Mamy marzec 2016. Część II - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-15, 19:13   #2581
nina1406
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część II

morelowo myślałaś już konkretnie o jakimś szpitalu w Warszawie?

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie..wszystko jest ok, ale takiego obrotu sprawy sie nie spodziewalam..myslalm ze dzisiaj bedziemy sie kolorowac na rozowo.. a tymczasem mojej dziewczynie cos wystaje miedzy nogami..widzialysmy tylko przez ulamek sekundy bo moje dziecko nie bardzo chcialo sie pokazac..najpierw spal w smieszej pozycji a potem jak udalo sie zajrzec miedzy nogi i zaczelysmy sie smiac to juz wogole dzidzia strzelila focha i sobie prawie uklekla. I koniec seansu. Juz sie nie chcial pokazac. Takze wg lekarki moja corka jest synem )
Jednym slowem jaja jak nie wiem..Smiechu bylo co niemiara.
Poza tym przepisala mi magnez na te ciagniecie wiezadel..i wit dla ciezarnych a oprocz tego skarpetki uciskowe na podroz.
Moge leciec, moge uprawiac seks i moge powoli przyzwyczajac sie do siusiaka
na moich ostatnim usg była podobna sytuacja: nastawienie na dziewczynkę (mówimy do brzucha Hania) a lekarz mówi że będzie chłopak niby powoli próbuje się przestawić na myśl o chłopaku ale cały czas mamy nadzieję że na kolejnym usg wyjdzie jednak Hania bo dla chłopaka nawet imienia nie mamy

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Ja nawet nie wiem od czego zacząć żeby się zapisać.. Nie znam żadnej położnej, prowadzi mnie lekarz :-P dzwonilyscie do szpitala?
ja też nie wiem o co chodzi jak wybierałam lekarza rodzinnego to przypisali mi od razu jakąś położną ale jak się nazywa, gdzie ją znaleźć nie mam pojęcia

Cytat:
Napisane przez Abii84 Pokaż wiadomość
no i po serialu, nawet obejrzałam choć głos pani Cz. trochę za bardzo mi się kojarzy z programami przyrodniczymi, no ale niech będzie
mam podobne odczucia a dzisiejszy odcinek oglądaliśmy razem z mężem. chociaż on upierał się że nie będzie tego oglądał żeby się nie nakręcać że nam się też może przydarzyć taka sytuacja, a siedział obok mnie z rozdziawioną buzią i patrzył na te maluszki jak walczą o życie i płakał tak jak ja.

Pani magister dietetyki
nina1406 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 19:17   #2582
lala_la
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez morelowo Pokaż wiadomość
Dopiero do Was dołączyłam, a już mam masę pytań!!

Dziewczyny, mam takie pytanie - kiedy najlepiej zapisać się do szkoły rodzenia w mojej sytuacji: sprawdzając terminy kursów w konkretnej szkole do której chciałabym się zapisać obliczyłam, że rozpoczynając zajęcia w XI byłabym w 21 tc, natomiast w styczniu, zaraz po świętach (o ile wtedy ruszą zajęcia) byłby to już 30 tc. Stąd mój dylemat... Czy lepiej zacząć kurs w 21 tc - czy to nie za wcześnie? czy lepiej zaczekać do 30tc.... hm????[COLOR="Silver"]
Najlepiej zadzwonić i zapytać, w szkole do której ja chce iść jest dokładnie podane że przyjmują po 24 tygodniu, może w każdej być inaczej.
lala_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 19:23   #2583
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Lecę na aqua aerobik
Miłego wieczoru
Ale masz fajnie!! Ja też bym chętnie poszła ale u mnie nie ma zajęć dla ciężarnych..

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Co do "600g szczęścia" to ja mam inne odczucia. Nawet przez chwilę nie myślałam, że może mnie to spotkać, raczej oglądam z ciekawości jak wygląda walka o życie wcześniaków. Szkoda mi tych rodziców i maleństw ale nawet przez chwilę nie pomyślałam, że może mnie to spotkać. Jestem bardzo optymistycznie nastawiona
Stary 2015-09-15, 19:27   #2584
kallina_2014
Wtajemniczenie

Ja oglądam takich programów, bojak znam siebie to zaraz będę się nakręcać.
Staram się koncentrować na pozytywnych stronach ciąży.
kallina_2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 19:31   #2585
nina1406
Wtajemniczenie

_emma mam podobne zdanie co Ty. Bardziej jestem ciekawa jak o wygląda niż nastawiam się na takie okoliczności. ale facet to facet. tym bardziej taki, który przekraczając próg szpitala mdleje, a na widok krwi robi się blady - potrzebował po prostu wymówki żeby nie oglądać

Pani magister dietetyki
nina1406 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 19:43   #2586
mira81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Mira a na wcześniejszej wizycie lekarka mowila ze dziewczynka czy to bylo Twoje przeczucie?
O dziewczynce powiedzial lekarz ktory mi robil usg genetyczne..wprawdzie mowil ze trzeba potwierdzic ale ale dla niego to byla dziewczynka. No i masz ..a teraz bylam u swojej gin.. Zobaczymy czy znowu nie bedzie jakies zamiany

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez verrerie Pokaż wiadomość
Zazdroszcze ruchow!! Ja dalej nic nie czuje martwie sie, ze przez lozysko na przedniej scianie bede czula ruchy pozno i bardzo slabo.
Ma ktoras z was lozysko na przedniej scianie?
No wlasnie ja tak mam wpisane w wynikach usg genetycznego ze jest na przedniej scianie pokrywajace szyjke.. ale dzisiaj moja gin ( bo genet robil ktos inny) powiedziala mi ze na razie nie ma o czym rozmawiac bo za wczesnie na tym etapie, wszystko moze sie zmienic a lozysko moze sie podniesc.

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Nina, no u mnie tak samo..caly czas mowilismy o Poli a tu masz Poldek chyba nawet dzisiaj rano moj m wyslal mi sms: milego dnia kochane dziewczyny

I teraz sie "martwi"zeby nie zaczal sie lalkami bawic

mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 19:53   #2587
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

Witajcie mamusie ja obecnie jestem w 15 tygodniu ciąży planowany termin porodu mam na 10 marca. Na razie wszystko w porządku z dzidziusiem to moja pierwsza ciąża więc w razie czego wybaczcie głupie pytania
można do Was dołączyć??

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 19:57   #2588
diablica071086
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Te hormony w ciazy straszne są. U weterynarza stałam i płakałam. teraz wróciliśmy do domu i znowu płacz, bo puste mieszkanie. A TZ się że mnie śmieje.
Ja wczoraj oglądałam królową i w pewnym momencie ryk mój się odwraca i mówi że zamknie mnie w piwnicy i mam się uspokoic.

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które mają starsze dzieci, czy piją jeszcze mleko z butelki? Moja królewna pije 3 butelki dziennie jak jej zabrałam butelkę to wcale nie chciała pić mleka. Jej dieta ogólnie jest super. Lubi nabiał, owoce, soki, ziemniaki, mięso, zupy, dania mączne tylko ta butlaaa..
Moja 3l na dobranoc je pije kaszę z butli mimo moich chęc nawet jak zje kolacje woła mamo kasza w dodatku pieczywo je tylko z masłem ew dżemem a najlepiej z nutelką kiedyś mi jadła z serem żółtym i biały a teraz "nie lubim"

Cytat:
Ja juz po wizycie..wszystko jest ok, ale takiego obrotu sprawy sie nie spodziewalam..myslalm ze dzisiaj bedziemy sie kolorowac na rozowo.. a tymczasem mojej dziewczynie cos wystaje miedzy nogami..widzialysmy tylko przez ulamek sekundy bo moje dziecko nie bardzo chcialo sie pokazac..najpierw spal w smieszej pozycji a potem jak udalo sie zajrzec miedzy nogi i zaczelysmy sie smiac to juz wogole dzidzia strzelila focha i sobie prawie uklekla. I koniec seansu. Juz sie nie chcial pokazac. Takze wg lekarki moja corka jest synem )
Poza tym przepisala mi magnez na te ciagniecie wiezadel..i wit dla ciezarnych a oprocz tego skarpetki uciskowe na podroz.

Rośnie mały zgrywus
Cytat:

Help! Jakie macie sposoby na gastro? Ja mam dzisiaj takie głody ze nie wiem co mam robić!
Spróbuj otrębów owsianych pamiętem że mnie zapychały tylko że ja jadłam z jogurtem bo do owsianki dopiero ostatnio się przekonałam.

Jutro wizyta bez usg ,odebrałam wyniki a nanich widzę że mi spadły mi erytrocyty ponad normę i powiększyła się urobilinogen.
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 19:59   #2589
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie ja obecnie jestem w 15 tygodniu ciąży planowany termin porodu mam na 10 marca. Na razie wszystko w porządku z dzidziusiem to moja pierwsza ciąża więc w razie czego wybaczcie głupie pytania
można do Was dołączyć??
jasne opowiedz coś o sobie
moja tez pieerwsza ciaza wiec tez jestem zielona

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 20:02   #2590
Bonku
Wtajemniczenie

Witam nowe mamusie
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 20:36   #2591
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
można do Was dołączyć??
Witamy mam ten sam termin

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-15, 20:48   #2592
justbar
Raczkowanie

Witajcie mamuśki
Daaaawno mnie tu nie było, więc pewnie nikt mnie już nie pamięta. Po wychowawczym musiałam wrócić na 2 tyg do pracy i niestety nie miałam kompletnie czasu na wizaż, po powrocie z pracy obowiązki domowe i nadrabiania czasu z córcią, a wieczorem po przyłożeniu głowy do poduszki od razu odlot, teraz już na L4 i nadrobiłam was troszkę ale przyznam się bez bicia, że bardzo pobieżnie. Cieszę, się, że wszystkie wizyty udane i dzieciaczki zdrowo rosną, a zniknięcie Sylwii, nie oznacza nic złego. Ja w piątek idę do tego szpitala i strasznie się stresuje tyle dni bez córci ale maluszek w brzuszku równie ważny. Zazdroszcze wam, że już czujecie ruchy, ja w pierwszej ciąży poczułam dopiero w 18 tygodniu, mam nadzieję, że tym razem nastąpi to szybciej.
Czytałam, że założyłyście klub, wiem ,że nie udzielałam się często (ostatnio wcale) także oczywiście nie będę miała nikomu za złe jeśli nie dostane zaproszenia do niego.
Witam również nowe mamusie.
No to kolorowych snów, ja jak zwykle o tej porze marze tylko o łóżeczku.

Edytowane przez justbar
Czas edycji: 2015-09-15 o 20:49
justbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 20:50   #2593
gosza82
Rozeznanie

Emma zapraszam do mnie na aqua aerobik

Witaj Gosiaczek!!! Moja też pierwsza ciąża dlatego przeżywam strasznie bo w dalszym ciągu nie mogę w to uwierzyć
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 21:08   #2594
kallina_2014
Wtajemniczenie

Ja też
kallina_2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 21:15   #2595
misia880
Zakorzenienie

A mnie bola pachwiny i taki bol mam dziwny w brzuchu. Jakby na okres.. chyba wzielam za ciepla kapiel ;((

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 21:55   #2596
fasolka1987
Zadomowienie

Dobry wieczór wszystkim nowym mamusiom i stałym bywalczyniom

Dzisiaj miałam tak na coś ochotę, że w końcu zgrzeszyłam i wypiłam gorący kubek borowikowy bo było już późno na robienie zupy Dzidziusiowi na pewno nie smakowało jutro się opanuję i zrobię rosół jak pan Bóg przykazał.

Spokojnej nocy wszystkim
fasolka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 21:56   #2597
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Witam nowe mamusie u nas dziś na kolacje była pizza, nie za zdrowo, ale czasami można sobie pozwolic na odrobinę szaleństwa Jestem strasznie zmęczona, więc żegnam się z Wami mamuśki i do jutra

U nas imię dziewczynki było już wybrane przed ciążą Na początku miała być Kaśka, ale mi się odwidziało i będzie Zosia, co do męskiego imienia to jest trudny wybór, bo wybiera TŻ Jego propozycje to Nikodem, Igor. Pewnie na połówkowym się okaże co siedzi u mnie w brzuszku

Edytowane przez Kiwi18
Czas edycji: 2015-09-15 o 21:59
Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-15, 22:28   #2598
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

Ja też nie mogę dalej uwierzyć że jestem w ciąży ale nie ukrywam że się cieszę ja mam 25 lat i w zeszłym roku ginekolog po badaniach wykrył u mnie PCOS nie ukrywam że mnie to załamało że nigdy nie będę mogła mieć dzidziusia moja siostra już od 3 lat się stara i nici z dziecka ale poszłam do innego lekarza który po dokładnych badaniach stwierdził że PCOS na pewno nie mam i mamy się starać o dziecko. na początku mówię sobie że przecież to jeszcze za wcześnie bo mam 25 lat dopiero ale później już co raz bardziej chciałam zajść w ciążę i się udało cieszę się ogromnie mimo iż jestem zielona w tym temacie i na samą myśl o porodzie boję się że sobie nie poradzę ale mąż mi mówi że poradzimy sobie tak wracając do tematu dziecka bo Tż się śmieje że ja już bym kupowała ubranka i wózek a to przecież za wcześnie.. jak to u was wygląda macie już jakieś zakupy zrobione??

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 02:19   #2599
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
ja karmiłam 2 Tyg. Ale moja bratowa karmiła jak zaszła w ciążę a dziecko miało półtora roku i gin kazał odstawić. Powiedział że to obciążenie dla organizmu i odstawila w 2 dni.

ja codziennie o 6 wstaje :-\

Ja też niestety jestem anty karmiaca...karmiłam bo musiałam. Jeszcze w ciąży bałam się tego i po porodzie było jeszcze gorzej. Teraz też pewnie bede karmić koło 2, 3 tyg.

Kurczę nie mam czasu z wami pisać ciągle :'( a pedzicie jak szalone. Praca dziecko szkolne lekcje jeszcze do ogarnięcia dom. A wstęp do klubu tylko dla aktywnych??

Jutro genetyczne usg. Ale mam stresa :-D
Mój gin tez zaleca odstawienie. Powoli to realizuję
Cytat:
Przepraszam jeśli niewiele wniosę do dyskusji, ale muszę pochwalić te różnorodność smakową. Super czasami słucham mam, które mówią, że ich dzieci nie chcą owoców i warzyw.. A zapytane, czy same jedzą, mówią oczywiście ze nie :-D

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Flaki są super :-D
Mój starszy synek to okropny niejadek. A ja jem dużo owoców i warzyw. On prawie nic. Generalnie je mało. I jest baaaardzo wybredny. Z warzyw je tylko ogórka zielonego. Z zup tylko rosół. Z drugiego dania kotlety, placki, pierogi czasem makaron. I to lustruje każdą łyżkę co tam na niej się znajduje. Bezkrytycznie zjada jedynie lody które robię sama i staram się tam wrzucić różne rzeczy np jarmuż z wiekiem jest coraz gorzej. Kiedyś jadł więcej rzeczy ale od zawsze taki był z niego niejadek.
A co do mleka to niestety bardzo lubi a ja bym wolala żeby nie pił. Ono nie jest wcale zdrowe, no może takie nieprzetworzone prosto od krowy. Pił z niekapka aż w końcu mu go zabrałam. Przestał pić mleko.... przez jakiś czas, po czym zaczął z kubka. Nie kupowalabym mleka gdyby nie Tż.
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 05:22   #2600
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
u mnie pisze że jest nisko na tylnej ścianie... ale NIC a NIC mi to nie mowi
Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
U mnie dokładnie tak samo.
U mnie tak samo pisze.

Cytat:
O dziewczynce powiedzial lekarz ktory mi robil usg genetyczne..wprawdzie mowil ze trzeba potwierdzic ale ale dla niego to byla dziewczynka. No i masz ..a teraz bylam u swojej gin.. Zobaczymy czy znowu nie bedzie jakies zamiany
[/COLOR]
Kiedy masz następną wizytę?

[QUOTE=justbar;52779765] Cieszę, się, że wszystkie wizyty udane i dzieciaczki zdrowo rosną, a zniknięcie Sylwii, nie oznacza nic złego. [QUOTE]
Masz z nią jakiś kontakt?

Co do jedzenia, mój dwulatek jak pytam co jemy na śniadanie to mówi zawsze naleśniki, placuszki (takie z owocami lub serowe), jajecznice, owsianke. Obiady też ładnie zjada i je wszystko. Lubi też jogurt naturalny z musli, owocami, orzechami ale to pewnie dlatego, że ja tak jadam to lubi takie rzeczy.
Oczywiście czasami ma kilka dni nie jedzenia ale to np jak były upaly.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 06:18   #2601
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:

Niezły opis. Ubawilas mnie

Dzień dobry.
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 06:26   #2602
ibis7
Raczkowanie

Cytat:
A mnie bola pachwiny i taki bol mam dziwny w brzuchu. Jakby na okres.. chyba wzielam za ciepla kapiel ;((
Wczoraj wszystko bylo ok, a dzisiaj rano wstalam i mam lekkie krwawienie... Jestem załamana...;(
ibis7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 06:30   #2603
Abii84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ibis7 Pokaż wiadomość
Wczoraj wszystko bylo ok, a dzisiaj rano wstalam i mam lekkie krwawienie... Jestem załamana...;(

nie ma czasu na załamywanie, dzwoń do gina albo jedź do szpitala
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 06:45   #2604
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
można do Was dołączyć??
Zawsze Witamy

Cytat:
Zbieraj się i jedź na ginekologię. I daj znać jak poszło, trzymamy kciuki
Stary 2015-09-16, 07:01   #2605
ibis7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Zawsze Witamy

Zbieraj się i jedź na ginekologię. I daj znać jak poszło, trzymamy kciuki
Mój lekarz nie odbiera telefonu (chodzę prywatnie), przychodnia nie chce mnie przyjąć bo tam nie chodzę i nie mają miejsc). Nie wiem co robić. .. jechać do szpitala?
ibis7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 07:20   #2606
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
można do Was dołączyć??
hej
Cytat:
mnie tak od kilku dni pobolewa muszę w sobotę o tym gin powiedzieć

Cytat:
Ja też nie mogę dalej uwierzyć że jestem w ciąży ale nie ukrywam że się cieszę ja mam 25 lat i w zeszłym roku ginekolog po badaniach wykrył u mnie PCOS nie ukrywam że mnie to załamało że nigdy nie będę mogła mieć dzidziusia moja siostra już od 3 lat się stara i nici z dziecka ale poszłam do innego lekarza który po dokładnych badaniach stwierdził że PCOS na pewno nie mam i mamy się starać o dziecko. na początku mówię sobie że przecież to jeszcze za wcześnie bo mam 25 lat dopiero ale później już co raz bardziej chciałam zajść w ciążę i się udało cieszę się ogromnie mimo iż jestem zielona w tym temacie i na samą myśl o porodzie boję się że sobie nie poradzę ale mąż mi mówi że poradzimy sobie tak wracając do tematu dziecka bo Tż się śmieje że ja już bym kupowała ubranka i wózek a to przecież za wcześnie.. jak to u was wygląda macie już jakieś zakupy zrobione??
ja po Nowy roku będę dopiero robiła, też uważam, że to za wcześnie jak dla mnie

Cytat:
Mój lekarz nie odbiera telefonu (chodzę prywatnie), przychodnia nie chce mnie przyjąć bo tam nie chodzę i nie mają miejsc). Nie wiem co robić. .. jechać do szpitala?
Jedz, tam Cię przyjmą i zrobią USG czy wszystko ok Ja w Pl pojechałam i od razu na oddział i leki dostałam

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Dzień dobry
Dziś zaczynam 16 tydzień Nie mogę uwierzyć, że juz tyle zleciało
Stary 2015-09-16, 07:21   #2607
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
jechać do szpitala?
No pewnie. Na pewno wszystko jest ok, nie martw się, ale jedź to sprawdzić.
Stary 2015-09-16, 07:26   #2608
malinka9191
Zakorzenienie

Widzę w kalendarzu, że kilka wizyt dziś mamy, więc dziewczyny trzymam i czekamy na wieści
Stary 2015-09-16, 07:28   #2609
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
Dziś zaczynam 16 tydzień Nie mogę uwierzyć, że juz tyle zleciało
U mnie wczoraj 13 tydzień, ale ja cały czas mam wrażenie, że powoli to leci

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
Widzę w kalendarzu, że kilka wizyt dziś mamy, więc dziewczyny trzymam i czekamy na wieści
No ja już cała w nerwach, dzisiaj TŻ ze mną idzie, bo zamienił się w pracy. Okazało się jednak, że dziewczyna z którą się zamienił nie przyszła dzisiaj i nie odbiera telefonu.. Na szczęście pozwolili mu przyjść na 12, więc i tak ze mną pojedzie
Stary 2015-09-16, 07:34   #2610
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cześć, aż się bałam wchodzić n forum bo wiedziałam że mam godziny czytania do nadrobienia.

Widzę że dzieciaczki robią mamą niespodzianki co do płci. Może i jeszcze długo tak być że nie będziemy wiedzieć na 100% co za bobaski siedzą w naszych brzuszkach, mi się jakoś nie śpieszy do poznania płci, chociaż jak tak mój mąż ciągle powtarza że będzie Zosia to sama zaczynam tak myśleć o maleństwie.

A mnie nie było dwa dni bo pewnie w końcu znaleźliśmy mieszkanie Mniejsze niż mamy teraz ale z trzema pokojami, maleńką kuchnią i przeogromnym ogrodem (co nas ostatecznie przekonało) mieszkanie jest w domu dwu-mieszkaniowym, na górze mieszka dziewczyna w wieku około 30 lat i z nią tylko będziemy dzielić 1000 m2 ogrodu. Właścicielki powiedziały że nas chcą i witają a w sobotę podpisujemy umowę. Mam nadzieję że już nic nie stanie nam na drodze z przeprowadzką którą chcemy przeprowadzić w październiku. Trochę mnie to przeraża czeka nas sporo pakowania i przewożenia, ale jakoś damy radę.

Mam też niestety przykre wiadomości. Okazało się że moja teściowa ma duże problemy ze zdrowiem. Nie chce tutaj za dużo o tym pisać ale martwimy się o nią

Ja niestety od tygodnia męczę się z wymiotami codziennie. Do tej pory wymiotowałam tylko z rana a teraz wymiotuję wieczorami zwracając wszystko co zjadłam, a nie jem ostatnio dużo bo zwyczajnie nie mam ochoty...

Pozdrawiam

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości