|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Z tym ze % przemawiają do mnie to tak ogólnie mi chodziło bo ja serio nie umiem oceniać na oko, ani w książce, ani w kuchni ani odległości, muszę mieć podany jakiś punkt odniesienia czy to procenty czy konkretne liczby bo inaczej nie widzę ile czego jest akurat był temat książek więc do tego nawiązałam
|
|
|
|
|
#2882 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jesli o mnie idzie, to piszać, iż lubie wiedziec ile przeczytałam miałam na mysli tylko i wyłacznie wizualną stronę - czyli widok SAMEJ książki i zakładki w ktorym jest miejscu, a ile dokłądnie tych % to dla mnie nieistotne. Istotne oczoleptyczne zobaczenie Chyab nie zamotałam za bardzo
|
|
#2883 |
|
Nindżopesz
|
A ja tymczasem czytam na akord tj. np. w tym roku chcę wyrobić 50 knig rocznie - dla zasady, bo czytam za mało.
...ale ciężko jest bo wybrzydzam odnośnie książek i porzucam większość po kilku stronach -_- |
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2885 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Czyli faktycznie jest nas nie tak malo
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie zawsze razi, jeśli piszący zbyt obficie szpikuje tekst określeniami, które przyciągają uwagę (dowcipy, porównania, wulgaryzmy itp). Ile wlezie - to się wówczas jakoś tak robi bez wdzięku, nienaturalnie, takie jakby to powiedzieć, przechwalanki pisarskie - szczególnie, że to nieby ma być super spontanicznie, a widać "strategię". Trudno to dokładnie sprecyzować - no ale wiecie.
Cytat:
Mój Tato hen dawno temu posłuchał w radiu audycji o Tinie Turner (wówczas była na topie i przeżywała drugą młodość) i stwierdził, że już wie, że ona jest "skromną, wiejską dziewczyną" ![]() Dune mam odlew - co jakiś czas sprawdzam, czy mogę nosić - i od zawsze odpowiedź brzmi NIE Cytat:
Wszelkie rady mi się przydadzą - wiem, że nie wiem, ile nie wiem (o rety, ale mi się udało samo!)No więc EdS kiedyś tam, a na razie - 19 edt Aaaa włosy.... no chciałam sprawdzić, jak to będzie, przyznam, że w dużej mierze zapuszczałam bo W. się to strasznie podobało - a ja chciałam doświadczalnie sprawdzić, jak to będzie. Do bani. Choć.... czuję ukłucie, kiedy pomyślę, że jutro o 14stej polecą wlosy na podlogę... nawet się trochę boję dziwneWezmę na pewno - i to jutro
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie z Dune "zapoznała". Zapach absolutnie zapamiętywalny. Żadnego, poza Angel, nie pamiętam tak dobrze.2. I badzo dobrze. 3. Wiedziałam ![]() 4. U mnie to norma. Tylko, że u mnie są inne motywy działań. Ja walczę z tym czego chcę a nie mogę mieć i tym co muszę a tego nie chcę. U mnie motyw męża nie funkcjonuje. Tym gorzej dla mnie - biję się sama ze sobą Chyba pobiłam rekord świata w powtórzeniach "u mnie, u mnie, u mnie..."
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-11 o 22:40 |
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleję Wam 2 zdjęcia w dwóch długościach. W krótszych włosach nie miałabym żadnej spineczki - zapuszczalam wtedy grzywkę
selfi nied 003 (Medium).jpg warsztaty plast 003 (Medium).jpg
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W drugim - słabo, ale też i ujęcie słabe. To nie kwestia długości, wiem bo Cię widziałam na żywo, i na milionach innych zdjęć w krótkich i byłaś żyleta!! Także te dwa zdjęcia, nie są sobie równe. Zrób tylko to co czujesz. Bez względu an ocenę zewnętrzną. Musisz czuć się dobrze ze sobą. Masz tego pecha, że i tak i tak wyglądasz pięknie. Niech przeważą zatem inne kryteria, dla Ciebie istotne. Dłuższy włos jakby zmiękcza rysy (nie mówię o zdjęciach, tylko przytaczam teorie na ten temat), dodaje kobietom w oczach mężczyzn zmysłowości, "kobiecości" choć dla nas, ona tkwi w czymś innym. Można by tak bez końca. Mogę powiedzieć co MI się najbardziej podoba, ale jakie to ma znaczenie? Nie robisz tego dla mnie. Justyna, którą znam, jest kobietą z krótkimi włosami. Mam wrażenie, że wtedy przenosisz góry i że Ci dobrze w swojej skórze. Justyna, która mi się bardziej podoba, to osoba w dłuższych włosach - długi bob. Ale to inna kobieta. Wiem, że nie pomagam Szczerość rzadko jest przydatna. ![]() Nigdy przenigdy nie słuchaj mnie w kwestii włosów - jestem włosowo niepoczytalna. Ja tnę sama w przypływie emocji. Potem wyję i zapuszczam. I tak już któryś rok. Także miej na uwadze moją przypadłość
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-11 o 22:55 |
|
|
|
|
#2891 |
|
Nindżopesz
|
Ju, no nie da rady - w długich smutno i twarz przytłoczona. Mogłabyś wiązać ale to się mija z celem.
EDIT: ale ujęcie na 1szym oczywiście lepsze więc niby wygrywa. Pisze na podstawie tego, co widziałam na żywo
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-09-11 o 22:47 |
|
|
|
#2892 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
zdarzało się , że mnie w autobusie ludzie zaczepiali pytając "dlaczego pani taka smutna" a ja akurat mam dobry humor i jest mi wesoło albo nie myślę w ogóle o niczym ![]() Cytat:
idzie o to żeby widzieć na oko ile się przeczytało ile zostało , co jest istotne np w kwestii brania książki jako lektury na drogę do robo , czy wystarczy , czy skończę po 5 minutach w tramwaju ![]() Ponownie skuszona instynktem , który w ostatni piątek kazał mi lecieć na olaboga wieczorem po buty , wlazłam do haemu i nabyłam zgodnie z zamiarem sukienkę sirocą czarną jesienno-zimową oraz khaki jesienno-wiosenną bo z krótkim rękawem oraz dwa zwykłe sweterki zapinane i khaki bluzę z dezabilu wojskowego znaczy planowałam wyłącznie czarną sukienkę , reszta się tak jakoś przypadkiem nawinęła a jak jest to trzeba brać bo nie będzie i cóż , pokazać nie mogę , bo poza zwykłymi sweterkami różniącymi się ino kolorem , nie ma na stronie żadnej z rzeczy które moje są moja klontfa widać zmienia obszar działania względnie go rozszerza na obszary informatyczne . Najwyraźniej kupuję rzeczy , które nie istnieją Znalazłam coś podobnego - https://www.google.pl/search?q=sukie...A9c_bdALlOM%3A tylko jest węższa i ciut dłuższa i ma z przodu podłużne cięcia a w nich kieszenie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
Moje modele butów z CCC nigdy nie pojawiły się na stronie No dobra, nie wiem czy nigdy, bo nie sprawdzam, ale jak kupowałam, to nie istniały ![]() Gratuluję kiecek - ja dziś z Mam buszowałam i niestety wszystko było "prawie jak..." Czyli ideał ale nie mają rozmiaru, ideał, ale nie w moim kolorze, ideał, ale nie rozpinany ... eeeech
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-11 o 23:03 |
||
|
|
|
#2894 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() To moją z długą grzywką zaczesaną na topielicę powinnaś lubić bo wyglądałam jak stary, smutny spaniel I kolor sierści też się zgadzał.Aaale do Ju to mi pasują jakieś bardziej zadziorne fryzury, toć to artystka awangardowa a nie malarka nieszczęśliwa. |
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smutne spaniele są 2. "dyć" wiem Takoż radziłam od samego początku. Nie chcę by sugerowała się moim gustem. )
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-11 o 23:16 |
|
|
|
|
#2896 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
momentami wkurzają mnie takie pytania czasami mam ochotę sie spytać czy mam se wyrysować moze szminka uśmiech a la Joker? ![]() Mężu tez wiela raza sie zdarzyło zapytać co mam taka minę, jakbym kogoś zabiła Dokładnie - tzw rzut oka na knige i wsio jasne ![]() Najwyraźniej masz tendencje do wybierania rzeczy - widm tudzież unikatowych
|
|
#2897 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() N tak. Prawda, że pierwsze zdjęcie jest po prostu lepsze ![]() Nie jestem piękna, wypraszam sobie ![]() to zdjęcie wybrałam spośród masy całej Cytat:
Cytat:
jak się ma młodą buzię, a ja teraz muszę postawić na styl, nie da rady inaczej ![]() Cytat:
też tak sądzę - a z krtkimi czuję się weselej, no i wbrew pozorom ja umiem więcej z nimi zrobić Cytat:
To Wam coś pokażę jeszcze : ja w styliz 005 (Medium).jpg
|
|
#2898 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. który wczoraj mi powiedział "idź jutro do haemu" natomiast nie mam żadnej pewności że tak będzie nadal działać Cytat:
![]() 2. 3.a to - oprócz bluzy - było wszystko kolekcja basic ![]() ideu pomieszać w garach jutrzejszy obiad znaczy przyszłą pomidorową i zrazy czy tam bitki wołowe ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
O tyle mnie przekonuje ścięcie, że mam wykruszone włosy od 1/3ciej długości i to po prostu wygląda smętnie
![]() Fryzura fryzurą, ale jeśli wlosy są zniszczone, to nigdy nie będzie dobrego efektu i fajnego luku
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty raczej patrz na własne powyższe, sama przyznajesz, wyglądam weselej, umiem z nimi wszystko zrobić... To jest Twój styl! I to zawsze było widać! |
|
|
|
|
#2902 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam zamiar zrobić boba - z tyłu na karku lekko ścieniowane, do linii ucha, a do przodu skos max długość do brody. Z jednej strony za ucho - krótsze nieco, z drugiej ciut dłuższe, o. Cytat:
Moja ulubiona sukienka... wygląda z fasonu jak fartuch malarski bez guzikówJest asymetryczna, z jedwabiopodobnego czegoś, mięsistego, i czarna z białym nalotem, jakby oszroniona. Z paskiem talii - taki płaszczyk w sumie. Się rozgadałam... to z podekscytowania
|
|
#2904 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no redziowym sposobem-rozje...z nerwow ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#2905 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A jaki kontrast idealny na linii oczy-włosy! ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Ha ha ha, bardzo możliwe
|
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja oczopeltycznie nie umiem, jak ktoś się mnie np pyta ile mam do końca papierowej książki to muszę sprawdzić ile jeszcze stron albo rozdziałów bo "na oko to chłop w szpitalu umarł" czy jakoś tak to mówią Cytat:
![]() mam podobną tylko krótszą i noszę jak tunikę zgadzam się ze w krótszych Ci lepiej Znad soczku byliśmy wczoraj na koncercie Archive, bo grali z okazji urodzin miasta i wytrzymałam "aż" 20 minut stojąc i później kolejne 15 siedząc na krawężniku nie nadaję sie już na wyjścia tego typu
|
||
|
|
|
#2907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- I piękna jesteś, bez dwóch zdań ![]() W ogóle miałam wkleić zdjęcie po fryzjerze, ale jak pomyślę ile pięknych dziewczyn w Barze, to, no..., eh... kompleksy mam jak stąd na biegun. ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Parabelko, a dłuższe takie sukienki też były? Tak o 10-15 cm, do kolan? Cudna kiecka ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Corii świetna stylizacja na rockowo z butkami skrzata I tak mi się te buty podobają ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Takie dzisiaj zanabyłam, mam nadzieję, że do kiecek do kolan i dłuższych się nadadzą, bo w spodnie żadne się nie mieszczę ![]() http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...-damskie-botki
|
|
|
#2908 |
|
Nindżopesz
|
Ja nie mogłam wczoraj zasnąć do 2 ze względu na zgagę i mdłości. SKS i CKC, kufa
![]() Poza tym zmieniam się w Polly, przejrzałam pierdylion botków na słupku do 500 zł (mają być czarne, do pół łydki, bardzo obcisłe, 'zjechane', obcas max 7 cm, najlepiej na suwak z tyłu lub przodu a ideałem jest model z tylnym suwakiem Guidi za jedyne 1000 euro) i dwie pary od biedyyy mooogą być ale jedne zbyt gotyckie a drugie kosztują już prawie 600 - czyli nic nie ma. |
|
|
|
#2909 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jak je ubrałam i wyszłam , to zadurzylam sie w nich na amen
|
|
#2910 | |
|
Panaroja
|
snad ogólnej ohyzdy
i cherbaty .Ju - zdecydowanie lepiej Ci w krótkich moim zdaniem . Dłuższe ładnie , ale to nie Ty , nie Twój charakter . Tak samo z kolorem Psychicznie masz krótkie włosy Cytat:
2. nadadzą się Nabycie czarnej kiecy powoduje ciąg przyczynowo-skutkowy - teraz chce mnie się fikuśnych rajstop , i tak sobie przypominam , że chyba wywaliłam niestety , uważając że już jestem na nie za stara
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

akurat był temat książek więc do tego nawiązałam

to testnij Rimmel Lasting Finish NUDE!!!! Biały. Biała nakrętka. Ja i Corii polecamy 
dziwne

Moje modele butów z CCC nigdy nie pojawiły się na stronie
Czyli ideał ale nie mają rozmiaru, ideał, ale nie w moim kolorze, ideał, ale nie rozpinany ... eeeech