej, z tym, że ja potrzebuję też żeby chirurg był laryngologiem a o Wójcickim nic na ten temat nie znalazłam, jest chyba tylko plastykiem).

Wy tu macie dziewczyny niezłe rozeznanie w temacie, powiedzcie mi czym Wy się sugerowałyście wybierając lekarza?
mikusia0900 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 18:04   #362
afa_
Raczkowanie

Kurczę, wybór lekarza jest chyba jeszcze cięższy niż decyzja o samej operacji... No właśnie Skupin też się pojawiał w Waszych wpisach i cene też ma w miarę, w porównaniu z innymi ale nie orientujecie się czy to tez laryngolog?

Ja jeszcze dodatkowo miałam kłopot z krwotokami z nosa, od dziecka dokuczały mi krwawienia, czasem tak bez przyczyny dostawałam krwotok, rok temu poszłam z tym do laryngologa i jedną stronę nosa miałam przypalaną, drugą nie i póki co przez rok czasu krwotok się nie powtórzył. Dodatkowo mam tendencje do anemii, zdarza mi się mieć lekki niedobór żelaza ( choć lekarz twierdzi, że dla kobiet to lepiej ) czy któraś z was miała podobnie? bo słyszałam, że anemia jest przeciwwskazaniem do operacji...
afa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 18:25   #363
beataicka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MartitBandit Pokaż wiadomość
Beaticka a masz zdjęcie przed? Mozesz napisać u kogo robiłaś?

Mikusia, ale dr Ci w koncu ten Grabek spilowal? To normalne, ze w miejscu takiej ingerencji wszystko jest spuchniete-mi sie naprawdę wydaj, ze to zejdzie i bedzie ok. Moze powinnas robic sobie codziennie zdjęcie w tym samym miejscu, te samo ujęcie, zeby sprawdzać, czy nos sie zmienia?
Nie stresuj sie- bedzie dobrze
wrzucę jutro jak będę w pracy bo tam mam dysk przenosny z foto. Nie chcę pisać kto to, bo boję się potem że po sądach będzie mnie ciągała klinika za 'zniesławienie' etc. Na nos nazbierałam ale na sądy nie mam.
beataicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 18:26   #364
KarolinkaB2
Raczkowanie

Dot.: mikusia

Cytat:
Napisane przez Ina_benita Pokaż wiadomość
Tego czegoś u Ciebie nie bylo chyba zaraz po zdjęciu gipsu tylko wyszlopozniej
Jaką ty masz łądną buzię z tym nosem
nos prosty, koncówka mega naturalna

jesli garbek wyszedl w dzien po zdjeciu gipsu to opuchlizna
nawet jesli bedzie trzeba poprawki to spilowania garbka, inni mają gorzej, jak ja nos do przeszczepów, z ucha i z powiezi z glowy!!!!To jest dopiero masakra....
Wez nie panikuj i nie przesadzaj.....tylko daj na wstrzymanie i zaczekaj trochę, masuj jak Dr kazał a potem za dwa mce pomyślisz i tak masz lepiej jak przed op, bo masz smukly delikatny kobiecy nos a ne taki kulfonek jak wczesniej, takze zmiana na plus.
Ina_benita dlaczego będziesz miała przeszczep z ucha i powięzi głowy? Co jest nie tak z twoim nosem?
KarolinkaB2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 18:27   #365
feelin_soo_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mikusia0900 Pokaż wiadomość
Dziewczyny i chłopakiBardzo się cieszę,ze wam wyszło ja niestety zaliczam swoją operację do nieudanych to w miejscu garbka to nie jest opuchlizna bo jest twarde.Chciałam chodzić w związanych włosach i się nie przejmować nosem mowiłam to 10 razy na wizycie..że właśnie o to mi chodzi no cóż dostałam nos może i ładniejszy z frontu za to dużo brzydszy z profilu garbek,który bym niezauważalny prawie stał się garbem..Ryczeć mi się chce!
hmmm...to fakt garbek nadal jest
pryzpomnij prosze u kogo byla operacja ?
feelin_soo_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 18:35   #366
telimena878
Raczkowanie

Kobietki a robił ktoś z was u dr. Małgorzaty Kuźlan w Poznaniu/Polani Zdrój? chciałabym mieć już wybranego lekarza a to takie trudno prawie każdy ma jakieś negatywy . .ale ta doktorka nie ma żadnego o dziwo
telimena878 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 18:45   #367
KarolinkaB2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Angel_00 Pokaż wiadomość
U mnie zbliża się rok od operacji i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona z pracy pana doktora Nic się z noskiem nie dzieje, czucie wróciło w prawie 100 procentach Nie żałuję decyzji.
Szczęściara gratuluję, ślicznie wyglądasz.
Stary 2015-09-02, 18:56   #368
aga_ga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez telimena878 Pokaż wiadomość
Kobietki a robił ktoś z was u dr. Małgorzaty Kuźlan w Poznaniu/Polani Zdrój? chciałabym mieć już wybranego lekarza a to takie trudno prawie każdy ma jakieś negatywy . .ale ta doktorka nie ma żadnego o dziwo
Byłam a konsultacji u Pani Małgorzaty ponad 3 lata temu, niestety odmówiła mi, twierdząc, że nie operuje dużych nosów ponieważ to najtrudniejszy zabieg a nie może dać mi gwarancji, że nie będzie trzeba powtórzyć operacji.
Jeżeli chodzi o samo podejście to bardzo miła kobieta, chociaż nie do końca potrafiła mi wytłumaczyć dlaczego nie podejmie się zabiegu i tak operuję się już za 5 dni w Krakowie
aga_ga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 19:03   #369
telimena878
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga_ga Pokaż wiadomość
Byłam a konsultacji u Pani Małgorzaty ponad 3 lata temu, niestety odmówiła mi, twierdząc, że nie operuje dużych nosów ponieważ to najtrudniejszy zabieg a nie może dać mi gwarancji, że nie będzie trzeba powtórzyć operacji.
Jeżeli chodzi o samo podejście to bardzo miła kobieta, chociaż nie do końca potrafiła mi wytłumaczyć dlaczego nie podejmie się zabiegu i tak operuję się już za 5 dni w Krakowie

Gratulacje trzymam kciuki za operacje dla mnie Kraków niestety zbyt odległy poszukuje kogoś w okolicach pomorza ,kujaw ewentualnie wielkopolski... . A u Szczyta ciągle kolejki i drogo?... .Co do Kuźlan troszkę mnie zmartwiłaś bo tez ją brałam pod uwagę, szkoda że Dr. Świątkiewicz z Bydg. jest mało konkretny i stwierdził, że on nie "widzi mojego nowego nosa" co w ustach lekarza operującego brzmi niezwykle przekonująco ,Bieńkowski dużo negatywów.. wydaje mi się zbyt surowy nie wiem poki co nos chce zmienić ale lekarza w dalszym ciągu nie mam
Stary 2015-09-02, 19:08   #370
KarolinkaB2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga_ga[QUOTE=aga_ga;52626047]Im więcej czytam Twoich postów Mikusia to mam wrażenie, że zupełnie nie dojrzałaś psychicznie do tego zabiegu, ot taki kaprys i efekt ma być widoczny najlepiej już.
Każda z nas powtarza Ci że na efekty trzeba będzie poczekać, że u każdego gojenie przebiega w indywidualny sposób. Wolałabym czytać szczere porady bo po to wątek jest założony a nie po raz setny to samo.
Życzę Ci dużo cierpliwości [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Bez przesady, dziewczyna denerwuje się i martwi, ale to wcale nie oznacza że nie dojrzała psychicznie do zabiegu...a tym bardziej nie oznacza to, że był to tylko kaprys. Troszkę moim zdaniem niesprawiedliwe osądy

Edytowane przez KarolinkaB2
Czas edycji: 2015-09-02 o 19:10
Stary 2015-09-02, 19:08   #371
aga_ga
Raczkowanie

Cytat:
Gratulacje trzymam kciuki za operacje dla mnie Kraków niestety zbyt odległy poszukuje kogoś w okolicach pomorza ,kujaw ewentualnie wielkopolski... . A u Szczyta ciągle kolejki i drogo?... .Co do Kuźlan troszkę mnie zmartwiłaś bo tez ją brałam pod uwagę, szkoda że Dr. Świątkiewicz z Bydg. jest mało konkretny i stwierdził, że on nie "widzi mojego nowego nosa" co w ustach lekarza operującego brzmi niezwykle przekonująco ,Bieńkowski dużo negatywów.. wydaje mi się zbyt surowy nie wiem poki co nos chce zmienić ale lekarza w dalszym ciągu nie mam
Na pewno pokażę co to mi narobili
Kiedyś brałam pod uwagę dr Szczyta, wtedy jeszcze ceny miał tak jak większość chirurgów w Polsce no i kolejki były mniejsze, bum na doktora rozpoczął się po emisji programu z jego udziałem.

A jaki jest Twój nosek? Nie skreślaj dr Kuźlan, bardzo możliwe że na Twój nos spojrzy zupełnie inaczej
Stary 2015-09-02, 19:15   #372
KarolinkaB2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anteuszka Pokaż wiadomość
A ja bylam zadowolona po zdjęciu gipsu .Teraz już nie.
Mam to samo, im dalej od zabiegu tym gorzej.
Stary 2015-09-02, 19:26   #373
telimena878
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KarolinkaB2 Pokaż wiadomość

dlaczego? im więcej was czytam tym stwierdzam ze tutaj jednak mało kto jest zadowolony z operacji...
Stary 2015-09-02, 19:31   #374
aga_ga
Raczkowanie

[QUOTE=KarolinkaB2;5262769 6]Cytat:
Napisane przez aga_ga
Cytat:
Im więcej czytam Twoich postów Mikusia to mam wrażenie, że zupełnie nie dojrzałaś psychicznie do tego zabiegu, ot taki kaprys i efekt ma być widoczny najlepiej już.
Każda z nas powtarza Ci że na efekty trzeba będzie poczekać, że u każdego gojenie przebiega w indywidualny sposób. Wolałabym czytać szczere porady bo po to wątek jest założony a nie po raz setny to samo.
Życzę Ci dużo cierpliwości [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Bez przesady, dziewczyna denerwuje się i martwi, ale to wcale nie oznacza że nie dojrzała psychicznie do zabiegu...a tym bardziej nie oznacza to, że był to tylko kaprys. Troszkę moim zdaniem niesprawiedliwe osądy

Skąd to mylne wrażenie nikt nie osądza, to raczej kubeł zimnej wody na głowę. Najgorsze jest napędzanie się, że coś nie wyszło i będzie coraz gorzej.

Wystarczy głęboki wdech i pozytywne myślenie, bez tego ciężko żyć
Stary 2015-09-02, 19:51   #375
telimena878
Raczkowanie

a do Dr. skupina długo się czeka??
Stary 2015-09-02, 19:54   #376
emekwro
Przyczajenie

Cytat:
dlaczego? im więcej was czytam tym stwierdzam ze tutaj jednak mało kto jest zadowolony z operacji...
Może to wina tego, że mamy za duże oczekiwania w stosunku do tego, co realnie chirurg jest w stanie zrobić...

Mikusia - mam nadzieję, że garbek zejdzie. Jak nie to walcz z lekarzem poprawkę... ale nosek i tak masz ładny

U mnie też był garbek ale, tak jak wiesz bez łamania wszystkiego się nie obyło...

Będę miał chwile to podeślę fotki. 9 dzień po zabiegu i jestem normalnie w pracy (wyglądam tylko, jakbym w weekend dostał 2 strzały na wiejskiej dyskotece :p )

Jak ktoś będzie szukał mistrza skalpela od nosa na Dolnym Śląsku to proponuje 2 osoby (zlokalizowalem po opiniach w internecie):
- dr Ryszard Nawrocki: po 9 dniach jestem mega zadowolony, aczkolwiek raczej lekarz z tych mało gadatliwych, ale konkretnych. Kameralnie
- dr Marta Wilczynska-Staniul: bardzo mila, dużo bardziej otwarta od mojego doktora. Ale ze mną tak prowadziła rozmowę, żebym raczej się nie zdecydowal na operację. Do tego nieco drożej. Głównym moim problemem była przegroda a plastyka dodatkowo - może to byl powód poza tym speszyla mnie nieco ilość klientów w holu przy rejestracji. 3/4 obcokrajowców.

Tak czy siak wyżej wymienieni maja bardzo dobre opinie

Edytowane przez emekwro
Czas edycji: 2015-09-02 o 20:11
emekwro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 20:26   #377
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Szczęściara gratuluję, ślicznie wyglądasz.
Dziękuję
Dzisiaj wstawię kolejne zdjęcie - dzisiejsze więc najbardziej aktualne

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
co się dzieje ?

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 20:39   #378
telimena878
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję
Dzisiaj wstawię kolejne zdjęcie - dzisiejsze więc najbardziej aktualne

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

co się dzieje ?

możesz mi napisać jak długo czekalas na konsultacje a potem na operacje? i ile placilas u skupina jak chcesz możesz wyslac pw... będę wdzieczna

ps. suppper nosek chyba będę celować jednak na poznań
Stary 2015-09-02, 20:40   #379
Ina_benita
Raczkowanie

Dot.: mikusia

Cytat:
Ina_benita dlaczego będziesz miała przeszczep z ucha i powięzi głowy? Co jest nie tak z twoim nosem?

Nos jest bardzo niski na grzbiecie, ma zapadniete boki i skrzydelka
powięź na grzbiet nosa bo sama chrzesc może się odznaczać
zapadniete boki trzeba nadbudować a material pobrać z ucha
Ina_benita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 20:41   #380
Shevya
Skrzat leśny

Cytat:
bede szczera jesteś bardzo ładna i ten nos ujmuję Ci dużo jak go zrobisz będziesz bardzo śliczna!!!

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

do Shevy ten post
Kochana dziękuję bardzo Słuchaj, nie znikaj nam tu z forum, wsparcie od dziewczyn będących po operacji jest bardzo ważne... Wiedzą co mówią, naprawdę to tylko kwestia tego, byś zrozumiała ze nie pomoże smucenie się i zakładanie najgorszego (co ja osobiście uwielbiam robić, ale Tobie absolutnie zabraniam w tej sytuacji! ). Czas czas i jeszcze raz czas, już żadnej magii nie da się użyć, trzeba tylko zaufać swojemu doktorowi
Cytat:
Kurczę, wybór lekarza jest chyba jeszcze cięższy niż decyzja o samej operacji... No właśnie Skupin też się pojawiał w Waszych wpisach i cene też ma w miarę, w porównaniu z innymi ale nie orientujecie się czy to tez laryngolog?
Ja myślałam, ze tylko Jadczak jest stricte laryngologiem, a reszta to typowi plastycy
Cytat:
Napisane przez emekwro Pokaż wiadomość
Będę miał chwile to podeślę fotki. 9 dzień po zabiegu i jestem normalnie w pracy (wyglądam tylko, jakbym w weekend dostał 2 strzały na wiejskiej dyskotece :p )
O mamo, rządzisz

Angel kochana! Wypiękniałaś jeszcze bardziej. Jak się trzymasz ze swoim noskiem? Ach, pamiętam Cię jeszcze w gipsie, z tymi uroczymi sińcami à la Adamek

˝ Słowa - więcej nic,
potrafimy pięknie gadać - nie umiemy żyć ˝

tumblr | last.fm
Shevya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 20:49   #381
afa_
Raczkowanie

Cytat:
aga_ga u kogo sie operujesz w Krakowie? ja też szukam kogoś z południowej części kraju bo tu mi w miarę blisko, ewentualnością jest Łódź albo Warszawa, najbardziej odpowiadał by mi Kraków albo Katowice, ale nie natknęłam się jeszcze na info o dobrym chirurgu z tych miast (wiem , że Giedrojć kiedyś przyjmował w Chorzowie ale to już nie aktualne niestety)
afa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 21:01   #382
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
możesz mi napisać jak długo czekalas na konsultacje a potem na operacje? i ile placilas u skupina jak chcesz możesz wyslac pw... będę wdzieczna

ps. suppper nosek chyba będę celować jednak na poznań
Wstawiłam dzisiejszą fotkę

Na konsultacji byłam w styczniu 2014, operacja mogła już być w marcu 2014, ale mnie nie pasował ten termin więc umówiłam się na wrzesień 2014. Miałam przede wszystkim prostowaną przegrodę nosową, więc płaciłam za całkowitą korektę nosa na szczęście bez Vat czyli 8500.

Cytat:
Napisane przez Shevya Pokaż wiadomość
Kochana dziękuję bardzo Słuchaj, nie znikaj nam tu z forum, wsparcie od dziewczyn będących po operacji jest bardzo ważne... Wiedzą co mówią, naprawdę to tylko kwestia tego, byś zrozumiała ze nie pomoże smucenie się i zakładanie najgorszego (co ja osobiście uwielbiam robić, ale Tobie absolutnie zabraniam w tej sytuacji! ). Czas czas i jeszcze raz czas, już żadnej magii nie da się użyć, trzeba tylko zaufać swojemu doktorowi

Ja myślałam, ze tylko Jadczak jest stricte laryngologiem, a reszta to typowi plastycy

O mamo, rządzisz

Angel kochana! Wypiękniałaś jeszcze bardziej. Jak się trzymasz ze swoim noskiem? Ach, pamiętam Cię jeszcze w gipsie, z tymi uroczymi sińcami à la Adamek
Dziękuję Czuję się bardzo dobrze komfort oddychania, plus komfort psychiczny znacznie lepszy o wiele częściej chodzę w spiętych włosach!!! Wcześniej wiązałam je tylko w domu
Też to pamiętam, a czasami wracam do fotek i cieszę się, że już tak nie wyglądam jakbym stoczyła bitwę na ringu

Stary 2015-09-02, 21:06   #383
Lidia1984
Lady Dior

Cytat:
Hej, jestem nowa i jeszcze nie ogarniam co i jak tu działa, więc z góry sorki za ewentualne pomyłki

Zastanawiam się nad zoperowaniem mojego nosa, z myślą o operacji chodzę już rok. Nos zawsze był moim kompleksem, bo jest długi i duży a ja jestem drobną osobą nos nie pasuje mi ani do buzi ani do całej sylwetki, pierwsze co widać to nie ja tylko mój nos.
Na operacje pewnie bym się nie zdecydowała, gdyby nie to, że rok temu laryngolog zasugerował mi korekcję przegrody, bo blokuje mi drożność w nosie. Poszłam do innego laryngologa i powiedział mi to samo, więc skoro 2 lekarzy zasugerowało mi korektę to zaczęłam nad tym myśleć na poważnie i pomyślałam, że to też dobra okazja żeby coś z tym wielkim nosem w końcu zrobić.
Ni i pojawił się kłopot wyboru lekarza... przeczytałam Wasze wpisy i mam straszny mętlik w głowie. Rozważałam dr Krawczyńskiego, po jakimś czasie znalazłam Jadczaka, potem zastanawiałam się nad Giedrojciem albo Wójcickim z Polanicy (ten wychodzi najtaniej, z tym, że ja potrzebuję też żeby chirurg był laryngologiem a o Wójcickim nic na ten temat nie znalazłam, jest chyba tylko plastykiem).

Wy tu macie dziewczyny niezłe rozeznanie w temacie, powiedzcie mi czym Wy się sugerowałyście wybierając lekarza?
Wydaje mi się, że najlepiej sugerować się stylem lekarza. Każdy ma trochę inny. Warto przejrzeć zdjęcia nosków już zrobionych. Mi się bardzo spodobały nosy dr Giedrojcia, więc wybrałam się do niego na konsultację. Wiadomo, że każdy nos jest inny i efekt będzie inny.

Nie mam problemów z oddychaniem, więc nie wiem który jest laryngologiem, tu nie pomogę.
Lidia1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 21:14   #384
telimena878
Raczkowanie

Cytat:
Wstawiłam dzisiejszą fotkę

Na konsultacji byłam w styczniu 2014, operacja mogła już być w marcu 2014, ale mnie nie pasował ten termin więc umówiłam się na wrzesień 2014. Miałam przede wszystkim prostowaną przegrodę nosową, więc płaciłam za całkowitą korektę nosa na szczęście bez Vat czyli 8500.

Dziękuję Czuję się bardzo dobrze komfort oddychania, plus komfort psychiczny znacznie lepszy o wiele częściej chodzę w spiętych włosach!!! Wcześniej wiązałam je tylko w domu
Też to pamiętam, a czasami wracam do fotek i cieszę się, że już tak nie wyglądam jakbym stoczyła bitwę na ringu

BOSKI MASZ ten profil oj chyba wybiorę skupina jutro dzwonie umowic się na konsultacje do poznania mam 2-3 h jazdy fajnie by było jakby przyjmowal w sobote
Stary 2015-09-02, 21:24   #385
mikusia0900
Raczkowanie

prosze wypowiedzcie się czy to może być opuchlizna na postawie zdjęcia?Doktor na mojego maila odpowiedział,ze zapisze maść na obrzęk i plastry naklei
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Photo0530.jpg (70,0 KB, 178 załadowań)
mikusia0900 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-02, 21:38   #386
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
BOSKI MASZ ten profil oj chyba wybiorę skupina jutro dzwonie umowic się na konsultacje do poznania mam 2-3 h jazdy fajnie by było jakby przyjmowal w sobote
dziękuję

Stary 2015-09-02, 21:38   #387
telimena878
Raczkowanie

Angel a czy skupin też jest laryngologiem? i jak długo czekalas na konsultacje od momentu zarejestrowania się (podejrzewam, że telefonicznie)?...
Stary 2015-09-02, 21:39   #388
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Angel a czy skupin też jest laryngologiem? i jak długo czekalas na konsultacje od momentu zarejestrowania się (podejrzewam, że telefonicznie)?...
dzwoniłam w listopadzie 2013,terminy były na grudzień 2013, ale wybrałam styczeń 2014

Stary 2015-09-02, 21:41   #389
telimena878
Raczkowanie

Cytat:
dzwoniłam w listopadzie 2013,terminy były na grudzień 2013, ale wybrałam styczeń 2014
dzięki
Stary 2015-09-02, 21:46   #390
Lidia1984
Lady Dior

Cytat:
prosze wypowiedzcie się czy to może być opuchlizna na postawie zdjęcia?Doktor na mojego maila odpowiedział,ze zapisze maść na obrzęk i plastry naklei
Mikusia wydaje mi się, że to może być opuchlizna. Teraz najważniejsze jest żebyś wyluzowała i przestała o tym myśleć. Bo takie negatywne nakręcanie się do niczego dobrego nie prowadzi. Wiem, że to nie jest łatwe, ale naprawdę musisz dać sobie czas. Dobrze, że lekarz Ci odpisał.
Lidia1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości