|
|
#3121 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
|
#3122 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#3123 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a z grubsza to wytycznych co do kształty nie mialam, bo to taki logo napisowe ma byc w sensie imie nazwisko fotografia no i cała reszta ktora własnie trzeba robic zeby było exclusive zeby by ko ciekawiej to chciala aby podac jej skojazrenia,luźne hasła, co mnie okresla itd...zrobilm liste i stwierdziałm ze jesteu wariatkou ..potem wykresliam to z cyzym nie chce zeby sie logo kojarzylo bo co z tego ze lubie black metal i sushi? moje logo nie ma tego odzwierciedlac....co do czcionki to musi byc czcionka odpowiednia, ja wogole nie iem skad oni biora te czcionki ale na etsy jest milion logo i 90 procent czcionek tam mi sie podoba, a te własnie ktore ona mi przysłałą to sa taie jak piszesz- albo brzydkie abo tandetne ![]() np a etsy ta aka czcionka https://www.etsy.com/listing/2132018...phy?ref=market wogole to nawet sie zastanawialam czy tego logo nie kupic,ale złote niebałdzo, no i moje długasne imie i nazwisko chyba by sie nie komponowło dobrze np takie pierwsze lepsze logo,nie pasuja do mich wymogów,ale czcionki są w większosci super, probowalam podobne znaleźć i nie ma do sciagniecia,to chyba sa jakies płatne, ale sa supcio https://www.google.pl/search?q=etsy+...y+logo+premade ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-09-17 o 09:58 |
||
|
|
|
#3124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dlatego pytałam o nazwisko, bo długaśnie - niby w takiej odręcznej czcionce na bogato (łafna ta złota z etsy ale logo Twoich produkcji. Całkiem fajne te z etsy. Najwyżej se kup ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Jeśli taki dyrektor nigdy nie miał do czynienia z podobną umową, konkretnym sformułowaniem, to przecież nie musi wiedzieć, czyż nie? Durektorzy własnie od tego mają pomoc - sekretarki i słowniki. No tak to wygląda. Dobra lete Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-17 o 10:55 |
||
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
znad czekolady z imbirem
![]() nie pierniczkowej, tylko z kawałkami w środku ![]() ktoś szukał zapachu ze stradivariusa w formie świeczki?
|
#3126 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w tym linku drugim chodzilo mi o to ze tam jest wiele log z odreczną czcionką i wszystkie sa wg mnie ładne-moze tego sie nie odbiera tak jesli ktos nie wie jak wyglada normalna ogolnodostepna odreczna czcionka...moze wam wkleje w truklopie to sie przekonacie. co do stylu loga-to własnie logo ma byc takie jak opisalam- ekskluzywne ale nie nadete, nostalgicze ale nie mroczne itd....wiem jakie chce wrazenie osignac,ma byc-wspolczesnie eleganckie-nie vintage, nie chłodny minimalizm..sama nie wie mjakimi srodkami wizualnymi to osiagnac jakbym wiedziala to bym sobie sama zaprojektowala ;-p- jednak mysle ze to złote kółko jakos mniej wiecej sie wpisuje w moj opis, tylko tak jak pisalam-orzy długim imiu i nazwisku malo co wyglada dobrze..pozatym litera K jest brzydka sama w sobie---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
jaja! a juz mam info ze jes ttaki-0ciekawe czu ten sam polecisz ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- mam 1 klienta
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
jak od siostry i od dzis w sprzedaży, to pewnie tak
|
|
#3128 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#3129 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki ad dida
![]() Polly, gratulacje! A poka tzw. brzydką, odręczną czcionkę. Ja miałam w nocy wizję Twojego loga ale za wielkie i nie ten styl - żeby był taki jakby trójwymiarowy nieregularny model ni to wiązania atomów, ni to jakaś bryła narysowana kreskami w kolorze szarym przechodzącym na krawędziach w biel i gdzieś najbliżej wyczernione fragmenty wiązań w kształcie S i Z
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad maski na guowie
Z omega kwasami ...Rigenolu nie polecam , dziwny jakiś się zrobił. I za tą cenę lepiej syossa sobie nabyć . Być może będę w Krakowie Polecicie jakieś fajne miejsca? Gdzie wąchać, gdzie zjeść Gdzie kosmetyki pomacać
|
#3131 | ||||
|
Panaroja
|
snad majeranku
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gorąco
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3132 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz rację konkurencja ogromna no i sprzęt trza mieć... I do tego zapasowy. Ludzie se myślą że spryknąć fotę to tylko spust migawki nacisnąć
|
|
#3134 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3135 | |
|
Mother of Cats
|
Polly
![]() Cytat:
- Douglas w Galerii Krakowskiej tuż przy dworcu autobusowym i kolejowym - Douglas na Floriańskiej - Galilu na Sławkowskiej klik - koniecznie Lulua na Józefa klik Jeść: - a przy tym pić: winiarnia Klimaty Południa na Gertrudy klik - frytki belgijskie na Wawrzyńca klik - zapiekanka z okrąglaka na placu Nowym (blisko Lului) klik - edit: obwarzanka! budek z obwarzankami jest mnóstwo na całym Starym Mieście i Kazimierzu; ale tu ostrzegam - nie wszystkim smakuje mój TŻ odwraca się zniesmaczony na samą myśl, podczas gdy ja cierpię, że już obwarzanków jeść nie mogę (no bo są ewidentnie glutenowe )![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-09-17 o 13:55 |
|
|
|
|
#3136 |
|
Piers do przodu
|
Polly
i ![]() Margota - ja mogę jedynie pogadać biegle po angielsku o tematach stricte technicznych z zakresu budownictwa, chłodzenia, klimy, wentylacji, sterowania, elektroniki ewentualnie ochrony środowiska - więc jakby co ![]() Redzia a czemu Latorośl nie jest rudeuszem?? żarcik taki - ślicznotka Miłego dnai Baru
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3138 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
una ma feblik w kierunku alternatywnych źródeł energii (fotowoltaika itepe.) więc się nie zdziw, jak kiedy nagle będę poszukiwać szczegółów technicznych ![]() Technicznie to ja jeszcze kiedyś mogłam o podnośnikach i innych takich ![]() Miłego wszystkim
|
|
#3139 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3140 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
pkt 1 tak,ale pkt 2 chyba nie
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- kolejny telefon
|
|
|
#3141 |
|
Piers do przodu
|
Polly pollyastycznie bedzie zawalona robota
![]() Wiec wiecej
|
#3142 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jednak nie da sie załadowac tych log,logów bo to wielostronnicwe pdfy są, szkoda, bo moze byscie stwierdzily ze są ok i bym się przekonala
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- przypomne tylko ze w moim profilu na tej tablicy do gadania link do klikania jak ktos chce ;-) ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- ![]() nie jest powiedziane ze Ci co dzwonią się zdecydują , ale staram sie byc miła do posrania przez tel zupełnie jak nie ja
|
|
#3143 |
|
Panaroja
|
martwić się nie będę , jeszcze zdążę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
jaaaaaa
Uwielbiam ten zapach! Cytat:
2. Właśnie to ze złotymi kropeczkami, i wiele innych odręcznych wygląda na VERY Vintage. Rozumiem jednak że szukasz złotego nomen omen sierotka Kurcze jest sporo pomysłów, naprawdę sporo tych gotowych do wyboru, kłopocikiem jest imo długie nazwisko Mnóstwo jest mega ciekawych i pięknych. Gratsy ![]() Oj oby ![]() To mi przypomniało, że my oboje blondyni, niestety źle dobrałąm genetyczny materiał ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- No tak, potem będzie faza castingów, a potem i tak pogardzi. Nie no, coś mi mówi, ze będzie nimi zawodowo pomiatać, tak czuję. Ponoć dużo dziedziczy się po dziadkach ![]() Dobra lecę na powietrze, cuuuuudownie dziś jest Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-17 o 16:31 |
|
|
|
|
#3145 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.zazdraszczam
|
|
|
|
#3146 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mua to złoto kropkowe nie wydaje sie very vintage,a moze sie źle wyraziłam chodzi mi ze nie chce takiego ło https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...442712d324.jpg ani takego ło http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...IV46pyCh0EvwYg ma sprawiac wrazenie drogiego,ale nie ma wygladac jak milion dolarów zaklęte w antykach raczej jak 10 tys w ciuchach simple
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-09-17 o 16:41 |
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW ładnie Twoje imię i nazwisko wygląda w czcionce o nazwie Papyrus w Wordzie. Dosyć wyszukanie. Oczywiście to tylko Word, ale se obczaj. Z ciekawości sobie wizualizowałam w jakiej czcionce długie nazwiska wyglądają lżej i zacniej. z drugiego linka padłam A propo, obejrzałabym jaki thriller z akcją toczącą się w górach. Poza odręcznym pismem podoba mi się jeszcze to, w sensie nie że ważka, zwierzak, ale czcionka, pomysł na ogólny wygląd: Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-17 o 18:58 |
|
|
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
byłam na rozmowie o pracę
niestety myślałam, że to słaba oferta, doradca mobilny czy inna akwizycja i się nie przygotowałam okazało się, że stanowisko i warunki bardzo ok, ale wypadłam strasznie chaotycznie tylko ta okrutna-wabik-kiecka mnie może uratować, bo 2 facetów mnie przesłuchiwało.... ![]() czekam na odpowiedź z jeszcze jednego, a dziś kret mi podesłał 2 kolejne oferty. ![]() zazdraszczam strasznie planowanych zlotów ![]() Cytat:
![]() lokal się zmienia kilka razy dziennie. testowaliśmy nocą i rankiem zupa rybna w szarej ![]() w jakiejś węgierskiej na kazimierzu też się przejedliśmy sympatycznie próbowałam namierzyć jeszcze jedną w której jedliśmy fatalnie i drogo gęsinę, ale chyba się skończył festiwal tego mięsa ![]() do wąchania Lulua! Galilu zdecydowanie nie polecam, bo obsługa fatalna w porównaniu z wawą ostatnio byłam z kumpelą, bo chciałam kupić tam dao i kumpela też potwierdziła, że nie umywa się do lulua... flachę ostatecznie kupiłam w lului. HRC krakowskie też bardzo słabe ![]() mam wrażenie, że w krk w większości miejsc mają problem z obsługą klienta ![]() to w sklepie z owadem obczaj to
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-17 o 18:33 |
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czuję, że masz to. Jesteś mocno samokrytyczna, a ja jestem przekonana, że Cię zatrudnią, jeśli nie, to są ślepi i głusi i duhrni ![]() 2. Moment pamiętam jak nam Polly pokazywała, później tam trafiłam z teżem i bratem jego 3. Lulua to moim zdaniem jedyny kanon perfumiarskiej obsługi jaki powinien obowiązywać na świecie. Czułam się tam jak w domu, jakby mnie przyjaciółka zaprosiła na pogaduchy o jej perfumach! Magia! Czar i urok! Chciałam taką pracę! 4. Takie wrażenie odnosi wieeeele moich znajomych. Mieszkają w Kraku. Dzięki za Aril
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-17 o 18:56 |
|
|
|
|
#3150 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() codo tych log (??) co zalinkowalas to one sa ładne ale imho mało indywidualne-nie wzeraja sie w pamiec ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
a co potem to pomysle potem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

..potem wykresliam to z cyzym nie chce zeby sie logo kojarzylo bo co z tego ze lubie black metal i sushi? moje logo nie ma tego odzwierciedlac....

Jeśli taki dyrektor nigdy nie miał do czynienia z podobną umową, konkretnym sformułowaniem, to przecież nie musi wiedzieć, czyż nie? Durektorzy własnie od tego mają pomoc - sekretarki i słowniki. No tak to wygląda. 

Mnóstwo jest mega ciekawych i pięknych.
Oj oby