|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
2. My wróciliśmy ze spaceru było booooooosssssssssssssssko ooo. |
|
|
|
|
#3092 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Tez byłam na spacerze, tyle ze 2 h wczesniej
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
My lubimy jak już jest ciemno - poza tym pizza siedziała w piecu
![]() Świat nocą, w świetle latarni, jest piękniejszy A wiecie co robię? Co chwilę zerkam na stronkę z linkiem od Red tej chatki w lesie Ale całość - magia dla mnie. Ten niepokojący las, musiałabym mieć jednak pancerne szyby żeby zasnąć ale zamysł mistrzostwo swiata!!! Kojarzy mi się ze scenerią serialu Top of the Lake.Ja bym przy stole poustawiała wygodne acz lekkie fotele, w nowoczesnym stylu z narzutami etc, na długie wieczorne imprezki, rozmowy z przyjaciółmi. I od razu zaklepuję spanie na dole !!!!!
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-16 o 21:34 |
|
|
|
#3095 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Za to dzisiaj piekny zachód słonca na spacerze zaliczylismy
|
|
#3096 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
za takie foto nikt nie chce płącic, serio oczekuje sie ze 5 zł za ujecie to bedzie kosztowało... Cytat:
wiec zapewne jest tani i stad to zainteresowanie, ja mam zawod nienajgorzej płatny i interesuje mnie zeby zarobic wiecej pracujac mniej a nie na odwrót co do jakosci i tego co ewusia pislaa...jezt w krk spora grupa fotografów ktorych zdjecia noworodkowe wołają o pomstę do nieba-i nie ze jestem zwolennikiem jedynie słusznego teraz trendu, ale to sa zdjecia ktore po prostu lepiej zeby nigdy nie powstały..bo po co? no i tez mają jakis klientów,no ale sorki jak pani bierze 100 zł za cos co jej zajmie ok 8 godzin+musi miec aparat,obiektyw , tła, akcesoria...to ja nie mam wiecej pytan. załóżmy naiwnie ze placi zus i podatki to przy takiej cenie musi wyjsc na minus na tym iteresie
|
|
|
#3097 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo to zawsze tak wygląda profesjonalnie i fogle ![]() 2. Już dawno nie 3. Czyli tak jak mysłałam, idziesz w specjalizację, nie rozmieniasz się na drobne, nie interesuje Cię wszystko i nic. Masz swój włąsny styl i kropka. Dlatego to potrwa, jeśli będziesz (słusznie!) się go trzymać, deptać swoją ścieżkę, to wyrobisz swoją markę, niszę na rynku. Domyślam się, że nie chciałąś być jedną z wielu, chcesz być rozpoznawalna przez swoją jakość, styl i wyjątkowość. Może zatem zrób coś spektakularnego? Widocznego? Coś w mega rozpoznawalnym miejscu? Formie? temacie? Dobrze trybię? Poczta pantoflowa /fejsik załatwią sprawę, ale zawsze można sobie pomóc - nie wiem, wykupieniem reklamy? Tylko gdzieś, gdzie byś znalazła swoją grupę docelową klientów. Dla mnie, sesja w parku/lesie z matką karmiącą, tą w fioletowej kiecce totalnie wryła mi się w czerep. Zapamiętywalna. Inna. Taka naturalistyczna? Kolorowe schody też, imo jesteś na baaardzo bardzo dobrej drodze. Tylko to jest po prostu początek. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-16 o 21:49 |
||
|
|
|
#3099 |
|
Nindżopesz
|
O takich to nawet nie wspominam bo nie wiedziałam, że istnieją. Mój ślubny fotograf wziął 800 a ujęcia robił takie, że pożal się borze. Sztampa, w ogóle nie wyczuł klimatu ani nic, ja mu coś tam doradzałam co chcę na fotce
On to by tylko nasze mordy klikał, drętwe pozy za rączkę albo mnie roztkliwiającą się nad róziowym kwiatkiem - no na litość. A w kościele stanął w jednym miejscu i napstrykał pierdylion takich samych ujęć tylko raz staliśmy, raz klęczeliśmy, raz siedzieliśmy Jak zobaczyłam te dzieła to osłabłam - a najgorzej, że wybierałam fotografa w pocie czoła a gość ściągnął sobie do portfolio zdjęcia byłego współpracownika, który miał wizję i talent ![]() Aaa, już sto razy na to narzekałam... Wątek straciłam... Ty masz wizję i talenta więc musisz brać drogo ![]() Może pudełko jest wysadzane klejnotami
|
|
|
|
#3100 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() O ile nie zmienią znowu ![]() Cytat:
Bo tak jest - normalne zapachy możesz mieć testowo albo we fiolkach do wąchania , ale pachnieć musisz czymś przedziwnym Cytat:
![]() ![]() ![]() domek w lesie zanadto przeszklony dla mnie - ja się mogę gapić na otoczenie , ale nie cierpię jak otoczenie gapi się na mnie widać mentalnie jeszcze nie wylazłam z jaskini ![]() macham styrana po treningu i idę popracować nad odciskami ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-09-16 o 22:13 |
||||
|
|
|
#3101 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, nie ze sie rozpływam nad własną twórczościa no ale na boga mam oczy,i potrafiwe wysilic sie na obiektywizn,,.a sprzet mam kiepski, tu nie poradze na razie,ale sczzerze powiedziawszy nie wiem czy zwykły człowiek jest w stanie te róznice sprzetową dostrzec i docenic...Cytat:
no 800 za slub uwazam skandalicznie mało, sorki ja za chrzest dałam wiecej a to nieporównywalnie mniej godzin,zdjec i wogole jeśłi odczuwacie potrzebe zeby komus współczuc to mogę wam wyznac ze zamowiłam logo u pewnej dzieczyny ...
|
|
|
#3102 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. |
|
|
|
|
#3103 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w sumie 8 lat temu to faktycznie ciezko porownac...jezu jakos mi sie wydawalo ze ty ze 4 lata mezatką jestes ![]() pytasz jakie ma byc moje logo? serio chcecie to wieziec haha...
|
|
|
#3104 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3105 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde jak sie robi taki podpisik pod nickiem???
miciel ma zomzinga ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- no własnie cos sie zagłam w czasoprzestrzeni...ale 4 i pół??? jestes pewna ze nie 3 i pół???
|
|
#3106 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3108 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no fienc moje logo mialo byc :
- proste, ale nie zbyt proste ;-) - jednokolorowe, ewentualnie jakiś element kolorowy typu kropka, kreska czy „cos” - współcześnie eleganckie, ekskluzywne ale nie nadęte (haha, ale wymyśliłam) - dobrze się kojarzące J - indywidualne, niepodobne do tysiaca innych i zapadające w pamieć - czcionka- może być odręczna, ale współczesna, nie jak tytuły romansu ;-) - elementy graficzne- abstrakcyjne,mogą być duże ale nie bardzo „bogate” - może być nieco tajemnicze, nostalgiczne ale nie mroczne
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie inaczej. Ja zawsze się jaram "momentem" na zdjęciu, fotografią, czyli ujęciem czegoś, zapisem chwili, czasem pomysłem, ale zawsze jara mnie to, co wyszło z czyjejś głowy/oka. Mam oldschoolowe podejscie. Ale masz rację, nie jestem w stanie wyłapać co jest dziełem oka a co technologii. Tzn, mnie się wciąż wydaje, że jestem, ale ta granica zapewne gdzieś się sprytnie zaciera, i jak piszesz nie zauważę, nie docenię. Absolutna prawda. Dobre to i niedobre. Dlatego olej warsztaty, wykup reklamę TAM gdzie looknie, interesująca Cię klientela. Zapewne TAM będzie drogo, no ale wystarczy kalkulować. |
|
|
|
|
#3110 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3111 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale masz kurde racje! tez bym chciala takie buty
|
|
|
#3112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaaaale duże i staaaaare - jak 7 lat wygląda! Modelka. Zblazowana. Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- No ale to jest logiczne, chcesz logo, jakiego NIKT nie ma! Daj znać jak Cię dziewczyna zawiedzie i ile płacisz za projekt. Mam znajomą od grafiki użytkowej czy jak się to zwie. Po ASP. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-16 o 22:53 |
||
|
|
|
#3113 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3115 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
O MATKO! a ja myslalm ze ona jest taka malutka i gra w bilard... ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, także daj znać jak tam Twoja dziewczyna od logo. Bo przypomniałaś mi tym sposobem, że córka przyjaciółki mojej Mamy w tym temacie tworzy. Choć logo jednak współistnieje z nazwą, zatem wcale liter posiadac nie musi. No nie wiem jak to się teraz robi? Zgdauję. Choć życzę jednak powodzenia. ![]() Tak tylko z ciekawości, masz jakąś tendencję? preferencje w kwestii tego czy bardziej grafika czy jednak litery? Czy oba? Np czy masz wymóg, że w logo musi być nazwisko, imię czy jakiekolwiek branżowe słowa ? Pytam wyłacznie z ciekawości, bo np w dzisiejszych czasach "treść" ma znaczenie, skoro istnieje google Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-16 o 23:48 |
|
|
|
|
#3117 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Parabelka;52793391
Bo tak jest - normalne zapachy możesz mieć testowo albo we fiolkach do wąchania , ale pachnieć musisz czymś przedziwnym [/QUOTE] Właśnie wyprzedaję wszystko nieprzedziwne ![]() Nawet się zastanawiam nad Aromaticsem in White. Lutki leeecą - i polecą bardziej Poeme takoż ale Samsara, Tuberse Gardenia EL zostajo no pewnie! Cytat:
odradzam odręczną czcionkę! Bardzo ryzykowne posunięcie - w 99ciu % wygląda nieprofesjonalnie / tanio A jakieś litery / litera ma tam być? nazwa czy coś? I się okazało w praniu / myciu / układaniu, że mam z jednej strony bardziej pocieniowany tył i muszę iść do poprawki Z kolekcją perf. to serio, nie wiem, na czym się to skończy! ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Taczka gigant - widzę Gucia w niej
|
|
#3118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masakra ![]() Cytat:
ideałem byłby przeszklony domek z lustrami weneckimi za okna
|
|
#3119 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Duże wyrosło i śliczne Cytat:
miałam dziś nawet na straganiku wystawić, jeno najpierw do Baru polazłam
|
|
#3120 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zadzwoniły 2 osoby z pytaniem o sesje
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Teraz pewnie szkoda Ci stracić czas z didkami.

Bo to zawsze tak wygląda profesjonalnie i fogle 

choć nie, w sumie, bardziej współczuję jej.