|
|
#4471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6
Cytat:
Co do snów... mnie chyba nic nie zdziwi Cytat:
![]() Jakbym miała możliwość przełączenia na USG 3D w cenie to też bym skorzystała ale nie mam wcale, a tak jak pisałam oddzielnie umawiać się nie będę
|
|
#4472 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A mi się teraz już nic szałowego nie śni, w sumie szkoda
|
|||
|
|
|
#4473 |
|
Konto usunięte
|
SweetViolet położna na sr mówiła nam wczoraj, że to normalne, że się ma głupie sny
mózg projektuje najdziwniejsze scenariusze.W ogóle wczoraj mieliśmy o psychologii prenatalnej, bardzo ciekawe rzeczy mówiła. M.in. o wpływie tzw. zimnego chowu na dziecko a przytulania i rodzicielstwa bliskości. I że do 6 tygodnia życia dziecka nie ma co wprowadzać rytuałów, spokojnie można a nawet trzeba spać z dzieckiem, dużo nosić i przytulać, bo to ma dla niego kolosalne znaczenie - rozwój mózgu, inteligencji, mowy, zmysłów itp. nie wspominając o poczuciu bezpieczeństwa. I że przez te pierwsze 6 tygodni dziecko powtarza swoje zachowania z brzucha - czyli nie ma co się martwić, jeśli wieczorami staje się nadaktywne, bo takie zachowanie miało dziecko w brzuchu i inaczej nie umie. Dopiero po 6 tygodniu życia powinno się zacząć wprowadzać rozróżnianie dnia od nocy, spanie o stałej godzinie, kąpiel o ustalonych porach itp. |
|
|
|
#4474 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Witam nową mamusię - witaj Katja Andriuszka u mnie TŻ stwierdził, że woli się nie zagłębiać w nasze forum, bo pierwsze nie nadąży czytać to co piszemy, a z drugiej strony woli być nieświadomy pewnych rzeczy, które tu piszemy Codziennie się pyta, co u mamusiek i czy wszystko u Was ok Co za nooocccc.. Miałam ambitny plan się wyspać do 9. Taaaa. O 3 poszłam siusiu i zasnęłam dalej. O 5.20 obudził mnie wychodzący TŻ do pracy. Już zasypiałam gdy Młody zaczął wariację i kopał mnie nieprzerwanie do 6.00 - nie dało się zasnąć... o 6 zasnęłam. 6.20 obudziłam się bo strasznie mi się chciało pić, znów zasnęłam. 6.45 siusiu i zasnęłam. 7.12 zadzwonił kurier, że przyjedzie z łóżeczkiem. wypiłam wodę poszłam spać. o 8 zaczęli buczeć maszynami do koszenia trawy.. i od tej pory nie śpię... Mój plan wyspania się legł w gruzach evciapo i oenedue super ciuszki! ja jadę odebrać paczkę ciuszków kupionych z olx we wtorek Cytat:
Cytat:
bardzo ładne łóżeczko mój Adaś też bez krempacji chwali sie na każdej wizycie klejnotami, bezwstydnik mały ![]() Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52804676] Karmazynova jakby to powiedzieć, wizyta w wc diametralnie zmieniła sytuację, został tylko ból zęba ale i to przechodzi, więc liczę na lepszą nockę ![]() [/QUOTE] To dobrze, że już lepiej się czujesz. doczytałam, że wstałaś dziś bez bólu zęba to już w ogóle super ![]() Kciuki za badanie i wyniki daj znać jak poszło ![]() Cytat:
ja ide na badanie III trymestru w następny piątek. Młody u mnie waży podobnie bo 1399 gram
|
|
#4475 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ole mleko ok to majonez przyciąga do mnie cellulit Cytat:
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że malutka oddycha praktycznie samodzielnie Dobrze, że rozbujała Ci się laktacja i wzmacniasz Juleczkę tym co najzdrowsze! Nie miej poczucia winy! To nie Twoja wina, przecież nie robiłaś nic złego! ![]() Dacie radę. My wszystkie wspieramy Was myślami i kciukami! Nie jesteś sama ![]() Cytat:
Super, że wróciłaś piękne zdjęcie zazdroszczę tej ciepłej kąpieli ![]() Cytat:
kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Śliczny brzusio i śliczna Ty
|
|
#4476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52808327]Bry witam się w 27tc dzisiaj super nocka nic nie boli, ząb też przeszedł od razu humor lepszy no i jedziemy dzisiaj do Częstochowy na weekend ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE][1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52808382]Adka przypominam, że ja liczę do przodu więc u mnie 27tc to 26t0d, czyli 7 miesiąc za tydzień ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]My na tym samym etapie jesteśmy ![]() fajnie, ze lepiej się już czujesz dzisiaj ciekawy weekend się u Was zapowiada ![]() Ale fajny, aż mi się przypomniały nasze wakacje i taka cieplutko woda ![]() Cytat:
i w ogóle o tym masażu to jeszcze mało wiem, muszę poczytać ![]() Ja to mam podobnie, brzuszek rośnie, ale nie porównuje go wielkością, w ogóle jak robiłam zdjęcia to nie podpisywalam ich bo nie wiedziałam jak i teraz nawet nie wiem w którym tc byłam, jeszcze w sumie z daty mogę to wyliczyć no ale ;/ [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52809484]SweetViolet położna na sr mówiła nam wczoraj, że to normalne, że się ma głupie sny mózg projektuje najdziwniejsze scenariusze.W ogóle wczoraj mieliśmy o psychologii prenatalnej, bardzo ciekawe rzeczy mówiła. M.in. o wpływie tzw. zimnego chowu na dziecko a przytulania i rodzicielstwa bliskości. I że do 6 tygodnia życia dziecka nie ma co wprowadzać rytuałów, spokojnie można a nawet trzeba spać z dzieckiem, dużo nosić i przytulać, bo to ma dla niego kolosalne znaczenie - rozwój mózgu, inteligencji, mowy, zmysłów itp. nie wspominając o poczuciu bezpieczeństwa. I że przez te pierwsze 6 tygodni dziecko powtarza swoje zachowania z brzucha - czyli nie ma co się martwić, jeśli wieczorami staje się nadaktywne, bo takie zachowanie miało dziecko w brzuchu i inaczej nie umie. Dopiero po 6 tygodniu życia powinno się zacząć wprowadzać rozróżnianie dnia od nocy, spanie o stałej godzinie, kąpiel o ustalonych porach itp.[/QUOTE] O bardzo ciekawe rzeczy Wam mówiła, dzielcie się takimi ciekawostkami ![]() A ja dzisiaj pospalam, położyłam się po 24, Ale wstałam po 9.30 więc się wysłałam, ale co z tego jak wstałam już z bólem głowy ;/ mam nadzieje, że mi przejdzie, bo zaplanowałam sobie dzisiaj sporo rzeczy, skoro wczoraj nic nie robiłam i mam nadzieję, ze chociaż część sie uda zrobić ![]() Teraz zbieram sie na zakupy ![]() Kciuki za wizyty i glukoze ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52809484]SweetViolet położna na sr mówiła nam wczoraj, że to normalne, że się ma głupie sny mózg projektuje najdziwniejsze scenariusze.W ogóle wczoraj mieliśmy o psychologii prenatalnej, bardzo ciekawe rzeczy mówiła. M.in. o wpływie tzw. zimnego chowu na dziecko a przytulania i rodzicielstwa bliskości. I że do 6 tygodnia życia dziecka nie ma co wprowadzać rytuałów, spokojnie można a nawet trzeba spać z dzieckiem, dużo nosić i przytulać, bo to ma dla niego kolosalne znaczenie - rozwój mózgu, inteligencji, mowy, zmysłów itp. nie wspominając o poczuciu bezpieczeństwa. I że przez te pierwsze 6 tygodni dziecko powtarza swoje zachowania z brzucha - czyli nie ma co się martwić, jeśli wieczorami staje się nadaktywne, bo takie zachowanie miało dziecko w brzuchu i inaczej nie umie. Dopiero po 6 tygodniu życia powinno się zacząć wprowadzać rozróżnianie dnia od nocy, spanie o stałej godzinie, kąpiel o ustalonych porach itp.[/QUOTE] Ja czekam na opinie z różnych szkół, bo widzę że co położna to inna wersja. I bądź tu mądra. A czy te 6 tygodni to nie wiąże się z tym że tyle połóg trwa i babki powinny jednak jak najwięcej leżeć i dlatego dzieci mieć przy sobie? I czy tylko mnie wzdryga na myśl o spaniu z małym dzieckiem w jednym łóżku?
|
|
#4478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niewiele albo i wiele
Już dawno zauważyłam, że nie zawsze waga przekłada się na stan faktyczny ![]() I tak najgorzej martwi mnie stan mojej skóry na udach i pośladkach- dół na dole ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52809484] W ogóle wczoraj mieliśmy o psychologii prenatalnej, bardzo ciekawe rzeczy mówiła. M.in. o wpływie tzw. zimnego chowu na dziecko a przytulania i rodzicielstwa bliskości. I że do 6 tygodnia życia dziecka nie ma co wprowadzać rytuałów, spokojnie można a nawet trzeba spać z dzieckiem, dużo nosić i przytulać, bo to ma dla niego kolosalne znaczenie - rozwój mózgu, inteligencji, mowy, zmysłów itp. nie wspominając o poczuciu bezpieczeństwa. I że przez te pierwsze 6 tygodni dziecko powtarza swoje zachowania z brzucha - czyli nie ma co się martwić, jeśli wieczorami staje się nadaktywne, bo takie zachowanie miało dziecko w brzuchu i inaczej nie umie. Dopiero po 6 tygodniu życia powinno się zacząć wprowadzać rozróżnianie dnia od nocy, spanie o stałej godzinie, kąpiel o ustalonych porach itp.[/QUOTE]Ciekawe jest to co piszesz To koniecznie się później pochwal ![]() A ja miałam dziś rano telefon, że jedna z paczek zostanie dopiero dziś wysłana, bo mieli błąd systemu. I wyślą ją kurierem,żeby było szybciej (chyba i tak zamawiałam kuriera, ale pocztowego, no nie wiem nie pamiętam) i dadzą gratis przewijak turystyczny i jakąś naklejkę dla dziecka ![]() Najważniejsze, że zadzwonili, że mam cierpliwie czekać ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Cytat:
Mama moja mówiła, że tata zawsze jak spał i mu się coś śniło to potrafił rękami machać, nogami. A jak ja spałam z nimi to tata spał w nocy spokojnie i był bardziej czujny
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie wstawiłam fotki, więc dzisiaj z okazji nowego tygodnia 26t0d tak wyglądamy z Lila
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4480 |
|
Konto usunięte
|
Ja muszę przed wyjazdem ogarnąć mieszkanie, żebyśmy do czystego wrócili, spakować siebie, męża już spakowałam, wziąć prysznic, umalować się, żebym ludzi nie straszyła, pranie zrobić, albo 2 jak dam radę. Ostatnie łowy z lumpka dla młodego wyprać i sprawdzić czy coś nie farbuje, zrobić sobie kanapkę na drogę, zjeść obiad - mam chińskie od babci
i chyba tyle ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4481 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może sobie wmawiam, ale po lekach jest troszkę lepiej. Ale po schodach nie powinnam raczej za dużo chodzić, bo brzuch od razu robi się twardy Cytat:
![]() Ładnie wyglądasz ![]() Cytat:
Żaneta cieszę się że ała jest odłączona od respiratora, super że udało się rozbujać laktację. Teraz już będzie tylko lepiej, na pewno |
|||
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie grudniowe 2015 cz.6
Ja tez wolalabym nie spac z malym ale jak wykdzie sie okaze
![]() Przyszlo mi zamowienie z hm ImageUploadedByTapatalk1442564538.917569.jpgImageUploadedByTapatalk1442564569.785689.jpg ![]() ![]()
Edytowane przez sylwoha Czas edycji: 2015-09-18 o 10:25 |
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaka Ty szczuplutka I jaki fajny brzusio [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52809916]Ja muszę przed wyjazdem ogarnąć mieszkanie, żebyśmy do czystego wrócili, spakować siebie, męża już spakowałam, wziąć prysznic, umalować się, żebym ludzi nie straszyła, pranie zrobić, albo 2 jak dam radę. Ostatnie łowy z lumpka dla młodego wyprać i sprawdzić czy coś nie farbuje, zrobić sobie kanapkę na drogę, zjeść obiad - mam chińskie od babci i chyba tyle ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]To trochę pracy przed Tobą Ja się coś kiepsko czuję, ale mierzyłam ciśnienie i jest ok ![]() Może na myśl o sprzątaniu mi słabo
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwuska piekny brzuszek
moze za drugim razem uda mi sie byc w ciazy szczupla
|
|
|
|
#4486 |
|
Konto usunięte
|
Rudaska ja też się boję spania z małym w jednym łóżku. Ale z drugiej strony podobno młodzi rodzice mają taki płytki sen, że nie da się zrobić nic złego. Nie wiem czy te 6 tygodni wynika z tego, że tyle trwa połóg, ale wiem, że dziewczyny z wątku staraczkowego, które mają starsze dzieci, potwierdzają, że dziecko się nie przyzwyczaja ani do noszenia, ani do lulania, ani do częstego przytulania. I jak płacze to trzeba do niego iść i się nim zająć, bo inaczej nie potrafi powiedzieć "chodź tu i weź mnie na ręce", a sama czuję, że to buduje poczucie bezpieczeństwa i zaufanie dziecka do rodziców od pierwszej chwili życia
i później na pewno zaprocentuje ![]() Sylwuska jaki zgrabny brzusio i Ty Halwaya Ty też ślicznie wyglądasz ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4488 | |
|
Bookworm ;)
|
Cytat:
![]() Poza tym u nas wszystko dobrze. Pozdrawiam!
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bateria w laptopie mi padła- to znak, że mam iść sprzatac Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4490 |
|
Konto usunięte
|
Ja już nawet nie patrzę na wagę. Brakuje mi 5 kg do 100 i to tylko kwestia czasu
ale ostatnio w pracy jak byłam na chwilę, to dziewczyny mnie pocieszyły, że one przytyły po 25-30kg i niedługo po porodzie zrzuciły z nawiązką ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4491 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do wagi to ja juz 7 kg przytyłam, do 4 miesiaca chudlam teraz niestety nadrabiam nieraz 1 kg w tydzien [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52809484]SweetViolet położna na sr mówiła nam wczoraj, że to normalne, że się ma głupie sny mózg projektuje najdziwniejsze scenariusze.W ogóle wczoraj mieliśmy o psychologii prenatalnej, bardzo ciekawe rzeczy mówiła. M.in. o wpływie tzw. zimnego chowu na dziecko a przytulania i rodzicielstwa bliskości. I że do 6 tygodnia życia dziecka nie ma co wprowadzać rytuałów, spokojnie można a nawet trzeba spać z dzieckiem, dużo nosić i przytulać, bo to ma dla niego kolosalne znaczenie - rozwój mózgu, inteligencji, mowy, zmysłów itp. nie wspominając o poczuciu bezpieczeństwa. I że przez te pierwsze 6 tygodni dziecko powtarza swoje zachowania z brzucha - czyli nie ma co się martwić, jeśli wieczorami staje się nadaktywne, bo takie zachowanie miało dziecko w brzuchu i inaczej nie umie. Dopiero po 6 tygodniu życia powinno się zacząć wprowadzać rozróżnianie dnia od nocy, spanie o stałej godzinie, kąpiel o ustalonych porach itp.[/QUOTE] Ja chyba za to znalazlam nieodpowiednia szkole rodzenia.. mialam 3 zajecia z czego na dwoch polozna opowiadala jak dochodzi do zaplodnienia i jak wygladaja pierwsze i kolejne miesiace ciazy.. realy? Wychodzilam po tych zajeciach strasznie zniesmaczona, bo po co mi to? przeciez juz przez to przeszlam, a to jak dochodzi do zaplodnienia to od podstawowki nas w szkolach uczyli - masakra Cytat:
Ok, trzeba wstac i zaczac dzialac, bo znowu maz mi powie ze nie robie nic ambitnego... eh |
||
|
|
|
#4492 | |
|
Zadomowienie
|
Sylwuska, chudzino! Jaki malutki brzuszek
Cytat:
Ej, to mi zostało jeszcze 8 tygodni. Jakbym miała tyć kilogram na tydzień to ja podziękuję
|
|
#4493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, ze zadzwonił i z tą paczka, na już nie,jest Ci potrzebna, a jakiś gratisik jeszcze dostaniesz to z allegro paczka? Co tam zamawialas?Dziękuję mój brzuszek to taki smieszny, bo rozlany po całym brzuchu, od cyckow po spojenie a co do ud i pośladków, to podobnie jak Ty mam duuuzo zastrzeżeń, w ciąży dużo gorzej to wygląda, szczególnie ten cellulit ;/ ale czego się nie robi ogólnie przyrost wagi mam nawet podobny do Ciebie, bo też już 6+kg mam.Dziękuję ![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52809989]Rudaska ja też się boję spania z małym w jednym łóżku. Ale z drugiej strony podobno młodzi rodzice mają taki płytki sen, że nie da się zrobić nic złego. Nie wiem czy te 6 tygodni wynika z tego, że tyle trwa połóg, ale wiem, że dziewczyny z wątku staraczkowego, które mają starsze dzieci, potwierdzają, że dziecko się nie przyzwyczaja ani do noszenia, ani do lulania, ani do częstego przytulania. I jak płacze to trzeba do niego iść i się nim zająć, bo inaczej nie potrafi powiedzieć "chodź tu i weź mnie na ręce", a sama czuję, że to buduje poczucie bezpieczeństwa i zaufanie dziecka do rodziców od pierwszej chwili życia i później na pewno zaprocentuje ![]() Sylwuska jaki zgrabny brzusio i Ty Halwaya Ty też ślicznie wyglądasz ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Dziękuję ![]() Czyli dziewczyny mówiły, ze nawet jak często nosiły i przytulaly dzieci przez te 6 tyg to one nie przyzwyczaily się do tego? Ciekawe czy później mniej już to robily? Co do spania, to ja chyba nic na razie nie obstawiam jak bedzie, tzn wolałabym żeby w swoim łóżeczku od początku spała, ale może na początku mi będzie lepiej jak będę miała ja przy sobie, zalezy jak często będzie wstawiala i jak będę zmęczona. O wspólne spanie nie martwię się wcale, bo ja teraz śpię jak mysz pod miotłą, bardzo czujny sen mam, a jak ona będzie przy mnie, to już całkiem, gorzej z Mężem, bo on śpi jak susel, ale myślę, że jak będzie zasypial ze swiadomoscia 3 malutkiej osoby obok siebie to będzie ostrożny ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#4494 |
|
Konto usunięte
|
Sylwuska tak właśnie. Na pewno nie było to od razu odstawienie od przytulania z dnia na dzień, ale po pewnym czasie dzieci same się "odstawiały", bo przychodziło zainteresowanie innymi rzeczami. Tak na logikę - jak Tobie źle i chcesz się przytulić do męża to idziesz do niego i to robisz albo go wołasz, żeby przyszedł Cię przytulić. A taki maluszek nie umie inaczej jak płaczem...
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolałabym nie ![]() Cytat:
Dzięki, tyle osób mi mówi, że brzuszek mały, to ja się pytam gdzie te 6 kg?? ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52810236]Sylwuska tak właśnie. Na pewno nie było to od razu odstawienie od przytulania z dnia na dzień, ale po pewnym czasie dzieci same się "odstawiały", bo przychodziło zainteresowanie innymi rzeczami. Tak na logikę - jak Tobie źle i chcesz się przytulić do męża to idziesz do niego i to robisz albo go wołasz, żeby przyszedł Cię przytulić. A taki maluszek nie umie inaczej jak płaczem... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Rozumiem, myślę że jest w tym jakas prawda, to fajnie, ze będzie można taka Kruszynke tak często przytulać ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4496 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52810072]Ja już nawet nie patrzę na wagę. Brakuje mi 5 kg do 100 i to tylko kwestia czasu
ale ostatnio w pracy jak byłam na chwilę, to dziewczyny mnie pocieszyły, że one przytyły po 25-30kg i niedługo po porodzie zrzuciły z nawiązką ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Właśnie na o liczę ![]() Cytat:
ale ocieszam się, że te kilogramy to Małej będą nie moje ![]() Cytat:
![]() Mój to dopiero jest śmieszny. Same wiecie jaki ma kształt ![]() A u Ciebie kochana to nie widzę, żeby się coś działo z udami lub tyłkiem chętnie bym się zamieniła
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieje się, dzieje, nawet na zdjęciu widać, ale *uj z tym, zrobimy się po porodzie i dzieciaczki jakie będziemy miały ładne ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to dobrze, widać że prawdziwy facet hehe Współczuję nocy, mnie za to sny męczyły dziwaczne i też to niefajne jest ;/ Koszenie trawy mówisz? Skąd ja to znam, tutaj też mają poranne zrywy z trawą, tylko nie wiem co oni tak golą na osiedlu skoro ta trawa wyschnięta strasznie przez te susze i upały. Wogóle w tym roku nie było grzybów, bo sucho nawet nie miałam okazji połazić za grzybami, a lubię bardzo. A co do szpiega to raczej jego jednorazowe odwiedziny, przyzwyczail się że sobie z Wami rozmawiam on też woli chyba nie wnikać w te babskie ciążowe dolegliwości, ale pyta codziennie co tam słychać. Wczoraj mnie zadziwił, bo jakiś zryw miał i o butelkach gadał z kolegami z pracy (dzieciatymi) i mi pisał smsami co ustalił hehe że dr Braun najlepiej kupić. Rychło w czas bo ja już kupiłam jedną butelkę Tomee Tipee jakoś tak hehe jak będzie potrzeba resztę takich gadżetów to dokupię po porodzie. Potem kołyskę wybierali o żesz normalnie w szoku byłam hehe bo na codzień to przytakuje tylko jak mu mówię co kupiłam, ale mnie ochrzania że za bardzo cukierkowe (jak z kołyską przenośną w różu hehe), a tu nagle zryw mobilizacyjny hehehe
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Konto usunięte
|
Moje uda są jak tygrys pasiasty
i piersi też. Na brzuchu mam nadzieję, że nie będzie śladów...Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4500 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniqa czesc Myszka !
rudaska rlop jak najbardziej udany nie moglam sobie wymarzyc lepszego nie byl idealny - ale to juz nie nasza wina Fionka prosze o wybaczenie wiec ;D mam jeszcze jednego wielkeiego arbuza w kuchni - paczka nadac? ![]() mujer dziekuje Tak jak mowilam tutaj brawa dla fotografa SweetViolet czesc kochanie kamrazynova wysylam Wam slonceeeeee *sylwuska juz tesknie za ta woda ![]() Nonono, ales zgrabniutka ! a BRZUSIO sliczny ! Ale wiecie co - bede okropna - nie ma jak sie wy,.srac na swoim kibelku ![]() Piszecie o alko a ja sie bez bicia przyznaje - dwa male piwka wpadly 50/50 ze sprajtem ale wpadly. takiego smaka mialam A jak mis ie dobrze spalo pozniej hihihi sylwoha fajne ciuszki ! Dla zainteresowanych - fotki sie wrzucaja wlasnie ! ![]() WRZUCILY SIE - FOTECZKI
Krzysio 13.12.2015 <3 <3 Nie pale od 26.05.2015! Jestem Ruda, projektuje cuda ! Edytowane przez adka_19 Czas edycji: 2015-09-18 o 11:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

No mam takiego lenia, że nie mogę 

Miałam ambitny plan się wyspać do 9. Taaaa. O 3 poszłam siusiu i zasnęłam dalej. O 5.20 obudził mnie wychodzący TŻ do pracy. Już zasypiałam gdy Młody zaczął wariację i kopał mnie nieprzerwanie do 6.00 - nie dało się zasnąć... o 6 zasnęłam. 6.20 obudziłam się bo strasznie mi się chciało pić, znów zasnęłam. 6.45 siusiu i zasnęłam. 7.12 zadzwonił kurier, że przyjedzie z łóżeczkiem. wypiłam wodę poszłam spać. o 8 zaczęli buczeć maszynami do koszenia trawy.. i od tej pory nie śpię... Mój plan wyspania się legł w gruzach 
bardzo ładne łóżeczko 

dzisiaj super nocka 

wolałabym nie