Scent Bar LVII - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-11, 16:03   #2881
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ewusiu, dlatego napisałam, ze przepraszam, ale skojarzyło mi się w nawiązaniu do wcześniejszej dyskusji - samo sformułowanie, ze "% przemawiają". Ja wiem, słowo pisane przekłamuje intencje a ja naprawdę nie miałam nic złego na myśli, tylko się ogólnie zdziwiłam, do czego taka wiedza może być potrzebna, zwłaszcza w %.

Nie bierz tego do siebie, proszę

Z tym ze % przemawiają do mnie to tak ogólnie mi chodziło bo ja serio nie umiem oceniać na oko, ani w książce, ani w kuchni ani odległości, muszę mieć podany jakiś punkt odniesienia czy to procenty czy konkretne liczby bo inaczej nie widzę ile czego jest akurat był temat książek więc do tego nawiązałam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 16:31   #2882
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Eeee a gdzie ja zasugerowalam ze ta wiedza mi potrzebna
Dziewczyny pisały że lubią wiedzieć ile im książki zostało do przeczytania i że przy czytniku tego nie widać więc im odpowiedziałam że owszem widać i to dokładnie.
Ale ja tego nie śledzę ani nie próbuję wyrabiać norm . Nie chwalę się też na Wizażu ile to książek czytam bo to moja sprawa i czytam wyłącznie dla przyjemności i jak mam czas czyli raz więcej raz mniej.
Nie czaje w ogóle Twojej sugestii, serio
Czuję sie wywołana do tablicy tematem, w którym brałam udział
Jesli o mnie idzie, to piszać, iż lubie wiedziec ile przeczytałam miałam na mysli tylko i wyłacznie wizualną stronę - czyli widok SAMEJ książki i zakładki w ktorym jest miejscu, a ile dokłądnie tych % to dla mnie nieistotne. Istotne oczoleptyczne zobaczenie Chyab nie zamotałam za bardzo

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 18:31   #2883
Redhaired Witch
Nindżopesz

A ja tymczasem czytam na akord tj. np. w tym roku chcę wyrobić 50 knig rocznie - dla zasady, bo czytam za mało.
...ale ciężko jest bo wybrzydzam odnośnie książek i porzucam większość po kilku stronach -_-
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 20:04   #2884
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Otóż to!

Ja wiem, że na dzięń dobry odpycham. Mam po tatusiu wrodzoną "złą minę " tzw RBF (Resting Bitch Face) wiecznie wyglądam na wcoorfioną z cyklu zabiję Ci brata, matkę i psa
:
Mam dokładnie tak samo
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 20:08   #2885
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry

Mam dokładnie tak samo
Czyli faktycznie jest nas nie tak malo

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-11, 21:06   #2886
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Oesu, znowuuu? Darowali by sobie
Uwielbiam Cię!

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobry

Mam dokładnie tak samo
Hre hre.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 22:03   #2887
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

jak dla mnie, to ktoś na siłę próbuje być błyskotliwy
Mnie zawsze razi, jeśli piszący zbyt obficie szpikuje tekst określeniami, które przyciągają uwagę (dowcipy, porównania, wulgaryzmy itp). Ile wlezie - to się wówczas jakoś tak robi bez wdzięku, nienaturalnie, takie jakby to powiedzieć, przechwalanki pisarskie - szczególnie, że to nieby ma być super spontanicznie, a widać "strategię". Trudno to dokładnie sprecyzować - no ale wiecie.
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ju, nie widziałam Cie na zywo nigdy, tylko ze zdjęć, ale tak na moje oko to Ty po prostu stworzona jesteś do krószych włosów, względnie najdłuzszych coś w okolicach boba za brodę. Masz taka klasyczną buzie, ze mozesz na krótkie włosy sobie pozwolic.
Ja zaś przecwinie, najkrótsze włosy, to do połowy szyi tylko
I sukienki tez mi do Ciebie bardzo bardzo pasuja

A fogle to przez Twoje Dune zachciało mi sie perfum
Juz je w sumie dawno mialam kupić ochote, ale jakos sobie wybiłam z głowy, ale teraz coś czuję, ze przed końćem roku strzele sobie jakąś zgrabną 30-kę

Dziękuję za komplement odnosnie zdjęcia
Większość ludzi z własną rodziną twierdzi, ze wyglądam na pewną siebie francę i wygadaną na dodatek, a to wcale tak nie jest
Jasne.
Mój Tato hen dawno temu posłuchał w radiu audycji o Tinie Turner (wówczas była na topie i przeżywała drugą młodość) i stwierdził, że już wie, że ona jest "skromną, wiejską dziewczyną"
Dune mam odlew - co jakiś czas sprawdzam, czy mogę nosić - i od zawsze odpowiedź brzmi NIE

Cytat:
1. Bo najbardziej stylowa Justyna to Justyna w krótkich, ewewntualnie w krótkim bobie jak na wystawie w Brc Wszyscy zawsze Ci to powtarzamy, ale należy robić jednak po swojemu, żeby po prostu samemu do tego dojść.

2. Pisałam o tym, że tak może zrobić, doczytałaś? Jednak miałąm na myśli siebie, bo być może na gładkiej cerze by tego nie robił, jak widać - jednak robi

Jeśli będziesz jeszcze szukać podkłądu na "zrobione wyjścia" to testnij Rimmel Lasting Finish NUDE!!!! Biały. Biała nakrętka. Ja i Corii polecamy Wydaje mi się, że to może być to. Ale jeśli masz suchą cerę, to ją nawilż dobrze, co nie oznacza przesadnie, no i nie nakładaj od razu po kremie, odstęp czasu musi być. Jeśli to wiesz, to sorki. Chcę tylko pomóc.

3. Ja stawiam na EdS ale pamiętam, że Ty chyba mocno zachwycałaś się 19
Co do podkładu - w sumie swobodnie i nieźle wyglądam w tym CC Eveline. Mam 2 odcienie, jednego używam zamiast bronzera.
Wszelkie rady mi się przydadzą - wiem, że nie wiem, ile nie wiem (o rety, ale mi się udało samo!)

No więc EdS kiedyś tam, a na razie - 19 edt

Aaaa włosy.... no chciałam sprawdzić, jak to będzie, przyznam, że w dużej mierze zapuszczałam bo W. się to strasznie podobało - a ja chciałam doświadczalnie sprawdzić, jak to będzie.
Do bani.
Choć.... czuję ukłucie, kiedy pomyślę, że jutro o 14stej polecą wlosy na podlogę... nawet się trochę boję dziwne

Cytat:
Własnie dzisiaj nałozyłam rano owego Rimmela i jak zwykle nadziwić sie nie mogę, ze poł dnia mija, a on wygląda IDEALNIE Tak tak zdecydowanie polecam Tylko moze niech Ju weźmie sobie próbasa?
Wezmę na pewno - i to jutro

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 22:28   #2888
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Dune mam odlew - co jakiś czas sprawdzam, czy mogę nosić - i od zawsze odpowiedź brzmi NIE

Co do podkładu - w sumie swobodnie i nieźle wyglądam w tym CC Eveline. Mam 2 odcienie, jednego używam zamiast bronzera.

No więc EdS kiedyś tam, a na razie - 19 edt

Aaaa włosy.... no chciałam sprawdzić, jak to będzie, przyznam, że w dużej mierze zapuszczałam bo W. się to strasznie podobało - a ja chciałam doświadczalnie sprawdzić, jak to będzie.
Do bani.
Choć.... czuję ukłucie, kiedy pomyślę, że jutro o 14stej polecą wlosy na podlogę... nawet się trochę boję dziwne
1. U mnie też Nie potrafię od lat. Chyba nawet nie chcę. Pamiętam jak dziś, kiedy to pani w Sephorze w Katowicach w 2000 którymś tam roku mnie z Dune "zapoznała". Zapach absolutnie zapamiętywalny. Żadnego, poza Angel, nie pamiętam tak dobrze.

2. I badzo dobrze.

3. Wiedziałam

4. U mnie to norma. Tylko, że u mnie są inne motywy działań. Ja walczę z tym czego chcę a nie mogę mieć i tym co muszę a tego nie chcę. U mnie motyw męża nie funkcjonuje. Tym gorzej dla mnie - biję się sama ze sobą

Chyba pobiłam rekord świata w powtórzeniach "u mnie, u mnie, u mnie..."

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-09-11 o 22:40
Stary 2015-09-11, 22:39   #2889
justynaneyman
Zakorzenienie

Wkleję Wam 2 zdjęcia w dwóch długościach. W krótszych włosach nie miałabym żadnej spineczki - zapuszczalam wtedy grzywkę

selfi nied 003 (Medium).jpg

warsztaty plast 003 (Medium).jpg

Stary 2015-09-11, 22:46   #2890
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wkleję Wam 2 zdjęcia w dwóch długościach. W krótszych włosach nie miałabym żadnej spineczki - zapuszczalam wtedy grzywkę

Załącznik 6050530

Załącznik 6050531
Justyno - nie możemy oceniać na podstwaie tych zdjęć. W 1wszym, długie, wyglądasz zjawiskowo! Bosz jaka Ty jesteś piękna.

W drugim - słabo, ale też i ujęcie słabe. To nie kwestia długości, wiem bo Cię widziałam na żywo, i na milionach innych zdjęć w krótkich i byłaś żyleta!! Także te dwa zdjęcia, nie są sobie równe. Zrób tylko to co czujesz. Bez względu an ocenę zewnętrzną. Musisz czuć się dobrze ze sobą.
Masz tego pecha, że i tak i tak wyglądasz pięknie. Niech przeważą zatem inne kryteria, dla Ciebie istotne.

Dłuższy włos jakby zmiękcza rysy (nie mówię o zdjęciach, tylko przytaczam teorie na ten temat), dodaje kobietom w oczach mężczyzn zmysłowości, "kobiecości" choć dla nas, ona tkwi w czymś innym. Można by tak bez końca.

Mogę powiedzieć co MI się najbardziej podoba, ale jakie to ma znaczenie? Nie robisz tego dla mnie.

Justyna, którą znam, jest kobietą z krótkimi włosami. Mam wrażenie, że wtedy przenosisz góry i że Ci dobrze w swojej skórze. Justyna, która mi się bardziej podoba, to osoba w dłuższych włosach - długi bob. Ale to inna kobieta. Wiem, że nie pomagam Szczerość rzadko jest przydatna.

Nigdy przenigdy nie słuchaj mnie w kwestii włosów - jestem włosowo niepoczytalna. Ja tnę sama w przypływie emocji. Potem wyję i zapuszczam. I tak już któryś rok. Także miej na uwadze moją przypadłość

Czas edycji: 2015-09-11 o 22:55
Stary 2015-09-11, 22:46   #2891
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ju, no nie da rady - w długich smutno i twarz przytłoczona. Mogłabyś wiązać ale to się mija z celem.
EDIT: ale ujęcie na 1szym oczywiście lepsze więc niby wygrywa. Pisze na podstawie tego, co widziałam na żywo

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2015-09-11 o 22:47
Stary 2015-09-11, 22:48   #2892
Parabelka
Panaroja

Cytat:
O matko, nie wierze co czytam, bo ... mam tak samo! ewentualnie mina per smutas
Dołanczam zdarzało się , że mnie w autobusie ludzie zaczepiali pytając "dlaczego pani taka smutna" nie mówiąc już o tym , że małż twierdzi że mam na amen przymocowaną do twarzy furię a ja akurat mam dobry humor i jest mi wesoło albo nie myślę w ogóle o niczym
Cytat:
Jesli o mnie idzie, to piszać, iż lubie wiedziec ile przeczytałam miałam na mysli tylko i wyłacznie wizualną stronę - czyli widok SAMEJ książki i zakładki w ktorym jest miejscu, a ile dokłądnie tych % to dla mnie nieistotne. Istotne oczoleptyczne zobaczenie Chyab nie zamotałam za bardzo
ponownie dołanczam idzie o to żeby widzieć na oko ile się przeczytało ile zostało , co jest istotne np w kwestii brania książki jako lektury na drogę do robo , czy wystarczy , czy skończę po 5 minutach w tramwaju

Ponownie skuszona instynktem , który w ostatni piątek kazał mi lecieć na olaboga wieczorem po buty , wlazłam do haemu i nabyłam zgodnie z zamiarem sukienkę sirocą czarną jesienno-zimową oraz khaki jesienno-wiosenną bo z krótkim rękawem oraz dwa zwykłe sweterki zapinane i khaki bluzę z dezabilu wojskowego znaczy planowałam wyłącznie czarną sukienkę , reszta się tak jakoś przypadkiem nawinęła a jak jest to trzeba brać bo nie będzie i cóż , pokazać nie mogę , bo poza zwykłymi sweterkami różniącymi się ino kolorem , nie ma na stronie żadnej z rzeczy które moje są tak samo jak sukienek z C&A nie ma moja klontfa widać zmienia obszar działania względnie go rozszerza na obszary informatyczne . Najwyraźniej kupuję rzeczy , które nie istnieją

Znalazłam coś podobnego - https://www.google.pl/search?q=sukie...A9c_bdALlOM%3A tylko jest węższa i ciut dłuższa i ma z przodu podłużne cięcia a w nich kieszenie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 23:01   #2893
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ju, no nie da rady - w długich smutno i twarz przytłoczona. Mogłabyś wiązać ale to się mija z celem.
EDIT: ale ujęcie na 1szym oczywiście lepsze więc niby wygrywa. Pisze na podstawie tego, co widziałam na żywo
O! Jest pomocna rada! A ja owszem uwielbiam smutne przytłoczone twarze, także by się pokrywało

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Ponownie skuszona instynktem , który w ostatni piątek kazał mi lecieć na olaboga wieczorem po buty , wlazłam do haemu i nabyłam zgodnie z zamiarem sukienkę sirocą czarną jesienno-zimową oraz khaki jesienno-wiosenną bo z krótkim rękawem oraz dwa zwykłe sweterki zapinane i khaki bluzę z dezabilu wojskowego znaczy planowałam wyłącznie czarną sukienkę , reszta się tak jakoś przypadkiem nawinęła a jak jest to trzeba brać bo nie będzie i cóż , pokazać nie mogę , bo poza zwykłymi sweterkami różniącymi się ino kolorem , nie ma na stronie żadnej z rzeczy które moje są tak samo jak sukienek z C&A nie ma moja klontfa widać zmienia obszar działania względnie go rozszerza na obszary informatyczne . Najwyraźniej kupuję rzeczy , które nie istnieją

Znalazłam coś podobnego - https://www.google.pl/search?q=sukie...A9c_bdALlOM%3A tylko jest węższa i ciut dłuższa i ma z przodu podłużne cięcia a w nich kieszenie
To tak jak ja! Moje modele butów z CCC nigdy nie pojawiły się na stronie No dobra, nie wiem czy nigdy, bo nie sprawdzam, ale jak kupowałam, to nie istniały

Gratuluję kiecek - ja dziś z Mam buszowałam i niestety wszystko było "prawie jak..." Czyli ideał ale nie mają rozmiaru, ideał, ale nie w moim kolorze, ideał, ale nie rozpinany ... eeeech

Czas edycji: 2015-09-11 o 23:03
Stary 2015-09-11, 23:02   #2894
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A ja owszem uwielbiam smutne przytłoczone twarze, także by się pokrywało

To moją z długą grzywką zaczesaną na topielicę powinnaś lubić bo wyglądałam jak stary, smutny spaniel I kolor sierści też się zgadzał.
Aaale do Ju to mi pasują jakieś bardziej zadziorne fryzury, toć to artystka awangardowa a nie malarka nieszczęśliwa.
Stary 2015-09-11, 23:07   #2895
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

To moją z długą grzywką zaczesaną na topielicę powinnaś lubić bo wyglądałam jak stary, smutny spaniel I kolor sierści też się zgadzał.

Aaale do Ju to mi pasują jakieś bardziej zadziorne fryzury, toć to artystka awangardowa a nie malarka nieszczęśliwa.
1. Ja w ogóle bym Cię widziała najchętniej jako swoją sąsiadkę. I dlaczego stary?????? Smutne spaniele są

2. "dyć" wiem Takoż radziłam od samego początku. Nie chcę by sugerowała się moim gustem. bo nie będzie sobą, jak sądzę. W zadziornej ją widziałam, robiła wrażenie. Skupiała uwagę. Zapadała w pamięć. Ten długi bob, pełno nas takich Ja to lubię. (Choć od niedawna ogarniam fale, a raczej falę, l.poj. )

Czas edycji: 2015-09-11 o 23:16
Stary 2015-09-11, 23:07   #2896
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dołanczam zdarzało się , że mnie w autobusie ludzie zaczepiali pytając "dlaczego pani taka smutna" nie mówiąc już o tym , że małż twierdzi że mam na amen przymocowaną do twarzy furię a ja akurat mam dobry humor i jest mi wesoło albo nie myślę w ogóle o niczym

ponownie dołanczam idzie o to żeby widzieć na oko ile się przeczytało ile zostało , co jest istotne np w kwestii brania książki jako lektury na drogę do robo , czy wystarczy , czy skończę po 5 minutach w tramwaju

A żebyś wiedziała, ze mnie tez ludzie nieraz zapytywali, com taka smutna, kiedy smutna przeważnie nie byłam, tylko miałam normalna swoją minę momentami wkurzają mnie takie pytania czasami mam ochotę sie spytać czy mam se wyrysować moze szminka uśmiech a la Joker?
Mężu tez wiela raza sie zdarzyło zapytać co mam taka minę, jakbym kogoś zabiła

Dokładnie - tzw rzut oka na knige i wsio jasne

Najwyraźniej masz tendencje do wybierania rzeczy - widm tudzież unikatowych

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-11, 23:23   #2897
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Justyno - nie możemy oceniać na podstwaie tych zdjęć. W 1wszym, długie, wyglądasz zjawiskowo! Bosz jaka Ty jesteś piękna.

W drugim - słabo, ale też i ujęcie słabe. To nie kwestia długości, wiem bo Cię widziałam na żywo, i na milionach innych zdjęć w krótkich i byłaś żyleta!! Także te dwa zdjęcia, nie są sobie równe. Zrób tylko to co czujesz. Bez względu an ocenę zewnętrzną. Musisz czuć się dobrze ze sobą.
Masz tego pecha, że i tak i tak wyglądasz pięknie. Niech przeważą zatem inne kryteria, dla Ciebie istotne.

Dłuższy włos jakby zmiękcza rysy (nie mówię o zdjęciach, tylko przytaczam teorie na ten temat), dodaje kobietom w oczach mężczyzn zmysłowości, "kobiecości" choć dla nas, ona tkwi w czymś innym. Można by tak bez końca.

Mogę powiedzieć co MI się najbardziej podoba, ale jakie to ma znaczenie? Nie robisz tego dla mnie.

Justyna, którą znam, jest kobietą z krótkimi włosami. Mam wrażenie, że wtedy przenosisz góry i że Ci dobrze w swojej skórze. Justyna, która mi się bardziej podoba, to osoba w dłuższych włosach - długi bob. Ale to inna kobieta. Wiem, że nie pomagam Szczerość rzadko jest przydatna.

N tak. Prawda, że pierwsze zdjęcie jest po prostu lepsze
Nie jestem piękna, wypraszam sobie
to zdjęcie wybrałam spośród masy całej

Cytat:

Cytat:
O! Jest pomocna rada! A ja owszem uwielbiam smutne przytłoczone twarze, także by się pokrywało
Smutne, przytłoczone twarze dobrze wyglądają ewentualnie jak się ma młodą buzię, a ja teraz muszę postawić na styl, nie da rady inaczej

Cytat:

Stary smutny spaniel
też tak sądzę - a z krtkimi czuję się weselej, no i wbrew pozorom ja umiem więcej z nimi zrobić
Cytat:
W zadziornej ją widziałam, robiła wrażenie. Skupiała uwagę. Zapadała w pamięć. Ten długi bob, pełno nas takich Ja to lubię. (Choć od niedawna ogarniam fale, a raczej falę, l.poj. )
Zadziorna artystka!
To Wam coś pokażę jeszcze :

ja w styliz 005 (Medium).jpg

Stary 2015-09-11, 23:24   #2898
Parabelka
Panaroja

Cytat:

To tak jak ja! Moje modele butów z CCC nigdy nie pojawiły się na stronie No dobra, nie wiem czy nigdy, bo nie sprawdzam, ale jak kupowałam, to nie istniały

Gratuluję kiecek - ja dziś z Mam buszowałam i niestety wszystko było "prawie jak..." Czyli ideał ale nie mają rozmiaru, ideał, ale nie w moim kolorze, ideał, ale nie rozpinany ... eeeech
1.czyliśmy siostry
2. postanowiłam po prostu słuchać instynktu który wczoraj mi powiedział "idź jutro do haemu" natomiast nie mam żadnej pewności że tak będzie nadal działać
Cytat:
A żebyś wiedziała, ze mnie tez ludzie nieraz zapytywali, com taka smutna, kiedy smutna przeważnie nie byłam, tylko miałam normalna swoją minę momentami wkurzają mnie takie pytania czasami mam ochotę sie spytać czy mam se wyrysować moze szminka uśmiech a la Joker?
Mężu tez wiela raza sie zdarzyło zapytać co mam taka minę, jakbym kogoś zabiła

Dokładnie - tzw rzut oka na knige i wsio jasne

Najwyraźniej masz tendencje do wybierania rzeczy - widm tudzież unikatowych
1.kolejna siostro moja mnie się już przestali pytać - chyba ze strachu
2.
3.a to - oprócz bluzy - było wszystko kolekcja basic

ideu pomieszać w garach jutrzejszy obiad znaczy przyszłą pomidorową i zrazy czy tam bitki wołowe

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-11, 23:25   #2899
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

N tak. Prawda, że pierwsze zdjęcie jest po prostu lepsze
Nie jestem piękna, wypraszam sobie
to zdjęcie wybrałam spośród masy całej

Smutne, przytłoczone twarze dobrze wyglądają ewentualnie jak się ma młodą buzię, a ja teraz muszę postawić na styl, nie da rady inaczej

Stary smutny spaniel
też tak sądzę - a z krtkimi czuję się weselej, no i wbrew pozorom ja umiem więcej z nimi zrobić

Zadziorna artystka!

Załącznik 6050573
Ty to wiesz, szukasz tylko potwierdzenia u innych (zupełnie niepotrzebnie) że z krótkimi jesteś żyleta! Pamiętam to pomakijażowe zdjęcie - zbierałam szczenę z zachwytu!!!!! Ale i bez stylisty widziałam Cię taką, na żywo, więc sorry W. ale nie w tym życiu
Stary 2015-09-11, 23:26   #2900
justynaneyman
Zakorzenienie

O tyle mnie przekonuje ścięcie, że mam wykruszone włosy od 1/3ciej długości i to po prostu wygląda smętnie
Fryzura fryzurą, ale jeśli wlosy są zniszczone, to nigdy nie będzie dobrego efektu i fajnego luku

Stary 2015-09-11, 23:29   #2901
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
O tyle mnie przekonuje ścięcie, że mam wykruszone włosy od 1/3ciej długości i to po prostu wygląda smętnie
Fryzura fryzurą, ale jeśli wlosy są zniszczone, to nigdy nie będzie dobrego efektu i fajnego luku
To jest moje uzasadnienie

Ty raczej patrz na własne powyższe, sama przyznajesz, wyglądam weselej, umiem z nimi wszystko zrobić... To jest Twój styl! I to zawsze było widać!
Stary 2015-09-11, 23:32   #2902
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Zadziorna artystka!
To Wam coś pokażę jeszcze
Właśnie takie mi do Ciebie pasują I pamiętam jak wklejałaś sukienkę bodajże Agi Jensen - też mi super pasował do Ciebie ten styl.
Stary 2015-09-12, 00:23   #2903
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
To jest moje uzasadnienie

Ty raczej patrz na własne powyższe, sama przyznajesz, wyglądam weselej, umiem z nimi wszystko zrobić... To jest Twój styl! I to zawsze było widać!
chyba tak...
Mam zamiar zrobić boba - z tyłu na karku lekko ścieniowane, do linii ucha, a do przodu skos max długość do brody. Z jednej strony za ucho - krótsze nieco, z drugiej ciut dłuższe, o.

Cytat:
Właśnie takie mi do Ciebie pasują I pamiętam jak wklejałaś sukienkę bodajże Agi Jensen - też mi super pasował do Ciebie ten styl.

Moja ulubiona sukienka... wygląda z fasonu jak fartuch malarski bez guzików
Jest asymetryczna, z jedwabiopodobnego czegoś, mięsistego, i czarna z białym nalotem, jakby oszroniona. Z paskiem talii - taki płaszczyk w sumie.
Się rozgadałam... to z podekscytowania

Stary 2015-09-12, 01:30   #2904
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
a do mnie % bardziej przemawiają, bo nie umiem oceniać "na oko", zawsze sie mylę

super

a co z nią robiłaś?

oby dalej szło ku lepszemu

też sie zastanawiam

nie wierze i oby nie było
tak do 25 może być, zezwalam

Jakiś dziwny dziś dzień, wstałam, właściwie nic nie zakorbiłam i już 14.30

no redziowym sposobem-rozje...z nerwow

Cytat:
A ja tymczasem czytam na akord tj. np. w tym roku chcę wyrobić 50 knig rocznie - dla zasady, bo czytam za mało.
...ale ciężko jest bo wybrzydzam odnośnie książek i porzucam większość po kilku stronach -_-
to tak ja ja...im jestem starsza to mnie jczytam..chyba sie odumialam
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 08:48   #2905
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Zadziorna artystka!

Załącznik 6050573
Zdjecie wymiata! No Ju, tutaj rewelejszyn po prostu!
A jaki kontrast idealny na linii oczy-włosy!

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
1.kolejna siostro moja mnie się już przestali pytać - chyba ze strachu

Ha ha ha, bardzo możliwe

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-12, 09:37   #2906
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
no rozumiem przeca
a ja oczopeltycznie nie umiem, jak ktoś się mnie np pyta ile mam do końca papierowej książki to muszę sprawdzić ile jeszcze stron albo rozdziałów bo "na oko to chłop w szpitalu umarł" czy jakoś tak to mówią
Cytat:

mam podobną tylko krótszą i noszę jak tunikę
Cytat:

Zadziorna artystka!

zgadzam się ze w krótszych Ci lepiej
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no redziowym sposobem-rozje...z nerwow

Znad soczku
byliśmy wczoraj na koncercie Archive, bo grali z okazji urodzin miasta i wytrzymałam "aż" 20 minut stojąc i później kolejne 15 siedząc na krawężniku nie nadaję sie już na wyjścia tego typu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-12, 13:56   #2907
tricolor
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie też się podoba najbardziej

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

I piękna jesteś, bez dwóch zdań
W ogóle miałam wkleić zdjęcie po fryzjerze, ale jak pomyślę ile pięknych dziewczyn w Barze, to, no..., eh... kompleksy mam jak stąd na biegun.

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Parabelko, a dłuższe takie sukienki też były? Tak o 10-15 cm, do kolan?
Cudna kiecka zwłaszcza, jeśli dodatkowo ma kieszenie

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Corii świetna stylizacja na rockowo z butkami skrzata I tak mi się te buty podobają

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Takie dzisiaj zanabyłam, mam nadzieję, że do kiecek do kolan i dłuższych się nadadzą, bo w spodnie żadne się nie mieszczę

http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...-damskie-botki
Stary 2015-09-12, 14:53   #2908
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
(...) nie nadaję sie już na wyjścia tego typu
Ja nie mogłam wczoraj zasnąć do 2 ze względu na zgagę i mdłości. SKS i CKC, kufa

Poza tym zmieniam się w Polly, przejrzałam pierdylion botków na słupku do 500 zł (mają być czarne, do pół łydki, bardzo obcisłe, 'zjechane', obcas max 7 cm, najlepiej na suwak z tyłu lub przodu a ideałem jest model z tylnym suwakiem Guidi za jedyne 1000 euro) i dwie pary od biedyyy mooogą być ale jedne zbyt gotyckie a drugie kosztują już prawie 600 - czyli nic nie ma.
Stary 2015-09-12, 16:23   #2909
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Corii świetna stylizacja na rockowo z butkami skrzata I tak mi się te buty podobają
Tri, Dziekuje Ci bardzo!
Jak je ubrałam i wyszłam , to zadurzylam sie w nich na amen

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-09-12, 19:03   #2910
Parabelka
Panaroja

snad ogólnej ohyzdy i cherbaty .

Ju - zdecydowanie lepiej Ci w krótkich moim zdaniem . Dłuższe ładnie , ale to nie Ty , nie Twój charakter . Tak samo z kolorem Psychicznie masz krótkie włosy
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

Parabelko, a dłuższe takie sukienki też były? Tak o 10-15 cm, do kolan?
Cudna kiecka zwłaszcza, jeśli dodatkowo ma kieszenie

Takie dzisiaj zanabyłam, mam nadzieję, że do kiecek do kolan i dłuższych się nadadzą, bo w spodnie żadne się nie mieszczę

http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...-damskie-botki
1. były - nawet większość była w okolicach kolan z takich gładkich basiców
2. nadadzą się

Nabycie czarnej kiecy powoduje ciąg przyczynowo-skutkowy - teraz chce mnie się fikuśnych rajstop , i tak sobie przypominam , że chyba wywaliłam niestety , uważając że już jestem na nie za stara , takie w mniej więcej mondrianowskie kwadraty szaro-czarno-bordo , traz byłyby idealne tak to jest , przydaś leży , leży , leży , się go wyrzuca i natychmiast staje się niezbędny a teraz już takich nie kupię

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości