![]() |
#691 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
Ja też już jestem 😊 z maluchem wszystko ok i tym razem to córeczka 😍 choć dr stwierdził ze 100% pewności to na porodówce dopiero. jutro wrzucę do klubu zdjęcie księżniczki 😃 Cieszę się ze u Ciebie też wszystko ok!! 😃 u nas też była walka o fotkę bo zasłaniała się rękami, a później odwróciła się do kręgosłupa i tyle bylo pozowania 😜 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zadomowienie
|
Agaczilla21 trzymaj się i nie smutkuj
![]() ![]() ![]()
#693 |
Zakorzenienie
|
Ohh nursii skad ja to wszystko znam :-D same story bro
#694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny wszystkim nam ciężko na swój sposób, niestety na wiele rzeczy nie mamy wpływu trzeba szukać pozytywnych rzeczy ![]() ![]()
![]() |
#695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspaniałe! ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
Kaasi bardzo pozytywna z ciebie osoba ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Ide spac, jutro znow siedze w domu zeby sie wykurować porządnej. A w piąteczek usg! ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Ja tez lece w objexia morfeusza... Jutro zajecia z klasa meska juz widze jak to bedzie.. Eh :-P
#697 |
Zakorzenienie
|
Co Wy mamuśki śpicie jeszcze? U mnie Mikołaj wstał o 6 i standardowo "tajo" sobie zażyczył a Lilka spała prawie do 6.30...zaraz po 7 już w sklepie byliśmy. A że nie miałam za dużo do kupowania to nakupiłam chleba i w zamrażalnik...to może już w tym tyg nie będę musiała iść...chyba że w sobotę po kapustę jak mi się na niedziele zasmażanej uchce...Śniadanko dzisiaj na tarasie
![]() ![]() ![]() Po południu przyjedzie moja mama bo w piątek rano mam z Mikołajem do logopedy...może zahaczymy gdzieś o jakiś sklep... |
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie ma spania, mnie gnicie w łóżku zwyczajnie osłabia, potem cały dzień mam taki byle jaki i chodzę jak nieprzytomna. Aga dynamicznie od rana u Ciebie. Fajnie, że spokojnie będziesz mogła wybrać się jutro z synkiem do logopedy. Samej to by Ci było trudno z dwójką dzieci. Na dworze w Trójmieście pięknie, słońce świeci, jest prawie 20 stopni ciepła, a ja muszę kisić się w mieszkaniu, w oczekiwaniu na kuriera, który czort wie o jakiej godz. się zjawi. Ale zamówiłam. min. sobie gatki, bo w stacjonarnych sklepach te na brzuszek to są tak drogie, że hej i kocyk w kolorze malinowym dla mojej nienarodzonej córki, czas się powoli przestawiać z kolorami na bardziej dziewczęce ![]()
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
W sumie to nigdy nie byłam z nimi dwoma...ostatnio zawsze mieliśmy tak że jechaliśmy we czwórkę...ja z Mikołajem do logopedy, a M z Lilką na plac zabaw a potem do teściów...a wcześniej to jak mieszkaliśmy u rodziców to Lilka z moją mamą zostawała...
Dziś fajnie było z rana...zjadłam wszystkie kanapki z talerza a Lilka mówi "nie ma.pupić klepu" Padam z niej nieraz... Albo tekst Ja: jak masz na imię? L: łała (tak mówił na nią Mikołaj zanim zaczął mówić Lila) Ja: nie L: Lila ja: a jaka Lila? L: duzia |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lilka jest przesłodka ![]() ![]()
![]() |
#702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja ![]() ![]() Witam ![]() przysypiam nad umowami, a tyleee dziś do zrobienia, ale dam radę ![]() ![]() ![]() mamusiaczek gratulacje ![]() ![]()
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-09-17 o 07:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
OOO mamusiaczek fajnie...to chyba z trnd? o ile pamiętam....ja mam (w sumie to miałam) z trnd pampers pants...a tak mi się ciężko zabrać za napisanie jakiegoś raportu...ale to może dzisiaj zrobię bo mnie potem już do żadnej kampanii nie wezmą...z test me too miałam klocki lego duplo, mleko nestle ze â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠â ☠, żel dapis też ze â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠â☠â ☠, kapsułki perlux, gerber do re mi z Ambasady Trendów...trochę tego było
![]() no patrzcie go nawet str.eet.com czaszkują ![]() Edytowane przez agaczilla21 Czas edycji: 2015-09-17 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#704 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie lubię czekać, czasem taka niecierpliwa jestem :/. Jeszcze chwila, niech tabletka na tarczycę dobrze się wchłonie i tez machnę sobie kawę i jajecznice, ochota mnie na nią naszła ![]() Jak wygląda takie testowanie? ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
Tak szybko zdecydowałaś się na biustonosz do karmienia? Hih pokaż zdjęcie w nim ![]() Szalone jesteście z tym testowanie i konkursami ![]() ![]() ![]()
Żona - 20.09.2014 r. II kreski - 16.06.2015 r. Mama - 18.02.2016 r. Edytowane przez Hermi1989 Czas edycji: 2015-09-17 o 07:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hermi najczęściej dostajesz coś i później ankieta do wypełnienia lub opisanie jakie się sprawdził produkt ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-09-17 o 07:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic nie szkoda ![]() ![]() Leginsy ciążowe fajne są z Happy Mum, jednak nie ma mowy bym wydała 150 zł na nie :/. Może coś się trafi gdzieś rzutem na taśmę. A też chcę takie porządne, nie żadną cieniznę.
Żona - 20.09.2014 r. II kreski - 16.06.2015 r. Mama - 18.02.2016 r. Edytowane przez Hermi1989 Czas edycji: 2015-09-17 o 07:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klasy meskie sa ciezkie, ja w LO mialam 29 chlopa i 5 dziewcyn i pamietam jak biedne Panie praktykantki przychodzily na zajecia, chlopaki nie mieli litosci.. ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ty to masz z tym wygrywaniem. Chyba sama musze sprobowac. Ja wygralam coś raz w zyciu - koleha w pracy założył sie ze mną o 100$ ze tydzien przed TP nie wloze pierscionkow na rece. Musialam mu jechac do biura pokazac ze wszystko jest ok i dał mi stówe ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Dzień dobry tak w ogole ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
trzeba próbować
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mam nadzieeje ze lekcja minie szybko :-D dzis bedzie o present simple wiec nudy troche ale ci zrobie ze każą z podręcznikiem iść...45min szybko zleci
![]() |
#713 |
Rozeznanie
|
Ej dziewczyny a powiedzcie mi czy macie czasem takie uczucie ciężkości?ciężko wam się oddycha -nawet w spoczynku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a rodzinka juz sie rozeszła - młoda poszla w tango do parku z nianią, TZ do pracy a ja do łóżka ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Kingula ja tak mam leżąc na plecach...w poprzednich ciążach tak nie miałam a teraz już nawet z M unikamy tej pozycji w czasie se
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Rozeznanie
|
Witam się z rana
![]() ![]() ![]() Zaraz wstaję i tworzę gołąbki- miały być z kaszą ale ![]() W załączniku zakupki dla Kluska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() Śliczne te ciuszki dorwałaś ![]()
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mojego 1 dzien ![]() gołąbki z ryzem najlepsze ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Są dni że młoda kopie jak najeta. A sa dni jak dzis, ze kurde nic. Powiem Wam, ze strasznie mnie to stresuje! Z Polą tak samo było i to do konca. Ona byla tak malo ruchliwa, ze prawie osiwiałam w ciazy bo co chwila sie martwilam ze si enie rusza. WYkonczyc mnie chca te dzieci juz w brzuchu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.