|
|
#2521 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LVII
czyzbyś prawko robiła??? ja chyba nic nie płąciłam ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
hmmm..gotowe wkladki to cos dziwnego dla mnie, tak jakbykrzywy kręgosłup leczyc gorsetem z fabryki a nie na wymiar...ja robilam didu takie wladki i na pewni nie kosztowały 190 zł, tylko cos 45, ale moze one był z jakims dofinansowaniem z nfz..sama nie wiem..no i to dawno było...
|
|
|
#2522 | ||||||
|
Panaroja
|
snad wody mineralnej
![]() Cytat:
Cytat:
2.żarełko zawsze dobrze robi 3.Vanile Noire raz że ma cedr , a dwa że daje kwiatem pomarańczy silnie , więc nie jest taka puchata ciepłootulająca a przewiewna i świeża co w kontekście wanilii jest dzifne ![]() 4.hyhy , mam jusz flaszkie ![]() 5. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad sinupret włosów - śniło mi się dziś , że wyłażą mi całymi pasmami 1-2 cm szerokości , więc brałam te pasma , wiązałam supełki na końcach żeby się nie rozlazły i postanowiłam iśc z nimi do perukarza żeby mi treskę zrobił
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2523 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2524 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak zmienili to doopa Cytat:
Affinitony w tubkach to jak dotąd jedyne mające odpowiednie w miarę kolory dla mnie ( i cenę ) muszę jeszcze tego Lirena i Manhatana obczaić . Myślę , że tak do listopada pojadę na affinitonie light sandbeige'u , a potem się przesiądę na affinitona mat bo jaśniejszy , tylko nie pamiętam któren - czy porcelain czy ivory , i on będzie do lata
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten dzisiejszy jakby żółtawy jednak i chyba wyglądam w nim starzej ![]() Affinitone to Maybelline? Testnęłam też Eris jakiś podkład, to w ogóle widać go nie było i konsystencja dość wodnista. Najchętniej to chodzę bez niczego na paszczy, ale postanowiłam przestać ludzi straszyć ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Parbelko, taki? http://www.rossnet.pl/Produkt/Maybel...623,promocja14
|
|
|
#2526 |
|
grozi wypollizowaniem
|
laski mala prosba o wsparcie wiecie gdzie
|
|
#2527 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ad. 3 i 4. Skoro TA NUTA, to pozamiatane. Trudno walczyć z tego typu odrzutem. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Rejcz, a znasz Eau Duelle Diptyque? Ad. 1. Się przymierzam ![]() Ad. 2. Jeszcze lepiej ![]() Cytat:
![]() Ad. 4. I jak toto się nosi? Nie męczy na dłuższą metę? Bo też przemyśliwuję ![]() Ad. włosów: Ale to pewnie znak, że teraz będzie na odwrót i te całe pasma albo zostaną Ci na głowie, albo wręcz zaczną wyrastać nowe |
|||
|
|
|
#2528 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jako stary weteram prawkowy moge polecic jednago pana, (jezdzilam w sumie w 3 szkołach), wadę ma tylko jedną ze w aucie słucha discopolo , jest tez oczywiscie mozliwość ze go wypollizowało
|
|
|
#2529 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2530 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.ja właśnie żółtawe musze , nie różowawe 3. 4.kiedyś chyba miałam jakiś Eris , a może mi się zdawało nieee , nie zdawało mi się , miałam , i nawet był dobry , więc zaraz oczywiście wypollizowali ![]() 5.ja bez niczego nie mogeu ![]() 6 tenże on jest sam właśnie Cytat:
ale w Eau Duelle mocno szafran wybija .2.od groma go jest , tak powiedziałabym pół na pół z wanilią ; ma go w składzie , i na mnie akurat mocno wyłazi , zdecydowanie za mocno nie żebym nie lubiła , ale mi zusamenn do kupy nie pasują .3.na dłuższą metę jeszcze nie wiem , bo na razie flaszka stoi nierozdziewiczona , czekam aż będzie zimniej kupiona po jednym teście , więc może być ciekawie wiesz , miałam kupon promocyjny ![]() 4.obyż ![]() Cytat:
chmurzy się
|||
|
|
|
#2531 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ależ wiem Szczyt rozkoszy smakowej!!!!!Cytat:
2. Ja nie Parabelka, ale to je ten. Good stuff. Cytat:
2. Ano nie inaczej. 3. Osz kurtka, dzięki za namiar, zapomłam o nim, a wszystkie zagramaniczne vlogery o nim trąbią! Mrrrrrrrr (tylko dzie ja testnę Cytat:
Cytat:
![]() 2. No i chyba dlatego ją w miarę lubiłam, bo nie była stricte waniliowa. Jednak "TA" nuta zniesmacza mi wszystko. ![]() 3. Mowa o nowym Eliksir YR? Bo mię ten irys właśnie podszedł tam był Tri - polecałaś mi Walewską? Ja z reguły nie lubię mydlanych, piźmowych zapachów (wyjątek Narciso i kiedyś Royal Muska, ale już mi minęło, tylko Narciso trzyma) także dziękuję, ale postoję Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-03 o 19:08 |
|||||
|
|
|
#2532 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.zgadzam się 3.mnie ładnie wygładzają w sensie jedwabistości ![]() 4.daj adresa to podeślę sampela 5.wanilia ciepły i puchaty ale nie tak waniliowy jak Lutek .6.no to masz jak ja z tabazą lutensową - chyba zresztą coś z nią zrobili , bo jakoś teraz rzadziej ją czuję . 7.nie inaczej , o nimże samym poszłam do drogerii i po raz kolejny okazało się , że żyję jednak głównie w świecie wyobraźni :-po pierwsze primo - nie na najwyższej półce bo ten z najwyższej był za ciemny -po drugie primo - był to ten z niebieską zakrętką nie z czerwoną -po trzecie primo - okazało się że jeszcze lepszy jest ten z samego dołu z białą i ten został zakupiony W sklepie u siebie widziałam piwo "Postrach Szoszonów"
|
|
|
|
#2533 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
popiłam wodą i pojechałam dalej. Nie najadłam sie
|
|
#2534 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Dla zobrazowania mej nienawiści wobec upałów i miłości do obecnej pogody dodam tylko co mnie zastało na dniach: otóż, kupiłam kiedyś w upały biustonosz koronkowy w H&M, taki miękki mega, bo o ile w upały chadzam bez, to jednak czasem "trzeba" (ech cywilizacja
) I szlag mnie w przymierzalni trafiał jak zapinałam go na ostatnią szlufkę i oddechu wziąć nie mogłam Skutkiem czego i tak go unikałam, bo był za ciasny jest luźny na pierwszej szlufce. No ale teraz ufff. |
|
|
|
#2536 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli czujesz klimat! 7 centów!!! 7 całych centów!!!
(przy normalnym obwodzie pod biustem 78 to kurde belans jest jak jakiś milion Aż chętniej wychodzę, przyjaciółka widziała mnie na przestrzeni tygodnia upały/po upałach - i zbierała szczękę z ziemi. 2 razy. a później - jak bardzo ze mnie zeszło powietrze, jak z balona. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-03 o 22:11 |
|
|
|
#2538 |
|
Piers do przodu
|
A ja dziś ugrzęzłam w szukaniu fajnego miękkiego stanika - bo jak już coś mogłam ewentualnie zaakceptować to cena powyżej setki mnie natychmiast studziła
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupuję na targu/w sieciówce, ale znam różnicę, i są nieporównywalnie MNIEJ FAJNE. Jeśli masz miskę większą niż C to raczej trzeba się liczyć z powyżej stówkami. |
|
|
|
|
#2540 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Pewno ze czuję...ostatnio chciałam przymeirzyć czółenka granatowe podczas tych upalów - nie bede mówic, jak sie nabiedziłam, zeby upchac do nich nogę i jak wyzywałam przy tym a specjalnie waskie jakos nie były. Bylam tak zdesperowana ze myslalam czy nie mierzyc 2 numerów wiekszych ![]() Inny przykład - mierzę jeansy rurki i wygladam w nich jak baleron, bo wszytsko takie napuchniete Mało tego, czuje jak mnie nadyma i normlanie cuzje sie jak słon wtedy, masakryczne uczucie, takze skakam pod sufit, ze wreszcie po upalach, juupi!!!!
|
|
#2541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
I genialnie z Redziowym nazwiskiem by się komponowało ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak by mi nagle w obwodach tyle przybyło, to bym wpadla w totalną histerię pewnie i skończyła z liściem sałaty dziennie, waciami, wodką i sokiem pomidorowym ![]() Vanille Noir nie jest kwiatopomarańczowa iani świażakowata, przynajmniej na mnie. Lekko dymna, otulająca, ale też obrzydliwie bliskoskórna i nietrwała, przynajmniej na mnie. Jak któraś chce, to mogę oddać mało używaną 50 m, ( ze 3 ml brakuje)za koszty przesyłu
|
||
|
|
|
#2542 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
a z fiszbinami gniotą mnie podczas dializowania lece net oblecieć
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2015-09-03 o 22:37 Powód: błąd nie do przejścia |
|
|
|
|
#2543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) only pomiar ciuchowy, ale w upałach ponad 35 stopni to raczej pomiar ciuchowy niewiarygodny - bo ilość ciuchów znikoma. ![]() I jak babcie drybcie, uderzam w tym roku do sklepu z jedwabiami, zakupuję ile mnie stać będzie i szyję co popadnie (przy użyciu krawcowej of kors ) bo tylko w jedwabiu było mi chłodniej niż nago. Nie wiem co on takiego robi ale cudne to jest, a mam z niego tylko koszulkę nocną po Mam 2. Uwielbiam bliskoskórne zapachy. W 99% przypadków pachnę dla siebie Ale mimo wszystko nie dla mnie ona. ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
Jednak najprościej zapytać eksperta - Win |
|||
|
|
|
#2544 |
|
Piers do przodu
|
Dawaj bo ja też szczupła nie jestem
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro dam, bo tera Mam śpi, więc nawet nie dzwonię.
Jakbym jakimś cudem zapomniała, przypomnij się proszę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-03 o 23:02 |
|
|
|
#2546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru pierwsza?
![]() Cytat:
W Warszawie wkładki na miarę po 190 zł sprawdzałam , nie szukałam tańszej opcji bo to i tak dużo ![]() Ale znalazłam taką oto firmę http://www.wkladkiortopedyczne.com/# Będę dzwonić i pytać o ceny ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
Normalnie kiedyś miałam super szczupłe stopy a teraz to palce jak paróweczki Stopa jak płetwa Nawet jak puchlina zejdzie to już nie są takie ładne tylko takie rozklapciane SKS ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Ja w sumie też nie , ale wprowadzili pudry zatem hmmm....
|
|
#2547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja chyba z 50 zł płaciłam ale to były lata świetlne temu done Cytat:
Założę sie ze jak pójdę myć włosy to akurat listonosz zadzwoni, zawsze tak jest
|
|||
|
|
|
#2548 |
|
Piers do przodu
|
Nesko ja takie na moje stopy robiła tutaj: http://www.ormex.com.pl/?sklepy-firmowe,4 fajne ale wysokie niestety
zużyłam dwie pary ale chodzenie tylko na sportowo wychodziło mi już bokiem a kosztowały koło 100 za parę
|
#2549 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto zgadnie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :pro si:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

Jestem w trybie maksi-oszczędnościowym. Niby mam Madonnę
ale chce mi się takiej burbońskiej wanilii. Może ciut dymnej, bo raczej nie chcę pachś jak ciasteczko ( a może chcę, ale wiem, że to bessęsu?) 
ty promieniujesz: TŻ właśnie się skarży, że wycofli kolejną rzecz, którą miał upatrzoną: rolety. A wcześniej blat kuchenny 

nie żebym nie lubiła , ale mi zusamenn do kupy nie pasują .

jest luźny na pierwszej szlufce.
Ja kupuję na targu/w sieciówce, ale znam różnicę, i są nieporównywalnie MNIEJ FAJNE.