Mamusie październikowe 2015, część 7 :) ! - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-10, 20:11   #511
gosiek0388
Zadomowienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 7 :) !

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
Tez zamówiłam mebelki z Klupsia i łóżeczko ma takie jakby 3 niepomalowane wgłębienia w drewnie a komodę właśnie mąż składa i się wkurza bo coś mu tam nie pasuje...
ale kicz ten klapś, tyle zwrotów napewno mają, bo każda prawie miała coś nie tak a oni dalej taki bubel robią, co to za ludzie robią?? jacyś alkoholicy co ledwo na oczy widzą, czy co, no nie rozumiem, to że są tanimi meblami nie zwalnia ich zeby zrobili to porządnie, aż sie boje jakie mi przyjda i chyba już musze nastawiać na porażkę
Stary 2015-09-10, 20:11   #512
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiedzcie mi proszę czy pierzecie tez poduszkę i kołderkę?
Ja pralam bo to chemia smierdzi :P ale kolderke to pozniej bo teraz sie nie przyda dla takiego maluszka

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
ja też mam mega dużo śluzu.. wkładki non stop zmieniam. aa teraz jeszcze do tego infekcja :/
Mi sie wydaje ze to przez te uplawy w wilgtnym srodowisku latwiej i bakterie. Ja tez mam duzo i tak mnie od wczoraj wargi swedza gin nic nie widzial ale przepisal mi maść abym sobie grazke smarowała z wierzchu

No to Tz postanowił , ze skoro jest odwrocona głowąw dol to mam rodzić Sn haha nawet mam go nie denerwowac
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:12   #513
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
ale kicz ten klapś, tyle zwrotów napewno mają, bo każda prawie miała coś nie tak a oni dalej taki bubel robią, co to za ludzie robią?? jacyś alkoholicy co ledwo na oczy widzą, czy co, no nie rozumiem, to że są tanimi meblami nie zwalnia ich zeby zrobili to porządnie, aż sie boje jakie mi przyjda i chyba już musze nastawiać na porażkę
Ale to nie są jakieś wielkie wady wiec ja się tym przejmować nie będę. tak czy siak do sprzedawcy się zwrócę o rabat albo jakiś gratis skoro zapewniali mnie ze wszystkie części dokładnie sprawdzają...

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:15   #514
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daisy 85 Pokaż wiadomość
a miałaś jakieś objawy tej infekcji???
wiesz co wczoraj czy przedwczoraj zaczęło swędzieć i dziś poleciały takie grudki :/ dostałam globułki na noc + maść/żel do smarowania 2-3 razy dziennie

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
Gratki za udane wizyty! Ja też chce !! A dopiero mam za 2 tyg :/ Widzę, że dzidzie jeszcze grzecznie siedzą w brzuszkach Może jednak rozpakujemy się w 8 części ?
wątpię, na bank któraś w tej urodzi :P chyba że wyklepiemy 5000 postów w tydzień
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:20   #515
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Jestem!!!!!! Nie pogonil mnie do szpitala hihi ale i tak sie czepial opuchlizny. We wtorek ktg i przyjdzie osobiscie zobaczyc moje nogi wiec musze lezec grzecznie bo mnie wpakuje do szpitala. No to lezenie. Pomacal brzuch i sie obniza coraz bardziej. Polozna kazala dzwonic jutro i mowic termin to zarezerwuje izolatke ale jak ja moge rodzic od 20 wrzesnia do 6 pazdziernika wg terminu i cholera wie jaka date mam powiedziec ale zadzwonie i pogadam z nia jak to zrobic. Jeszcze mnie wziela na srodek i pokazywala jak maz moze pomoc w bolach na pilce hehe glupio tak na srodku ale dobrze ze juz znam dziewczyny to jakos tak luzik. Musze teraz z mezem pocwiczyc w domu te pozycje bo kurde super lagodzi chyba bedzie szczegolnie jedna na bole krzyzowe ide nadrabiac
super Masz dużo leżeć, a nie udawać
Ty się ciesz, że pokazywała pozycje i mąż widział, bo ja niestety będę musiała mojemu przekazać tą wiedzę jak wróci, obym nie zapomniała do tego momentu

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Tez zamówiłam mebelki z Klupsia i łóżeczko ma takie jakby 3 niepomalowane wgłębienia w drewnie a komodę właśnie mąż składa i się wkurza bo coś mu tam nie pasuje...
Ojej. nieładnie z ich strony .. kolejna z Was nie jest z nich zadowolona, co za firma ;/

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
a jaką dawkę euthyroxu bierzesz??? jesteś pod opieką endokrynologa??? ja biorę połówkę z 75, co tobie lekarze mówili, że juz dożywotni trzeba to brać czy po ciąży jest szansa zejść z tych leków? mam nadzieję, że u mnie ta niedoczynność jest spowodowana ciążą i po urodzeniu wszystko wróci do normy

kolejna osoba, która ma problem z Klupsiem ja chyba zamówię w takim razie z innej firmy...
Ja kupiłam to łóżeczko u tego sprzedawcy

http://allegro.pl/lozeczko-kacper-z-...584406356.html

i mam całe łóżeczko idealne
Stary 2015-09-10, 20:25   #516
gosiek0388
Zadomowienie

może mają rzesze pośredników którym wysyłają 1 gatunek a innym 2 gatunek, no ciekawe , ja zamówiłam stacjonarnie w sklepie entliczek , jak będzie szajs no to nie weźmiemy i tyle , wybierzemy coś co będzie na magazynie
Stary 2015-09-10, 20:50   #517
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam jeszcze Femibion na 11 dni a potem już nie biorę wcale, zastąpie go większą ilością warzyw i owoców
A dlaczego chcesz odstawic? Witaminy dla ciezarnych dobrze brac jeszcze przez 4-6tyg po porodzie, zeby w mleczku byly bogatsze witaminki dla maleństwa, plus wspomagają odbudowę organizmu po ciąży

Cytat:
Matko, co za firma, ale Klupś, ale Klops
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 20:56   #518
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
A dlaczego chcesz odstawic? Witaminy dla ciezarnych dobrze brac jeszcze przez 4-6tyg po porodzie, zeby w mleczku byly bogatsze witaminki dla maleństwa, plus wspomagają odbudowę organizmu po ciąży

Matko, co za firma, ale Klupś, ale Klops
Hmm nie że chce odstawić no ale cóż nie da się ukryć ze są dość drogie... może ewentualnie kupie jeszcze jedno opakowanie. To jeszcze bym miała prawdopodobnie trochę tabletek po porodzie.

Ja zawsze myślałam że Klupś to dobra firma. Ogólnie mebelki śliczne i można powiedzieć że po części jestem zadowolona. Bardziej się zdenerwowalam na sprzedawcę bo ręczył ze nic z meblami nie będzie bo oni dokładnie wszystko sprawdzają. Tak czy siak nie będę ich odsylac bo za dużo zachodu a czasu wiele mi nie zostało

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2015-09-10, 21:00   #519
Daisy 85
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz co wczoraj czy przedwczoraj zaczęło swędzieć i dziś poleciały takie grudki :/ dostałam globułki na noc + maść/żel do smarowania 2-3 razy dziennie
oki rozumiem, tak się własnie zastanawiałam czy miałaś jakieś odczuwalne objawy

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość

Ja kupiłam to łóżeczko u tego sprzedawcy

http://allegro.pl/lozeczko-kacper-z-...584406356.html

i mam całe łóżeczko idealne
no mi własnie zależy na takim klasycznym, niezabudowanym modelu z krytą szufladą, tyle, że chcę płaskie szczebelki, zastanawiam się nad tymi
http://allegro.pl/lozeczko-ola-z-kry...613891807.html
http://allegro.pl/lozeczko-drewniane...228235804.html
Daisy 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:02   #520
sabonka123
Rozeznanie

Drugie łóżeczko Sonia super

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2015-09-10, 21:09   #521
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
no już po ..
w sumie to wszystko ok - nie rodzę
szyjka zamknięta więc to coś ostatnio to nie był czop... tylko infekcja .. no i mam globułki na to paskudztwo. czy skraca się to nie wiem , nie mierzyła. zrobiła mega dokładne USG małego bo urwanie głowy z tymi terminami .. no i główka i nóżki wychodzą normalnie na ten tydzień w którym jestem (37t1d) ale brzuszek oczywiście dalej mniejszy ale podobno jak rośnie to jest w porządku, poprostu będzie drobny po mamusi no i waży 2700 więc przybrał 400g w 2 tyg czyli bardzo dobrze. co do CC to dalej nie wiem, oni nie chcą jeszcze planować bo z tymi terminami to masakra, za każdym razem inaczej wychodzi a nie chcą dziecka za wcześnie wyciągnąć póki mu tam dobrze. no i następna wizyta za tydzień. może wtedy dostanę skierowanie. pewnie czekają aż coś się z tą szyjką ruszy, bo nie chcą za wcześnie zrobić cc. może tydzień wytrzymam heh. skurcze tym razem niewielkie na KTG.. po 30 parę na skurczu ale trzymały ciut dłużej niż wcześniej.. chyba nie ma co liczyć że się tu pierwsza rozpakuję dobrze jakbym ten tydzień wytrzymała bo już będę mieć donoszoną.
Dobrze, że wszystko ok jeszcze masz czas na rozpakowanie

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
kurcze chyba brzuch mi się troche obniża bo mi ciężko siedzieć
A mi nic nie opadło na uda a i tak lepiej mi się oddycha.
Ciekawe czy ginka zauważy jakąś różnicę w wysokości dna macicy, bo ja nie umiem wyczuć.

Cytat:
A ktoraś z was po porodzie poprzednim brała żelazo? Bo mi ginka na zapas już przepisała.
A ja już zaczynam mieć dośc tych wszystkich tabletek. Już mam 4 dziennie i zaraz planuje kolejny wiesiołek włączyć. A ja z tych co prawe bez tabletek żyją.
Ja poprzednio brałam żelazo, bo mocno krwawiłam i miałam mega anemię po porodzie.
Codziennie biorę kilkanaście chyba tabletek :/ wolę nie liczyć.

Cytat:
Jeszcze mnie wziela na srodek i pokazywala jak maz moze pomoc w bolach na pilce hehe glupio tak na srodku ale dobrze ze juz znam dziewczyny to jakos tak luzik. Musze teraz z mezem pocwiczyc w domu te pozycje bo kurde super lagodzi chyba bedzie szczegolnie jedna na bole krzyzowe ide nadrabiac
Podziel się tymi pozycjami
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:14   #522
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:

wątpię, na bank któraś w tej urodzi :P chyba że wyklepiemy 5000 postów w tydzień
Ja od 28.09 zaczynam metode 5 S tylko ktora mi przypomni?
Sex
Spacer
Sutki i co?
Stary 2015-09-10, 21:14   #523
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Sex
Spacer
Sutki i co?
Schody i sprzątanie

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2015-09-10, 21:16   #524
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm nie że chce odstawić no ale cóż nie da się ukryć ze są dość drogie... może ewentualnie kupie jeszcze jedno opakowanie. To jeszcze bym miała prawdopodobnie trochę tabletek po porodzie.

Ja zawsze myślałam że Klupś to dobra firma. Ogólnie mebelki śliczne i można powiedzieć że po części jestem zadowolona. Bardziej się zdenerwowalam na sprzedawcę bo ręczył ze nic z meblami nie będzie bo oni dokładnie wszystko sprawdzają. Tak czy siak nie będę ich odsylac bo za dużo zachodu a czasu wiele mi nie zostało
Drogie są, to się zgodzę dlatego ja zamawiam w aptece gemini zawsze 2-3 opakowania odrazu. W stacjonarnej aptece kosztuje u Nas 60 zł, w gemini 35 zł.
Ja po ciąży będę dalej je zażywała, bo jednak zależy mi na swoim zdrowiu.
Witamin po ciąży na pewno będzie brakować każdej z Nas..
Stary 2015-09-10, 21:20   #525
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Sex
Spacer
Sutki i co?
ja od środy
Stary 2015-09-10, 21:22   #526
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
oki rozumiem, tak się własnie zastanawiałam czy miałaś jakieś odczuwalne objawy

no mi własnie zależy na takim klasycznym, niezabudowanym modelu z krytą szufladą, tyle, że chcę płaskie szczebelki, zastanawiam się nad tymi
http://allegro.pl/lozeczko-ola-z-kry...613891807.html
http://allegro.pl/lozeczko-drewniane...228235804.html
identyczne jak moje tylko inny rodzaj szczebelek )
Ja do niczego Ciebie nie namawiam, ale czy ten mój sprzedawca takiego łóżeczka nie ma ?
Nie wiem może miałam szczęście,a może nie i sprzedawca jest sprawdzony.
Nawet w komentarzach spr czy przpadkiem ktoś mu nie dał negata za łóżeczko
Stary 2015-09-10, 21:26   #527
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Idą do worka próżniowego a jak będą potrzebne to wypiorę

Cytat:
A ja już zaczynam mieć dośc tych wszystkich tabletek. Już mam 4 dziennie i zaraz planuje kolejny wiesiołek włączyć. A ja z tych co prawe bez tabletek żyją.
hihi tak czytam jak narzekacie na ilość tabletek a ja mam jakoś 11 dziennie pul wiesiołek to będzie koło 16. W pewnym momencie ciąży miałam ponad 20 dziennie różnymi oboma stronami

Cytat:
ale dlaczego izolatkę???
POjedynczą salę w sensie z łazienką swoją

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
Przyszła ostatnia paczka z Klupsia i oczywiście jedna część też jakaś uszkodzona a jednej nie dali....normalnie never ending story..... ale chyba już machnę ręką...szkoda moich nerwów

i na noc się wzięłam za prasowanie Matyldooooooooooooooo...j ak ja nie znoszę tych gumkowych prześcieradeł prasować a miałam sobie tą małą deskę co mała polecała kupić w IKEI grrr i te rożki i ochraniacz w miarę mi się wyprały i nie "pokitasiły", wyprasowałam je bez pary i jest ok...no nic idę kończyć i finito z praniem i prasowaniem, chyba, że jeszcze coś dojdzie ale na pewno już nie tyle )
Nigdy więcej Klupsia!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Żałuj, że nie kupiłaś tej deseczki. Rewelacyjna jest. JA sobie dałam przedwczoraj na stolik w salonie i sobie na siedząco prasowałam ciuszki dla małej i te przeklęte prześcieradła, które już nie były takie straszne Kocham tą deseczkę. Tak jak do przeprasowania czegoś dajesz na stół i nie trzeba wyciągać wielkiej dechy. Super sprawa

Cytat:
Zrób zdjęcia i wyślij. Przyślą CI te części po prostu, które masz uszkodzone. Ja bym nie odpuściła. Właśnie dlatego wciskają przez neta taki kicz bo ludziom się nie chce reklamować

Cytat:
a jaką dawkę euthyroxu bierzesz??? jesteś pod opieką endokrynologa??? ja biorę połówkę z 75, co tobie lekarze mówili, że juz dożywotni trzeba to brać czy po ciąży jest szansa zejść z tych leków? mam nadzieję, że u mnie ta niedoczynność jest spowodowana ciążą i po urodzeniu wszystko wróci do normy
Bardzo możliwe, że niedoczynność się sama cofnie po ciąży. Może tych hormonów brakuje na 2 oboby a później będzie ok, ale niestety to nie jest powiedziane.

Cytat:
Moje mebelki z Klupsia wcale tanie nie były. Dlatego nie wachałam się nawet żeby reklamować
Cytat:
super Masz dużo leżeć, a nie udawać
Ty się ciesz, że pokazywała pozycje i mąż widział, bo ja niestety będę musiała mojemu przekazać tą wiedzę jak wróci, obym nie zapomniała do tego momentu [COLOR="Silver"]
heheh przyjedz u mnie potrenować to CI się utrwali
Stary 2015-09-10, 21:26   #528
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
ja od środy
Haha ale Tz beda zadowoleni , posprzatane , zakupy zrobione (schody , spacer) zaspokojeni czego chciec wiecej
Stary 2015-09-10, 21:40   #529
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Haha ale Tz beda zadowoleni , posprzatane , zakupy zrobione (schody , spacer) zaspokojeni czego chciec wiecej
No możemy im pozazdrościć
A mnie dzisiaj naszła refleksja, którą objawiłam Tżtowi: że mu fajnie bo on będzie niedługo tatusiem córeczki i to bez żadnego bólu czy specjalnego wysiłku, a ja zaczęłam panikować, bo coraz bardziej mi różne bóle dokuczają
I od dzisiaj zaczęłam bać się zbliżającego się porodu
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:43   #530
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
może mają rzesze pośredników którym wysyłają 1 gatunek a innym 2 gatunek, no ciekawe , ja zamówiłam stacjonarnie w sklepie entliczek , jak będzie szajs no to nie weźmiemy i tyle , wybierzemy coś co będzie na magazynie
Ja sama to podejrzewałam, że do sklepów stajonarnych dają te lepsze, nie uszkodzone, bo jest większe prawdopodobieństwo, że klient zareklamuje najmniejszą wadę, a przez internet jak kupi to często machnie ręką jak Sabonka chce teraz zrobić i może właśnie sklepów interentowych daja te buble a sprzedawcy opychają taniej niż jest w sklepie ten szajs
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Podziel się tymi pozycjami
Trzeba by pokazać, bo tak cięzko wytłumaczyć

Cytat:
CIekawe ile będziecie miały siły na to
Stary 2015-09-10, 21:44   #531
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi przyszła koszulka do karmienia, normanie ekspresowo wczoraj zamawiałam.

Będziemy się z małym stroić, bo gratis były niedrapki z tego samego materiału

Cytat:

[/COLOR]Któraś pierze te maskotki z karuzeli?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Nieeee, ja nie piorę.

Cytat:
Dobra to tak wszystko ok wymaz pobrany nastepna wizyta za 2 tyg
Wyprosilam fotke i wage
Moja duuuża Nel ma juz 2800 :O
Piękna niunia!

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
I znowu muszę odpwiadać z pamięci.No więc Tymon waży 2100 gram.Przez tydzień mojego leżenia plackiem przybrał 100 gram.W wywiadzie mam zaznaczne że w czasach młodości chorowałam na anoreksję mam przez to wrażenie że patrzą teraz na mnie jakbym celowo głodziła swoje dziecko...Od dzisiaj dostaję kroplówki z płynami no i dodatkowo potas i magnez bo mi w wynikach wyszły lekkie niedobory.
Waga już niezła, a Ty sobie nie bierz do głowy, przecież te przepływy to nie Twoja wina choćby w jednym procencie!

Cytat:
no już po ..
w sumie to wszystko ok - nie rodzę
szyjka zamknięta więc to coś ostatnio to nie był czop... tylko infekcja .. no i mam globułki na to paskudztwo. czy skraca się to nie wiem , nie mierzyła. zrobiła mega dokładne USG małego bo urwanie głowy z tymi terminami .. no i główka i nóżki wychodzą normalnie na ten tydzień w którym jestem (37t1d) ale brzuszek oczywiście dalej mniejszy ale podobno jak rośnie to jest w porządku, poprostu będzie drobny po mamusi no i waży 2700 więc przybrał 400g w 2 tyg czyli bardzo dobrze. co do CC to dalej nie wiem, oni nie chcą jeszcze planować bo z tymi terminami to masakra, za każdym razem inaczej wychodzi a nie chcą dziecka za wcześnie wyciągnąć póki mu tam dobrze. no i następna wizyta za tydzień. może wtedy dostanę skierowanie. pewnie czekają aż coś się z tą szyjką ruszy, bo nie chcą za wcześnie zrobić cc. może tydzień wytrzymam heh. skurcze tym razem niewielkie na KTG.. po 30 parę na skurczu ale trzymały ciut dłużej niż wcześniej.. chyba nie ma co liczyć że się tu pierwsza rozpakuję dobrze jakbym ten tydzień wytrzymała bo już będę mieć donoszoną.
No to się jeszcze poród nie zapowiada. A kiedy wizyta następna? Życzę szybkiego wyleczenia infekcji!

Cytat:
Nie

Cytat:
Jestem!!!!!! Nie pogonil mnie do szpitala hihi ale i tak sie czepial opuchlizny. We wtorek ktg i przyjdzie osobiscie zobaczyc moje nogi wiec musze lezec grzecznie bo mnie wpakuje do szpitala. No to lezenie. Pomacal brzuch i sie obniza coraz bardziej. Polozna kazala dzwonic jutro i mowic termin to zarezerwuje izolatke ale jak ja moge rodzic od 20 wrzesnia do 6 pazdziernika wg terminu i cholera wie jaka date mam powiedziec ale zadzwonie i pogadam z nia jak to zrobic. Jeszcze mnie wziela na srodek i pokazywala jak maz moze pomoc w bolach na pilce hehe glupio tak na srodku ale dobrze ze juz znam dziewczyny to jakos tak luzik. Musze teraz z mezem pocwiczyc w domu te pozycje bo kurde super lagodzi chyba bedzie szczegolnie jedna na bole krzyzowe ide nadrabiac
Ty się serio oszczędzaj kobieto bo ta opuclizna to nie żarty. Dobrze, że tego białka w moczu nie miałaś. Ciekawe jak masz sie z połozną na termin umówić heheheh A Ty też opłacasz ją?

Możesz jakoś opisać te pozycje z małżem? plisss

Oliath biedna zarobiona że pewnie do niedzieli nie zajrzy Chyba, żeby się wyżalić i wypłakać jak szanowni goście spać pójdą....

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:45   #532
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Drogie są, to się zgodzę dlatego ja zamawiam w aptece gemini zawsze 2-3 opakowania odrazu. W stacjonarnej aptece kosztuje u Nas 60 zł, w gemini 35 zł.
Ja po ciąży będę dalej je zażywała, bo jednak zależy mi na swoim zdrowiu.
Witamin po ciąży na pewno będzie brakować każdej z Nas..
Dokładnie tak, warto jeszcze wydać chociaż na to jedno opakowanie Albo kupic jakies inne tansze, jakiekolwiek zeby choc troche jeszcze wspomoc organizm nasz i maluszka
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:47   #533
sabonka123
Rozeznanie

Komoda skrecona i mimo wszystko jestem zadowolona, jest naprawdę bardzo pojemna akurat tych wad widać nie będzie bo będą przy ścianie. sklepowi tak czy siak zdjęcia powysylam i może rzeczywiście albo wyślą te części w stanie w jakim być powinny albo będę się ubiegać o jakąś zniżkę lub gratis. A co!

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2015-09-10, 21:47   #534
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
No możemy im pozazdrościć
A mnie dzisiaj naszła refleksja, którą objawiłam Tżtowi: że mu fajnie bo on będzie niedługo tatusiem córeczki i to bez żadnego bólu czy specjalnego wysiłku, a ja zaczęłam panikować, bo coraz bardziej mi różne bóle dokuczają
I od dzisiaj zaczęłam bać się zbliżającego się porodu
JA się o dziwo coraz mniej boję porodu. DObrze na mnie wpływa SR Drugi będzie łatwiejszy poród. Bardzo CI tego życzę
Stary 2015-09-10, 21:49   #535
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
JA się o dziwo coraz mniej boję porodu. DObrze na mnie wpływa SR Drugi będzie łatwiejszy poród. Bardzo CI tego życzę
Ja to się w ogóle porodu nie boje i juz nie mogę się doczekać aż zacznie się coś dziać! Głupia jestem, pewnie na porodowce będę tego mojego myślenia żałować :p

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2015-09-10, 21:51   #536
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Idą do worka próżniowego a jak będą potrzebne to wypiorę

hihi tak czytam jak narzekacie na ilość tabletek a ja mam jakoś 11 dziennie pul wiesiołek to będzie koło 16. W pewnym momencie ciąży miałam ponad 20 dziennie różnymi oboma stronami

POjedynczą salę w sensie z łazienką swoją

Nigdy więcej Klupsia!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Żałuj, że nie kupiłaś tej deseczki. Rewelacyjna jest. JA sobie dałam przedwczoraj na stolik w salonie i sobie na siedząco prasowałam ciuszki dla małej i te przeklęte prześcieradła, które już nie były takie straszne Kocham tą deseczkę. Tak jak do przeprasowania czegoś dajesz na stół i nie trzeba wyciągać wielkiej dechy. Super sprawa

Zrób zdjęcia i wyślij. Przyślą CI te części po prostu, które masz uszkodzone. Ja bym nie odpuściła. Właśnie dlatego wciskają przez neta taki kicz bo ludziom się nie chce reklamować

Bardzo możliwe, że niedoczynność się sama cofnie po ciąży. Może tych hormonów brakuje na 2 oboby a później będzie ok, ale niestety to nie jest powiedziane.

Moje mebelki z Klupsia wcale tanie nie były. Dlatego nie wachałam się nawet żeby reklamować

heheh przyjedz u mnie potrenować to CI się utrwali
żeby Ciebie masować. No proszę jaka wygodnicka mąż będzie w pracy a później moja kolej co

Stary 2015-09-10, 21:53   #537
amelia177
Rozeznanie

Cytat:
heheh racja

mala dokładnie te nasze tanie nie były a widzisz jakie wałki...

Poprasowałam! Ale padam na pysk..........mam dość i coś czuję, że gardło mnie boli i głowa :/ chyba się załamię jak coś mnie złapie

Oglądam sprawę dla reportera ale ludzie mają dramaty, trza się cieszyć z tego co się ma :/

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-10, 21:54   #538
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Mala jak tak samo. Jednak poruszony dzisiejszy temat przez jedną z dziewczyn spowodował że czuję stres. . Teraz będę przeżywać pewnie do porodu, póki nie urodze i nie będzie żadnych komplikacji

Stary 2015-09-10, 21:58   #539
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
No to się jeszcze poród nie zapowiada. A kiedy wizyta następna? Życzę szybkiego wyleczenia infekcji!

dzięki przyda się bo nigdy tak ostrej nie miałam ;(

za tydzień następna, pisałam tam
Stary 2015-09-10, 22:00   #540
amelia177
Rozeznanie

Ale moja niunia się kręci! Aż czuję pod ręką, jak coś jej tam strzyka

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości