Scent Bar LVII - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-17, 09:49   #3121
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
zadzwoniły 2 osoby z pytaniem o sesje

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 09:53   #3122
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Stary 2015-09-17, 10:13   #3123
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

a tak z grubsza - krągłe czy kwadratowe? (prostokątne)
odradzam odręczną czcionkę! Bardzo ryzykowne posunięcie - w 99ciu % wygląda nieprofesjonalnie / tanio
A jakieś litery / litera ma tam być? nazwa czy coś?

I się okazało w praniu / myciu / układaniu, że mam z jednej strony bardziej pocieniowany tył i muszę iść do poprawki (uwielbiam fryzjera)

Z kolekcją perf. to serio, nie wiem, na czym się to skończy!

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Redziu - śliczności dziecina!
Taczka gigant - widzę Gucia w niej

a z grubsza to wytycznych co do kształty nie mialam, bo to taki logo napisowe ma byc
w sensie imie nazwisko fotografia no i cała reszta ktora własnie trzeba robic zeby było exclusive

zeby by ko ciekawiej to chciala aby podac jej skojazrenia,luźne hasła, co mnie okresla itd...zrobilm liste i stwierdziałm ze jesteu wariatkou ..potem wykresliam to z cyzym nie chce zeby sie logo kojarzylo bo co z tego ze lubie black metal i sushi? moje logo nie ma tego odzwierciedlac....

co do czcionki to musi byc czcionka odpowiednia, ja wogole nie iem skad oni biora te czcionki ale na etsy jest milion logo i 90 procent czcionek tam mi sie podoba, a te własnie ktore ona mi przysłałą to sa taie jak piszesz- albo brzydkie abo tandetne

np a etsy ta aka czcionka
https://www.etsy.com/listing/2132018...phy?ref=market

wogole to nawet sie zastanawialam czy tego logo nie kupic,ale złote niebałdzo, no i moje długasne imie i nazwisko chyba by sie nie komponowło dobrze

np takie pierwsze lepsze logo,nie pasuja do mich wymogów,ale czcionki są w większosci super, probowalam podobne znaleźć i nie ma do sciagniecia,to chyba sa jakies płatne, ale sa supcio
https://www.google.pl/search?q=etsy+...y+logo+premade

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak było. To trzeba MIEĆ. Jestem o tym przekonana. TEGO NIE DA SIĘ nauczyć Chciał to robić na emeryturze. Plus malować. Oburęczny człowiek.

No dobra, także daj znać jak tam Twoja dziewczyna od logo. Bo przypomniałaś mi tym sposobem, że córka przyjaciółki mojej Mamy w tym temacie tworzy. Choć logo jednak współistnieje z nazwą, zatem wcale liter posiadac nie musi. No nie wiem jak to się teraz robi? Zgdauję.

Choć życzę jednak powodzenia.

Tak tylko z ciekawości, masz jakąś tendencję? preferencje w kwestii tego czy bardziej grafika czy jednak litery? Czy oba?

Np czy masz wymóg, że w logo musi być nazwisko, imię czy jakiekolwiek branżowe słowa ? Pytam wyłacznie z ciekawości, bo np w dzisiejszych czasach "treść" ma znaczenie, skoro istnieje google
tak,to ma byc imie nazwisko fotografia+ cała reszta czyli to co trzeba wymyslic, to ma byc logo i watermark na zdjecia,albo oba el takie same albo ciut inne-tak sie czasem robi ze logo jest bardziej rozległe,a watermark bardziej kompaktowy choc skladajacy sie z tych samych elementów

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2015-09-17 o 09:58
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 10:39   #3124
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a z grubsza to wytycznych co do kształty nie mialam, bo to taki logo napisowe ma byc
w sensie imie nazwisko fotografia no i cała reszta ktora własnie trzeba robic zeby było exclusive

zeby by ko ciekawiej to chciala aby podac jej skojazrenia,luźne hasła, co mnie okresla itd...zrobilm liste i stwierdziałm ze jesteu wariatkou ..potem wykresliam to z cyzym nie chce zeby sie logo kojarzylo bo co z tego ze lubie black metal i sushi? moje logo nie ma tego odzwierciedlac....

co do czcionki to musi byc czcionka odpowiednia, ja wogole nie iem skad oni biora te czcionki ale na etsy jest milion logo i 90 procent czcionek tam mi sie podoba, a te własnie ktore ona mi przysłałą to sa taie jak piszesz- albo brzydkie abo tandetne

np a etsy ta aka czcionka
https://www.etsy.com/listing/2132018...phy?ref=market

wogole to nawet sie zastanawialam czy tego logo nie kupic,ale złote niebałdzo, no i moje długasne imie i nazwisko chyba by sie nie komponowło dobrze

np takie pierwsze lepsze logo,nie pasuja do mich wymogów,ale czcionki są w większosci super, probowalam podobne znaleźć i nie ma do sciagniecia,to chyba sa jakies płatne, ale sa supcio
https://www.google.pl/search?q=etsy+...y+logo+premade

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

tak,to ma byc imie nazwisko fotografia+ cała reszta czyli to co trzeba wymyslic, to ma byc logo i watermark na zdjecia,albo oba el takie same albo ciut inne-tak sie czasem robi ze logo jest bardziej rozległe,a watermark bardziej kompaktowy choc skladajacy sie z tych samych elementów
Z całej stronki log ? (jaka jest l.mn. od logo?) na pierwszy rzut oka zauważyłam tylko Willow Smith i Mariposa. Się wyróżniają.

Właśnie dlatego pytałam o nazwisko, bo długaśnie - niby w takiej odręcznej czcionce na bogato (łafna ta złota z etsy ) trochę się zgubi. Ja bym sushi własnie z listy nie skreślała. To może dadaj określenia tego jaki styl chcesz sprzedawać. Słusznie, że pytała. To w sumie nie ma być logo Ciebie ale logo Twoich produkcji.

Całkiem fajne te z etsy. Najwyżej se kup

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Może ja mam niewłaściwe podejście, ale dla mnie jak ktoś określa, ze zna język biegle, to znaczy, ze zna go faktycznie płynnie. I jasne, ze nikt nie jest alfą i omegą i jak przychodzi do słownictwa z jakiejś specjalistycznej branży to od tego są słowniki - tylko akurat w tej kwestii, o którą spytałam.... Dyrektor sprzedaży (ten, co to właśnie niby zna język biegle) - nie wie. Prawnik zatrudniony na stanowisku inspektora nadzoru - nie wie. No to, kurde, sekretarka ma wiedzieć?! Dobrze, ze sekretarka ma mądrych znajomych
Ja wychodzę z założenia, że nie ma ludzi, którzy wiedzą wszystko. Nikt nie musi wiedzieć wszystkiego. Ja również skorzystałam ze słowników. Biegłe posługiwanie się angielskim serio nie jest równoznaczne, że się zna każdy słownik na pamięć. Takie jest życie. Tak jak pisałam, taką wiedzę, bez pomocy słownika, posiadają prawnicy notorycznie tłumaczący podobne umowy, i mający z tym słownictwem styczność na co dzień. Wtedy, po prostu, większość terminologii, z użytku prędzej czy później sama wchodzi do głowy. Jeśli taki dyrektor nigdy nie miał do czynienia z podobną umową, konkretnym sformułowaniem, to przecież nie musi wiedzieć, czyż nie? Durektorzy własnie od tego mają pomoc - sekretarki i słowniki. No tak to wygląda.

Dobra lete

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-09-17 o 10:55
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 11:05   #3125
Betty83
Zakorzenienie

znad czekolady z imbirem
nie pierniczkowej, tylko z kawałkami w środku

ktoś szukał zapachu ze stradivariusa w formie świeczki?
Stary 2015-09-17, 12:08   #3126
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Z całej stronki log ? (jaka jest l.mn. od logo?) na pierwszy rzut oka zauważyłam tylko Willow Smith i Mariposa. Się wyróżniają.

Właśnie dlatego pytałam o nazwisko, bo długaśnie - niby w takiej odręcznej czcionce na bogato (łafna ta złota z etsy ) trochę się zgubi. Ja bym sushi własnie z listy nie skreślała. To może dadaj określenia tego jaki styl chcesz sprzedawać. Słusznie, że pytała. To w sumie nie ma być logo Ciebie ale logo Twoich produkcji.

Całkiem fajne te z etsy. Najwyżej se kup

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Ja wychodzę z założenia, że nie ma ludzi, którzy wiedzą wszystko. Nikt nie musi wiedzieć wszystkiego. Ja również skorzystałam ze słowników. Biegłe posługiwanie się angielskim serio nie jest równoznaczne, że się zna każdy słownik na pamięć. Takie jest życie. Tak jak pisałam, taką wiedzę, bez pomocy słownika, posiadają prawnicy notorycznie tłumaczący podobne umowy, i mający z tym słownictwem styczność na co dzień. Wtedy, po prostu, większość terminologii, z użytku prędzej czy później sama wchodzi do głowy. Jeśli taki dyrektor nigdy nie miał do czynienia z podobną umową, konkretnym sformułowaniem, to przecież nie musi wiedzieć, czyż nie? Durektorzy własnie od tego mają pomoc - sekretarki i słowniki. No tak to wygląda.

Dobra lete

w tym linku drugim chodzilo mi o to ze tam jest wiele log z odreczną czcionką i wszystkie sa wg mnie ładne-moze tego sie nie odbiera tak jesli ktos nie wie jak wyglada normalna ogolnodostepna odreczna czcionka...moze wam wkleje w truklopie to sie przekonacie.

co do stylu loga-to własnie logo ma byc takie jak opisalam- ekskluzywne ale nie nadete, nostalgicze ale nie mroczne itd....wiem jakie chce wrazenie osignac,ma byc-wspolczesnie eleganckie-nie vintage, nie chłodny minimalizm..sama nie wie mjakimi srodkami wizualnymi to osiagnac jakbym wiedziala to bym sobie sama zaprojektowala ;-p- jednak mysle ze to złote kółko jakos mniej wiecej sie wpisuje w moj opis, tylko tak jak pisalam-orzy długim imiu i nazwisku malo co wyglada dobrze..pozatym litera K jest brzydka sama w sobie

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
znad czekolady z imbirem
nie pierniczkowej, tylko z kawałkami w środku

jaja!
a juz mam info ze jes ttaki-0ciekawe czu ten sam polecisz

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

mam 1 klienta
Stary 2015-09-17, 12:08   #3127
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

jaja!
a juz mam info ze jes ttaki-0ciekawe czu ten sam polecisz
jak od siostry i od dzis w sprzedaży, to pewnie tak
Stary 2015-09-17, 12:10   #3128
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

mam 1 klienta
Stary 2015-09-17, 12:12   #3129
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dzięki ad dida

Polly, gratulacje! A poka tzw. brzydką, odręczną czcionkę.
Ja miałam w nocy wizję Twojego loga ale za wielkie i nie ten styl - żeby był taki jakby trójwymiarowy nieregularny model ni to wiązania atomów, ni to jakaś bryła narysowana kreskami w kolorze szarym przechodzącym na krawędziach w biel i gdzieś najbliżej wyczernione fragmenty wiązań w kształcie S i Z
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 12:41   #3130
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru snad maski na guowie
Z omega kwasami ...Rigenolu nie polecam , dziwny jakiś się zrobił.
I za tą cenę lepiej syossa sobie nabyć .

Być może będę w Krakowie Polecicie jakieś fajne miejsca?
Gdzie wąchać, gdzie zjeść Gdzie kosmetyki pomacać
Stary 2015-09-17, 12:55   #3131
Parabelka
Panaroja

snad majeranku

Cytat:
jeśłi odczuwacie potrzebe zeby komus współczuc to mogę wam wyznac ze zamowiłam logo u pewnej dzieczyny ...

Cytat:
no fienc moje logo mialo byc :

- proste, ale nie zbyt proste ;-)

- jednokolorowe, ewentualnie jakiś element kolorowy typu kropka, kreska czy „cos”

- współcześnie eleganckie, ekskluzywne ale nie nadęte (haha, ale wymyśliłam)

- dobrze się kojarzące J

- indywidualne, niepodobne do tysiaca innych i zapadające w pamieć

- czcionka- może być odręczna, ale współczesna, nie jak tytuły romansu ;-)

- elementy graficzne- abstrakcyjne,mogą być duże ale nie bardzo „bogate”

- może być nieco tajemnicze, nostalgiczne ale nie mroczne
no taaaaaa
Cytat:

Aaaaaale duże i staaaaare - jak 7 lat wygląda! Modelka. Zblazowana. I piękna. Wygląda na taką, która już pogardziła wszystkimi facetami świata.
ona gardzi nimi jeszcze
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Właśnie wyprzedaję wszystko nieprzedziwne
Nawet się zastanawiam nad Aromaticsem in White.
Lutki leeecą - i polecą bardziej
Poeme takoż
ale Samsara, Tuberse Gardenia EL zostajo
do wąchania
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ideałem byłby przeszklony domek z lustrami weneckimi za okna
tylko że wtedy byłby zbyt widoczny ze względu na odbijający się blask słońca i zwierzyna by się luster bała
Cytat:

Cytat:
mam 1 klienta

Gorąco

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 12:57   #3132
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Gorąco
Się tak nie ciesz, podobno to ostatnie podrygi
Stary 2015-09-17, 12:59   #3133
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
co do slubów to po 1 konkurencja jest przeogromna, po 2 do slubow jednak sprzet jest potrzebny lepszy,jakies ze 12 tys tzrebaby na samiuski poczatek wydac....po 3 robota w weekendy to kieoska perspektywa, ale chcialabym sprobowac kiedys moze...bo slub to temat w ktrym mozna sie realizowac artystycznie i fogle, jak ogladam niektore foty slbne to mieu ciary przechodzą ( i wpadam w depresje ze tak nie potrafie)........za sluby sie moze kieeedys wezme, ale niepredko..
Polly ogólnie foty na blogu super!
Ale masz rację konkurencja ogromna no i sprzęt trza mieć... I do tego zapasowy. Ludzie se myślą że spryknąć fotę to tylko spust migawki nacisnąć
Stary 2015-09-17, 13:15   #3134
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ona gardzi nimi jeszcze
Stary 2015-09-17, 13:51   #3135
aileenn
Mother of Cats

Polly

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Wąchać:
- Douglas w Galerii Krakowskiej tuż przy dworcu autobusowym i kolejowym
- Douglas na Floriańskiej
- Galilu na Sławkowskiej klik
- koniecznie Lulua na Józefa klik

Jeść:
- a przy tym pić: winiarnia Klimaty Południa na Gertrudy klik
- frytki belgijskie na Wawrzyńca klik
- zapiekanka z okrąglaka na placu Nowym (blisko Lului) klik
- edit: obwarzanka! budek z obwarzankami jest mnóstwo na całym Starym Mieście i Kazimierzu; ale tu ostrzegam - nie wszystkim smakuje mój TŻ odwraca się zniesmaczony na samą myśl, podczas gdy ja cierpię, że już obwarzanków jeść nie mogę (no bo są ewidentnie glutenowe )

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2015-09-17 o 13:55
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 13:53   #3136
Katty_p13
Piers do przodu

Polly i

Margota - ja mogę jedynie pogadać biegle po angielsku o tematach stricte technicznych z zakresu budownictwa, chłodzenia, klimy, wentylacji, sterowania, elektroniki ewentualnie ochrony środowiska - więc jakby co

Redzia a czemu Latorośl nie jest rudeuszem?? żarcik taki - ślicznotka

Miłego dnai Baru
Stary 2015-09-17, 13:54   #3137
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Polly

Wąchać:
- Douglas w Galerii Krakowskiej tuż przy dworcu autobusowym i kolejowym
- Douglas na Floriańskiej
- Galilu na Sławkowskiej klik
- koniecznie Lulua na Józefa klik

Jeść:
- a przy tym pić: winiarnia Klimaty Południa na Gertrudy klik
- frytki belgijskie na Wawrzyńca klik
- zapiekanka z okrąglaka na placu Nowym (blisko Lului) klik
- edit: obwarzanka!!! budek z obwarzankami jest mnóstwo na całym Starym Mieście i Kazimierzu

Dzięki!!!
Stary 2015-09-17, 13:57   #3138
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Margota - ja mogę jedynie pogadać biegle po angielsku o tematach stricte technicznych z zakresu budownictwa, chłodzenia, klimy, wentylacji, sterowania, elektroniki ewentualnie ochrony środowiska - więc jakby co
Uważaj, cobyś w zuą godzinę nie wypowiedziała una ma feblik w kierunku alternatywnych źródeł energii (fotowoltaika itepe.) więc się nie zdziw, jak kiedy nagle będę poszukiwać szczegółów technicznych

Technicznie to ja jeszcze kiedyś mogłam o podnośnikach i innych takich

Miłego wszystkim
Stary 2015-09-17, 13:59   #3139
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Redzia a czemu Latorośl nie jest rudeuszem?? żarcik taki - ślicznotka
Dzięki, oby Niedoszły Eryk nie był rudeuszem
Stary 2015-09-17, 14:15   #3140
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
jak od siostry i od dzis w sprzedaży, to pewnie tak
pkt 1 tak,ale pkt 2 chyba nie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Dzięki ad dida

Polly, gratulacje! A poka tzw. brzydką, odręczną czcionkę.
Ja miałam w nocy wizję Twojego loga ale za wielkie i nie ten styl - żeby był taki jakby trójwymiarowy nieregularny model ni to wiązania atomów, ni to jakaś bryła narysowana kreskami w kolorze szarym przechodzącym na krawędziach w biel i gdzieś najbliżej wyczernione fragmenty wiązań w kształcie S i Z
zara zrobie poka w albunmie

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

kolejny telefon
Stary 2015-09-17, 14:18   #3141
Katty_p13
Piers do przodu

Polly pollyastycznie bedzie zawalona robota

Wiec wiecej
Stary 2015-09-17, 15:34   #3142
Polly_
grozi wypollizowaniem

jednak nie da sie załadowac tych log,logów bo to wielostronnicwe pdfy są, szkoda, bo moze byscie stwierdzily ze są ok i bym się przekonala

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

przypomne tylko ze w moim profilu na tej tablicy do gadania link do klikania jak ktos chce ;-)

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Polly pollyastycznie bedzie zawalona robota

Wiec wiecej

nie jest powiedziane ze Ci co dzwonią się zdecydują , ale staram sie byc miła do posrania przez tel zupełnie jak nie ja
Stary 2015-09-17, 15:39   #3143
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Się tak nie ciesz, podobno to ostatnie podrygi
martwić się nie będę , jeszcze zdążę

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-17, 16:27   #3144
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

jaaaaaa

Uwielbiam ten zapach!

Cytat:
w tym linku drugim chodzilo mi o to ze tam jest wiele log z odreczną czcionką i wszystkie sa wg mnie ładne-moze tego sie nie odbiera tak jesli ktos nie wie jak wyglada normalna ogolnodostepna odreczna czcionka...moze wam wkleje w truklopie to sie przekonacie.

co do stylu loga-to własnie logo ma byc takie jak opisalam- ekskluzywne ale nie nadete, nostalgicze ale nie mroczne itd....wiem jakie chce wrazenie osignac,ma byc-wspolczesnie eleganckie-nie vintage, nie chłodny minimalizm..sama nie wie mjakimi srodkami wizualnymi to osiagnac jakbym wiedziala to bym sobie sama zaprojektowala ;-p- jednak mysle ze to złote kółko jakos mniej wiecej sie wpisuje w moj opis, tylko tak jak pisalam-orzy długim imiu i nazwisku malo co wyglada dobrze..pozatym litera K jest brzydka sama w sobie
1. wg mnie , nie wszystkie

2. Właśnie to ze złotymi kropeczkami, i wiele innych odręcznych wygląda na VERY Vintage. Rozumiem jednak że szukasz złotego nomen omen sierotka Kurcze jest sporo pomysłów, naprawdę sporo tych gotowych do wyboru, kłopocikiem jest imo długie nazwisko Mnóstwo jest mega ciekawych i pięknych. Przeglądam je i Kapitalne, choć proste i nieprzekombinowane.

Gratsy

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Dzięki, oby Niedoszły Eryk nie był rudeuszem
Oj oby

To mi przypomniało, że my oboje blondyni, niestety źle dobrałąm genetyczny materiał

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:

ona gardzi nimi jeszcze
No tak, potem będzie faza castingów, a potem i tak pogardzi.
Nie no, coś mi mówi, ze będzie nimi zawodowo pomiatać, tak czuję. Ponoć dużo dziedziczy się po dziadkach

Dobra lecę na powietrze, cuuuuudownie dziś jest

Czas edycji: 2015-09-17 o 16:31
Stary 2015-09-17, 16:33   #3145
Parabelka
Panaroja

Cytat:
No tak, potem będzie faza castingów, a potem i tak pogardzi.
Nie no, coś mi mówi, ze będzie nimi zawodowo pomiatać, tak czuję. Ponoć dużo dziedziczy się po dziadkach

Dobra lecę na powietrze, cuuuuudownie dziś jest
1.pewnie masz rację , wygląda na zdecydowaną i pozbawioną złudzeń mimo młodego wieku
2.zazdraszczam

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-17, 16:38   #3146
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
jaaaaaa

Uwielbiam ten zapach!

1. wg mnie , nie wszystkie

2. Właśnie to ze złotymi kropeczkami, i wiele innych odręcznych wygląda na VERY Vintage. Rozumiem jednak że szukasz złotego nomen omen sierotka Kurcze jest sporo pomysłów, naprawdę sporo tych gotowych do wyboru, kłopocikiem jest imo długie nazwisko

Gratsy

Oj oby

To mi przypomniało, że my oboje blondyni, niestety źle dobrałąm genetyczny materiał

mua to złoto kropkowe nie wydaje sie very vintage,a moze sie źle wyraziłam chodzi mi ze nie chce takiego ło

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...442712d324.jpg

ani takego ło
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...IV46pyCh0EvwYg

ma sprawiac wrazenie drogiego,ale nie ma wygladac jak milion dolarów zaklęte w antykach raczej jak 10 tys w ciuchach simple

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2015-09-17 o 16:41
Stary 2015-09-17, 18:08   #3147
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
mua to złoto kropkowe nie wydaje sie very vintage,a moze sie źle wyraziłam chodzi mi ze nie chce takiego ło

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...442712d324.jpg

ani takego ło
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...IV46pyCh0EvwYg

ma sprawiac wrazenie drogiego,ale nie ma wygladac jak milion dolarów zaklęte w antykach raczej jak 10 tys w ciuchach simple
I słusznie!

BTW ładnie Twoje imię i nazwisko wygląda w czcionce o nazwie Papyrus w Wordzie. Dosyć wyszukanie. Oczywiście to tylko Word, ale se obczaj. Z ciekawości sobie wizualizowałam w jakiej czcionce długie nazwiska wyglądają lżej i zacniej.

z drugiego linka padłam Coś jak logo napoju Moutain Dew.
A propo, obejrzałabym jaki thriller z akcją toczącą się w górach.

Poza odręcznym pismem podoba mi się jeszcze to, w sensie nie że ważka, zwierzak, ale czcionka, pomysł na ogólny wygląd:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.738039408_b8el.jpg (14,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.805830073_ck68.jpg (17,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.823438580_6d6i.jpg (9,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.678064929_du48.jpg (16,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.692520270_k3d8.jpg (56,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.778771096_q72x.jpg (28,4 KB, 1 załadowań)

Czas edycji: 2015-09-17 o 18:58
Stary 2015-09-17, 18:28   #3148
Betty83
Zakorzenienie

byłam na rozmowie o pracę
niestety myślałam, że to słaba oferta, doradca mobilny czy inna akwizycja i się nie przygotowałam
okazało się, że stanowisko i warunki bardzo ok, ale wypadłam strasznie chaotycznie
tylko ta okrutna-wabik-kiecka mnie może uratować, bo 2 facetów mnie przesłuchiwało....

czekam na odpowiedź z jeszcze jednego, a dziś kret mi podesłał 2 kolejne oferty.

zazdraszczam strasznie planowanych zlotów

Cytat:
śniadania tutaj
lokal się zmienia kilka razy dziennie. testowaliśmy nocą i rankiem
zupa rybna w szarej
w jakiejś węgierskiej na kazimierzu też się przejedliśmy sympatycznie
próbowałam namierzyć jeszcze jedną w której jedliśmy fatalnie i drogo gęsinę, ale chyba się skończył festiwal tego mięsa

do wąchania Lulua!
Galilu zdecydowanie nie polecam, bo obsługa fatalna w porównaniu z wawą ostatnio byłam z kumpelą, bo chciałam kupić tam dao i kumpela też potwierdziła, że nie umywa się do lulua... flachę ostatecznie kupiłam w lului.
HRC krakowskie też bardzo słabe
mam wrażenie, że w krk w większości miejsc mają problem z obsługą klienta

Cytat:
jaaaaaa

Uwielbiam ten zapach!
to w sklepie z owadem obczaj to
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2015-09-17 18.23.49.jpg (55,1 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-09-17 o 18:33
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 18:46   #3149
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
byłam na rozmowie o pracę
niestety myślałam, że to słaba oferta, doradca mobilny czy inna akwizycja i się nie przygotowałam
okazało się, że stanowisko i warunki bardzo ok, ale wypadłam strasznie chaotycznie
tylko ta okrutna-wabik-kiecka mnie może uratować, bo 2 facetów mnie przesłuchiwało....

czekam na odpowiedź z jeszcze jednego, a dziś kret mi podesłał 2 kolejne oferty.

śniadania [URL=" [/URL]

do wąchania Lulua!
Galilu zdecydowanie nie polecam, bo obsługa fatalna w porównaniu z wawą ostatnio byłam z kumpelą, bo chciałam kupić tam dao i kumpela też potwierdziła, że nie umywa się do lulua... flachę ostatecznie kupiłam w lului.

HRC krakowskie też bardzo słabe
mam wrażenie, że w krk w większości miejsc mają problem z obsługą klienta

to w sklepie z owadem obczaj to
1. Ale czuję, że masz to. Jesteś mocno samokrytyczna, a ja jestem przekonana, że Cię zatrudnią, jeśli nie, to są ślepi i głusi i duhrni

2. Moment pamiętam jak nam Polly pokazywała, później tam trafiłam z teżem i bratem jego

3. Lulua to moim zdaniem jedyny kanon perfumiarskiej obsługi jaki powinien obowiązywać na świecie. Czułam się tam jak w domu, jakby mnie przyjaciółka zaprosiła na pogaduchy o jej perfumach! Magia! Czar i urok! Chciałam taką pracę!

4. Takie wrażenie odnosi wieeeele moich znajomych. Mieszkają w Kraku.

Dzięki za Aril - mój chuop zawsze kupował Arile do kajbla, ale to chyba nowość jaka?

Czas edycji: 2015-09-17 o 18:56
Stary 2015-09-17, 18:58   #3150
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
I słusznie!

BTW ładnie Twoje imię i nazwisko wygląda w czcionce o nazwie Papyrus w Wordzie. Dosyć wyszukanie. Oczywiście to tylko Word, ale se obczaj. Z ciekawości sobie wizualizowałam w jakiej czcionce długie nazwiska wyglądają lżej i zacniej.

z drugiego linka padłam Coś jak logo napoju Moutain Dew.
A propo, obejrzałabym jaki thriller z akcją toczącą się w górach.

Poza odręcznym pismem podoba mi się jeszcze to, w sensie nie że ważka, zwierzak, ale czcionka, pomysł na ogólny wygląd:
nie mam takiej czcionki

codo tych log (??) co zalinkowalas to one sa ładne ale imho mało indywidualne-nie wzeraja sie w pamiec

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Joł joł baru snad maski na guowie
Z omega kwasami ...Rigenolu nie polecam , dziwny jakiś się zrobił.
I za tą cenę lepiej syossa sobie nabyć .

Kolanko na sniadanko, lulua na wonchanko (oba som obok siebie),
a co potem to pomysle potem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości