Scent Bar LVII - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-16, 21:21   #3091
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ale jakby się Ju umówiła prywatnie to nie dawałaby nam znać, c'nie?

Upałów nie lubię, ale fajnie znów było móc wieczorem na balkonie posiedzieć, będzie mi tego brakowało jesienią
1. I tego się trzymam

2. My wróciliśmy ze spaceru było booooooosssssssssssssssko ooo.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 21:22   #3092
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
2. My wróciliśmy ze spaceru było booooooosssssssssssssssko ooo.
Tez byłam na spacerze, tyle ze 2 h wczesniej

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 21:25   #3093
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Tez byłam na spacerze, tyle ze 2 h wczesniej
My lubimy jak już jest ciemno - poza tym pizza siedziała w piecu
Świat nocą, w świetle latarni, jest piękniejszy Bo księżyc dziś jak milimetrowy rogalik więc nie oświetlał

A wiecie co robię? Co chwilę zerkam na stronkę z linkiem od Red tej chatki w lesie Normlanie chcę tam być, patrząc, widzę tam siebie, wizualizuję sobie taki wypad. Sypialnia z leksza klaustrofobiczna, spałabym na dole Ale całość - magia dla mnie. Ten niepokojący las, musiałabym mieć jednak pancerne szyby żeby zasnąć ale zamysł mistrzostwo swiata!!! Kojarzy mi się ze scenerią serialu Top of the Lake.

Ja bym przy stole poustawiała wygodne acz lekkie fotele, w nowoczesnym stylu z narzutami etc, na długie wieczorne imprezki, rozmowy z przyjaciółmi. I od razu zaklepuję spanie na dole !!!!!

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-09-16 o 21:34
Stary 2015-09-16, 21:31   #3094
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Baru, helpunku!
ja bym nie brał, jakieś ciotkowe i bez jaj

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 21:31   #3095
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
My lubimy jak już jest ciemno - poza tym pizza siedziała w piecu
Świat nocą, w świetle latarni, jest piękniejszy Bo księżyc dziś jak milimetrowy rogalik więc nie oświetlał
Tez wole lazić jak jest ciemno, ale nei zawsze jest taka mozliwosc
Za to dzisiaj piekny zachód słonca na spacerze zaliczylismy

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 21:34   #3096
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Polly, jak ja przeglądam niektóre foty ślubne to mnie przechodzą ciary, że taki kicz ma zbyt Ale jasne, droga inwestycja i weekendy...
A fotografia reklamowa? Da radę się wbić? No wiesz, fotografowanie taniego garnka żeby wyglądał jak pollyastyczne dzieło sztuki?

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Letni domek http://www.vipp.com/en/shelter/the-vipp-shelter/

za takie foto nikt nie chce płącic, serio oczekuje sie ze 5 zł za ujecie to bedzie kosztowało...

Cytat:
1. Jak sie zacznie, to potem poczta pantoflowa czyni cuda! Mój znajomy, normalnie pracuje an etacie, zaczął sobie foto ślubne - i teraz jest przebukowany terminami, a wcale nie jest dobry Ot ludzie mają różne gusta, wciąż więcej jest chętnych niż fotografów

3. Otóz to Teraz pewnie szkoda Ci stracić czas z didkami.

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Troszku jak z dobrego thrillera psychologicznego. Ależ piękny! Zawsze chciałam mieć ścianę okien Takie wakacje to ja rozumiem!!!!!

wiec zapewne jest tani i stad to zainteresowanie, ja mam zawod nienajgorzej płatny i interesuje mnie zeby zarobic wiecej pracujac mniej a nie na odwrót

co do jakosci i tego co ewusia pislaa...jezt w krk spora grupa fotografów ktorych zdjecia noworodkowe wołają o pomstę do nieba-i nie ze jestem zwolennikiem jedynie słusznego teraz trendu, ale to sa zdjecia ktore po prostu lepiej zeby nigdy nie powstały..bo po co? no i tez mają jakis klientów,no ale sorki jak pani bierze 100 zł za cos co jej zajmie ok 8 godzin+musi miec aparat,obiektyw , tła, akcesoria...to ja nie mam wiecej pytan. załóżmy naiwnie ze placi zus i podatki to przy takiej cenie musi wyjsc na minus na tym iteresie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 21:38   #3097
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
fajny aczkolwiek cena jakby obiecywała jeszcze jedno piętro

Stary 2015-09-16, 21:46   #3098
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Tez wole lazić jak jest ciemno, ale nei zawsze jest taka mozliwosc
Za to dzisiaj piekny zachód słonca na spacerze zaliczylismy
Grunt żeby było dobrze

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
za takie foto nikt nie chce płącic, serio oczekuje sie ze 5 zł za ujecie to bedzie kosztowało...

wiec zapewne jest tani i stad to zainteresowanie, ja mam zawod nienajgorzej płatny i interesuje mnie zeby zarobic wiecej pracujac mniej a nie na odwrót

co do jakosci i tego co ewusia pislaa...jezt w krk spora grupa fotografów ktorych zdjecia noworodkowe wołają o pomstę do nieba-i nie ze jestem zwolennikiem jedynie słusznego teraz trendu, ale to sa zdjecia ktore po prostu lepiej zeby nigdy nie powstały..bo po co? no i tez mają jakis klientów,no ale sorki jak pani bierze 100 zł za cos co jej zajmie ok 8 godzin+musi miec aparat,obiektyw , tła, akcesoria...to ja nie mam wiecej pytan. załóżmy naiwnie ze placi zus i podatki to przy takiej cenie musi wyjsc na minus na tym iteresie
1. Szok pozabranżowy Bo to zawsze tak wygląda profesjonalnie i fogle

2. Już dawno nie Bo właśnie miał podobne założenie do Twojego To ludzie mają szajski gust, tzw masówa. (tak wiem, się nie dyskutuje)

3. Czyli tak jak mysłałam, idziesz w specjalizację, nie rozmieniasz się na drobne, nie interesuje Cię wszystko i nic. Masz swój włąsny styl i kropka. Dlatego to potrwa, jeśli będziesz (słusznie!) się go trzymać, deptać swoją ścieżkę, to wyrobisz swoją markę, niszę na rynku. Domyślam się, że nie chciałąś być jedną z wielu, chcesz być rozpoznawalna przez swoją jakość, styl i wyjątkowość. Może zatem zrób coś spektakularnego? Widocznego? Coś w mega rozpoznawalnym miejscu? Formie? temacie? Dobrze trybię?

Poczta pantoflowa /fejsik załatwią sprawę, ale zawsze można sobie pomóc - nie wiem, wykupieniem reklamy? Tylko gdzieś, gdzie byś znalazła swoją grupę docelową klientów.

Dla mnie, sesja w parku/lesie z matką karmiącą, tą w fioletowej kiecce totalnie wryła mi się w czerep. Zapamiętywalna. Inna. Taka naturalistyczna? Kolorowe schody też, imo jesteś na baaardzo bardzo dobrej drodze. Tylko to jest po prostu początek.

Czas edycji: 2015-09-16 o 21:49
Stary 2015-09-16, 21:47   #3099
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
(...) no ale sorki jak pani bierze 100 zł (...)
O takich to nawet nie wspominam bo nie wiedziałam, że istnieją. Mój ślubny fotograf wziął 800 a ujęcia robił takie, że pożal się borze. Sztampa, w ogóle nie wyczuł klimatu ani nic, ja mu coś tam doradzałam co chcę na fotce On to by tylko nasze mordy klikał, drętwe pozy za rączkę albo mnie roztkliwiającą się nad róziowym kwiatkiem - no na litość. A w kościele stanął w jednym miejscu i napstrykał pierdylion takich samych ujęć tylko raz staliśmy, raz klęczeliśmy, raz siedzieliśmy Jak zobaczyłam te dzieła to osłabłam - a najgorzej, że wybierałam fotografa w pocie czoła a gość ściągnął sobie do portfolio zdjęcia byłego współpracownika, który miał wizję i talent
Aaa, już sto razy na to narzekałam...
Wątek straciłam...
Ty masz wizję i talenta więc musisz brać drogo

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
fajny aczkolwiek cena jakby obiecywała jeszcze jedno piętro
Może pudełko jest wysadzane klejnotami
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 22:11   #3100
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Eee, nic takiego, balerinki... Nie no, żart
Takie ło, czekam na promocję: https://www.zalando.pl/dkode-carter-...1n00y-q11.html
Właśnie miałam narzekać, że dziś znowu upał
fajne mnie się bardzo podoba ta gnieciona skóra i taka powycierana
Cytat:
Była szansa na poczatku tygodnia, ale wraz z jego końćem i potwierdzeniem kolejnym, coraz mniejsza na to, ze się pomylili
HAAAAAA , w piątek 20 stopni : jupi: miałam rację że się pomylili
O ile nie zmienią znowu
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Znad własnego kubeczka z kawą, własnego komputera i własnego biureczka - uwielbiam wracać do siebie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Cieszę się, że to mówisz tak właśnie czuję
Bo tak jest - normalne zapachy możesz mieć testowo albo we fiolkach do wąchania , ale pachnieć musisz czymś przedziwnym
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Tak jest Tym razem zawał nie narobił większych szkód, tata już w weekend wyszedł do domu. Byle tylko teraz - dla odmiany - się oszczędzał

domek w lesie zanadto przeszklony dla mnie - ja się mogę gapić na otoczenie , ale nie cierpię jak otoczenie gapi się na mnie widać mentalnie jeszcze nie wylazłam z jaskini

macham styrana po treningu i idę popracować nad odciskami

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-09-16 o 22:13
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 22:26   #3101
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Grunt żeby było dobrze

1. Szok pozabranżowy Bo to zawsze tak wygląda profesjonalnie i fogle

2. Już dawno nie Bo właśnie miał podobne założenie do Twojego To ludzie mają szajski gust, tzw masówa. (tak wiem, się nie dyskutuje)

3. Czyli tak jak mysłałam, idziesz w specjalizację, nie rozmieniasz się na drobne, nie interesuje Cię wszystko i nic. Masz swój włąsny styl i kropka. Dlatego to potrwa, jeśli będziesz (słusznie!) się go trzymać, deptać swoją ścieżkę, to wyrobisz swoją markę, niszę na rynku. Domyślam się, że nie chciałąś być jedną z wielu, chcesz być rozpoznawalna przez swoją jakość, styl i wyjątkowość. Może zatem zrób coś spektakularnego? Widocznego? Coś w mega rozpoznawalnym miejscu? Formie? temacie? Dobrze trybię?

Poczta pantoflowa /fejsik załatwią sprawę, ale zawsze można sobie pomóc - nie wiem, wykupieniem reklamy? Tylko gdzieś, gdzie byś znalazła swoją grupę docelową klientów.

Dla mnie, sesja w parku/lesie z matką karmiącą, tą w fioletowej kiecce totalnie wryła mi się w czerep. Zapamiętywalna. Inna. Taka naturalistyczna? Kolorowe schody też, imo jesteś na baaardzo bardzo dobrej drodze. Tylko to jest po prostu początek.
no robie robie, udzielam sie, angazuje w akcje rózne, tzn takie ktore mnie interesuje, na warsztaty bym poszła porzadne ale to kosztuje..zreszta jak widze niektore zdjecia po warsztatach to sie osłabiam bo moje przed warsztatami sa lepsze , nie ze sie rozpływam nad własną twórczościa no ale na boga mam oczy,i potrafiwe wysilic sie na obiektywizn,,.a sprzet mam kiepski, tu nie poradze na razie,ale sczzerze powiedziawszy nie wiem czy zwykły człowiek jest w stanie te róznice sprzetową dostrzec i docenic...

Cytat:
O takich to nawet nie wspominam bo nie wiedziałam, że istnieją. Mój ślubny fotograf wziął 800 a ujęcia robił takie, że pożal się borze. Sztampa, w ogóle nie wyczuł klimatu ani nic, ja mu coś tam doradzałam co chcę na fotce On to by tylko nasze mordy klikał, drętwe pozy za rączkę albo mnie roztkliwiającą się nad róziowym kwiatkiem - no na litość. A w kościele stanął w jednym miejscu i napstrykał pierdylion takich samych ujęć tylko raz staliśmy, raz klęczeliśmy, raz siedzieliśmy Jak zobaczyłam te dzieła to osłabłam - a najgorzej, że wybierałam fotografa w pocie czoła a gość ściągnął sobie do portfolio zdjęcia byłego współpracownika, który miał wizję i talent
Wątek straciłam...
Ty masz wizję i talenta więc musisz brać drogo

Może pudełko jest wysadzane klejnotami

no 800 za slub uwazam skandalicznie mało, sorki ja za chrzest dałam wiecej a to nieporównywalnie mniej godzin,zdjec i wogole

jeśłi odczuwacie potrzebe zeby komus współczuc to mogę wam wyznac ze zamowiłam logo u pewnej dzieczyny ...
Stary 2015-09-16, 22:31   #3102
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no 800 za slub uwazam skandalicznie mało, sorki ja za chrzest dałam wiecej a to nieporównywalnie mniej godzin,zdjec i wogole

jeśłi odczuwacie potrzebe zeby komus współczuc to mogę wam wyznac ze zamowiłam logo u pewnej dzieczyny ...
1. ale 8 lat temu? Chyba średnio 1000 sobie życzyli.
2. jakie ma być planowo?
Stary 2015-09-16, 22:33   #3103
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1. ale 8 lat temu? Chyba średnio 1000 sobie życzyli.
2. jakie ma być planowo?

w sumie 8 lat temu to faktycznie ciezko porownac...jezu jakos mi sie wydawalo ze ty ze 4 lata mezatką jestes

pytasz jakie ma byc moje logo?
serio chcecie to wieziec haha...
Stary 2015-09-16, 22:35   #3104
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
w sumie 8 lat temu to faktycznie ciezko porownac...jezu jakos mi sie wydawalo ze ty ze 4 lata mezatką jestes

1. 4 i pół ma ślubny did
2. dawaj, dawaj, zdołuj nas
Stary 2015-09-16, 22:36   #3105
Polly_
grozi wypollizowaniem

kurde jak sie robi taki podpisik pod nickiem???
miciel ma zomzinga

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
1. 4 i pół ma ślubny did
2. dawaj, dawaj, zdołuj nas

no własnie cos sie zagłam w czasoprzestrzeni...ale 4 i pół??? jestes pewna ze nie 3 i pół???
Stary 2015-09-16, 22:40   #3106
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no własnie cos sie zagłam w czasoprzestrzeni...ale 4 i pół??? jestes pewna ze nie 3 i pół???
Nooo, czekaj... Takie ło wyrosło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0218.JPG (743,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0187.JPG (751,4 KB, 48 załadowań)
Stary 2015-09-16, 22:40   #3107
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
kurde jak sie robi taki podpisik pod nickiem???
miciel ma zomzinga
ano ma
Edytuj profil -> Własna nazwa użytkownika

Stary 2015-09-16, 22:40   #3108
Polly_
grozi wypollizowaniem

no fienc moje logo mialo byc :

- proste, ale nie zbyt proste ;-)

- jednokolorowe, ewentualnie jakiś element kolorowy typu kropka, kreska czy „cos”

- współcześnie eleganckie, ekskluzywne ale nie nadęte (haha, ale wymyśliłam)

- dobrze się kojarzące J

- indywidualne, niepodobne do tysiaca innych i zapadające w pamieć

- czcionka- może być odręczna, ale współczesna, nie jak tytuły romansu ;-)

- elementy graficzne- abstrakcyjne,mogą być duże ale nie bardzo „bogate”

- może być nieco tajemnicze, nostalgiczne ale nie mroczne
Stary 2015-09-16, 22:42   #3109
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
no robie robie, udzielam sie, angazuje w akcje rózne, tzn takie ktore mnie interesuje, na warsztaty bym poszła porzadne ale to kosztuje..zreszta jak widze niektore zdjecia po warsztatach to sie osłabiam bo moje przed warsztatami sa lepsze , nie ze sie rozpływam nad własną twórczościa no ale na boga mam oczy,i potrafiwe wysilic sie na obiektywizn,,.a sprzet mam kiepski, tu nie poradze na razie,ale sczzerze powiedziawszy nie wiem czy zwykły człowiek jest w stanie te róznice sprzetową dostrzec i docenic...
1. Otóż to!

2. Nie inaczej. Ja zawsze się jaram "momentem" na zdjęciu, fotografią, czyli ujęciem czegoś, zapisem chwili, czasem pomysłem, ale zawsze jara mnie to, co wyszło z czyjejś głowy/oka. Mam oldschoolowe podejscie. Ale masz rację, nie jestem w stanie wyłapać co jest dziełem oka a co technologii. Tzn, mnie się wciąż wydaje, że jestem, ale ta granica zapewne gdzieś się sprytnie zaciera, i jak piszesz nie zauważę, nie docenię. Absolutna prawda. Dobre to i niedobre.

Dlatego olej warsztaty, wykup reklamę TAM gdzie looknie, interesująca Cię klientela. Zapewne TAM będzie drogo, no ale wystarczy kalkulować.
Stary 2015-09-16, 22:42   #3110
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Coś jak moje wymagania odnośnie butów - i nigdzie takich nie ma
Stary 2015-09-16, 22:45   #3111
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Coś jak moje wymagania odnośnie butów - i nigdzie takich nie ma

ale masz kurde racje! tez bym chciala takie buty
Stary 2015-09-16, 22:51   #3112
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Aaaaaale duże i staaaaare - jak 7 lat wygląda! Modelka. Zblazowana. I piękna. Wygląda na taką, która już pogardziła wszystkimi facetami świata.

Cytat:

- jednokolorowe, ewentualnie jakiś element kolorowy typu kropka, kreska czy „cos”

- dobrze się kojarzące J

Kurcze, mój ojciec zaproponował by Ci z 10 do wyboru. On miał talent logo-twórcy. Zawsze projektował sobie loga, tak hobbistycznie. Każdej olimpiady etc. Genialny był, szkoda, że nie odziedziczyłam talentu. On by sprostał Twoim wymaganiom, jego projekty (czyt. bazgroły gdziekolwiek) spełniały KAŻDE wymagania.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:

ale masz kurde racje! tez bym chciala takie buty
No ale to jest logiczne, chcesz logo, jakiego NIKT nie ma!

Daj znać jak Cię dziewczyna zawiedzie i ile płacisz za projekt. Mam znajomą od grafiki użytkowej czy jak się to zwie. Po ASP.

Czas edycji: 2015-09-16 o 22:53
Stary 2015-09-16, 22:54   #3113
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Wygląda na taką, która już pogardziła wszystkimi facetami świata.

Coś w tym jest, stwierdziła, że chłopaki śmierdzą i nie będzie się z bratem bawić. Muszę uważać co mówię
Stary 2015-09-16, 22:57   #3114
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Coś w tym jest, stwierdziła, że chłopaki śmierdzą i nie będzie się z bratem bawić. Muszę uważać co mówię

O bosz, młodszy brat dla takiej księżniczki. Już mu współczuję. choć nie, w sumie, bardziej współczuję jej. Ja bym się załamała.
Stary 2015-09-16, 23:28   #3115
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

O MATKO! a ja myslalm ze ona jest taka malutka i gra w bilard...

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:

Aaaaaale duże i staaaaare - jak 7 lat wygląda! Modelka. Zblazowana. I piękna. Wygląda na taką, która już pogardziła wszystkimi facetami świata.

Kurcze, mój ojciec zaproponował by Ci z 10 do wyboru. On miał talent logo-twórcy. Zawsze projektował sobie loga, tak hobbistycznie. Każdej olimpiady etc. Genialny był, szkoda, że nie odziedziczyłam talentu. On by sprostał Twoim wymaganiom, jego projekty (czyt. bazgroły gdziekolwiek) spełniały KAŻDE wymagania.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

No ale to jest logiczne, chcesz logo, jakiego NIKT nie ma!

Daj znać jak Cię dziewczyna zawiedzie i ile płacisz za projekt. Mam znajomą od grafiki użytkowej czy jak się to zwie. Po ASP.
łał, to cudowne taki talent i wierze ze mozna własnie miec tak w sobie-po prostu wrodzona umiejestnosc ubrania skojazren w obrazy symbole
Stary 2015-09-16, 23:39   #3116
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

łał, to cudowne taki talent i wierze ze mozna własnie miec tak w sobie-po prostu wrodzona umiejestnosc ubrania skojazren w obrazy symbole
Dokładnie tak było. To trzeba MIEĆ. Jestem o tym przekonana. TEGO NIE DA SIĘ nauczyć Chciał to robić na emeryturze. Plus malować. Oburęczny człowiek.

No dobra, także daj znać jak tam Twoja dziewczyna od logo. Bo przypomniałaś mi tym sposobem, że córka przyjaciółki mojej Mamy w tym temacie tworzy. Choć logo jednak współistnieje z nazwą, zatem wcale liter posiadac nie musi. No nie wiem jak to się teraz robi? Zgdauję.

Choć życzę jednak powodzenia.

Tak tylko z ciekawości, masz jakąś tendencję? preferencje w kwestii tego czy bardziej grafika czy jednak litery? Czy oba?

Np czy masz wymóg, że w logo musi być nazwisko, imię czy jakiekolwiek branżowe słowa ? Pytam wyłacznie z ciekawości, bo np w dzisiejszych czasach "treść" ma znaczenie, skoro istnieje google

Czas edycji: 2015-09-16 o 23:48
Stary 2015-09-17, 09:02   #3117
justynaneyman
Zakorzenienie

[QUOTE=Parabelka;52793391
Bo tak jest - normalne zapachy możesz mieć testowo albo we fiolkach do wąchania , ale pachnieć musisz czymś przedziwnym
[/QUOTE]
Właśnie wyprzedaję wszystko nieprzedziwne
Nawet się zastanawiam nad Aromaticsem in White.
Lutki leeecą - i polecą bardziej
Poeme takoż
ale Samsara, Tuberse Gardenia EL zostajo

Cytat:
no pewnie!
Cytat:
Cytat:

- dobrze się kojarzące J

a tak z grubsza - krągłe czy kwadratowe? (prostokątne)
odradzam odręczną czcionkę! Bardzo ryzykowne posunięcie - w 99ciu % wygląda nieprofesjonalnie / tanio
A jakieś litery / litera ma tam być? nazwa czy coś?

I się okazało w praniu / myciu / układaniu, że mam z jednej strony bardziej pocieniowany tył i muszę iść do poprawki (uwielbiam fryzjera)

Z kolekcją perf. to serio, nie wiem, na czym się to skończy!

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Lutki leeecą - i polecą bardziej
Poeme takoż
ale Samsara, Tuberse Gardenia EL zostajo

no pewnie!

a tak z grubsza - krągłe czy kwadratowe? (prostokątne)
odradzam odręczną czcionkę! Bardzo ryzykowne posunięcie - w 99ciu % wygląda nieprofesjonalnie / tanio
A jakieś litery / litera ma tam być? nazwa czy coś?

I się okazało w praniu / myciu / układaniu, że mam z jednej strony bardziej pocieniowany tył i muszę iść do poprawki (uwielbiam fryzjera)

Z kolekcją perf. to serio, nie wiem, na czym się to skończy!
Redziu - śliczności dziecina!
Taczka gigant - widzę Gucia w niej

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 09:34   #3118
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

masakra

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
domek w lesie zanadto przeszklony dla mnie - ja się mogę gapić na otoczenie , ale nie cierpię jak otoczenie gapi się na mnie widać mentalnie jeszcze nie wylazłam z jaskini

ideałem byłby przeszklony domek z lustrami weneckimi za okna
Stary 2015-09-17, 09:36   #3119
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Wiesz, moje doświadczenie z umowami jest znikome. No i lipne jest to, że w prawie po angielsku, nie wszystko jest jednoznaczne. Tzn kilka określeń stosowanych jest zamiennie dla tych samych zagadnień. To mnie zdumiewało kiedyś, myślałam, że w terminologii prawniczej jest tak i siak i basta, a tymczasem można w wielu przypadkach, na kilka sposobów. Wszystko zależy od zwyczaju stosowania.

Zatem dla określenia "w trybie" - w prawniczym angielskim można poprawnie użyć kilka różnych słów. Procedure jednak spokojnie funkcjonuje w użyciu więc luz. Podczas, gdy u nas jest tylko sztywne i powszechne " w trybie"

Nie wiem co to za firma, ale może nie musiał nikt tego wiedzieć? Jak się z czymś ktoś spotyka pierwszy raz? Od reszty są słowniki, przykłady umów etc.
Może ja mam niewłaściwe podejście, ale dla mnie jak ktoś określa, ze zna język biegle, to znaczy, ze zna go faktycznie płynnie. I jasne, ze nikt nie jest alfą i omegą i jak przychodzi do słownictwa z jakiejś specjalistycznej branży to od tego są słowniki - tylko akurat w tej kwestii, o którą spytałam.... Dyrektor sprzedaży (ten, co to właśnie niby zna język biegle) - nie wie. Prawnik zatrudniony na stanowisku inspektora nadzoru - nie wie. No to, kurde, sekretarka ma wiedzieć?! Dobrze, ze sekretarka ma mądrych znajomych

Cytat:
Duże wyrosło i śliczne

Cytat:
Gdybyś przypadkiem dojrzała do decyzji o nabyciu, to ja się właśnie zastanawiam nad rozstaniem miałam dziś nawet na straganiku wystawić, jeno najpierw do Baru polazłam
Stary 2015-09-17, 09:48   #3120
Polly_
grozi wypollizowaniem

zadzwoniły 2 osoby z pytaniem o sesje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości